Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-24, 12:42   #1441
asiulek8
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Mi mama upiekła ciasto ze śliwkami (cały czas je katujemy), a miałam robić karpatkę, ale chyba już mi się nie chce

Do tego namachałam się szczotką jak głupia. Dwa piętra zamiatałam szczotką, bo odkurzacz nam padł. Wybierałam 3 dni nowy, dzisiaj zamówiłam, zapłaciłam i okazało się, że nie ma go na magazynie!!!! Wrrrrr. Będę teraz nie wiadomo ile czekała na zwrot pieniędzy!!

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016

Edytowane przez asiulek8
Czas edycji: 2014-09-24 o 12:46
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:44   #1442
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Witam się w tym szarym dniu.
Ja to mam problem z wypróżnieniami,często mnie boli w lewym boku wg. już kiedyś mi tak robiło.piję dużo , jem warzywa owoce a jak stolca nie ma tak nie ma. juz 2doba bez wypróżnienia. a jak się nie wypróżniam to po 2 dniach mnie brzuch zaczyna boleć. Zaparcia to częsty problem w ciąży. Ale ja już wcześniej miałam z tym problem. boję się że to coś poważnego. Miałam robione w czerwcu usg na wykrycie , ale nic nie pokazało. Potem miałam iść na kolonoskopie ale zaszłam w ciąże i lipa. Boję się że może się okazać coś poważnego.
A kawkę pijesz? Nawet zbożowa może pomóc.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:45   #1443
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Mi mama upiekła ciasto ze śliwkami (cały czas je katujemy), a miałam robić karpatkę, ale chyba już mi się nie chce
dasz kawałek
Stary 2014-09-24, 12:48   #1444
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
dasz kawałek
Jasne, zapraszam

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:48   #1445
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Zjadlabym ciasto ale sernik z galaretka i owocami dawno nie robilam ciast, teraz nie mam jak, ale jak mialam, to bylam bez piekarnika ehhh a 3 bita jeszcze nigdy nie mialam okazji sprobowac
ja też mam ochotę na jakieś pyszne ciasto, ale sama nie wiem jakie...
ostatnio bardziej ciągnie mnie do domowych wypieków niż batonów, czy chipsów. Jak widzę placki, drożdżówki to uszy mi się trzęsą
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:59   #1446
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Robilam z paczki kiedy mieszkalam w Polsce, dobre wychodza
Piekny kocyk i przescieradla , Ja znalazlam w sowy kocyk i inne zwierzatka tez byly, i skusze sie chyba na te sowy
A wlasnie, co powinno sie wlozyc do wozka dla maluszka? U mnie posciel odpada moj TZ powiedzial zadnej poscieli dopoki maluszek nie skonczy 1 roku. Moze jakis kocyk wystarczy?
a czemu żadnej pościeli? Bo jeżeli chodzi mu o to, że maluszek może sobie nakryć twarz i nie mieć dostępu do powietrza, to chyba kocyka tż nie zaakceptuje z tego samego powodu No chyba, że takie kocyki tkane z takimi 'oczkami', one mają jakąś konkretną nazwę, ale w tej chwili nie pamiętam Moja kumpela ma taki cienki śpiworek z materiału jak pluszowy kocyk, fajne to No i dziecko twarzy sobie nie nakryje Chociaż akurat w wózku to dziecko cały czas masz na oku, chyba że np. wystawia się wózek ze śpiącym maluchem na balkon/taras. My tak robiliśmy z siostrzeńcem

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 12:59   #1447
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Jasne, zapraszam
teraz zauwazyłam ze jesteś z w-awy kawał drogi no nic obejdę się smakiem
Stary 2014-09-24, 13:08   #1448
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Właśnie zjadlam 1/3 paczki śliwek suszonych.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 13:11   #1449
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
hello

Jakas dzis nie wspana jestem. Ale biorę się za porządki i robienie obiadku-co u Was dzis na obiadek?
U mnie dzisiaj zupka pomidorowa
Stary 2014-09-24, 13:12   #1450
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
a czemu żadnej pościeli? Bo jeżeli chodzi mu o to, że maluszek może sobie nakryć twarz i nie mieć dostępu do powietrza, to chyba kocyka tż nie zaakceptuje z tego samego powodu No chyba, że takie kocyki tkane z takimi 'oczkami', one mają jakąś konkretną nazwę, ale w tej chwili nie pamiętam Moja kumpela ma taki cienki śpiworek z materiału jak pluszowy kocyk, fajne to No i dziecko twarzy sobie nie nakryje Chociaż akurat w wózku to dziecko cały czas masz na oku, chyba że np. wystawia się wózek ze śpiącym maluchem na balkon/taras. My tak robiliśmy z siostrzeńcem
Do lozka to tak jak mowisz, zamiast poscieli bedzie cos innego ( nie wiem jaka to ma nazwe, ale jest bardziej bezpieczne ) I tak uparlam sie ze dwa kocyki musze kupic, jeden do lozka, jesli nie chce poscieli, a jeden do wozka.... wiec wiele do gadania moj TZ nie ma no a wlasnie do wozka sama nie wiem dlaczego, byc moze posciel mu sie kojarzy z lozkiem tylko a nie ze do wozka,moja mama sama sie zdziwila, ze jak to bez poscieli.... ale pewnie wloze tam kocyk i po czasie jakas poduszeczke sa dla niemowlat takie malutkie
Fajnie ze bedziemy mieszkac na parterze i schodzenie ze schodow mnie ominie, i gratis dostalismy maly ogrodek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg la-millou-light-koc-80x100-cm-lesne-sowy-n-iext25032281.jpg (17,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naf-naf-minky-bubble-kocyk-lila-80x110-cm-n-iext26465130.jpg (9,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg téléchargement.jpg (8,4 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-09-24 o 13:16
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 13:14   #1451
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Robilam z paczki kiedy mieszkalam w Polsce, dobre wychodza
Piekny kocyk i przescieradla , Ja znalazlam w sowy kocyk i inne zwierzatka tez byly, i skusze sie chyba na te sowy
A wlasnie, co powinno sie wlozyc do wozka dla maluszka? U mnie posciel odpada moj TZ powiedzial zadnej poscieli dopoki maluszek nie skonczy 1 roku. Moze jakis kocyk wystarczy?
Ojej, mam świra na punkcie sów i TŻ nie pozwala mi kupić każdej napotkanej rzeczy z tym motywem jakiekolwiek inne zwierzaki by nie były bierz sowy

A czemu pościel odpada?
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 13:21   #1452
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość
Ojej, mam świra na punkcie sów i TŻ nie pozwala mi kupić każdej napotkanej rzeczy z tym motywem jakiekolwiek inne zwierzaki by nie były bierz sowy

A czemu pościel odpada?
ja nic do poscieli nie mam, ale przyznaje racje mojemu TZ ze sa lepsze rozwiazania dla maluszkow niz posciele , ktore moglyby przypadkiem zakrywac twarz dziecka....a w tych samych cenach i faktycznie w sklepie widze wiecej takich spiworkow do spania niz poscieli na sprzedaz, wiec cos w tym jest.
uwielbiam tez.... jakbym szukala poscieli to tez pewnie z sowkami
Stary 2014-09-24, 13:26   #1453
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosiek Pokaż wiadomość

A czemu pościel odpada?
sowy są fajne a to teraz dość popularny motyw, więc będziesz miała duże pole do popisu

Cytat:
Do lozka to tak jak mowisz, zamiast poscieli bedzie cos innego ( nie wiem jaka to ma nazwe, ale jest bardziej bezpieczne ) I tak uparlam sie ze dwa kocyki musze kupic, jeden do lozka, jesli nie chce poscieli, a jeden do wozka.... wiec wiele do gadania moj TZ nie ma no a wlasnie do wozka sama nie wiem dlaczego, byc moze posciel mu sie kojarzy z lozkiem tylko a nie ze do wozka,moja mama sama sie zdziwila, ze jak to bez poscieli.... ale pewnie wloze tam kocyk i po czasie jakas poduszeczke sa dla niemowlat takie malutkie
Fajnie ze bedziemy mieszkac na parterze i schodzenie ze schodow mnie ominie, i gratis dostalismy maly ogrodek
ogródek to naprawdę naprawdę super sprawa, nawet mały
te dwie pierwsze rzeczy z Twoich załączników to są z tego materiału minky (albo firmy minky?), na który jest obecnie szał Z tym, że musisz zwrócić uwagę, żeby były wykonane z tego prawdziwego minky, bo pojawiło się dużo tańszych podróbek bardzo marnej jakości
Macałam podobny kocyk do tego pierwszego, z La Millou i był taki mięciutki puchaty
Tu masz dużo rzeczy w tym stylu, z tym że ceny są spore: http://www.lamillou.com/ i tutaj lekko tańsze http://www.belle-petite.pl/ . Ale generalnie znajdziesz na pewno coś w atrakcyjniejszych cenach, ja takie dwie pierwsze z brzegu propozycje podałam

Stary 2014-09-24, 13:31   #1454
crystal25
Zakorzenienie

nie wiem co moj TZ z tym ma, ale powiedzialam ze ok, wiec u nas bedzie to wygladalo mniej wiecej tak jak na przykladzie A kocyk zawsze sie przyda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg B2AqNnNu465a1cdT.jpg (160,2 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3X_70230_0031.jpg (143,3 KB, 22 załadowań)
Stary 2014-09-24, 13:32   #1455
marta24171
Rozeznanie

Ja miałam przy córci pościel i w łóżeczku i wózeczku, tyle,że bez podusi. A kocyki zawsze się przydają, nawet jak karmi się maluszka to można go delikatnie okryć kocykiem,a potem jak już się cieplejsze dni przydadzą to i w wózeczku kocyk się przyda.
A co do obaw czy dziecko się kołderką nakryje to bym była spokojna, moja córcia ma 5 lat i muszę wstawać w nocy i ją nakrywać bo jej się niechce
Stary 2014-09-24, 13:37   #1456
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
sowy są fajne a to teraz dość popularny motyw, więc będziesz miała duże pole do popisu

ogródek to naprawdę naprawdę super sprawa, nawet mały
te dwie pierwsze rzeczy z Twoich załączników to są z tego materiału minky (albo firmy minky?), na który jest obecnie szał Z tym, że musisz zwrócić uwagę, żeby były wykonane z tego prawdziwego minky, bo pojawiło się dużo tańszych podróbek bardzo marnej jakości
Macałam podobny kocyk do tego pierwszego, z La Millou i był taki mięciutki puchaty
Tu masz dużo rzeczy w tym stylu, z tym że ceny są spore: http://www.lamillou.com/ i tutaj lekko tańsze http://www.belle-petite.pl/ . Ale generalnie znajdziesz na pewno coś w atrakcyjniejszych cenach, ja takie dwie pierwsze z brzegu propozycje podałam
Nawet nie wiedzialam ze sa popularne Znalazlam w smyku wlasnie te zdiecia co wyslalam I stamtad chce zamawiac, pod warunkiem tak jak mowisz ze nie beda to podrobki Moja mama ma zajrzec do smyka i podotykac i wtedy bede miala pewnosc U nas znajde tylko zwykle polarowe. A jak w tej cenie smykowej to taki szajs jedynie tu kupie, ze wole poprosic mame ktora bedzie w styczniu jeszcze i niech kupuje
A jestem zakochana w tych kocykach Juz patrze na te sklepy Bede miala jeszcze jedna mozliwosc, czyli zrobic zamowienie do cioci na adres i mama odbierze, ale juz wtedy nie podotyka przed
ogrodek nie za duzy, ale grilla mozna bedzie zrobic i usiasc i zjesc w ogrodku... takze dla maluszka bedzie super a drzwi na ten ogrodek sa w kuchni

Czas edycji: 2014-09-24 o 13:41
Stary 2014-09-24, 13:42   #1457
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet nie wiedzialam ze sa popularne Znalazlam w smyku wlasnie te zdiecia co wyslalam I stamtad chce zamawiac, pod warunkiem tak jak mowisz ze nie beda to podrobki Moja mama ma zajrzec do smyka i podotykac i wtedy bede miala pewnosc U nas znajde tylko zwykle polarowe. A jak w tej cenie smykowej to taki szajs jedynie tu kupie, ze wole poprosic mame ktora bedzie w styczniu jeszcze i niech kupuje
A jestem zakochana w tych kocykach Juz patrze na te sklepy Bede miala jeszcze jedna mozliwosc, czyli zrobic zamowienie do cioci na adres i mama odbierze, ale juz wtedy nie podotyka przed
ogrodek nie za duzy, ale grilla mozna bedzie zrobic i usiasc i zjesc w ogrodku... takze dla maluszka bedzie super a drzwi na ten ogrodek sa w kuchni
W smyku to raczej będą te dobrej jakości, na allegro trzeba uważać, bo tam bywa różnie Ale widzę teraz, że w tym drugim sklepie internetowym są jakieś promocje, więc może akurat coś fajnego się trafi

Stary 2014-09-24, 13:49   #1458
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
W smyku to raczej będą te dobrej jakości, na allegro trzeba uważać, bo tam bywa różnie Ale widzę teraz, że w tym drugim sklepie internetowym są jakieś promocje, więc może akurat coś fajnego się trafi
Wlasnie przegladam te sklepy, cudne rzeczy A w tym pierwszym sklepie te kocyki sa tansze niz w smyku Na szczescie w razie czego moge zamowic i wysylka pojdzie do cioci Ja tak mowie o tym smyku, bo to jedyny sklep w ktorym wiele rzeczy znajde, i mama moglaby pojsc i je kupic bez przesylek i zamowien, a jest w naszym miescie rodzinnym i to nie maly na allegro kiedys zamawialam, czasami dosc dlugo czekalam na przesylke ale zawsze wszystko dostalam, z tym ze tam sie kreci wiele podrobek.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Ja miałam przy córci pościel i w łóżeczku i wózeczku, tyle,że bez podusi. A kocyki zawsze się przydają, nawet jak karmi się maluszka to można go delikatnie okryć kocykiem,a potem jak już się cieplejsze dni przydadzą to i w wózeczku kocyk się przyda.
A co do obaw czy dziecko się kołderką nakryje to bym była spokojna, moja córcia ma 5 lat i muszę wstawać w nocy i ją nakrywać bo jej się niechce
Moj TZ nie pozwoli na posciel.... probowalam z nim dyskutowac, ale ciezko mi to szlo ale napewno ja kupimy jak juz maluszek podrosnie
Stary 2014-09-24, 13:50   #1459
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Wlasnie przegladam te sklepy, cudne rzeczy A w tym pierwszym sklepie te kocyki sa tansze niz w smyku Na szczescie w razie czego moge zamowic i wysylka pojdzie do cioci Ja tak mowie o tym smyku, bo to jedyny sklep w ktorym wiele rzeczy znajde, i mama moglaby pojsc i je kupic bez przesylek i zamowien, a jest w naszym miescie rodzinnym i to nie maly na allegro kiedys zamawialam, czasami dosc dlugo czekalam na przesylke ale zawsze wszystko dostalam, z tym ze tam sie kreci wiele podrobek.
serio??? nie spodziewałam się Bo la millou to taki sklep naszych polskich celebrytów, tam anna mucha miała swoja kolekcję

Warto polować na dni darmowej dostawy w sklepach internetowych, ja właśnie zwykle tak robię i trochę oszczędzam tym sposobem

Stary 2014-09-24, 13:52   #1460
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Ja tez mialam poscielke ale w sumie moj mlody spal z nami w lozku bo mi sie nie chcialo wstawac i karmilam na lezaco. Spal ze swoim kocykiem i nigdy sie nie nakryl. On w ogole spal tak spokojnie, ze sama go przewracalam na drugi bok zeby mu sie glowa nie odksztalcila Teraz to jest tez wiercipieta i co chwila go nakrywam, takze dlugie spodenki do spania to koniecznosc zeby nie zmarzl.

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 13:59   #1461
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
serio??? nie spodziewałam się Bo la millou to taki sklep naszych polskich celebrytów, tam anna mucha miała swoja kolekcję

Warto polować na dni darmowej dostawy w sklepach internetowych, ja właśnie zwykle tak robię i trochę oszczędzam tym sposobem
wow to bede prawie jak celebrytka hihihi zartuje oczywiscie... ale w smyku wychodzi ze przeplace. przynajmniej poprosze mame zeby pomacala i powiedziala co nie co, a tak zamowie z tego sklepu co podalas mi linki dziekuje
Jesli dobrze przeczytalam to pisalas ze mialas okazje podotykac ten kocyk z la millou? Powiedz czy on za gruby nie bedzie? Bo na zdieciu sie takie bardzo puszyste wydaja.

Czas edycji: 2014-09-24 o 14:00
Stary 2014-09-24, 14:01   #1462
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
wow to bede prawie jak celebrytka hihihi zartuje oczywiscie... ale w smyku wychodzi ze przeplace. przynajmniej poprosze mame zeby pomacala i powiedziala co nie co, a tak zamowie z tego sklepu co podalas mi linki dziekuje
czyli będziemy mogły śledzić Cie na pudelek.pl? Smyk ogólnie wydaje mi się dosyć drogi.... Z tym, że ja ogólnie jestem fanką zakupów w internecie i na tej zasadzie porównuje ceny A wiadomo, że w necie prawie zawsze jest taniej

Stary 2014-09-24, 14:06   #1463
rona1906
Raczkowanie

Hej Kochane witamy sie w 17 tygodniu :-* jak tak patrze na wasze zdjecia brzuszkow to obawiam sie, ze moj to wyglada juz jak na 6 miesiac :-D

wczoraj pieklam rogaliki z marmolada, chwale sie zdjeciami. Dzis druga porcje dorobie, bo u mnie w domu mnostwo lasuchow :-D
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140923_135511.jpg (74,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140923_135455.jpg (69,9 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez rona1906
Czas edycji: 2014-09-24 o 14:07
rona1906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 14:07   #1464
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli dobrze przeczytalam to pisalas ze mialas okazje podotykac ten kocyk z la millou? Powiedz czy on za gruby nie bedzie? Bo na zdieciu sie takie bardzo puszyste wydaja.
ten, który ja macałam był z wypełnieniem i określiłabym go jako średni. Tzn. taki na wiosne/jesień/zimę. Tylko, że ogólnie polar dość mocno grzeje, więc może wystarczy kocyk z tej serii: http://www.lamillou.com/shop/kocyki-light-1 bez wypełnienia Ten z wypełnieniem to jest tak jak kołderka

Mi się podoba "kura babci dany" http://www.lamillou.com/shop/kura-ba...bci-dany-black Tylko, że to taki zbędny gadżet, że chyba mnie tż z domu wyprowadzi razem z tą kurą...

a tu masz galerię gwiazd: http://www.lamillou.com/la-millou-wsrod-gwiazd

Stary 2014-09-24, 14:10   #1465
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej Kochane witamy sie w 17 tygodniu :-* jak tak patrze na wasze zdjecia brzuszkow to obawiam sie, ze moj to wyglada juz jak na 6 miesiac :-D

wczoraj pieklam rogaliki z marmolada, chwale sie zdjeciami. Dzis druga porcje dorobie, bo u mnie w domu mnostwo lasuchow :-D
U mnie w domu sie takie robiło Marzą mi się od wczoraj, bo przechodząc ulicą poczułam ich zapach z jakiegoś mieszkania.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 14:16   #1466
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
czyli będziemy mogły śledzić Cie na pudelek.pl? Smyk ogólnie wydaje mi się dosyć drogi.... Z tym, że ja ogólnie jestem fanką zakupów w internecie i na tej zasadzie porównuje ceny A wiadomo, że w necie prawie zawsze jest taniej
Nie dla mnie takie rzeczy Wystarczylo ze kilka razy musialam pojsc na obiad z TZ, spotkanie z szefami firmy mojego TZ i ich zonami, i raz do rodziny TZ, z bardzo wysokiej polki. Podziekuje, posiedze w domu grrrrr.
Ja boje sie kupowac w internecie, mam nadzieje ze mnie nie oszukaja i zamowienie przyjdzie Moj TZ tez woli zamawiac przez internet niz ze sklepu, zawsze mu marudze do ucha, a co zrobi jesli go oszukaja, i zaplaci i straci te pieniadze.... On zawsze znajdzie dodatkowy rabat na cos, i wychodzi jeszcze taniej niz jest cena podana.

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:

za 17 tydzien
Moj wyglada tez na 6 nie wiem skad
Poczulam ten zapach rogalikow chociaz tylko widze je na zdieciu W PL, w piekarni u mnie byly na wage pamietam chetnie bym takie zjadla
Stary 2014-09-24, 14:21   #1467
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:

Ooo jak dawno rogalików nie robiłam.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 14:22   #1468
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:

ojaaaa, muszą być pyszne!

Stary 2014-09-24, 14:22   #1469
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
ten, który ja macałam był z wypełnieniem i określiłabym go jako średni. Tzn. taki na wiosne/jesień/zimę. Tylko, że ogólnie polar dość mocno grzeje, więc może wystarczy kocyk z tej serii: http://www.lamillou.com/shop/kocyki-light-1 bez wypełnienia Ten z wypełnieniem to jest tak jak kołderka

Mi się podoba "kura babci dany" http://www.lamillou.com/shop/kura-ba...bci-dany-black Tylko, że to taki zbędny gadżet, że chyba mnie tż z domu wyprowadzi razem z tą kurą...

a tu masz galerię gwiazd: http://www.lamillou.com/la-millou-wsrod-gwiazd
To bede miala dylemat czy kupic ten grubszy czy bez wypelnienia , bo ten drugi napewno bedzie cienszy
Ta kura jest genialna, nawet na pozniej dziecko moze z nia spac i przytulac sie do niej, musze ja mojemu TZ pokazac zobaczymy co powie , chociaz masz racje zbedny gadzet. ale mnie rozsmieszylas z ta wyprowadzka za kure
Nawet nie wiedzialam ze one kupuja takie rzeczy, ja myslalam ze gwiazdy to kupuja powyzej kilku tysiecy nawet zwykly t shirt
Stary 2014-09-24, 14:32   #1470
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
co bedziesz robic z wlosami kolorowac czy scinac? tez by mi sie przydalo pojsc, podciac z dwa centrymetry

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

Dziekuje niech rosna malenstwa ladnie

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Ścinałam tylko Z 5cm poleciało

Cytat:
ja czasem kupuję takie placki ziemniaczane w proszku (z suszu ziemniaczanego, mają w miarę dobry skład) a smakują jak takie normalne domowe

biedna Ale nawet nie wiem, co Ci poradzić...

dziękuję Chociaż naprawdę mam już dosyć

Zamówiłam takie dwie rzeczy: kocyk (to jest taka grubsza pieluszka) i dwa prześcieradła do gondoli Te owce cwaniaki mnie urzekły
Świetne te owce

Cytat:
ja nic do poscieli nie mam, ale przyznaje racje mojemu TZ ze sa lepsze rozwiazania dla maluszkow niz posciele , ktore moglyby przypadkiem zakrywac twarz dziecka....a w tych samych cenach i faktycznie w sklepie widze wiecej takich spiworkow do spania niz poscieli na sprzedaz, wiec cos w tym jest.
uwielbiam tez.... jakbym szukala poscieli to tez pewnie z sowkami
My też pościeli kupować nie będziemy a śpiworek

Cytat:
nie wiem co moj TZ z tym ma, ale powiedzialam ze ok, wiec u nas bedzie to wygladalo mniej wiecej tak jak na przykladzie A kocyk zawsze sie przyda.
To dla chłopca fajne Z tym różem troszkę przesadzone

Cytat:

Mniam mniam
Jak się mają Maleństwa ?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości