|
|
#4621 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
ale pół sukcesu to na bank umiejętności. a jak wszystkiego brak to wychodzi klaun jak mi ![]() Cytat:
szpilki i igły wbijałam sobie niechcący, ale marchewkę biedna dida. a młodsza jak? ![]() Cytat:
dziwne dla mnie, skoro rodzic mówi, że dziecka nie będzie to powinno wystarczyć, dlaczego tu się jeszcze podpierać papierkiem od lekarza, did sobie nie robi sam wolnego tylko Ty go w domu trzymasz Cytat:
czyli jesteś z tamtej strony tbg? Cytat:
znad pustego kubaska po kawie Rejcz, bo mi nie cytło - dzięki za linka, posłucham tej pani 23 podglądaczy
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-09-24 o 12:21 |
||||||
|
|
|
#4622 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Masz rację, fobia by mnie sparaliżowała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas przymrozek był, miejscami trawa biała
|
|||||||
|
|
|
#4623 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A tak jeszcze z ciekawości tu i ówdzie zajrzałam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś miałam opory przed mięsem mielonym z jajem, ale teraz nawet odczuwam przy tym jakąś dziwną przyjemność ![]() no każdy ma swoje zwyczaje ja tych rękawiczek zużywałabym ogromne ilości, pewnie jeszcze więcej niż zmywaków kuchennych (a te wyrzucam co chwilę, bo np za dlugo wilgotne były i widzę te namnażające się bakterie, albo coś bardzo tłustego szorowałam) ale to tylko moje jazdy
|
|
#4625 |
|
BAN stały
|
Ja nawet do szorowania salonu kąpielowego żrącymi preparatami rękawiczek nie zakładam, nie potrafię
Tzn. założyć umiem, żeby nie było |
|
|
|
#4626 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A mieszaniny miałam na myśli właśnie tego rodzaju, bo ciast i tak nie piekę to i nie ugniatam, ani mechanicznie ani ręcznie.
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w tbg tylko tymczasowo 10 lat mieszkałam ![]() a stąd na przykład ona też pod innym nickiem wcześniej pisała, ale zbyt dawno ten wątek czytałam, żeby sobie odtworzyć... Cytat:
![]() gary też lubię i w rękawiczkach nie wiem czy są domyte. a to za zaglądanie 'tu i ówdzie' już nie odpowiadam
|
|
#4629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zresztą tak samo jest z sadzeniem zielenizny. ziemia musi być odpowiednia, nie za ciężka, nie za lekka, też na czuja dłońmi mieszam. jak już umieszam odpowiednią, to dopiero zakładam rękawiczki jak nie zapomnę
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mrozenie chleba faktycznie działa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-24 o 12:51 |
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet ciut gorsze, także należy zawsze starać się o mrożenie w miarę jaknajświeższych rzeczy
|
|
|
|
|
#4632 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Jak mi się dwa razy do roku zechce buraczków w formie jarzynki jako dodatek do mięsa, to naprawdę nie opłaca mi się mrozić kilograma buraków i ich porcjami przetwarzać
![]() Więcej gazu wyjdzie na ich ugotowanie niż na podgrzanie jednej porcji.
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
tymczasowo to i ja mieszkałam i mieszkam w okolicy, tylko to tymczasem jakoś dziwnie się wydłuża z roku na rok
|
#4634 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
marchewka
Polly - współczuję didu, to musi być ból........Rejcz ![]() Cytat:
![]() a w ogóle to ma być kibic męski czy żeński ![]() Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4635 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, nawet miesieczne ![]() a co do tych dni to faktycznie nie wiem , musze młodej dopytacCytat:
młodsza róznie , raz anioł, a czasem wrzeszczy pół dnia i nie wiem o co cho? ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- co do kobiety konia, to mam wrazenie ze jej urodę w całosci robi makijaz , a te brwi to uwazacie ze ładne są? pytam bo sie nie znam, ale dla mnie wygladaja karykaturalnie
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i z wf to tylko od lekarza zwolnienie obowiązywało, i w liceum i na studiach |
|
|
|
|
#4637 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chyba jutro zaszaleje i kupie sobie lososia, bo kawior raczej nie bedzie mi smakowac
I jeszcze cos szpanerskiego bym zjadla, jakies propozycje?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- współczułam tym co mają, żeby się w dorosłym życiu w szkołę i wuef bawić W RAMACH studiów to imo nieporozumienie na całej linii. Jak ktos lubi aktywnośc fizyczną to mu wuef na studiach niepotrzebny Powaga jak widziałam te miny dorosłych kobiet tachających ubranie sportowe itp i narzekających kurde musimy iść na wuef bo nam nie zaliczą to mi autentycznie było ich żal. Serio, były wykamane, a chciały tylko studiować nauki humanistyczne. Na początku roku jakoś myślałam że to żart, że to nie może być prawdą, że na studiach może być obowiązkowy w-f. WTF?
|
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Szatanów, to ja chcę, żeby pochował mnie ten zakład
![]() http://www.janszatan.pl/ i koniecznie :Highway to hell" na pogrzebie ![]() Głodna się robię... na szczęście jeszcze tylko 2,5 h i jade do koleżanki, już się chwali, że na obiad serwuje schab smażony na oliwie z fasolką szparagową ![]() A koleżanka z pracy przyniosła dzisiaj szarlotkę z cynamonem, goździkami, morelami i migdałami i mi próbuje wcisnąć jejaa, jak to pachnie oj, chyba nici z mojej diety
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-24 o 14:40 |
|
|
|
#4640 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
... aczkolwiek ja bym teraz zjadła wszystko, co by mi kto poddał, chyba nawet i zupę mleczną z lanymi kluskami
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
cze
miałam zadzwonić ![]() mam straszną sklerozę ale jutro idę do lekarza, tam jest zasięg, to może dryndnę? Cytat:
muszle znaczy mule np. w białym winiechadzają za mną od daaaawna, ostatni raz w Bułgarii jadłam ![]() stąd jutro lekarz
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurtka w mordę, koniecznie daj znać co Doc na to, albowiem to na bank nie z odżywiania, tylko cosik innego. Ja nie badam to żyję w nieświadomości
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-24 o 14:47 |
|
|
|
|
#4643 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, no jak usprawedliwienie musialo byc to wiadomo ze od lekarza bo od kogo innego? od rodziców? Cytat:
ryba fugu jest na pewno szpanerska ![]() a no i kuchnia molekularna ![]() Cytat:
jak ci sie udało nie miec wf na studiach?! u mojego tza była paranoja bo gosciowie pod koniec semestru odrabiali po 10 wf...mozna było odrobic np na rolkach (czy łyzwach? ) a odraianie było od 7 rano...i gosciowie zaiwaniali po kilka godzin na rolkach od switu, a pan od wfu ich pilnował czy aby solidnie odrabiają
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-09-24 o 14:50 |
|||
|
|
|
#4644 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Po to samo byłam u tej wraczi co jej nie było - po skierowanie na badanie tegoż, bo ostatnio też mi wyszło za dużo O, jak ryba fugu to jeszcze i zupa ze żmii by pasowała
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te laski, co sobie nie skombinowały zwolnień "na stałe" miały łzy w oczach, serio. 2. No świetnie ukazuje to paranoję tego systemu. Żenua. |
|
|
|
|
#4646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam se rękę odciąć, że fajki i pilsy mi każe odstawić ![]() fogle to czytam co należy jeść przy wysokim chol. i trójglicerydach i większości nie mogę albo wręcz nie znoszę Cytat:
Cytat:
ja też jeszcze o skierowanie poproszę i powtórzę badanie, bo to aż niemożliwe te moje wyniki
|
|
|
#4647 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaiste wyjaśnienie Pewnie Neska będzie wiedzieć, lub Parabel. Ale jesli bierzesz leki różnorakie to pewnie one też mogą jakoś na to wpływać, wątpię że to wynik tylko z żywienia Mojej mam na zbicie trójglicerydów pomogło li i jedynie odstawienie pewnego szitu nad szitami, a mianowicie mleka skondens do kawy. Ona pijała je hektolitrami. Dziennie 1/4 szklanki. A to jest badziew nieziemnski. Nie powiem, są gorsze badziewia, no ale to taki cichy szkodnik, bo niby tylko troszkę do kawy A tu bęc! Mnie na szczęście odrzuca od tego.
|
|
|
|
|
#4649 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najlepsze jazdy były na początku semestru zawsze, zapisy na konkretne zajęcia, a że aerobik i siłownia z gumy nie są, to ci co się spóźnili albo nie mieli wtyków mieli potem różne dziwne inne rzeczy. mła chodziła przez pół roku na UNIHOKEJ tylko to zostało dla gap ale było fajnie. o wiele fajniej niż później na aerobiku. odrabianie też tak samo było, ale u mnie limit był, max 3 zajęcia w semestrze można było odrabiać, na resztę zwolnienie albo brak zaliczenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dla mnie szpanerskie. w winie som, od razu i krewetki takie wielkie widziałam. też dla mnie szpanerskie.
|
|
#4650 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Red, biedronkowe tańsze
O, a o mleku skondensowanym to nie wiedziałam ![]() Mnie kazała odstawić tłuszcze zwierzęce, tłuste mleko, śmietanę, przestawić się na jogurt i chudy serek. Pomijam, ze śmietanę jadam raz na dwa miesiące i kubeczek idzie na 4 posiłki mniej więcej a masło w tym roku jadłam raz. Krewetki nie wiem, czy szpanerskie ale mogłabym jeść na kilogramy a mule gdzie? Tyż w mrożonkach? Niech aj tylko wypłaty doczekam....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-09-24 o 15:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

szpilki i igły wbijałam sobie niechcący, ale marchewkę 
, rodzic moze zwolnic ucznia tylko z 1 wf w tygodniu, a maja 3, na wiecej musi byc od lekarza, tak samo nieobecnosci-powyzej 1 dnia zwolnienie lekarskie, jak dla mnie to masakra jakas
dziwne dla mnie, skoro rodzic mówi, że dziecka nie będzie to powinno wystarczyć, dlaczego tu się jeszcze podpierać papierkiem od lekarza, did sobie nie robi sam wolnego tylko Ty go w domu trzymasz
[/COLOR]

jejaa, jak to pachnie