|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
|
|
|
|
#4082 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Skonsumował ją bez ogródek i powrócił do leżakowania Na pytanie dzieci "a co oni robili?" mąż palnął "a drapał ją po pupie" i temat się skończył.
|
|
|
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także afera z powody kopulujących osłów z ZOO, to jakaś masakra ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Jestem w szoku! Na czerwonym przechodzić można, a dziecka samego do szkoły puścić już nie... dla mnie to dziwne
|
|
#4085 |
|
Konto usunięte
|
Szaro: kiedy bylam w zoo slon mial erekcje. I kilkulatka zapytała się taty dlaczego slonik ma 5 nog. Niestety nie slyszalam odpowiedzi
|
|
|
|
#4086 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie wierzę, że osły zostały rozdzielone, cycki opadają... Byłam dziś na uczelni. Stały dwie matki z dzieckiem, przyszła trzecia, rozejrzała się i stwierdziła, że powinna być specjalna godzina konsultacji dla matek z dziećmi. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Dzieci już poszły, tylko kadra widziała I dobrze, jeszcze by matki raban zrobiły
|
||
|
|
|
#4087 |
|
Zadomowienie
|
Takie wtrącenie - a propos "to tylko dzieci, bawią się" i rodziców, którzy dzieciom pozwalają na wszystko.
w.jpg
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Konto usunięte
|
Wrobił was ktoś kiedyś w takie perfidne pilnowanie dziecka?
![]() Koleżanka z pracy (J.) mi dziś opowiadała, że stała pod sklepem i paliła papierosa, a jakaś matka postawiła dwuletnią córkę obok niej i powiedziała "Możesz jej popilnować na sekundę, ja muszę do wc...". Nie czekała nawet na odpowiedź, tylko pobiegła do tej toalety. ![]() J. stoi i czeka z tym dzieckiem. Mija dziesięć minut, dwadzieścia. Matki jak nie było, tak nie ma. Po pół godzinie się wkurzyła, zadzwoniła po policję i "oddała" im dziecko. Powiedziała, że jakaś matka zostawiła jej to dziecko i poszła "do toalety". Policja zabrała dziecko, jedna z policjantek zaczęła szukać matki. I znaleźli ją w markecie, dwie ulice dalej. Stała w w dziale alkoholowym i wybierała wino do obiadu. Edytowane przez 0b4ed7929d71ce1abf8e9bf9d423b228cc5dc67a_6068f37255cfe Czas edycji: 2014-09-24 o 19:58 |
|
|
|
#4090 |
|
Konto usunięte
|
Nie wierze w to co czytam
|
|
|
|
#4091 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48272193]Wrobił was ktoś kiedyś w takie perfidne pilnowanie dziecka?
![]() Koleżanka z pracy (J.) mi dziś opowiadała, że stała pod sklepem i paliła papierosa, a jakaś matka postawiła dwuletnią córkę obok niej i powiedziała "Możesz jej popilnować na sekundę, ja muszę do wc...". Nie czekała nawet na odpowiedź, tylko pobiegła do tej toalety. ![]() J. stoi i czeka z tym dzieckiem. Mija dziesięć minut, dwadzieścia. Matki jak nie było, tak nie ma. Po pół godzinie się wkurzyła, zadzwoniła po policję i "oddała" im dziecko. Powiedziała, że jakaś matka zostawiła jej to dziecko i poszła "do toalety". Policja zabrała dziecko, jedna z policjantek zaczęła szukać matki. I znaleźli ją w markecie, dwie ulice dalej. Stała w w dziale alkoholowym i wybierała wino do obiadu. Biedny maluszek... |
|
|
|
#4093 |
|
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48272193]Wrobił was ktoś kiedyś w takie perfidne pilnowanie dziecka?
![]() Koleżanka z pracy (J.) mi dziś opowiadała, że stała pod sklepem i paliła papierosa, a jakaś matka postawiła dwuletnią córkę obok niej i powiedziała "Możesz jej popilnować na sekundę, ja muszę do wc...". Nie czekała nawet na odpowiedź, tylko pobiegła do tej toalety. ![]() J. stoi i czeka z tym dzieckiem. Mija dziesięć minut, dwadzieścia. Matki jak nie było, tak nie ma. Po pół godzinie się wkurzyła, zadzwoniła po policję i "oddała" im dziecko. Powiedziała, że jakaś matka zostawiła jej to dziecko i poszła "do toalety". Policja zabrała dziecko, jedna z policjantek zaczęła szukać matki. I znaleźli ją w markecie, dwie ulice dalej. Stała w w dziale alkoholowym i wybierała wino do obiadu. Aż mnie zatkało. A ta matka to taka paniusia "winko do obiadu" czy raczej patola "winko na obiad", J. nie wspominała? |
|
|
|
#4094 |
|
Konto usunięte
|
![]() Koleżanka z pracy (J.) mi dziś opowiadała, że stała pod sklepem i paliła papierosa, a jakaś matka postawiła dwuletnią córkę obok niej i powiedziała "Możesz jej popilnować na sekundę, ja muszę do wc...". Nie czekała nawet na odpowiedź, tylko pobiegła do tej toalety. ![]() J. stoi i czeka z tym dzieckiem. Mija dziesięć minut, dwadzieścia. Matki jak nie było, tak nie ma. Po pół godzinie się wkurzyła, zadzwoniła po policję i "oddała" im dziecko. Powiedziała, że jakaś matka zostawiła jej to dziecko i poszła "do toalety". Policja zabrała dziecko, jedna z policjantek zaczęła szukać matki. I znaleźli ją w markecie, dwie ulice dalej. Stała w w dziale alkoholowym i wybierała wino do obiadu. Masakra ![]() Ciekawa jestem czy matuchna poniosła jakieś konsekwencje. |
|
|
|
#4095 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Konto usunięte
|
[1=0b4ed7929d71ce1abf8e9bf 9d423b228cc5dc67a_6068f37 255cfe;48272469]A ja nie wierzę w głupotę niektórych matek. Obcej osobie zostawić dziecko.
mojej babci tak robiła sąsiadka. przyprowadzała syna do nas "na chwilę, bo musi wyskoczyć do urzędu", i wracała po "dłuższej chwili". oczywiście, babcia nie dostawała za to żadnych pieniędzy. |
|
|
|
#4097 |
|
Konto usunięte
|
Pomyśleć, że ja dzisiaj najpierw dziesięć minut rozmawiałam i taksowałam wzrokiem jakąś babuszkę na dworcu, zanim zostawiłam jej swoją torbę "na oku" (zawierającą ciuchy, kilka książek z biblioteki i kosmetyczk, nic wartościowego) wychodząc na dymka. A jestem ufna z natury.
|
|
|
|
#4098 |
|
Konto usunięte
|
Btw. Jakby mi ktokolwiek zostawil dziecko bez pytania o zgode, to normalnie bym je zostawila i sobie poszla. I to jeszcze prawie obca baba. Niech sie glupia martwi, co sie z potomstwem dzieje. I nie obchodziloby mnie ile mialoby lat.
|
|
|
|
#4099 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, tak, wszyscy wiemy, że nie lubisz dzieci. Tylko co ono biedne winne, że ma głupią matkę/ojca? Opcja z zawiadomieniem służb w takiej sytuacji jest zdecydowanie najlepsza. |
|
|
|
|
#4100 |
|
zuy mod
|
Zgadzam sie.
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz czesciej mysle, ze jesteś trollem. Albo masz duze problemy ze sobą. Albo po prostu jedno wynika z drugiego.
|
#4102 | ||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
Moją koleżankę kiedyś też babka poprosiła o popilnowanie dziecka, które zostawiła w samochodzie w foteliku. W tym momencie opowieści już myślałam, że pewnie na zewnątrz 30st C, a matka zniknie na sto lat, ale nie, wróciła po kilku chwilach i zaproponowała koleżance podwózkę na pociąg Więc można trafić fajnie
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Koleżanka z pracy (J.) mi dziś opowiadała, że stała pod sklepem i paliła papierosa, a jakaś matka postawiła dwuletnią córkę obok niej i powiedziała "Możesz jej popilnować na sekundę, ja muszę do wc...". Nie czekała nawet na odpowiedź, tylko pobiegła do tej toalety. ![]() J. stoi i czeka z tym dzieckiem. Mija dziesięć minut, dwadzieścia. Matki jak nie było, tak nie ma. Po pół godzinie się wkurzyła, zadzwoniła po policję i "oddała" im dziecko. Powiedziała, że jakaś matka zostawiła jej to dziecko i poszła "do toalety". Policja zabrała dziecko, jedna z policjantek zaczęła szukać matki. I znaleźli ją w markecie, dwie ulice dalej. Stała w w dziale alkoholowym i wybierała wino do obiadu. Z tego co zrozumiałam, to to była jakaś obca kobieta? Masakra! Osiołki ponownie mieszkają razem
|
#4104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pytam po raz kolejny - chcesz mi zapłacić za psychoterapię? podać ci numer konta? jak nie, to się odpierdziel ode mnie. Poza tym, jak głupie babsko zostawia prawie obcej osobie dziecko, to dlaczego ja mam za nie brać odpowiedzialność? |
|
|
|
|
#4105 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
|
#4106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą to najgorsze jest to, że nawet jak mamuśka zostanie ukarana, to i tak swojego stosunku do dziecka nie zmieni
|
|
#4107 | |
|
zuy mod
|
Cytat:
|
|
|
#4108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A zostawił ci ktoś że tak się unosisz? W razie takiej sytuacji możesz powiedzieć przecież matce że nie będziesz niańczyć jej dziecka, nie twoja brocha i nie bo nie. |
|
|
|
|
#4109 |
|
Konto usunięte
|
Licencja na wychowywanie to nie taki głupy pomysł, patrząc na różne wydarzenia, nawet we własnym otoczeniu
![]() Aż mi się przypomniała sprawa sprzed kilku lat o podejrzeniach homoseksualizmu u słonia chyba też z poznańskiego ZOO przez jednego z radnych, jaki kraj, tacy radni
|
|
|
|
#4110 |
|
damn good coffee
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Skonsumował ją bez ogródek i powrócił do leżakowania
Na pytanie dzieci "a co oni robili?" mąż palnął "a drapał ją po pupie"

Jestem w szoku!