"Rolnik szuka żony" - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-23, 19:07   #181
iksinska
Raczkowanie

Dot.: "Rolnik szuka żony"

A, polecam jeszcze komentarz tej Kasi, którą Adam odrzucił https://www.facebook.com/rolnikszuka...15320275174480 I w ogóle jej profil
iksinska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 19:13   #182
Kalini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iksinska Pokaż wiadomość
A, polecam jeszcze komentarz tej Kasi, którą Adam odrzucił https://www.facebook.com/rolnikszuka...15320275174480 I w ogóle jej profil
Ja ogólnie od początku podejrzewałam, że ona może być lekko opóźniona...
Kalini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-23, 21:30   #183
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Kalini Pokaż wiadomość
Ja zupełnie inaczej patrzę na ten program. To zwykli ludzie, nie są może wykształceni itd., ale daleko do tego, aby się z nich śmiać. I niby w mieście wszyscy wyglądają dobrze?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 00:30   #184
Candy_lips
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zupełnie inaczej patrzę na ten program. To zwykli ludzie, nie są może wykształceni itd., ale daleko do tego, aby się z nich śmiać. I niby w mieście wszyscy wyglądają dobrze?
No tak to nie, nie to, że zrywam boki, pewnie, że zwykli ludzie i jak napisałam wyżej sympatyczni Chodzi tylko o to, że nastawiłam się na formułę do śmiania i trochę się zaśmiałam, no owszem, nie tak jak na paradokumentach czasem, ale chwilami też chodziło mi np o te wstawki, gdy Adam tańczy, a prowadząca mówi "czarujący Adam, która by go nie chciała" nie wiem czy dokładnie tak, ale jakby coś w ten deseń No i mimowolnie się z chłopakiem zaśmiałam, bo taki ten tekst zabrzmiał sztucznie i tak jak dla śmiechu, no nie wiem jak to inaczej nazwać. No, ale ogólnie z tych ludzi się nie śmieje tak, nie nie, mówię, że sympatyczni

Jak już ocenialiście wygląd, to tylko dodałam co tam myślę i tyle. Paweł to tak odstawał tu, ale też nie do końca budzi moją sympatię, taki wydaje się szybki, już tu golf i taka bliskość No i trochę mi się wydaje przemądrzały, ale może mi się wydaje Pan Stasiu to śmieliśmy się z chłopakiem, że taki filozof. Tak sobie mędrkował, jakby w sumie kobietami nie był zainteresowany, więc chyba też pomyślałam czy on gej hehe Stasiu ma też niezły dom, bogaty chyba. No to mój chłopak mówi, że to wiadomo ustawione, ja mówię, no pewnie tak, a on, że specjalnie raczej majętnych wybrali haha No pan Stasiu dom porządny miał :P
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 07:59   #185
memsahib
Raczkowanie

Cytat:
To lepiej zafundować dziecku toksyczną rodzinę? Nie wierzę, aby coś dobrego wyszło z tego jakby porzucił swoją hmmm karierę. Poza tym dla niego pewnie byłoby to porzucenie życia na wysokim poziomie. Jednak jako rolnik z 100 hektarami musi naprawdę porządnie zarabiać.
I czemu on miałaby wszystko rzucać, a nie te dziewczyna? To znaczy, nie mówię, że miałaby to robić, pewnie też miała swoje powody.
Lepiej, aby dziecko, miało dwoje szczęśliwych i porządnych rodziców osobno, niż toksyczną rodzinkę razem. Bo dla kogoś to poświęcenie wiązałoby się z ogromnymi kosztami, które mogłyby doprowadzić do różnych negatywnych rzeczy.
Zgadzam się. Jestem mieszczuchem, ale uważam, że zostawienie takiego areału na zmarnowanie to głupota. Widać, że rodzina Grześka stawia na rozwój gospodarstwa i dzięki temu żyją na dość dobrym poziomie. Dziewczyna pewnie nie chciała odejść od swojej rodziny i jedyne co mogę zarzucić Grześkowi to, że chyba nie pomyślał o stworzeniu oddzielnego domu. Może błędnie, ale wydaje mi się, że dużo dziewczyn nie chce takiego mieszkania "przy teściach", bo to często oznacza podporządkowanie ich zasadom oraz kontrolę i ingerencję w życie małżeńskie. Mogło też być tysiąc innych przyczyn. Dziecka szkoda, ale ważne, że Grzegorz nie unika odpowiedzialności, wkładając sporo w opiekę i wychowanie syna.
memsahib jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 08:27   #186
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Ja ogólnie od początku podejrzewałam, że ona może być lekko opóźniona...
Studiowała w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Krakowie. Tak ma na profilu.

Edytowane przez przylaszczka50
Czas edycji: 2014-09-24 o 08:29
przylaszczka50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-24, 18:09   #187
suszonepomidory
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ZamyslonaRoztargniona Pokaż wiadomość
Na etapie, kiedy szukali facetów do programu, nie było wiadomo w jakiej stacji program będzie emitowany. Przynajmniej takie info dostali potencjalni bohaterowie programu.
To po co piszesz w takim razie: "Podczas kręcenia nie wiadomo było w jakiej to będzie telewizji. Dlatego m.in. niektórzy rolnicy nie zgodzili się na udział w programie, bojąc się ośmieszenia. (każdy materiał można na różne sposoby zmontować) Dopiero po nakręceniu programu firma go produkująca miała go sprzedać jednej z trzech głównych telewizji w kraju."

Cytat:
Po pilotażowym programie Zbyszek był najbardziej hejtowany za te nieszczęsne zęby, uważany za najmniej atrakcyjnego.
Być może jego kandydatki doszły do wniosku, że to wstyd walczyć o takiego chłopaka z którego ludzie się wyśmiewają, że zasługują jednak na kogoś atrakcyjniejszego, związek z takim chłopakiem to dla nich też wstyd i te ich niemożności ich przybycia, sprawy zawodowe i choroba to fikcja.
Kasia przyjechała, nie przejmowała się opiniami o wyglądzie i być może los jej nagrodzi.
Nie analizuj za dużo, bo błedne wnioski wysuwasz Same po pierwszym odcinku postanowiły wysłać do niego list, wiec chyba musiał im się spodobać, prawda? Jeśli zaś chodzi Ci o ten odcinek gdzie listy czytali, bo to w sumie wtedy dostał cięgi za zęby, to przecież pisane było że te odcinki były nagrywane LATEM wszystkie. Myślisz że to co oglądamy w niedziele jest nagrywane w tygodniu i i nagle laski od Zbyszka weszły na Wizaż, przeczytały że ludzie piszą że mógłby coś z zębami zrobić i postanowiły nie jechac?
Co do Grześka to zgadzam sie ze tu bym bardziej na winę dziewczyny stawiała. Zresztą ja zrozumiałam że ona jakoś niedaleko w sasiedniej wiosce mieszka, tak mówił. Wiedziała, z kim się wiąże, że jest rolnikiem. Myślała że rzuci gospodarstwo, na przejęcie którego rodzice go od dziecka szykowali? Sam zresztą tego chciał, na wsi to naprawdę nie jest tak że dzis jestem rolnikiem, jutro pójdę gdzie indziej do pracy, bo gospodarstwa są przekazywane pokoleniowo, jak się ktoś już podjął to robi to, przejmuje majątek- w tym przypadku niemały-rodziców, coś na co całe życie pracowali, to tak jak z firmą rodzinną. A co do domu to jest duży, po co miał budować nowy, a wejścia można oddzielić i mieć piętro czy 2 dla siebie.
Dziwi mnie też to, że ktoś ogląda program żeby się "pośmiać". Ja tam nic nie widzę takiego żeby dla beki to było robione, wrecz przeciwnie- z klasą. I program akurat jest autentyczny, to widać, w przeciwieństwie do np. tego na tvn. W przeciwnym razie robiliby jakieś kłótnie między uczestniczkami, widac byłoby że to sztuczne, a tutaj widac nie było nic na siłę, ponad to co rzeczywiście.
Ok, a teraz o odcinku Trochę rozpisalam się ale chciałam się odnieść do Waszych spostrzeżeń
Paweł- ja tam go lubię(jako jedyna ? ) Nie jest bufonem, wrecz przeciwnie, bardzo kulturalny i widać że ma w sobie takie obycie właśnie, klasę. Wiedziałam, że tamta odpadnie, już w pierwszym odcinku mówił że wygląda na starszą niż na zdjęciu :P Mi się zdecydowanie wydaje, że on szuka na żonę(po co by był w tym programie?), zreszta on jest powaznym czlowiekiem a nie jakimś imprezowiczem, a że szuka przebojowej to oznacza raczej co innego niż imprezy :P
Grzegorz- dobrze że podziękował Kindze, bardzo fajna sie wydaje być ta Ula na którą ona tak gadała, Ewa też spoko. No i ta nowa mi najbardziej podpasowała, coś czuję, że się spikną. Dom od razu się rzuca w oczy ze ładnie, myślę że dziewczynom się spodoba
Adam- pokazał dystans do siebie no i dobrze że odpalił tą Kaśkę, najlepsza była jej mina jak jej powiedział i jej późniejszy płacz No bez przesady!
Stanisław- dalej Grazynka jest moja faworytką, widać że coś między nimi bardziej jeszcze zaiskrzyło, ale tamte panie też b. fajne, a ta co odpadła bardzo fajnie podeszła do tematu Też wydaje mi sie, ze ma spore gospodarstwo, buduje dom na agroturystyke i w domu też ładnie ma.
Zbigniew- fajnie się na nich patrzy, no i dodatkowo stara sie dla niej. Matka nie mówiła że on nic nie robi, tylko że dom wyremontował na przyjazd choć wcześniej nie mogł się zabrać.
Nie mogę się następnego doczekać
suszonepomidory jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-24, 22:43   #188
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez slawek73 Pokaż wiadomość
Tamta, siamta, sramta Miał kobiete, miał (i ma) dziecko, ergo - miał rodzinę. I na tym sie skupić. Do telewizji potrafił polecić i zrobić sobie spęd lasek. I chybcikiem posprzatac zabawki po synku... Bo laski przyjadą. Rokuje facet, nie ma co. K...a mać
No miał rodzinę, nadal ma w sumie, bo syn to rodzina. Lepiej się rozejść niż trwać w skopanym związku.

Myślałam, że jestem jakaś przewrażliwiona, że Pawła nie lubię, a tu proszę, więcej podobnych opinii Nie wiem, może to montaż i specjalnie go tak kreują, ale też mam takie odczucia, że czuje się lepszy, zbyt zadufany, ma chyba zbyt wysokie mniemanie o sobie. Patrzy z góry na innych. Pewność siebie do pewnego momentu jest pozytywną cechą, ale gdy jest jej za dużo staje się wadą...
Poza tym ciągle gada o urodzie tych dziewczyn, to było zrozumiałe na etapie fotek, no ale teraz już je poznał, coś tam o nich wie, a ciągle się przewija o wyglądzie.
Ogólnie sprawia wrażenie niezbyt sympatycznego człowieka.
Facet niby nie straszy wyglądem, biedny nie jest, wykształcony, w miarę inteligentny raczej, wygadany, nie jest nieśmiały, pewnie nie ma problemu w nawiązywaniu kontaktów, a mimo to jakoś życie sobie układa w telewizji. No jednak przychylałabym się do opinii, że musi mieć jakiś poważny feler, który sprawiła, że jest sam.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:33   #189
memsahib
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Myślałam, że jestem jakaś przewrażliwiona, że Pawła nie lubię, a tu proszę, więcej podobnych opinii [....]No jednak przychylałabym się do opinii, że musi mieć jakiś poważny feler, który sprawiła, że jest sam.
Dla mnie on jest jakiś taki siermiężny w obyciu. Niby młody, wykształcony i przedsiębiorczy, ale jakoś brakuje w nim takiej wewnętrznej aktywności. Mam wrażenie, że on sobie szuka dziewczyny na zasadzie "bo co ludzie powiedzą". On taki obrotny, przystojny to i przyszła sołtysowa musi robić wrażenie.
memsahib jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 07:42   #190
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez memsahib Pokaż wiadomość
Dla mnie on jest jakiś taki siermiężny w obyciu. Niby młody, wykształcony i przedsiębiorczy, ale jakoś brakuje w nim takiej wewnętrznej aktywności. Mam wrażenie, że on sobie szuka dziewczyny na zasadzie "bo co ludzie powiedzą". On taki obrotny, przystojny to i przyszła sołtysowa musi robić wrażenie.

Tez mam takie wrażenie. Zdecydowanie dla mnie to taki typ osoby lubiącej robić wrażenie na innych Pozostali rolnicy często powtarzali, ze wygląd dla nich nie jest najważniejszy, a Paweł zupełnie odwrotnie - do tej pory najcześciej komentuje wlasnie ten aspekt. Rozumiem, młody, wykształcony, sołtys, musi sie pokazać, ale wlasnie przez to nie wzbudza on zdecydowanie w widzach sympatii
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 08:35   #191
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Tez mam takie wrażenie. Zdecydowanie dla mnie to taki typ osoby lubiącej robić wrażenie na innych Pozostali rolnicy często powtarzali, ze wygląd dla nich nie jest najważniejszy, a Paweł zupełnie odwrotnie - do tej pory najcześciej komentuje wlasnie ten aspekt. Rozumiem, młody, wykształcony, sołtys, musi sie pokazać, ale wlasnie przez to nie wzbudza on zdecydowanie w widzach sympatii
Dokładnie tak uważam, ale zaraz pewnie znów ktoś na mnie napadnie, że ja uważam, że wszyscy single są trędowaci

Komentarz Kasi bez komentarza...
Stary 2014-09-25, 09:33   #192
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez przylaszczka50 Pokaż wiadomość
Studiowała w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Krakowie. Tak ma na profilu.
Na profilu to sobie można wszystko napisać.

Ja też odniosłam wrażenie, że dziewczyna jest lekko opóźniona.
Stary 2014-09-25, 11:36   #193
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Na profilu to sobie można wszystko napisać.

Ja też odniosłam wrażenie, że dziewczyna jest lekko opóźniona.
Dokładnie, ja tak samo.
A studia może skończyć każdy
Stary 2014-09-25, 22:37   #194
southie
Raczkowanie

To może ja wezmę Pawła w obronę

W programie może rzeczywiście wypada mało sympatycznie i trochę wybrzydza , ale to naprawdę bardzo fajny chłopak, kulturalny, inteligentny i na pewno daleko mu do bufona, wręcz przeciwnie jest bardzo lubiany (o czym też świadczy to, że został wybrany sołtysem i radnym, mimo młodego wieku) i nigdy nie zauważyłam żeby się wywyższał.

Dziwi mnie trochę pisanie, że jak ktoś jest sam to na pewno ma jakiś poważny feler Mam dużo samotnych koleżanek i kolegów, a wszystko z nimi w porządku, tu czasami trzeba trochę szczęścia
southie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 06:08   #195
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jeannee Pokaż wiadomość
Dokładnie tak uważam, ale zaraz pewnie znów ktoś na mnie napadnie, że ja uważam, że wszyscy single są trędowaci

Bez przesady Akurat pod tym wzgledem jestem dosyć wyrozumiała, bo sama obracam sie w towarzystwie, gdzie większość osób w wieku 25+ a nawet 30+ jest singlami Mam raczej wrażenie, ze szukanie zony w telewizji w jego przypadku, to raczej taki kolejny etap kariery. Oby mu to tylko sympatii i poparcia nie odebrało
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 07:21   #196
201710120930
Konto usunięte

fajnie jakby jakiś czas po skończeniu zrobili odc.specjalny
czy naprawdę któraś para jest razem
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 08:19   #197
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez southie Pokaż wiadomość
To może ja wezmę Pawła w obronę

W programie może rzeczywiście wypada mało sympatycznie i trochę wybrzydza , ale to naprawdę bardzo fajny chłopak, kulturalny, inteligentny i na pewno daleko mu do bufona, wręcz przeciwnie jest bardzo lubiany (o czym też świadczy to, że został wybrany sołtysem i radnym, mimo młodego wieku) i nigdy nie zauważyłam żeby się wywyższał.

Dziwi mnie trochę pisanie, że jak ktoś jest sam to na pewno ma jakiś poważny feler Mam dużo samotnych koleżanek i kolegów, a wszystko z nimi w porządku, tu czasami trzeba trochę szczęścia
Ale kto tak pisał? Ja się z Tobą zgadzam co do pogrubionego. I to, że nie polubiłam Pawła nie znaczy, że uważam, iż "ma feler". Ja wiem, że trzeba szczęścia.
Mojego TŻ poznałam jak on miał 25 lat (rocznikowo 26) i jestem jego pierwszą kobietą- dziewczyną w ogóle. Teraz jesteśmy już po ślubie, ale nigdy nie skreślałam nikogo przez to, że "ma już swój wiek", a nigdy nie miał nikogo A w tym wątku zostało mi to zarzucone, dlatego chce mi się strasznie śmiać Bo moje życie i mój TŻ jest kompletnym zaprzeczeniem tych oskarżeń

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Bez przesady Akurat pod tym wzgledem jestem dosyć wyrozumiała, bo sama obracam sie w towarzystwie, gdzie większość osób w wieku 25+ a nawet 30+ jest singlami Mam raczej wrażenie, ze szukanie zony w telewizji w jego przypadku, to raczej taki kolejny etap kariery. Oby mu to tylko sympatii i poparcia nie odebrało
Masz rację!
Singlem można być nawet w wieku 50,60 lat i to nic złego W każdym wieku można poznać miłość.
Paweł nie wzbudza u mnie sympatii po prostu

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
fajnie jakby jakiś czas po skończeniu zrobili odc.specjalny
czy naprawdę któraś para jest razem
Też bym chciała!
Stary 2014-09-28, 11:38   #198
andrzej2525
Raczkowanie

Candy popieram twoje spojrzenie na ten program,ja również sie uśmiałem i o to chodzi ,nie będe nikogo z programu osądzał,wyznaczał kierunków itp bredni,każdy w życiu sie sparzy i dzięki temu zacznie myśleć,programy tego typu odbieram jako coś fajnego na rozprężenie,a kto i co tam i jaki jest to jego prywata,włażenie w buciorach w czyjeś życie nie jest niczym dobrym,a większość postów to dobre rady ,osądy,zawistne wpisy w stosunku do sołtysa(chłopak ,młody ,przystojny,a jaki jest to jego sprawa) itp.może tak ktoś z forum zrobi o sobie odcinek,pokaże jaki jest piękny ,młody ,szczupły,inteligentny,wy sportowany,uzdolniony,bog aty i nieomylny.Programy tego typu odbieram jako zabawe i najbardziej rozbawiło mnie sprzątanie wszystkich kandydatów.
Bardzo fajny program,prowadząca z poczuciem humoru,oby więcej takich programów.
andrzej2525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 11:43   #199
lulka19
Zakorzenienie

Główną zaleta tego programu jest to, że jest on "smaczny". Żyjemy w czasach gdzie królują kiczowate show, taki program jak ten to perełka. Nie jest on przesadzony, ma klasę.
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 12:21   #200
NattiTt
Wtajemniczenie

I brak tego wszechobecnego, wulgarnego seksu. Ja to doceniam!

-7kg
NattiTt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 12:25   #201
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Główną zaleta tego programu jest to, że jest on "smaczny". Żyjemy w czasach gdzie królują kiczowate show, taki program jak ten to perełka. Nie jest on przesadzony, ma klasę.

I już wiem, kogo mi Adam przypomina. Krzysztofa Kowalewskiego! Dlatego powiedziałam, że mógłby grać w serialu :P

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 15:55   #202
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez andrzej2525 Pokaż wiadomość
zawistne wpisy w stosunku do sołtysa(chłopak ,młody ,przystojny,a jaki jest to jego sprawa)
Aha, czyli jak jest młody i przystojny, to już "jego sprawa" jaki ma charakter, bo i tak należy się nim zachwycać, skrytykować nie można? Czyli pewnie jak taki Adam jest już nie taki młody i na dodatek niezbyt piękny, to inna sprawa i jego można krytykować albo się z niego pośmiać

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Zgadzam się, że chyba największą zaletą programu jest jego stonowanie. Mdli mnie od tych wszystkich ociekających wulgarnością i sztucznych na potęgę programów typu "Kto poślubi mojego syna", Rolnik jest znacznie lepszy
Stary 2014-09-28, 16:33   #203
Zorzoli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andrzej2525 Pokaż wiadomość
może tak ktoś z forum zrobi o sobie odcinek,pokaże jaki jest piękny ,młody szczupły,inteligentny,wys portowany,uzdolniony,boga ty i nieomylny.
Jakbym chcala byc oceniana obserwowana przez caly kraj to bym poszla ale jednak wole niee szukac slawy/milosci/przygod w taki sposob.
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 16:51   #204
lexi221
Zadomowienie

Chyba już nie za wiele odcinków nam zostało, mnie też śmieszyło to ich "sprzątanie" chociaż chyba Paweł to najmniej sprzątał. Co niektóre kandydatki wylądują w trójkę w pokojach ciekawe czy będą plotkowały jak im było na randkach. Czekoladki na łóżku czyżby forma przekupstwa
ciekawe jak Kasia zareguje na swoją potencjalną "teściową".
Paweł szczerze to myślałam że ma ok 35 lat chyba już zaczyna powoli siwieć, szczerze to ja nie wiem co on w tej rudej widzi cóż jego wybór ale z tym golfem to wycwaniakował
Dzisiaj zapowiada się ciekawy odcinek
lexi221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 20:44   #205
dzamatasi
Wtajemniczenie

Grzesiek-blondyn jest z okolic. Klodzka? Dobrze widzialam? Dziwne,ze chcialo sie Ani jechac z Bialego,kawal drogi.
Aj tak blisko mialam ze sie nie zglosilam

Edytowane przez dzamatasi
Czas edycji: 2014-09-28 o 20:55
dzamatasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 20:58   #206
Zorzoli
Zakorzenienie

haha pani od zbyszka: moze mu stringi zrobie na szydelku do zabaw nocnych ahah
Stary 2014-09-28, 21:12   #207
Motylek Truskawkowy
Raczkowanie

Czy można gdzieś w internecie obejrzeć 4 odcinek? Nie mam tv, a raczej kabla do anteny
A jak nie , to kiedy najwcześniej będzie można obejrzeć? Zaraz po skończeniu emisji w tv?
Stary 2014-09-28, 21:16   #208
Zorzoli
Zakorzenienie

teraz bylo onlijne ale odcinek juz sie skonczyl, a bedzie mozna zobaczyc jak ktos go wstawi na jakas strone.

Ogolnie to ta Ula mnie rozwalila ze swoimi glupimi docinkami i komentarzami.... w poprzednich odcinkach nie wydawala sie taka.
Stary 2014-09-28, 21:18   #209
Motylek Truskawkowy
Raczkowanie

Gdzie było? Na jakiej stronie? Podasz linka? Można oglądać pomimo, że w tym czasie leci w tv?
Stary 2014-09-28, 21:20   #210
Wolha
Zadomowienie

http://vod.tvp.pl/audycje/rozrywka/rolnik-szuka-zony wszystkie odcinki są od razu tutaj. Właśnie oglądam

Wolha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości