Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-25, 12:47   #1681
Tepsa
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez emilia1987 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, nie było mnie kilka dni, do nadrobienia miałam ok. 30 stron.

W poniedzialek przeprowadzilismy się z męzem do naszego własnego mieszkania, do tej pory przez kilka miesiecy trwał tam remont. Mąz robił wszystko sam w dodatku tylko w weekendy, bo w tygodniu nie ma go w domu, jest kierowcą , jeździ za granice. Także mam tak jak niektóre z Was, męza tylko na weekendy.

Dopóki nie dorobimy się u siebie internetu i laptopa to będę Was podczytywała u mamy, tak jak to robie teraz.

Dzis mnie czeka wizyta u dentysty, dwa tyg temu rozbolał mnie ząb górna 7, dwa dni z bólem chodziłam w koncu zadzwonilam do swojej stomatolog ,która od razu mnie przyjeła i okazało się ze czeka mnie leczenie kanałowe… Dzis kolejna wizyta, jak by tego było mało dwa dni temu ten sam ząb mi się ułamał troche, najchetniej to usunełabym go w cholere, w koncu to ostatni ząb którego nie widac, ale z drugiej jednak strony szkoda.
Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest to ze dbam o zeby,zaledwie 2 miesiace przed zajsciem w ciaze bylam na wizycie kontrolnej u stomatologa, usunełam kamien i pani stomalog mowila ze w 7 cos się dzieje. To prawda co mowią ze w ciązy bardzo sypią się zeby ..
gratuluję własnego kąta trzymam kciuki za dentystę, oby było szybko i bezboleśnie
Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
a ja wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla Maluszka za całe 65 zł kupiłam przewijak z wanienką

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość

[/COLOR]zaraz się zbieram do lekarza....juz paznokcie obgryzam-takiego stresa mam
za wizytę, bedzie dobrze
ja zapraszam na rybę po grecku wyszła porcja jak dla batalionu
Stary 2014-09-25, 12:48   #1682
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagódkaaa Pokaż wiadomość
Co do imion...mi się strasznie podobało Pola dla dziewczynki, TŻ nie bardzo. Gdy jego mama zapytała o imiona to powiedział o tej Poli, a ona na to żebym się nawet nie wygłupiała. "Ubodło" mnie to i gdyby mi tak powiedziała osobiście to bym jej coś odpysknęła, bo nie jej ma się podobać. Denerwuje mnie to straszniście jak ktoś pyta o imiona, ja podaje kilka o których z TŻ mówiliśmy, a ten ktoś mi mówi "eeee tam...nie wymyślaj", albo jak moja babcia "paskudne!" Mój TŻ raz wspomniał imię Sara dla dziewczynki, z początku mi się nie podobało...ale zaczęło podobać coraz bardziej, że w sumie chciałabym jeśli będzie córa aby tak miała na imię. Gorzej jeśli będzie chłopiec, bo TŻ od samego początku mówi Kacper, a mi się to nie widzi...chyba go nie "przestawię"
U nas sie tylko moja mama pyta o imie , ale podalam jej kilka imion i podziekuje.... powiedzialam ze powiemy jak juz bedziemy pewni Oczywiscie ona nam imion nie wymysla, ale powiedzielismy o jednym, to ona zaraz wynalazla jakies skojarzenie ze tak beda pozniej na dziecko mowic.... cala reszta zyje swoim zyciem ale dziwie sie, ze jeszcze nie powiedzieliscie glosno kazdemu , ze mialy swoj czas na wymyslanie imion, a teraz jest wasz, i jakie wybierzecie takie bedzie. Bo jak to kazdy w rodzinie pomarudzic musi, a ja nie wytrzymalabym zwyczajnie i cos powiedziala.
Moja przyjaciolka mi ostatnio wymyslila kilka, tylko ze one kompletnie nie pasuja do naszego nazwiska
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:48   #1683
gosiaczek221
Raczkowanie

tak dla porównania mam link z allegro takiej samej wanienki http://allegro.pl/komoda-kapielowa-p...608172393.html

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:48   #1684
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
A w którym tygodniu jesteś? ciekawe kiedy najwcześniej jest możliwe poczuć te wyczekane ruchy
Dziś równiutki 16 tydzień
Jagódkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:49   #1685
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
a ja wczoraj zrobiłam pierwszy zakup dla Maluszka za całe 65 zł kupiłam przewijak z wanienką
świetne i ta cena
Stary 2014-09-25, 12:51   #1686
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
gratuluję własnego kąta trzymam kciuki za dentystę, oby było szybko i bezboleśnie

za wizytę, bedzie dobrze
ja zapraszam na rybę po grecku wyszła porcja jak dla batalionu
Ryba po grecku Ubieram buciki juz

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
tak dla porównania mam link z allegro takiej samej wanienki http://allegro.pl/komoda-kapielowa-p...608172393.html
w tych cenach widzialam na ktorejs stronie internetowej jak szukalam calkiem nie dawno kurcze, drozej niz u nas
Stary 2014-09-25, 12:51   #1687
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
witamy, wiatmy
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ryba po grecku Ubieram buciki juz
cho cho bo kawał drogi przed Tobą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 12:51   #1688
Jagódkaaa
Raczkowanie

Cytat:
U nas sie tylko moja mama pyta o imie , ale podalam jej kilka imion i podziekuje.... powiedzialam ze powiemy jak juz bedziemy pewni Oczywiscie ona nam imion nie wymysla, ale powiedzielismy o jednym, to ona zaraz wynalazla jakies skojarzenie ze tak beda pozniej na dziecko mowic.... cala reszta zyje swoim zyciem ale dziwie sie, ze jeszcze nie powiedzieliscie glosno kazdemu , ze mialy swoj czas na wymyslanie imion, a teraz jest wasz, i jakie wybierzecie takie bedzie. Bo jak to kazdy w rodzinie pomarudzic musi, a ja nie wytrzymalabym zwyczajnie i cos powiedziala.
Moja przyjaciolka mi ostatnio wymyslila kilka, tylko ze one kompletnie nie pasuja do naszego nazwiska
Mama TŻ jest za granicą i z nią rzadko rozmawiam, bo od razu bym powiedziała co myślę. TŻ to raczej nikomu nic nie powie. A swoim bliskim to oczywiście delikatnie tłumaczę, że to nasz wybór...oczywiście mówią, że wiedzą i nic nie narzucają, ale jednak...swoje wtrącą.
Jagódkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 12:53   #1689
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
siostra taką miała chyba przy drugim dziecku, spisała się rewelacyjnie
Stary 2014-09-25, 12:55   #1690
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
witamy, wiatmy

cho cho bo kawał drogi przed Tobą
z mikrofali tez lubie hihihi

Edytowane przez crystal25
Czas edycji: 2014-09-25 o 12:58
Stary 2014-09-25, 12:55   #1691
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gusia825 Pokaż wiadomość
Ja bym coś tżtowi kupiła chętnie, ale za późno mi się przypomniało o dniu chłopaka. Teraz mogę postawić jedynie na sprawdzone sposoby - żarełko i sex Przynajmniej będzie oszczędnie
Taki prezent mi sie podoba

Cytat:
My z tesciowa sie sklocilismy na amen chwile po naszym slubie i jest spokoj a z tesciem to raz na miesiac na obiedzie sie widzimy, i wystarczy, tyle ze jemu wszystko nie pasuje, nigdy nie powie dobrze, a zawsze dobije za to moj TZ uwielbia swoja tesciowa, bo sie nie wtraca, chce nam zawsze pomagac, i widze ze w jego rodzinie nie czul takiej milosci i ciepla rodzinnego jak jest u nas,i nikt mu zle nie powie albo ze jest taki i taki....
To masz problem z głowy z tesciowka
Nasze kontakty 'ratuje' odleglosc, przez skypa stara sie nie wchodzić nam w drogę w sumie i tak robimy po swojemu.

Cytat:
Witajcie dziewczyny, nie było mnie kilka dni, do nadrobienia miałam ok. 30 stron.

W poniedzialek przeprowadzilismy się z męzem do naszego własnego mieszkania, do tej pory przez kilka miesiecy trwał tam remont. Mąz robił wszystko sam w dodatku tylko w weekendy, bo w tygodniu nie ma go w domu, jest kierowcą , jeździ za granice. Także mam tak jak niektóre z Was, męza tylko na weekendy.

Dopóki nie dorobimy się u siebie internetu i laptopa to będę Was podczytywała u mamy, tak jak to robie teraz.

Dzis mnie czeka wizyta u dentysty, dwa tyg temu rozbolał mnie ząb górna 7, dwa dni z bólem chodziłam w koncu zadzwonilam do swojej stomatolog ,która od razu mnie przyjeła i okazało się ze czeka mnie leczenie kanałowe… Dzis kolejna wizyta, jak by tego było mało dwa dni temu ten sam ząb mi się ułamał troche, najchetniej to usunełabym go w cholere, w koncu to ostatni ząb którego nie widac, ale z drugiej jednak strony szkoda.
Najgorsze dla mnie w tym wszystkim jest to ze dbam o zeby,zaledwie 2 miesiace przed zajsciem w ciaze bylam na wizycie kontrolnej u stomatologa, usunełam kamien i pani stomalog mowila ze w 7 cos się dzieje. To prawda co mowią ze w ciązy bardzo sypią się zeby ..
Super, ze juz jestescie na swoim

Cytat:
Super sie Wam trafiło

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Jeszcze troszke i bedziecie czuly ruchy wszystkie

Maz mnie znowu zatrudnil...tym razem musialam isc do zusu. Stwierdzsm, ze kobiety tam pracuja chyba za kare
ZUS uwielbiam
Na szczescie tutaj większość spraw załatwiam telefonicznie i nie muszę patrzeć na sfochowane twarze

Cytat:
Co do imion...mi się strasznie podobało Pola dla dziewczynki, TŻ nie bardzo. Gdy jego mama zapytała o imiona to powiedział o tej Poli, a ona na to żebym się nawet nie wygłupiała. "Ubodło" mnie to i gdyby mi tak powiedziała osobiście to bym jej coś odpysknęła, bo nie jej ma się podobać. Denerwuje mnie to straszniście jak ktoś pyta o imiona, ja podaje kilka o których z TŻ mówiliśmy, a ten ktoś mi mówi "eeee tam...nie wymyślaj", albo jak moja babcia "paskudne!" Mój TŻ raz wspomniał imię Sara dla dziewczynki, z początku mi się nie podobało...ale zaczęło podobać coraz bardziej, że w sumie chciałabym jeśli będzie córa aby tak miała na imię. Gorzej jeśli będzie chłopiec, bo TŻ od samego początku mówi Kacper, a mi się to nie widzi...chyba go nie "przestawię"
Porażka
Dlatego my ostatecznie wybraliśmy imię dla syna po urodzeniu i każdy musiał zaakceptowac nasz wybór

Cytat:
super zakup-gdzie takie cudo kupiła?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

zaraz się zbieram do lekarza....juz paznokcie obgryzam-takiego stresa mam
Trzymam kciuki

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 12:57   #1692
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Mama TŻ jest za granicą i z nią rzadko rozmawiam, bo od razu bym powiedziała co myślę. TŻ to raczej nikomu nic nie powie. A swoim bliskim to oczywiście delikatnie tłumaczę, że to nasz wybór...oczywiście mówią, że wiedzą i nic nie narzucają, ale jednak...swoje wtrącą.
i tak najlepiej nie cierpie jak ktos sie wtraca, jesli ja nie pytam, to po co sie udzielaja
Stary 2014-09-25, 12:59   #1693
mon9
Zakorzenienie

ja tam z nikim oprócz TŻ nie zamierzam dyskutować o imionach powiem im ostatecznie wybrane imię
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:00   #1694
martunka88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
ja to chciałam chłopaka czarka ale mój mówi jak to brzmi Cezary fajnie masz męża o imieniu Cezary
Też lubię to imię, ma wiele form, więc Cezary wychodzi głównie tak oficjalnie przy nazwisku Nie wiem czy wierzysz w znaczenie imion, przy moim mężu się zgadza.
Na przykładzie synów teściowej zauważyłam, że przy 2 dziecku tej samej płci trzeba się porządnie zastanowić nad imieniem. U niej wyszedł Dariusz i Cezary, ale w skrócie jest Darek i Czarek, przez co każdemu co jakiś czas się przekręca jedno imię z drugim
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:01   #1695
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

ewka5891 a jak Twoje samopoczucie? Jak sprawy rodzinne? Mam nadzieję, że wszystko ok
Dziękuje ze pytasz
Juz lepiej
Rozmawiałam z mamą, wydaje mi sie ze tam tez juz lepiej, choc troche czasu musi upłynąć zanim bedzie dobrze. Przynajmniej taką mam nadzieje
Czemu za dzieciaka wszystko wydaje sie być takie łatwe a jak człowiek dorasta to życie okazuje sie byc niezbyt łaskawe niekiedy

Synek

Stary 2014-09-25, 13:02   #1696
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Taki prezent mi sie podoba

To masz problem z głowy z tesciowka
Nasze kontakty 'ratuje' odleglosc, przez skypa stara sie nie wchodzić nam w drogę w sumie i tak robimy po swojemu.

Super, ze juz jestescie na swoim

Super sie Wam trafiło

ZUS uwielbiam
Na szczescie tutaj większość spraw załatwiam telefonicznie i nie muszę patrzeć na sfochowane twarze

Porażka
Dlatego my ostatecznie wybraliśmy imię dla syna po urodzeniu i każdy musiał zaakceptowac nasz wybór

Trzymam kciuki
Tylko jestem ciekawa jak dlugo, wydaje mi sie ze bedzie szukala z nami kontaktu po narodzinach dziecka. Ja niestety po tym co sie stalo, nigdy nie zgodze sie zeby przyszla do nas do domu, bo ja zwyczajnie z niego wyjde, moj TZ mysli tak samo, chociaz ja jemu tlumacze ze jesli bedzie chcial to jego mama wiec moga sie zawsze pogodzic tylko zero na moj temat i tyle. Wszyscy sie od niej odsuneli, a moj TZ ma dwoch braci i siostre. Jedynie siostra czasami ja odwiedzi, ale tez wyprowadzila sie w wieku 19 lat, a teraz ma 22.
Stary 2014-09-25, 13:10   #1697
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje ze pytasz
Juz lepiej
Rozmawiałam z mamą, wydaje mi sie ze tam tez juz lepiej, choc troche czasu musi upłynąć zanim bedzie dobrze. Przynajmniej taką mam nadzieje
Czemu za dzieciaka wszystko wydaje sie być takie łatwe a jak człowiek dorasta to życie okazuje sie byc niezbyt łaskawe niekiedy
Życie płata różne figle. Najważniejsze, że macie swoje wzajemne wsparcie, bo wtedy można razem przejść wszystko. To boli, kiedy coś strasznego spotyka najbliższych. Wierzę, że się poukłada i będzie dobrze.
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:17   #1698
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
To może to już Dzidziuś) Jej już nie mogę się doczekać
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:21   #1699
EdithS
Zadomowienie

Dziewczyny... ale mam siwych włosów na głowie! Szok! Już mi się zrobiły odrosty, ale czekam do 22.10, bo idę do fryzjera. Patrzę w lusterko, a tu jeden siwy, drugi, trzeci i zliczyć nie mogę...
Stary 2014-09-25, 13:25   #1700
anastazja_a
Raczkowanie

moja koleżanka zaczęła siwiec w wieku 23 lat - nie wiem czy ze stresu, czy takie geny, ale miała czarne włosy i było widać te siwuchy na nich...
anastazja_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:26   #1701
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
A w którym tygodniu jesteś? ciekawe kiedy najwcześniej jest możliwe poczuć te wyczekane ruchy
Ja w poprzedniej ciazy poczułam młodego w 17 tc, najpierw strasznie delikatnie a potem młody sie rozkrecil

Synek

Stary 2014-09-25, 13:27   #1702
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję własnego mieszkania
I trzymam kciuki za dentystę

Cytat:
super zakup-gdzie takie cudo kupiła?

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

zaraz się zbieram do lekarza....juz paznokcie obgryzam-takiego stresa mam
Daj znać po Trzymam

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
ja tam z nikim oprócz TŻ nie zamierzam dyskutować o imionach powiem im ostatecznie wybrane imię
Ja tak samo

Cytat:
Tylko jestem ciekawa jak dlugo, wydaje mi sie ze bedzie szukala z nami kontaktu po narodzinach dziecka. Ja niestety po tym co sie stalo, nigdy nie zgodze sie zeby przyszla do nas do domu, bo ja zwyczajnie z niego wyjde, moj TZ mysli tak samo, chociaz ja jemu tlumacze ze jesli bedzie chcial to jego mama wiec moga sie zawsze pogodzic tylko zero na moj temat i tyle. Wszyscy sie od niej odsuneli, a moj TZ ma dwoch braci i siostre. Jedynie siostra czasami ja odwiedzi, ale tez wyprowadzila sie w wieku 19 lat, a teraz ma 22.
Uhuhu to widzę teściowa sobie ładnie nagrabiła
Stary 2014-09-25, 13:28   #1703
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anastazja_a Pokaż wiadomość
moja koleżanka zaczęła siwiec w wieku 23 lat - nie wiem czy ze stresu, czy takie geny, ale miała czarne włosy i było widać te siwuchy na nich...
na szczęście mam z natury mysi, ciemny blond, a farbuję na jaśniejszy blond i to gdzieś tam w tłumie zanika, ale nie sądziłam, że aż tyle mi ich przybyło...
Dobrze, że są farby na świecie
Stary 2014-09-25, 13:37   #1704
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Gratuluję własnego mieszkania
I trzymam kciuki za dentystę

Daj znać po Trzymam

Ja tak samo

Uhuhu to widzę teściowa sobie ładnie nagrabiła
Bardzo ladnie
Stary 2014-09-25, 13:38   #1705
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Ja w poprzedniej ciazy poczułam młodego w 17 tc, najpierw strasznie delikatnie a potem młody sie rozkrecil
Nie pozostaje mi nic innego jak cierpliwie czekać
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:44   #1706
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Alemmi bejbik skacze dzisiaj, coraz mocniej czuje juz nawet jak poloze reke na brzuchu Smieszne to takie, wcale nie wierzylam, ze w drugiej ciazy szybciej czuc a jednak to prawda, nastawialam sie tak najwczesniej na 19tydzien
Też nie wierzyłam, że tak szybko a tu 16 tc i nawet tż czuje jak rękę na brzuchu położy ale taką ,,trzepoczaca się rybkę" czułam już prędzej.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:53   #1707
smv
Zakorzenienie

A mi znów ciągle bulgota.
Powiem wam ze dziś czuje się strasznie. Tak mnie mdli ciągle i pociąga na wymioty ze tragedia. Myślałam zawsze ksi w ciąży jeszcze nie byłam ze będę ta szczęściarą i nic nie złego nie spotka ani wymioty ani nic się widocznie taka już mam naturę ze swoje wycierpiec musze.

Juz wczoraj powiedziałam mężowi ze na drugą ciążę się chyba nie zdecyduje jeśli tak mam cierpieć. Dziś caaalutki dzień mam kulkę w gardle i wrażenie ze się nią udlawie ;(

Czy kazda ciężarna musi mieć tę linię życia? Bo ja nie mam

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-09-25 o 13:57
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:56   #1708
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
Powiem wam ze dziś czuje się strasznie. Tak mnie mdli ciągle i pociąga na wymioty ze tragedia. Myślałam zawsze ksi w ciąży jeszcze nie byłam ze będę ta szczęściarą i nic nie złego nie spotka ani wymioty ani nic się widocznie taka już mam naturę ze swoje wycierpiec musze.

Juz wczoraj powiedziałam mężowi ze na drugą ciążę się chyba nie zdecyduje jeśli tak mam cierpieć. Dziś caaalutki dzień mam kulkę w gardle i wrażenie ze się nią udlawie ;(
Moja koleżanka też przemęczyła jakoś ponad pół ciąży jak ty, wszyscy się już o nią bali a minęło jej dosłownie z dnia na dzień. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie tak samo i już niedługo
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:56   #1709
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość

też tak mówię , ale wiele osób mówi że tak się mówi na początku potem to się zmienia że jedno dziecko to kaleka jak nie ma siostry lub brata.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:03   #1710
luzna25
Zadomowienie

Cytat:

Fajne rozwiązanie, jak ma się ograniczone miejsce w domu

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
też tak mówię , ale wiele osób mówi że tak się mówi na początku potem to się zmienia że jedno dziecko to kaleka jak nie ma siostry lub brata.
Ja sobie nie wyobrażam mieć tylko jedno dziecko Mam nadzieję, że Bóg pozwoli minimum na dwójkę
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości