|
|
#1801 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
Dzięki Olasia
To na sobotę upichcę to: http://www.olgasmile.com/dynia-danie-z-dyni.html Bo kupiłam dynię i nie wiem co z nią zrobić, miało być ciasto, ale nie wiem czy chce mi się robić, bo i tak będzie niedobre ![]() Jakby mi cellulit od diety znikł to byłby cud i obrastam cellulitem. Wrócę na rowerek i szybko zejdzie, więc się nim nie martwię, jest zima to nie widać ale jakby miał zniknąć od diety to nie będę narzekać
3190g, 55cm ![]() ![]() Edytowane przez debraM Czas edycji: 2014-09-25 o 23:14 |
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlaczego lekarz to przepisuje?? ![]() Schudnac raczej nie, ale wiadomo ze to zdrowsze jest zwlaszcza teraz a jedzenie codziennie weglowodanow chleb ziemniaczki i smazone to napewno grozi dodatkowymi kg oprocz tego co przytyjemy z maluszkiem ![]() Ja mam w planie kupic ''to cos'' na pare nie znam polskiej nazwy i zobaczymy co z tego beda za obiadki U mnie sa same soki z cukrem wiec przestalam pic nawet samej marchewki do picia tutaj nie znajde koszmar Moj Tz mnie przyzwyczail do patrzenia na to ile sie je, i zauwazylam ze jak zjem porcje obiadu 200, 250 gram a po owoc lub jogurt to czuje sie najedzona ale nie objedzona nigdy w ten sposob nie patrzalam poprostu nakladalam i jadlam co nalozylam na poczatku mialam wrazenie ze to za malo i ciezko bylo sie przyzwyczaic
|
|
|
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
niunia- dobranoc
ja mialam czekac na pranie ale chyba nie dam rady... tez zmykam debra- mi sie przypomnialo, ze robilam ciasto- placek z mielonych migdalow - przepyszne. crystal- ja Ci wierze bo te gotowce sa paskudne. Suche jak stara babka piaskowa i slodkie do tego. Nie probowalam robic tych chlebow Olgi na zakwasie a to dlatego, ze nie jestem w stanie zniesc zapachu zakwasu. Przed ciaza robilam chleb zytni na zakwasie- najlepszy chleb jaki jadlam w zyciu ale musialam zakwas ususzyc bo smiedzial mi
Każdemu własna kupa ładnie pachnie, ale nie daj się zwieść ![]() Marcelek moj caly swiat Laura 39/40 tp 9.03.2015 Edytowane przez olasia Czas edycji: 2014-09-25 o 23:19 |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rowerek najlepszy wrocilabym do niego ale nie mam rowerka..... duzo jezdzilam bo codziennie robilam 20 km kiedy sie odchudzalam do pracy i do domu i tak codziennie zamiast samochodu.---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- spij dobrze |
|
|
|
|
#1805 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech tylko ktoś mi zaszkodzi w zakupie mojej kurteczki to ![]() Cytat:
już się tym martwię, bo powinnam mieć jakieś wyjściowe koszule np. do szpitala itp. Ostatnio przecież jak byłam to wstyd... wolałam być w szpitalnej którą dostałam na przyjęcie, niż zakładać moja, sprana jak nic, ale nie miałam nic innego by Tż mi wziął ![]() dlatego poszukuję koszuli nocnej w big rozmiarze![]() i to są minusy bycia większą ![]() -------------------------------------------------------------------------- a mnie dzisiaj wali głowa, znowu !!! mam nadzieję, ze jutro wstanę bez tego bólu czy Wam tez się tak przetłuszczają włosy ? ja rano umyję, a na wieczór już mam tłuste.... chciałam dzisiaj kupić farbę do włosów ale nie było, pusta półka z moim kolorem. a to jedyny sklep gdzie mieli odpowiedni kolor i bez amoniaku. i du..pa. będę chodzić jak wieś! ![]() a dla łasuchów dodam, ze w lodówce mam całą blachę ciasta 3 BIT taką miałam ochotę na nie ![]() i zrobiłam i głowa,rozbolała mocniej i nie chcę już nic
Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-09-25 o 23:44 |
||||||
|
|
|
#1806 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze lepszy materac niż podłoga:P Co do tej linii życia, myślałam, że wam chodzi o jakieś wróżby z ręki ![]() ![]() Lesyeux w TKmaxx mam wrażenie, że jest wszystko w każdym rozmiarze, taki wielki lumpeks tylko z nowymi rzeczami. Lubię ten sklep, nawet dodatki do domu nieraz się kupi.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
Edytowane przez marcia45 Czas edycji: 2014-09-26 o 06:58 |
||
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
Koszule ostatnio były w biedrze ale chyba największy rozmiar to XL to chyba 42 na europejską rozmiarowke. Kupiłam jedna ale nie po to ze noszę ale właśnie po to żeby w razie wu mieć do szpitala bo ze mną bywa różnie he. Ale i tak trzeba kupić taką rozpinana na piersiach co by psipsiucha lub psipsiuche pokarmic (Jezu boję się tego!)
To dobrze ze nie jestem jedyna która nie ma tej linii na bebenku. A jak z owlosienienien? W sensie na brzuchu bo u mnie mam wrażenie ze jakoś się zagescily włoski na brzuchu a będąc w szpitalu dziewczyna obok mnie leżała to brzuch miała mega zarośnięty.. To chyba hormony tak robią co nie? Ja się chyba pierwszy raz od dwóch tyg. Wyspalam... Ale super uczucie ach Dziś jadę po zwolnienie do gin. To od razu zapytam o parę rzeczy ![]() dziewczyny takie dziwne uczucie jakby kłucia czy pulsowania w pochwie mam od dwóch dni, czy to normalne bo sie rozciąga tam wszystko? czytalam ze jest tam jedno z wiązadeł podtrzymujących macicę i dlatego tak jest ale to normalne ale chciałam wiedzieć czy wy też takie "cuś" odczuwacie? zobaczcie co znalazłam, ja się poryczałam ze wzruszenia )https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-09-26 o 08:03 |
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie tego boje , naczytalam sie roznych rzeczy, i moja mama mowila mi ze miala jakis stan zapalny kiedy mnie karmila. Oczywiscie to nie znaczy ze tak bedzie u mnie Z owlosieniem, mam wrazenie ze mam troche wiecej wloskow niz miala To pulsowanie jest normalne, tez tak mialam, i ostatnio dwa dni znowu to czuje szczegolnie wieczorem, i do tego napina mi sie podbrzusze chwilami. ![]() ![]() Ja jeszcze w tamtym roku kupilam dwie dlugie koszule z jakims wzorem, jedna ze sowka hihi, takie dlugie i schowalam i nie nosze wiec sie napewno przydadza do szpitala i trzeba bedzie pomyslec nad czyms rozpinanym ![]() W koncu pojdziesz do lekarza ![]() Piekne video ![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
tylko moj TZ nawet nie wie ze istnieje dzien chlopaka a np, na walentynki to nie kupujemy sobie prezentow, jedynie moj TZ kwiaty jakies czekoladki, a ja zwyczajnie robie dobra kolacje przy swiecach i winko, albo gdzies wychodzimy zalezy tez jaki to dzien tygodnia ![]() Tez mysle nad nowym telefonem jeszcze w tym roku
Edytowane przez crystal25 Czas edycji: 2014-09-26 o 08:13 |
||
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie strasz z tym zarośniętym brzuchem
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
crystal dzięki bo takie dziwne to uczucie ;/ myslalam ze mam sie martwic, ciekawe co inne dziewczyny napiszą.
dzis to taka wizyta bez wizyty bo sie umowilam ze wpadnę i tylko L4 mi doktorka wypisze ale podczas wypisywania mam amiar zapytac co brac w razie przeziebienia (jestem typowym człowiekiem który ciagle w okresie jesienno-wiosennym choruje), ale mam nadzieje ze nic jednak nie złapie. a propo dnia chłopaka (mój mężu juz nie chłopak :P) ale kupil wczoraj lustrzane i mówie :to wszytskiego najlepszego mój chłopaku od razu imieniny załatwiłam ;Pnusiekowa linea negra czy jakos tak, czyli niby ta linia zycia od pepka w doł lub w góre, tam zbiera się barwnik jest się go chyba ma za duzo
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-09-26 o 08:25 |
|
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
melduję się ![]() weszłam dziś na wagę i szok 64.6 :P a było 65 u lekarza ;p super to jak narazie prawie skończony 18 tydzień i 2 kg tylko na plusie ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
ale wszystko przede mną ! oczywiście
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bonprix.pl/style/ciazowa-...214&return=ref Spojrz na to cos tu mozna bedzie znalesc jesli cena ciebie nie przeraza ![]() glowa mnie boli codziennie niestety, ale wlosy mi sie poprawily, jest lepiej niz przed, zobaczymy co bedzie po porodzie czy bede mi wypadac bardzo ![]() Chetnie przyjde na 3 BITA ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mam 1,5 kg na plusie do 2 jak ty Ale dzisiaj to na dzien dobry schudlam z 1 kg :/ wstalam z ogromnym glodem, zjadlam bulke a w niej salatke wlozylam z warzyw i tak mnie skrecilo ![]() i odechcialo mi sie jesc chyba do wieczora zaczynam 16 dzisiaj ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Fajny prezent i masz z glowy na jakis czas ![]()
|
||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
na bonprixie fajne te kurtki ciązowe ale 319 zł to dla mnie bardzo dużo
a koszula nocna lux 50 zł to nie duzo, ale powiem wam ze będąc na targu na straganie z pidżamami widziałam fajne koszule ciążowe za niecałe 3 dychy wiec warto sie wybrac na stragany to tak naprawde i tak na chwile, chyba ze ktos lubi spac w koszulach - ja nie znoszę ![]() ja chyba w niedziele jade do rzeszowa do Millenium Hall i tam chyba juz TKmaxxx otworzyli zerkne co tam mają, kiedys tam byłam i ceny mnie przestraszyły ;/ tz na prezent zaoszczedzil 2 tysiaki, a 500 wzial z naszego wspolnego konta wiec niech ma ![]() ja osobiscie w zyciu bym takiej zabawki za tyle kasy nie kupila, zwlaszcza ze mamy juz aparat ale chlop jak sie uprze...wolalalabym zeby auto kuował wieksze na przyszlosc;P
38/40 Szymuś- mój skarbek <3Edytowane przez smv Czas edycji: 2014-09-26 o 08:38 |
|
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jestem zadowolona jednak heheh ![]() dlatego słodycze papapa dziś jadę na ploty do koleżanki także coś nowego będę wiedzieć ^^ ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
ważne że mieścimy się w normach
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa tylko ile mi sie przytyje , wg kalkulatora min. 80 powinnam miec a maksymalnie 85 Mogloby byc nie nie zaplacze sie az tak Ja nie mam wogole znajomych, w PL czesto sie spotykalam z kims po pracy a tutaj moge zapomniec.... Wizaz to jedyne miejsce gdzie pisze po polsku no i z moja mama dosc czesto
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam w ten paskudny poranek
|
|
#1819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, zamierzam nawet na to usg wziąść córkę i męża
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam u mnie w Gorzowie byly w niedziele zawsze z rana do poludnia ![]() Na targi rozne i bazary tez lubie chodzic, mozna cos znalesc fajnego i bardzo tanio ![]() bonprix tez ma ceny z kosmosu :/A ja rozumiem twojego chlopa moj szwagier tez dostal od mojej siostry jako prezent to nie rozstaje sie z nim nawet na chwile, jedynie do pracy bo nie moze hehehehe Zobaczysz jakie piekne zdiecia napstryka maluszkowi jak juz bedzie po Ja poprosze szwagra zeby nam sesje zrobil z brzuszkiem gdzies pod koniec stycznia, a powiem ze robi piekne zdiecia Robil na naszym slubie, to kazdy myslal ze mielismy fotografa wynajmowanego a wcale ze nie
|
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę się boję
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
no oby aparat faktycznie był uzywany tez bede szczesliwa
![]() co do wagi moja kolezanka przed zajsciem w ciaze była "sucha" doslownie. obecnie jest w 19 tyg. i mówi ze przytyla juz z 8 kg...ale gdzies to musi jej isc jak ona przezroczysta byla ale lekarz tez kazal jej jesc malutko a jak glodna byla to co ma sie glodzic. tak naprwde to chyab kwestia genetyczna i predyspozycji do tycia. jak ktos ma utyc to i tak utyje i ja tam wcale sie nie przejmuje ze utyje, marzy mi sie zeby ktos powiedzial mi ze fajny mam brzuszek i w ogole..a tak to nikt nic nie zauwaza :P hee
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tepsa mam ten sam problem.... i rozmyslam co zrobie ze soba jak przyjdzie marzec kwiecien
|
|
|
|
|
#1824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja gdzies przyczytalam ze pol kg na tydzien nawet moze wzrastac waga ![]() tez sie boje, dlatego sie pilnuje, bo juz mam na plusie.... No ale jesc trzeba normalnie, tylko pilnowac sie, jesli ktos nie chce miec tych nadprogramowych kg zwyczajnie. ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
![]() mysle ze glownie to jest sprawa genetyczna, i ja widze to po sobie, moge sie zdrowo odzywiac , malo nakladac na talerz i nie dojadac....a i tak mam cellulit , i kg ida w gore. Poczekaj miesiac dwa i nam wyskocza brzuchy beda wieksze od tych piwnych u mezczyzn hihihi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
to cos dla mezczyzn smialam sie do mojego TZ ze powinien ja kupic do auta, bo tutaj jezdza jak egoisci i szybko o wypadek ![]() hahahaha Nie chcialabym miec takich wspomnien na kamerze pomimo wszystko.... ja zabronilam mojemu robic zdiecia w trakcie bo tez pytal. Powiedzialam ze pierwsze jakie bedzie mogl zrobic to kiedy maluszek bedzie u niego na rekach albo poloza go na mnie Nie chce miec zdiec tego jak jestem zmeczona, spocona, i nie wiem co jeszcze i milion zdiec ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki meszek na brzuchu mi się zrobił co też nie wygląda atrakcyjnie Kupiłam koszulę nocna ciążową i do karmienia biedrze z promo za 8 zł chyba. Tak na wszelki wypadek, no i po porodzie na pewno bedzie do wyrzucenia. Potem kupie cos ładniejszego i szlafroczek mięciutki. Ja dzis w pracy siedze. Zimno i nudno
|
|
#1828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak to miałam aktywny tryb życia,pracę też miałam fizyczna , a teraz zero ruchu praktycznie. Mój organizm był przyzwyczajony do wysiłku i naprawdę się podziwiam że mało utyłam , tym bardziej że mam tendencję do tycia dumna jestem oooo niby te 2 kg a jakie szczęście mi daje nie możliwa jestem ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja siedzialam w domu za dlugo i widze tego skutki.... dlatego jestem ciekawa mojej wagi koncowej ![]() Bedzie dobrze niunia |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zadomowienie
|
aj witam się z rana! co ja przezyłam w nocy...
położyłam, się jak tylko poszłam od Was i jak zaczął mnie napierd... łeb, jakby mi miał zaraz wybuchnąć, stękałam w łóżu, ale twardo nie wezmę tabletki! tak serce mi biło, że je słyszałam normalnie! taki ból! mąż przyszedł ok 2 w nocy i przyszedł dać mi buziaka, a ja w płacz, ze już nie daję rady itp. że nawet spać się nie da taki ból Tż zaczął mi robić okłady, głaskać główkę i nagle wzięło mnie na z 20 min tuliłam toaletę... czułam się strasznie ... i jak znowu łeb zaczął mnie bolec od tych żygowin musiałam, aż się wykapać bo cała byłam mokra. zaczęłam mieć drgawki ![]() rano budzik zadzwonił o 8 od razu otworzyłam oczy i uffffffffffffff nie boli serio. ja pierd.... myślałam, że oszaleje! Na pewno mi coś stanęło na żołądku! stąd te wymioty, bo tak mnie rwało i taki kwas, że na bank się zatrułam ![]() Cytat:
i zapraszam na ciacho ![]() dzisiaj jadę w odwiedziny to podrzucę rodzicom, zjedzą ze smakiem ![]() a ja się witam w 17 tc dzisiaj Pomysł na obiad: rybka + ziemniaczki+ sałata lodowa na słodko
Edytowane przez lesyeux Czas edycji: 2014-09-26 o 09:19 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

i obrastam cellulitem. Wrócę na rowerek i szybko zejdzie, więc się nim nie martwię, jest zima to nie widać
ale jakby miał zniknąć od diety to nie będę narzekać

a kluseczki ze skwarkami i serem albo jajkiem też lubiłam wciągnąć, a teraz się odechciewa. Będę jeść warzywa, owoce, jajka, ryby i mięsa bez sosów i panierki. Soków piję dużo. Kupuję sobie takie dla bobasów albo przecierowe. Czystą wodę piję tylko w nocy.

dlatego poszukuję koszuli nocnej w big rozmiarze
chciałam dzisiaj kupić farbę do włosów ale nie było, pusta półka z moim kolorem. a to jedyny sklep gdzie mieli odpowiedni kolor i bez amoniaku. i du..pa. będę chodzić jak wieś! 

, zamierzam nawet na to usg wziąść córkę i męża
myślałam, że oszaleje!