|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: WRZESIEŃ: Sanoflore, Natura Siberica, The Balm, Lancome, Smashbox i inne
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;48199322]Coś u mnie?
Sanoflore Miel Nourricier Lekki miodowy krem do twarzy - HIT KWC, zostało ok. 55-60%, jest kartonik, KLIK (cena w KWC jest nieaktualna, obecnie kosztuje 73 zł) Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) do opakowania zastępczego, KLIK Organic Shop żel do kąpieli relaksujący Sugar Vata, organiczne masło shea, truskawka, jamajski kokos, olej różowego grejpfruta, nie zawiera SLS, nowy, odleję do 150 ml (1/3), KLIK Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss błyszczyk kolor Bubble it up, nowy - zafoliowany, oddaję bo mam zapasy, polecam, świetne opinie na KWC[/QUOTE] Niestety nic nie wypatrzyłam |
|
|
|
|
#32 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Niestety nic ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Niestety nic nie wpadło mi w oko ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Hej, coś u mnie za:
-Sanoflore Miel Nourricier Lekki miodowy krem do twarzy - HIT KWC, zostało ok. 55-60%, jest kartonik, -Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) do opakowania zastępczego Organic Shop żel do kąpieli relaksujący Sugar Vata, organiczne masło shea, truskawka, jamajski kokos, olej różowego grejpfruta, nie zawiera SLS, nowy, odleję do 150 ml (1/3)? Proszę o odpowiedź w moim wątku, z góry dziękuję i pozdrawiam!
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
interesuje mnie Annabelle Minerals podkład mineralny rozświetlający, kolor Natural Light, penowymiarowe 10g, zostało ok 25%,
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety tylko kremik wpadł mi w oko
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam, podobają mi się ewentualnie te rzeczy z organic shop ale ja nie uznaję odlewek ;(
|
|
#40 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wypatrzyłam
---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- odpisane ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety w tej chwili nic więcej dla siebie w wątku nie widzę
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
To dobiore cos
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Rokitnikowa Siberica Professional Spray - kondycjoner odżywczy do włosów, zostało 50% oraz Organic Shop, mus do ciała nawilżający Strawberry & Chocolate, nowy, odleję 1/3 (150 ml) do opakowania zastępczego i VS Beauty Rush za Blyszczyk Estee lauder ? Moze byc? |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Niestety nic mnie nie zainteresowało. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Ewentualnie byłabym zainteresowana pudrami mineralnymi, ale to za mało za Flavo
![]() Pozdrawiam!
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Na razie niestety nic, ale będę do Ciebie na pewno zaglądać
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety nic
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
W tej chwili niestety nic.
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za coś z:
1. Sanoflore Miel Nourricier Lekki miodowy krem do twarzy 2. Elite Professional szczotka z włosia dzika 3. Lancome Palette Liberte, paletka 4 cieni do powiek 02 Or Liberte |
|
|
|
|
#55 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie:
- Sanoflore Miel Nourricier - Sanoflore Essence Merveilleuse A jeśli chodzi o cienie z Diora to niestety, ale nic dla siebie nie widzę Z listy rzeczy, którą wysłałaś na PW też raczej nic dla siebie nie wybiorę (nic by mi się nie przydało).
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Sunday Funday już nie mam, zostało mi Off the shoulder, chętnie wymienię za pastę Colgate i nić, co Ty na to?
|
|
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Nadal jesteś zainteresowana sprayem z Alterny w zamian za: - Sanoflore Miel Nourricier - Sanoflore Essence Merveilleuse? Jeśli tak, to jestem chętna na wymianę Oczywiście, bazę z Benefit chętnię dorzucę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

Na razie niestety nic, ale będę do Ciebie na pewno zaglądać