|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
ja się masłem strułam w podstawówce, zrobiłam się zielona, wybiegłam z sali, a później musiałam sprzątać pół korytarza
od tego czasu podchodzę podejrzliwie nawet jak jest świeże i cieniutko rozsmarowane. na drugi dzień od odpakowania kostki już nie tknę, nie opłaca mi się kupować. smakuje mi tylko na gorących tostach na słodko. na codzień jem roślinne, ale tylko w małym opakowaniu ![]() ogłoszenie o pracy: "Szukam Kobiety na stanowisko kierownicze (dozór pracowników) która ma cięty język i potrafi traktować pracowników dosłownie jak śmieci. Wysokie zarobki!!! Pisać PRIV !!"
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-09-25 o 22:52 |
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa tylko skąd ja wezne lekarza? Tyle lat nie znalazłam takiego coby nie był konowałem. Na super priwa nei będzie mnie stac. Głęboka woda = życie w potencjalną trójkę za tyle co wiele z Was ma ratę kredytu.
Nędza, ale postawiłam sobie argument na szali no i wyszło, że albo teraz albo nigdy. Murszę jednak wrócić z tą tarczycą, potem jakieś badania na tokso i coś tam no i w sumie więcej nie wiem ale chyba mi powiedzą. Na razie ginkę do badań mam taką od koelżanki ale nie widzę jej w roli mojej doktor prowadzącej. |
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w necie piszo, że ten cholesterol to taki zły nie jest, a statyny to trucizna, o np. http://pracownia4.wordpress.com/2011...yczna-pomylka/
|
|
|
#4804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
Kurtka no. Zaś kulą w płot walnęłam, przepraszam. 2. No to w sumie zaufaj instynktowi. Po co zreć prochi jak można nie, prawda? |
||
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
jakie czasy tacy rycerze...
koń pewnie na biegunach ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
![]() ale jak mnie oprycha omija ostatnio, to wolę nie narzekać mam większe defekty
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ale ja nie mam zdania, potrzebuję "niezależnego" i myślącego lekarza, tylko skąd takiego wziąć
|
|
|
#4807 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. tortury, kara śmierci czy cuś w ten deseń. Gostek podpadł Ragnarowi (czyli temu łysawemu z warkoczem i w białym kitlu). Byłam żem w kinie na Więźniu labiryntu i jak na film dla młodzieży bardzo fajne Trochę popodskakiwałam w fotelu. Bierzcie didy i idzicie na to wszyscy.
|
|
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasą się aż tak nie przejmuj, jak trzeba to się znajdzie sama na świecie nie jesteś przecież, dacie radę i się przełam i nie bój ginów facetów, oni w roli prowadzących sprawdzają się doskonale ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
ale ze śmieciami to przesada
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, za polecenie. Ja póki co męczę się na Hannibalu. Nie wiem zaiste gdzie leży fenomen i męczę się w imię znalezienia go, dotrwania. Nie czaję gdzie on leży w tej całej beznadziei. Acz przyznam sceny kulinarne - dobre. Ale postanowiłam sobie że wytrwam skoro tak dziewczyny były wyrwane z butów. Cytat:
2. YHY, ciociu Flo, dziecku się nie odmawia ![]() Żaaaaaaaaaart, żarcik taki czarny joł ( w ogóle jakiemu dziecku ) 3. Tak tez postanowiłam. Uff postępy robię jak błyskawica ![]() , nie wiem czy zdążę zanim Polly kupi wnukom stół ![]() Żarty mięsie trzymają bo mi lepiej. Chyba tego Hannibala dałam radę oglądać tylko dlatego że byłam wypluta i dednięta i zamarznieta. Coś czuję, że odpuszczę bo już mnie zaczyna nosić i czuję wiatr w skrzydłach (które przez pierdzielonego Hannibala mi sie przyśnią jak bum cyk cyk ) ![]() Jutro znów tłumaczonko - znów prajwet ale lepszy rydz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-26 o 00:23 |
||
|
|
|
#4810 | ||||||
|
BAN stały
|
Na pewno nie jest to rozwiązanie długoterminowe, bo całe życie na kroplach się jechać nie da, ale spróbować nie zaszkodzi
![]() Nie prowokuj, bo Ci ściągnę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zatrzymałem się widać na czasach leczenia kiły rtęcią ![]() Cytat:
Może i śmiesznie to brzmi, ale taka prawda, chodzi tylko i wyłącznie o wielkie pieniądze, ludzie w tej hierarchii wartości są na samym końcu kolejki, sad but true Masło zabija, smalec zabija, jaja zabijają, tłuste mleko zabija, śmietana zabija... a ku*wa chemiczne, 100 razy przetworzone gówno jest najzdrowsze, fucking logic! Cytat:
--- Znajoma mojej siostry z pracy ma działkę, coś w stylu RODOS, za wsią odległą kilka kilometrów ode mnie. Ostatnio odkryła tam małego, wychudzonego kotka. Dzikus był, więc zwabiła go karmą. Kotek miał obrożę z imieniem i numerem telefonu właścicieli. Zadzwoniła. Okazało się, że właścicielka wielce zdziwiona, że się odnalazł, bo "to już 3 tyg. minęły". Koleżanka siostry zaproponowała, że kotka odwiezie. Właścicielka zgodziła się niechętnie i z łaską. Na miejscu nikt furtki nie otworzył, chociaż na podjeździe były samochody, kot i dwa szczeniaki. Otworzyli więc bramkę "na bezczela" i oddali kotka, który od razu podbiegł do kota będącego na podwórku. I jak tu lubić ludzi? ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. noooo właśnie ![]() dobry baru miałam dziś do insomni zajechać ale przez ten cholesterol nic mi się nie chce fogle wczoraj taka gadka u lekarza: ja- nie chcę kolejnych stałych leków, rozwalą mi wątrobę doc- wątroba się regeneruje j- jak ma kiedy ![]() d- się regeneruje! wiem coś o tym ![]() a poza tym te leki przy takich wynikach wydłużają życie o 15-20 lat j- 15 lat? ale od dziś? bo ja implanty robię i teraz się zastanawiam czy mi się w ogóle opłaca d -
|
|
|
#4812 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
połączona z torturami, jak najbardziej, ale wątpię, żeby kto przeżył wydziabywanie płuc toporkiem na żywca ![]() Piątek ![]() Jak ta k... się drze to ja nie mogę, na całe biuro słychać i w ogóle jakaś klasyfikacja biologiczna się zmieniła, człowiek jest podgatunkiem przeżuwaczy ![]() Czy gumę do żucia to wynalazł jakiś durny Jankes?
|
|
#4813 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy
Aha ![]() Cytat:
Podobno już w neolicie ludzie żuli żywice, dziegieć i takie tam
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Czyli co, człowiek jak krowa, żuć musi? ![]() Znalazłam perfumy dla się - Sombre Negra aka Dark Shadow (czyż może być lepsiejsza nazwa?), które ponoć dają ogniskiem i kiełbachą. Lete dziś na testy
|
|
|
|
|
#4815 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziegieć?!
i nie przeżarło im dziąseł?Red, nie taniej wyjdzie iść gdzie na grilla?
|
#4816 |
|
Nindżopesz
|
Nikt mnie nie zaprasza to muszę sobie radzić
![]() Nie wiem czy jesteś w temacie ale kategoria ogniskowa to moja ulubiona wśród perfum i ciągle mi mało takich zapachów. |
|
|
|
#4817 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może przyszłych lekarzy tak trenują żeby później nie padali na dyżurach, czy coś Cytat:
Cytat:
no to za poszukiwania lekarza polecić Ci kogoś? (tylko ja znam samych z Kato i samych prywatnie przyjmujących ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad resztek placka owianego i soku pomarańczowego pada
|
||||||||
|
|
|
#4818 |
|
BAN stały
|
Ja jestem ponad to, żucie mnie nie kręci
![]() Znalazłem na wikipedii pod hasłem chewing gum: "5,000-year-old chewing gum made from birch bark tar, with tooth imprints, has been found in Kierikki, Yli-Ii, Finland"
|
|
|
|
#4819 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Tylko ten akcent kiełbasiany mnie rozbawił ![]() Cytat:
![]() Niedługo trzeba będzie zacząć jeździć z zatyczkami do uszu i maseczkami na oczy, i włączać sobie budzik o porze właściwej dla stacji końcowej
|
|
#4820 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
odpuść trochę to banie się i zacieszaj ![]() a życie za 1200 - da się. tyle mam po opłaceniu rachunków i mieszkania. żyjemy normalnie i jeszcze da się coś odłożyc nie żrąc tynku ani pokrzywy spod płota a lekarza możesz zmieniać nawet co dwa tygodnie w ciąży teraz jakiś na nfz, badania będziesz mieć za darmo robione, bo prywatne skierowania są wszystkie płatne niestety, a potem może znajdziesz dobrego czy to prywatnie czy też na nfz. masz na to 9 miechów ciążowych także spokojnie Par - nie wiem czy interesuje Cię strona "techniczna" krwawego orła ale jeśli tak, no to jest i opis ![]() znów produkuję się od 8 rano kolejny raz dziwię się, jak widocznie wizualnie płyn oczarowy/tonik różany z fitomedu robi dobrze mojej buzi. i garnier spartolił moje ulubiene mleczko do demakijażu ruziowe
|
|
#4821 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Proszę przepis Czy jest owiany tajemnicą? A może zawiany? ![]() Idę zrobić sobie pomidorki z mozarellą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4822 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
a Garnier i Mixa z tych przystępniejszych cenowo mi pasują
|
|
#4823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lubieu ognisko z kiełbachą ![]() Margot - nie próbowałam, jak dawno temu ucelowałam w to mleczko, tak się go trzymałam bo każda inwencja tfurcza w tym temacie to był trąd na gębie ale teraz ten badziew mi przyjdzie wywalić, no wypala mi oczy żywcem. muszę iść coś znaleźć nowego, szlag mnie trafia mogłam na skład luknąć ale kto by się spodziewał takiej zmiany jak piszesz że dobry ten micel to poszukam
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
ziiimnnooooooooo!!!!!!!!!
w domu zimno jak uuj, muszę koniecznie farelkę sobie przywieźć Więc dopóki nie ma mrozów, to się męcze A i tak piecyk jest dupowaty, pod prysznicem z 5 minut mi leci lodowata woda, zanim poleci w końcu ciepła )I w pracy zimno jak uj, siedze w swetrze zapiętym pod szyję, a koleżanka w czapce mam dreszcze, aby patrzec, jak mnie rozłoży
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-09-26 o 11:22 |
|
|
|
#4825 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Maja , farelka zżera prąd jak gupia, więc nie wiem, co Ci drożej wyjdzie - gaz czy prąd ![]() Ja mam olejak, który co prawda też ciągnie jak nienormalny, ale nagrzewa szybciej i skuteczniej niż farelka - a próbowałam....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-09-26 o 11:31 |
|||
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam kadzidlaną gumę do żucia, ale całkiem świeżą jeszcze
![]() Cytat:
mnie też trochę dziwi, że kobiety w bezproblemowej ciąży upierają się przy prywatnych wizytach(niektóre liczą na pomoc w szpitalu, ale z tego co widziałam to różnie bywa i zależy od ordynatora). ja chodziłam na nfz, do lekarki poleconej (ale nie każdy ją poleca )wizyty miałam w przychodni umawiane na godziny i nie traciłam w niej pół dnia, na badania wszystkie mnie wysyłała (główne i dodatkowe) i była bardzo zaangażowana. no i ja tych wizyt miałam więcej, bo konflikt sero i wieczna anemia więc na prywatnych bym się zrujnowała. poza tym miałam ucisk na wątrobę i jak mnie bardzo rozbolało, to mnie bez problemu w domu wieczorem przyjęła na konsultację ![]() Cytat:
ja w drogerii omijam półkę z mazidłami do paszczy, chyba tylko waciki mi nie szkodzą i chusteczki alterrowe do demakijażu (ale te to wyjazdowo używam) ![]() jedynie na podkłady jestem skazana
|
|
#4827 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bosh..laska z all mi odpisała, ze przeciez napisała iz odziez posiada normalne ślady uzytkowania i prania.
nom tak tylko ze dla mnie normalne ślady wygladają tak jakby ubranie zostało wyprane ze 3-4 razy, wiadomo ze nie wyglada jak ze sklepu. natomiast dla laski normalne ślady uzytkowania na pajacyku-pizamce to plamy, wytarte brązowe przebarwienia na kolanach i maksymalne zmechacenie na całości. nie wiem..moze jej dziecko ma adhd ze jego ubrania tak wygladają po normalnym uzytkowaniu, bo mojego dziecka zadna piżama nie wyglada w ten sposób po uzytkowaniu przez 2 miesiace i praniu co trzeci dzien. a jakby wygladała tak jak to co mi przysała to bym uznała za zuzyte i wyrzuciła nie wiem co mnie podkusiło zeby to kupic proponuje mi odesłanie na moj koszt-ta jasne, pewnie mi wyjdzie ze 3 zł róznicy pomiedzy wartoscia zakupów a przesyłką
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-09-26 o 11:31 |
|
|
|
#4828 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Acha ![]() No to lecę na testy, flankeryzm i knajping. |
||
|
|
|
#4829 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mnie nie dziwi, bo po 1, w krk terminy do polecanych ginów na NFZ to około 2,5 miesiace czekania, wiec jak sie dowiesz ze jestes w ciazy i natychmiast zarejestujesz to pierwsza wizyta ci wychodzi powyzej 10 tyg i tym samym pozbawiasz sie becikowego. do niepolecanego gina czeka sie ok 4 tygodnie ,wiec włąsciwie wychodzi na to samo, plus dodatkowo dostajesz olewanie i często chamstwo. co do bezproblemowej ciąży-o to włąsnie chodzi! ze często dopiero na wizycie u prywatnego sie dowiesz ze twoja ciaza jest problemowa, a na nfz nikomu sie nie chciało w to wnikac po prostu. pozatym ja sie wyleczyłam ostatecznie jak poszłam do gina na NFZ pogadac o planowaniu ciąży, jakie badania czy cos jesczze no i fogle ze stara juz jestem...no i mówie ze planuje ciąże i co mi doradza....a gin-to zachodź dziecko zachodź, co mam ci powiedziec? jak to sie robi? badania bedziemy robic jak przez rok nie zajdziesz.... ![]() wiec podsumowujac w krk jest bardzo ciezko znaleźdx dobrego gina na nfz a dostac sie do niego to prawie graniczy z cudem, wiec uwazam ze moj komfort i spokój duszy wart był tego tysioncpincet ktore wydałam na prowadzenie ciazy
|
|
|
#4830 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mój państwowy był bardzo spoko i ogarnięty, dmuchał na zimne i takie tam ale te kolejki mnie dobijały. Niby kobity w cionszy mogły wchodzić pomiędzy zapisanymi ale wówczas leciały spojrzenia typu "coś mały ten brzuch ma, pewnie pierwszy tydzień ciąży a już się pcha! Ciekawe czy męża ma bo coś młodo wygląda! Szatanistka jedna" Te lustracje brzucha, brr. Albo w drugą mańkę, przychodziła babka w ciąży żwawym krokiem, nagle pod gabinetem spadek sił, łapanie się za krzyż, spojrzenie męczennicy i dawaj opowiadać o bólach, o szyjce, byle się szybciej dostać A ta tylko po receptę - po czym siedzi pół godziny, tamta tylko pokazać wyniki, inna tylko o coś zapytać...Dobry, polecany ginekolog to też ZŁO
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

Nędza, ale postawiłam sobie argument na szali no i wyszło, że albo teraz albo nigdy.
Nie wiem co to są te statyny.

Kurtka no.
nie masz prawa narzekać , jakbyś miała moje to tak - góra niesymetryczna z dołem i prawa połowa z lewą w sposób widoczny gołym okiem

)
Konsystencja smak, no
Nawet chuopa odrzuciło. Only masełko. 

i nie przeżarło im dziąseł?
za poszukiwania lekarza