|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1411 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Ostatnio znalaz³am swoje zdjêcie sprzed 10 lat. Wygl±da³am tak m³odziutko ¿e postanowi³am za przeproszeniem opier**** w³osy na krótko i za farbowaæ. Zrobi³am pasemka blond na farbowane w³osy (od pó³ roku "szampañski blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia³abym ciep³y br±z najlepiej jasny bez rudo¶ci. Kto¶ ma pomys³ ?
Edytowane przez calista87 Czas edycji: 2014-09-26 o 13:51 |
|
|
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 284
|
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII
Cytat:
![]() Jak podrzucisz chciany kolorek to siê pomy¶li ³atwiej
|
|
|
|
#1413 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII
Wrzucam zdjêcia. Podobaj± mi siê "zimne br±zy" mam zielono-br±zowe oczy i jasn± karnacjê dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl±daæ jak trup
Ta Pani z tym soczkiem..ma piêkny kolor ehh
Edytowane przez calista87 Czas edycji: 2014-09-26 o 15:04 |
|
|
|
|
#1414 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 714
|
Cytat:
U mnie kolor bez zmian, czyli ciemny br±z. Nie chcê was zanudzaæ moimi fotkami, skoro to ci±gle ten sam kolor.Jestem ciekawa jak tobie wyjdzie 6/71. Ja ostatnio tez farbuje na ten kolor i jestem w nim zakochana Teraz postanowi³am znowu rozja¶niæ w³osy, ¿eby efekt by³ lepszy, czyli nie a¿ taki ciemny. Teraz to po kazdym farbowaniu doznajê zawa³u serca widz±c t± ciemnicê. Dopiero jak mixton siê wyp³ukuje, to wy³azi kolor, jaki mnie zadowala. Cytat:
Podobaj± ci siê zimne br±zy, a zdjêcia, które wrzuci³a¶ pokazuj± ciep³e br±zy. A co do koloru... ja równie¿ mam zielono-br±zowe oczy i jasn± karnacjê, a lepiej wygl±dam w bardzo ciemnym br±zie ni¿ w jasnym
|
||
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Weronisa nie znasz siê
![]() jak trup wygl±dasz Witaj w klubie A co tam u ciebie s³ychaæ ? zajeta jestes, ze tak cie malutko ?
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie poziom 7 i wariacje odcienia z³otego (.3) lub mo¿e popielato z³otego (.31 lub .13).
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 52
|
Calista87 fajne s± te...ciep³e br±zy.
Sama bym sobie sprawi³a takowy gdyby nie fakt, ¿e jestem typowym ch³odnym, letnim typem. Dlatego moim ostatecznym celem jest popielaty jasny/¶redni br±z. Dzisiaj po wrêcz maniakalnym obserwowaniu w³osów w ró¿nym o¶wietleniu dosz³am do wniosku, ¿e sklepowa "natura" jest o wiele bardziej naturalna ni¿ ta z mojego (teoretycznie) profesjonalnego salonu. Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Przyczajenie
|
Widze ze nie tylko mnie z³apa³ jakis dolek. Zamowilam karte multisport,mam nadziejê ze ona uleczy moje rozleniwienie.
Jesli chodzi o br±zy przyznaje wam racjê. Slabl sie znam na kolorkach wpisalam w google "zimny br±z" i wybra³am zdjêcia...dzieki wam juz nawet wiem po co sa syferki na farbach Jeszcze musze nad produktem pomy¶leæ.
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 14 974
|
pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/ |
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
![]() Wczoraj pofrabowalam sie Fanol± 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik± rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze ![]() Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za têpa jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna
|
|
#1422 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Dziewczyny pewnie mnie mato³a pogonicie...sorki bardzo,¿e jak ten bumerang wracam...
|
|
|
|
|
#1423 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny ja mam w domu farbê oyster (chyba siê tak to pisze) 6.11 mo¿e która¶ z Was chce? ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
wszystkie prezenterki w tv maj± przy jasnym blondzie ciemnobr±zowy odrost ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
ja s³yszê ¿e wygl±dam jak trup i w br±zie i teraz jak mam blond to te¿ jak nie mam mejkapu to siê "rozmywam" niezale¿nie od koloru w³osów
Æwiczê od 10.07.2012. Mój trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
||||
|
|
|
|
#1424 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
te¿ siê "rozmywam" , czêsto nawet z mejkapem ![]() Teraz tak sobie wydedukowa³am patrz±c na zdjêcia dziewczyn z blondem,¿e w³a¶ciwie , to mimo ,¿e farbujê blondami, to moje w³osy i tak bardziej w br±z wpadaj± ni¿ w blond, moje naturalne s± miêdzy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do¶æ mocno je rozja¶ni³a , ale wolê jednak poziom 8 i dlatego chcê przyciemniæ.Nie zdziwiê siê jak ciê¿ko bêdzie Wam cokolwiek zrozumieæ z tego co tu wypisujê...
Edytowane przez joanna45o Czas edycji: 2014-09-27 o 14:45 |
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Æwiczê od 10.07.2012. Mój trening -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757235&page=18 i efekty -> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=457 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3961 PALEO |
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa
Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Têskniê czasem za takim ciemnym kolorem ![]() Masz racje - przy siwych w³osach chyba lepiej k³a¶æ na 4,5%.
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
laski u¿ywacie szczotek obrotowych do suszenia?
chodzi mi po g³owie zakup jakiej¶...
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wlosy za ramiona wiêc my¶lisz, ¿e zbêdna rzecz? do tego uk³adaj± mi siê beznadziejnie po wysuszeniu suszark±.
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej
. Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwa¿am, ¿e mo¿esz spróbowaæ na takiej szczotce. Gdybym sama mia³a wiêcej kasy to bym sobie tak± kupi³a. Ale wola³am kupiæ poprzednio normaln± suszarkê, bo z niej korzystaj± ³±cznie ze mn± 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by³o z tak± obrotow±.
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
![]() w³osy myjê codziennie rano i bêdê musia³a zacz±æ je jako¶ modelowaæ do pracy, ¿eby jak cz³owiek wygl±daæ ![]() wcinaj siê zawsze i wszêdzie |
||
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.electro.pl/Suszarko_lokow...ceneo_spo=true
Ja mam starszy model. Nie susze nia calkiem mokrych wlosow, podsuszam zwykla suszarka a ta koñczé dzielo
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika ja równie¿ mam Rowentê obrotow± i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niej. Mam j± ju¿ jakie¶ 7 czy lat i nadal dzia³a! U¿ywa³am jej zarówno do uk³adania krótkiego boba, jak i teraz moich d³u¿szych w³osów, a mam w tej chwili do ramion, wystopniowane i jak s± wyprostowane, to wygladam jak Józia ze wsi, a jak podkrêcê, to wygl±da za raz jakbym mia³a dwa razy tyle w³osów.
Teraz czekam a¿ moja mi padnie, to od razu lecê kupiæ nastêpn± ![]() Aha, tak jak Beata nie suszê ni± w³osów, bo jest za s³aba. Najpierw suszê w³osy suszark±, albo same schn±, a dopiero potem podwijam t± Rowent± ![]() Poni¿ej wklejam fotkê po u³o¿eniu w³osów Rowent± obrotow± - kolor zaraz po farbowaniu parê tygodni temu, ale teraz mam chyba identyczny. A kolejne fotki, to mój obecny kolor. Edytowane przez Weronisia Czas edycji: 2014-09-28 o 17:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Beata i Weronisia dzieki za opinie
waham sie miedzy Rowenta, Babyliss i Philips. ten ostatni jest najdrozszy. Skusilabym sie na Rowente ale nie znam tej firmy. Ale sroro Weronisi dziala 7lat to musi byc git
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 273
|
Mam Rowentê tak±, do której link poda³a Beata, u¿ywam codziennie od kilku miesiêcy, dla mnie jest idealna, choæ mój m±¿ twierdzi, ¿e jest straszliwie g³o¶na
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.

Ta Pani z tym soczkiem..ma piêkny kolor ehh
Podobaj± ci siê zimne br±zy, a zdjêcia, które wrzuci³a¶ pokazuj± ciep³e br±zy. 

Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.

ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze