Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2014-09-26, 13:42   #1411
calista87
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 20
Smile Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Ostatnio znalaz³am swoje zdjêcie sprzed 10 lat. Wygl±da³am tak m³odziutko ¿e postanowi³am za przeproszeniem opier**** w³osy na krótko i za farbowaæ. Zrobi³am pasemka blond na farbowane w³osy (od pó³ roku "szampañski blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia³abym ciep³y br±z najlepiej jasny bez rudo¶ci. Kto¶ ma pomys³ ?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 20140926_131916.jpg (89,9 KB, 6 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 20140926_130338.jpg (162,1 KB, 10 za³adowañ)

Edytowane przez calista87
Czas edycji: 2014-09-26 o 13:51
calista87 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-26, 14:20   #1412
mcromance
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 284
Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Cytat:
Napisane przez calista87 Poka¿ wiadomo¶æ
Ostatnio znalaz³am swoje zdjêcie sprzed 10 lat. Wygl±da³am tak m³odziutko ¿e postanowi³am za przeproszeniem opier**** w³osy na krótko i za farbowaæ. Zrobi³am pasemka blond na farbowane w³osy (od pó³ roku "szampañski blond Syoss) Codziennie patrze na ten kolor i on krzyczy "nie". Chcia³abym ciep³y br±z najlepiej jasny bez rudo¶ci. Kto¶ ma pomys³ ?
Znajd¼ w Google fotkê koloru jaki by ci odpowiada³, bo twój jasny br±z mo¿e siê sporo ró¿niæ od tego co ja sobie wyobra¿am my¶l±c o tym kolorze
Jak podrzucisz chciany kolorek to siê pomy¶li ³atwiej

Nie udzielam ¿adnych porad przez PW, proszê nie pisaæ.
mcromance jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-26, 14:59   #1413
calista87
Przyczajenie

Dot.: Br±zowow³ose - ploty i inne g³upoty, a czasem jakie¶ farbowanie ;) czê¶æ VII

Wrzucam zdjêcia. Podobaj± mi siê "zimne br±zy" mam zielono-br±zowe oczy i jasn± karnacjê dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl±daæ jak trup Ta Pani z tym soczkiem..ma piêkny kolor ehh
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg ombre-refleksy-piekny-braz-nugat.jpg (50,2 KB, 13 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg Kolorek.jpg (20,3 KB, 19 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg naturalny_light_brown.jpg (30,6 KB, 13 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 79_500x640.jpg (29,5 KB, 47 za³adowañ)

Edytowane przez calista87
Czas edycji: 2014-09-26 o 15:04
Stary 2014-09-26, 15:47   #1414
Weronisia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 714

Cytat:
Napisane przez rumpleteazer Poka¿ wiadomo¶æ

Odebra³am dzi¶ moj± CT 6/71. Oczywi¶cie jak siê pofarbujê, to wrzucê fotki.

Martwi mnie, ¿e Weronisia rzadko co¶ wkleja
A co mam wklejaæ? U mnie kolor bez zmian, czyli ciemny br±z. Nie chcê was zanudzaæ moimi fotkami, skoro to ci±gle ten sam kolor.

Jestem ciekawa jak tobie wyjdzie 6/71. Ja ostatnio tez farbuje na ten kolor i jestem w nim zakochana tylko ¿e tobie pewnie wyjdzie ja¶niej ni¿ mi, bo ja mam do¶æ ciemny podk³ad, a do tego u¿ywam mixtona, który mocno przyciemnia.

Teraz postanowi³am znowu rozja¶niæ w³osy, ¿eby efekt by³ lepszy, czyli nie a¿ taki ciemny. Teraz to po kazdym farbowaniu doznajê zawa³u serca widz±c t± ciemnicê. Dopiero jak mixton siê wyp³ukuje, to wy³azi kolor, jaki mnie zadowala.

Cytat:
Wrzucam zdjêcia. Podobaj± mi siê "zimne br±zy" mam zielono-br±zowe oczy i jasn± karnacjê dlatego nie chce zbyt ciemnego kolorku aby nie wygl±daæ jak trup Ta Pani z tym soczkiem..ma piêkny kolor ehh
Podobaj± ci siê zimne br±zy, a zdjêcia, które wrzuci³a¶ pokazuj± ciep³e br±zy.
A co do koloru... ja równie¿ mam zielono-br±zowe oczy i jasn± karnacjê, a lepiej wygl±dam w bardzo ciemnym br±zie ni¿ w jasnym
Weronisia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-26, 15:51   #1415
Beata.
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 097
GG do Beata.

Weronisa nie znasz siê
jak trup wygl±dasz
Witaj w klubie

A co tam u ciebie s³ychaæ ? zajeta jestes, ze tak cie malutko ?

Beata. jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-26, 15:55   #1416
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
Popieram Weronisiê. To co powkleja³a¶ to wszystko s± ciep³e odcienie Ogólnie poziom 7 i wariacje odcienia z³otego (.3) lub mo¿e popielato z³otego (.31 lub .13).

Stary 2014-09-26, 16:36   #1417
Nephalem
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 52

Calista87 fajne s± te...ciep³e br±zy. Sama bym sobie sprawi³a takowy gdyby nie fakt, ¿e jestem typowym ch³odnym, letnim typem. Dlatego moim ostatecznym celem jest popielaty jasny/¶redni br±z.

Dzisiaj po wrêcz maniakalnym obserwowaniu w³osów w ró¿nym o¶wietleniu dosz³am do wniosku, ¿e sklepowa "natura" jest o wiele bardziej naturalna ni¿ ta z mojego (teoretycznie) profesjonalnego salonu. Przede wszystkim nie jest taka...syntetyczna.
Nephalem jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-26, 18:03   #1418
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beata. Poka¿ wiadomo¶æ
Weronisa nie znasz siê
jak trup wygl±dasz
Witaj w klubie

Ano... i zajêta, czyli zapracowana, no i jeszcze jako¶ tak nie mam o czym pisaæ. Zagl±dam tu codziennie, tylko odezwaæ siê nie mam jak. Przewa¿nie zagl±dam z telefonu, a wtedy nie widzê ¿adnych zdjêæ, to i komentowaæ nie mam czego. Jaki¶ taki do³ek mnie dopad³ i nawet kompa nie chce mi siê w³±czaæ. A mo¿e to lenistwo :P

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-26, 20:23   #1419
calista87
Przyczajenie

Widze ze nie tylko mnie z³apa³ jakis dolek. Zamowilam karte multisport,mam nadziejê ze ona uleczy moje rozleniwienie.
Jesli chodzi o br±zy przyznaje wam racjê. Slabl sie znam na kolorkach wpisalam w google "zimny br±z" i wybra³am zdjêcia...dzieki wam juz nawet wiem po co sa syferki na farbach Jeszcze musze nad produktem pomy¶leæ.
Stary 2014-09-27, 12:37   #1420
goldika
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 14 974

pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/
goldika jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-27, 12:46   #1421
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
Wczoraj pofrabowalam sie Fanol± 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik± rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze
Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za têpa jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna

Stary 2014-09-27, 14:06   #1422
joanna45o
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 19

Dziewczyny pewnie mnie mato³a pogonicie...sorki bardzo,¿e jak ten bumerang wracam... mam konkretne pytanie i Wy z pewno¶ci± znacie odpowied¼.Czy je¶li chcê o ton przyciemniæ w³osy , to farbê powinnam nak³adaæ jak zawsze tzn. najpierw odrosty, potem reszta czy k³a¶æ na ca³o¶æ czerepa? , a tak a'propos do³ków , to mnie te¿ jesienna chandra dopada. Nie dajmy siê , odkopujmy siê od razu ...
joanna45o jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-27, 14:25   #1423
MorganLeFay
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 780
GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez joanna45o Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny pewnie mnie mato³a pogonicie...sorki bardzo,¿e jak ten bumerang wracam... mam konkretne pytanie i Wy z pewno¶ci± znacie odpowied¼.Czy je¶li chcê o ton przyciemniæ w³osy , to farbê powinnam nak³adaæ jak zawsze tzn. najpierw odrosty, potem reszta czy k³a¶æ na ca³o¶æ czerepa? , a tak a'propos do³ków , to mnie te¿ jesienna chandra dopada. Nie dajmy siê , odkopujmy siê od razu ...
najpierw na odrost, potem reszta, i s³aby oksydant do tego wszystkiego

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Cytat:
U mnie jest na odwrot. Zaraz po farbowaniu mam jednolity kolor, a pozniej przy skorze mam jasniejsze. Ja czesto wcieram cos w skore, wiec pewnie to troche rozjasnia no i wyplukiwanie sie farby robi swoje. Ale nie martwi mnie to za bardzo bo i tak musze co 2 tygodnie farbowac
Wczoraj pofrabowalam sie Fanol± 5/11. Bardzo ciemny braz, dla mnie idealny, ale wiekszosc z was wpadla by w dzik± rozpacz ale tego wzmocnionego popielu to za bardzo nie widze
Sama farba w uzytkowaniu taka sobie, troche za gesta i za têpa jak na moje wymagania, ale glowa swedzi mnie minimalnie, wiec jestem z niej bardzo zadowolna
Nie wysz³o ch³odno?? Dawaj fotkê

Dziewczyny ja mam w domu farbê oyster (chyba siê tak to pisze) 6.11 mo¿e która¶ z Was chce?

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez goldika Poka¿ wiadomo¶æ
pofsrbowalam sam odrost Inebrya 7/7.
jedyne co mnie irytuje to to, ze ten kolor najpierw chwyta ciemno i dopiero pov2tyg wyplukuje sie na odpowiedniego. przez to mam teraz odrost ciemniejszy niz reszte wlosow :/
Teraz chyba tak siê nosi wszystkie prezenterki w tv maj± przy jasnym blondzie ciemnobr±zowy odrost

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Weronisa nie znasz siê
jak trup wygl±dasz
Witaj w klubie

Dobre ja s³yszê ¿e wygl±dam jak trup i w br±zie i teraz jak mam blond to te¿ jak nie mam mejkapu to siê "rozmywam" niezale¿nie od koloru w³osów
MorganLeFay jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-27, 14:43   #1424
joanna45o
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
najpierw na odrost, potem reszta, i s³aby oksydant do tego wszystkiego

Dobre ja s³yszê ¿e wygl±dam jak trup i w br±zie i teraz jak mam blond to te¿ jak nie mam mejkapu to siê "rozmywam" niezale¿nie od koloru w³osów
mam w domu oksydant 6%, mo¿e byæ ?

te¿ siê "rozmywam" , czêsto nawet z mejkapem
Teraz tak sobie wydedukowa³am patrz±c na zdjêcia dziewczyn z blondem,¿e w³a¶ciwie , to mimo ,¿e farbujê blondami, to moje w³osy i tak bardziej w br±z wpadaj± ni¿ w blond, moje naturalne s± miêdzy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do¶æ mocno je rozja¶ni³a , ale wolê jednak poziom 8 i dlatego chcê przyciemniæ.Nie zdziwiê siê jak ciê¿ko bêdzie Wam cokolwiek zrozumieæ z tego co tu wypisujê...

Edytowane przez joanna45o
Czas edycji: 2014-09-27 o 14:45
Stary 2014-09-27, 17:23   #1425
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Napisane przez joanna45o Poka¿ wiadomo¶æ
mam w domu oksydant 6%, mo¿e byæ ?

te¿ siê "rozmywam" , czêsto nawet z mejkapem
Teraz tak sobie wydedukowa³am patrz±c na zdjêcia dziewczyn z blondem,¿e w³a¶ciwie , to mimo ,¿e farbujê blondami, to moje w³osy i tak bardziej w br±z wpadaj± ni¿ w blond, moje naturalne s± miêdzy poziomem 6 a 7 i pewnie dlatego. Inebrya o dziwo do¶æ mocno je rozja¶ni³a , ale wolê jednak poziom 8 i dlatego chcê przyciemniæ.Nie zdziwiê siê jak ciê¿ko bêdzie Wam cokolwiek zrozumieæ z tego co tu wypisujê...
Teoretycznie do przyciemnienia wystarczy³by oxy 3%. 6% mo¿e ju¿ ROZJA¦NIAÆ w³osy o 1 ton. Najlepiej jakby¶ zrobi³a próbê na pasemku najpierw.
Stary 2014-09-27, 18:16   #1426
joanna45o
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez MorganLeFay Poka¿ wiadomo¶æ
Teoretycznie do przyciemnienia wystarczy³by oxy 3%. 6% mo¿e ju¿ ROZJA¦NIAÆ w³osy o 1 ton. Najlepiej jakby¶ zrobi³a próbê na pasemku najpierw.
zrobiê tak DZIÊKI ja mam sporo siwych w³osów i dlatego u¿ywa³am oksydantu 6% .Ju¿ nie zawracam gitary, bo wieje nud± z mojej strony. Mi³ego weekendu
Stary 2014-09-27, 18:51   #1427
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa W sloncu wygladaja na czarne . Ale mialam nadzije ze bede widziala wiecej tego popielu

Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie

Stary 2014-09-27, 21:22   #1428
MorganLeFay
Wtajemniczenie

GG do MorganLeFay

Cytat:
Morgan jak znajde czas to cykne fotki. Ja mam teraz kolor tak na poziomie 3 wiec chlodne sa W sloncu wygladaja na czarne . Ale mialam nadzije ze bede widziala wiecej tego popielu

Joanno mozesz rozcienczyc oxy do 4 -4,5 %. Moje siwki n atakim stezeniu lapie
To chyba tylko mixton jest w stanie bardziej ochlodzic kolor.
Têskniê czasem za takim ciemnym kolorem

Masz racje - przy siwych w³osach chyba lepiej k³a¶æ na 4,5%.
Stary 2014-09-28, 11:05   #1429
goldika
Zakorzenienie

laski u¿ywacie szczotek obrotowych do suszenia? chodzi mi po g³owie zakup jakiej¶...
Stary 2014-09-28, 11:38   #1430
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.

Stary 2014-09-28, 11:54   #1431
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam rowente
Jak mialm boba to uzywalam bardzo czesto i bylam bardzo zadowolona. Przy dluzszych nie ma juz takiego efektu no i potrzeby tez inne, wiec zwyczajnie mi sie nie chce uzywam od swieta.
ja mam wlosy za ramiona wiêc my¶lisz, ¿e zbêdna rzecz? do tego uk³adaj± mi siê beznadziejnie po wysuszeniu suszark±.
Stary 2014-09-28, 12:01   #1432
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej Ale myje wlosy codziennie, zazwyczaj poznym wieczorem , samo suszenie suszarka mnie troche meczy .
Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.

Stary 2014-09-28, 12:45   #1433
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam wlosy za ramiona wiêc my¶lisz, ¿e zbêdna rzecz? do tego uk³adaj± mi siê beznadziejnie po wysuszeniu suszark±.
Wetnê siê
Ja uwa¿am, ¿e mo¿esz spróbowaæ na takiej szczotce. Gdybym sama mia³a wiêcej kasy to bym sobie tak± kupi³a.
Ale wola³am kupiæ poprzednio normaln± suszarkê, bo z niej korzystaj± ³±cznie ze mn± 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by³o z tak± obrotow±.

Stary 2014-09-28, 13:32   #1434
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
To zalezy czego potrzebujesz, ja praktycznie nie modeluje wlosow, mam falowane , cieniowane i jak sa dobrze podciete i same z siebie sie ladnie ukladaja. Ale po suszeniu na obrotowej wygladaja jednak ladniej Ale myje wlosy codziennie, zazwyczaj poznym wieczorem , samo suszenie suszarka mnie troche meczy .
Ale ogolnie polecam, nie uwazam ze to zbedna rzecz. Swoja mam juz kilka lat i nigdy nie zalowalam ze ja kupilam. Przy bobie korzystalam z niej codziennie, jak mialam zle obcieta grzywke to tez ratowalam sie ta szczotka zeby ja troche ulozyc.
dasz linka do tej swojej Rowenty?

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mcromance Poka¿ wiadomo¶æ
Wetnê siê
Ja uwa¿am, ¿e mo¿esz spróbowaæ na takiej szczotce. Gdybym sama mia³a wiêcej kasy to bym sobie tak± kupi³a.
Ale wola³am kupiæ poprzednio normaln± suszarkê, bo z niej korzystaj± ³±cznie ze mn± 3 osoby, a nie tylko ja sama jak to by by³o z tak± obrotow±.
akurat mam przyp³yw gotówki takiej "tylko dla mnie" i chcia³abym kupiæ co¶ przydatnego, a nie kolejne kosmetyki które zasil± szeregi dziesi±tek w szafie
w³osy myjê codziennie rano i bêdê musia³a zacz±æ je jako¶ modelowaæ do pracy, ¿eby jak cz³owiek wygl±daæ
wcinaj siê zawsze i wszêdzie
Stary 2014-09-28, 13:35   #1435
mcromance
Zakorzenienie

Cytat:
akurat mam przyp³yw gotówki takiej "tylko dla mnie" i chcia³abym kupiæ co¶ przydatnego, a nie kolejne kosmetyki które zasil± szeregi dziesi±tek w szafie
w³osy myjê codziennie rano i bêdê musia³a zacz±æ je jako¶ modelowaæ do pracy, ¿eby jak cz³owiek wygl±daæ
wcinaj siê zawsze i wszêdzie
Widzisz? Sama sobie poda³a¶ powody dla których powinna¶ (i jeste¶ w stanie) kupiæ sobie tak± suszarkê

Stary 2014-09-28, 16:07   #1436
Beata.
Zakorzenienie

GG do Beata.

http://www.electro.pl/Suszarko_lokow...ceneo_spo=true
Ja mam starszy model.
Nie susze nia calkiem mokrych wlosow, podsuszam zwykla suszarka a ta koñczé dzielo

Stary 2014-09-28, 17:15   #1437
Weronisia
Zakorzenienie

Goldika ja równie¿ mam Rowentê obrotow± i nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niej. Mam j± ju¿ jakie¶ 7 czy lat i nadal dzia³a! U¿ywa³am jej zarówno do uk³adania krótkiego boba, jak i teraz moich d³u¿szych w³osów, a mam w tej chwili do ramion, wystopniowane i jak s± wyprostowane, to wygladam jak Józia ze wsi, a jak podkrêcê, to wygl±da za raz jakbym mia³a dwa razy tyle w³osów.
Teraz czekam a¿ moja mi padnie, to od razu lecê kupiæ nastêpn±

Aha, tak jak Beata nie suszê ni± w³osów, bo jest za s³aba. Najpierw suszê w³osy suszark±, albo same schn±, a dopiero potem podwijam t± Rowent±

Poni¿ej wklejam fotkê po u³o¿eniu w³osów Rowent± obrotow± - kolor zaraz po farbowaniu parê tygodni temu, ale teraz mam chyba identyczny.

A kolejne fotki, to mój obecny kolor.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0414.jpg (54,2 KB, 9 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0436.jpg (68,4 KB, 9 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0437.jpg (84,0 KB, 10 za³adowañ)

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2014-09-28 o 17:31

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-28, 18:49   #1438
Gomra
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 751
GG do Gomra

Cytat:
To co wrzuci³a¶ to ciep³e br±zy, na bazie z³otego pigmentu.
Gomra jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2014-09-28, 20:18   #1439
goldika
Zakorzenienie

Beata i Weronisia dzieki za opinie
waham sie miedzy Rowenta, Babyliss i Philips. ten ostatni jest najdrozszy.
Skusilabym sie na Rowente ale nie znam tej firmy. Ale sroro Weronisi dziala 7lat to musi byc git
Stary 2014-09-28, 21:07   #1440
unhumblee
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 273

Mam Rowentê tak±, do której link poda³a Beata, u¿ywam codziennie od kilku miesiêcy, dla mnie jest idealna, choæ mój m±¿ twierdzi, ¿e jest straszliwie g³o¶na

unhumblee jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2022-11-20 00:40:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.