|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
czy ja jestem, slepa czy w k 10 nie ma pudru matujacego przeciwko wypryskom???
|
|
|
|
#2462 |
|
Zadomowienie
|
ja tez mam ten blyszczyk i jest boski. kilkanascie postow wczesneij opisywalalm kolor
|
|
#2463 |
|
Zadomowienie
|
Już jestem i odpisuję.
Tak, ja mam zestaw błyszczyk + tusz w jednym, zapieczętowany. Mam też naklejany lakier, zapomniałam o nim: kupiłam z myślą o wzorkach na paznokciach ale nie wymyśliłam jeszcze czym to jakoś precyzyjnie przyciąć ![]() Cień pyłkowy Icy jest ciemniejszy niż na zdjęciu w katalogu 10; bardziej wpada w stal niż w turkus. Jest też dość intensywny Może zrobię fotę jak wygląda na skórze.
|
|
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2465 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam fotki błyzczyka UCR Coffe:
|
#2466 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2467 |
|
Zakorzenienie
|
kochane mam pytanie co do kolczyków Zenia i Jalila które sa w k10 na stronce 44 czy warto je kupic? Czy nie czarnieją? Ma je któraś z was? Bardzo prosze o odpowiedź...
|
|
#2468 |
|
Raczkowanie
|
dziweczyny pomozcie!!!jestem avonomaniaczka!jestem w angli!!!mam od kilku dni neta
no i mam katalog wirual!musze cos zamowic bo jak nie to oszaleje ))ale chcialabym zobaczyc co tam w nowym katalogu!?!i nie wiem czy zamawiac z tego czy z nowego!dodam ze do polski lece za miesiac i dopiero wtedy bede miec te kosmetyki!!!kochane kobietki moze ktoras bedzie tak cudowna i przeskanuje mi katlog nowy???wiem ze to duzo roboty ale moze jednak????(moze byc bez stron z szamponami z anew-do starszej cery i z spa) moj mail dorotka210@wp.pl ah no i co sadzicie o wodzie toalet Extraordinary?czy te zlote drobinki nie sa zbyt intensywne? no i cholerka nie mam niestety w necie mozliwosci powachania tych nowych zapachow ![]() a moze pamietacie kiedys byla juz podobna seria-tzn buteleczki byly identyczne------moze zapachy sa tezpodobne?bo mialam taka fioletowa i byla cudna!!! prosze pomozcie mi! i jeszcze cosik co sadzicie o odcieniu blyszczyka UCR-pink icing? ja poszukuje odcieniu ktory sprawi ze usta beda wygladaly jak po przypudrowaniu czy po nalozeniu podkladu!zebystapialy sie z reszta buzi i tylko blyszczaly....co myslicie czy ten bedzie ok?czy jest raczej rozowy niz bezowy? |
|
|
|
#2469 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam próbki fluidu PW, dostaję je najczęściej.
|
|
|
|
#2470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na tej stronie mozna zobaczyc katalogi http://www.kosmetyki-tanio.pl/index.php
|
|
#2471 |
|
Wtajemniczenie
|
Oto moje zbiory
![]() Pielęgnacja Avon Solution 1.Tonikujędrniający 2.Kremujędrniający do biustu 3.Tonik(zielony) 4.Upiększającykrem modelujący nogi 5.Kremantycellulitowy 6.Odżywczykrem na noc z witaminami Milk Comfort 7.Kremnawilżający pod oczy 8.Chusteczkioczyszczające (te nowe) 9.Piankaoczyszczająca do mycia twarzy (ta nowa) Skin So Soft 1.Sprayopalający do jasnej karnacji 2.Balsamosłabiający odrastające włoski 3.PeelingSatin Glow Avon Naturals 1.BalsamMango i Passiflora 2.Kremdo twarzy brzoskwinia 3.Maseczkagrejfrutowa 4.Maseczkabrzoskwiniowa Avon Bronze 1.Chłodzącyspray po opalaniu 2.Chłodzącyżel aloesowy 3.Intensywniekojący żel po opalaniu 4.Złocistyolejek po opalaniu 5.Regenerująco-chłodzącybalsam po opalaniu Planet Spa 1.Emulsjado twarzy z algami morskimi 2.Wygładzającamaseczka (sake) 3.Śródziemnomorskamaseczk a z oliwką Anew Clinical 1.Intensywnypeeling do twarzy Inne 1.BalsamTressele 2.BalsamSurrender Kolorówka 1.Poczwórnecienie Denim Blues 2.Gładkipuder CT transculent 3.TuszAstonishing lenghts 4.TuszDaring definition 5.KorektoCT light 6.Nawilżającypodkład wygładzający cream 7.BłyszczykCT Pinacolada 8.Tuszpełnia rzęs 9.Trwałaszminka forever my honey 10.Trwałytusz do kresek 11.SzminkaQuick pen (z gąbeczką) Rose 12.Metalicznaszminka metallic Mink 13.Złocistycień do powiek Plum 14.Brązującypuder prasowany Sunny 15.Kredkado powiek Big Colour chocolate 16.Tuszpogrubiający CT 17.Diamentowaszminka Peachy Glam 18.Pojedynczycień do powiek nude 19.Podkładrozświetlająco - antystresowy cream 20.Płynnykorektor Personal match fair 21.Złocistycień do powiek bronze 22.Metalicznakredka do powiek Mystfield 23.Pojedynczycień do powiek chestnut 24.Musbrązujący Sunkisses Paznokcie 1.Separator 2.Pilnikz mikołajem 3.Preparatdo usuwania skórek we flamastrze\ 4.Zmywacz 5.Wzmacniającaodżywka Strong Results 6.Bezbarwnylakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się 7.Odżywkawygładzająco - peelingująca 8.Intensywnieregenerujący krem do rąk i paznokci 9.Kuracjaparafinowa Planet Spa 10.Rękawiczki Zapachy 1.Mgiełkaczereśnia 2.MgiełkaMango 3.Mgiełkawanilia 4.PassionDance 5.Treselle 6.Surrender 7.IslandVibe 8.BeSensual Stopy 1.Cytrusowo-miętowyspray do stóp 2.Szybkodziałający krem do pedicuru 3.Chłodzącyspray rajska plaża 4.Kuracjaregenerująca z AHA 5.Zmiękczającykrem 6.Płatkipeelingujące do stóp Włosy 1.Serumna zniszczone końcówki 2.Maseczkajogurtowa Naturals 3.Szamponbananowy Naturals 4.Odżywczapianka dodająca objętości Do kąpieli 1.ŻelMango i passiflora 2.Peelingdo ciała z granatem Inne 1.Lusterkoz diamencikami 2.Kadzidełka 3.KulkaSurrender 4.Szybkodziałający żel na wypryski 5.Antyperspirantw chusteczkach breathe 6.Intymnyspray Simply Delicate |
|
|
|
#2472 |
|
Zadomowienie
|
Hm a ja nie mam ich ani na formularzu k09 ani na k10...dziwne.
|
#2473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na badania kolejna Ale Iselle to juz ![]()
|
|
|
#2474 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostajesz najczęśniej? więc jak ja mam je zamówić skoro nie ma ich na formularzu? może numerek tego podkładu jest taki sam i jakbym go wpisała to by przyszedł? |
|
|
|
|
#2476 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje wlasnie sie doczytalam o tej stronce
![]() a napiszecie cos o extraordinary? i o tych nowych zapachach? i o blyszczyku UCR pink icing? |
|
|
|
#2477 | |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje
CIekawy kolor, wezme na pewno Cytat:
A co do blyszczykow UCR to przeciez Pink Icing jak sama nazwa wskazuje jest rozowy, wiec nie uzyskasz nim efektu cielistych ust. W ogole ta seria blyszczykow nie ma takiego koloru.
|
|
#2478 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy pamięta może któraś z Was cenę torby weekendowej? Była ona na wyprzedaży kilka katalogów temu. Jest ona w te kolorowe kółka w tonacji biało-kremowo zielonej itp. Jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to dajcie znać.
|
#2479 |
|
Raczkowanie
|
przegladam i juz wiem ze sie wstrzymam do nastepnego katalogu i tak nie zrobi to roznicy bo kosmetyki bede miec miec za miesiac!
fakt ze mam ochote na extarordinary....ale wezme sobie moze far away a co sadzicie czy ten korektro w pedzelku z k10 bedzie lepszy od tego w sztyfcie?ja potrzebuje pod oczy i na drobne krostki! |
|
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
Z kat.10 bardzo podoba mi się ta nowa szminka w odcieniu Sheer Naturale...chyba będzie taki fajny cielisty kolorek.
Zamawiam zestaw Nieskazitelna Piękność i nie wiem jeszcze jaki błyszczyk zamówić... Jak myślicie który lepszy Natural Glow czy Icy Nude? No i jeszcze kolczyki Zesty mnie kuszą...
|
|
#2481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tez mam ochote na zestaw Nieskazitelna Pieknosc....A blyszczyk Icy Nude wklejala wczoraj wieczorem Patis Wydaje mi sie,ze Natural Glow jest rozow-pomaranczowy,ale to tylko tak mi sie wydaje....
|
|
#2482 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() w k10 wezmę na pewno: 1.nawilżająco-rozświetlający krem pod oczy 2.bezbarwny sztyft przeciw wypryskom 3.skarpetki ![]() 4.lawendową maseczkę do stóp do tego napewno dojdzie coś z demo i netto-i pewnie ze specjalnej(nawiasem mówiąc nie mogę sie doczekać )w tej kampanii dostanę się do klubu róży |
|
|
|
#2483 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że to było 44,90,-
|
|
|
|
#2484 |
|
Raczkowanie
|
Ten błyszczyk brała moja przyjaciółka dla corki jest to bardzo delikatny różowy kolorek i ma małe drobinki na ustach wygląda ślicznie.
|
|
|
|
#2485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Konto usunięte
|
tez dziekuje z afotki blyszcyzka
|
|
|
|
#2487 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynki miałyście wczoraj rację, że jeszce nie wklejano intwernetowej do kat.10. pomylilo mi ise z internetowa 09
a moze ktos juz wie co w niej bedzie?
|
#2488 |
|
Raczkowanie
|
ja mam jeszcze pytanko odnosnie biżu "Sezon szokująco niskich cen" czyli tej oferty biżu dodanej do kat.10.... działa to na zasadzie normalnej biżu z 20% opustem? czy to oferta bez znizki. wiem , ze byla na ten temat dyskusja, ale jak jest ostatecznie?
|
#2489 |
|
Raczkowanie
|
Czy ma może któraś z Was lakier do paznokci kolor DELUXE CHOCOLATE?? I czy mogłaby wkleić fotki
|
#2490 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.

no i mam katalog wirual!musze cos zamowic bo jak nie to oszaleje