![]() |
#3781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.7
wątpię... jestem jedyną kobietą w firmie i raczej nie zwierzam się chłopakom z takich rzeczy...
![]() muszę przycisnąć dziś tego szefa i wyciągnąć o co mu chodzi bo mnie szlag trafi!!!! ![]()
#3782 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia... a może szef sam chce odejść i ma być awans.. nie mam pojęcia zapytaj .. ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas weekend jak zwykle minął za szybko... wczoraj cały dzień na wyjeździe i odwiedzinach. I jeden wniosek wysnułam, że jestem walnięta.. znowu ciuszków mi sie zachciało.. no nie umiem oszczęzać chyba... ale już postanowiłam, że koniec z tym na jakiś czas... lubię się stroić nie przeczę, ale przesadziłam z zakupami.. Panie Boże.. dopomóż. ![]() ![]()
![]() |
#3783 |
Zakorzenienie
|
panika masz racje, ze dizajn duplo sie zmienia - duzy zestaw kupilam uzywany i kolejne tez bede,jakosc jest tak dobra, ze nie bylo widac sladow uzytkowania a sporo pieniedzy zostaje w kieszeni
![]() ![]() Edytowane przez shonyen Czas edycji: 2014-09-29 o 12:06 Powód: przywrócono treść |
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dużo mnie kosztowała ta konsekwencja, płakałam w kuchni a on w łóżeczku. Jeden dzień ok 15 minut, później stanęłam w drzwiach tyłem do niego, zero kontaktu (ale też miałam wrażenie że boi się zostać sam więc sprawdzałam czy to strach czy wybryk), drugi dzień, ok 2 minuty płaczu, troche jęku i cisza, trzeci dzień 4 krzyknięcia, od 5 dnia cisza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() -jak robi kukułka? -K. zgina głowe na bok i kuku (w sensie że kuka) ![]() No i u nas zawsze i wszędzie, milion razy "ne ma??" "jeeeee" ciągle czegoś nie ma ![]() reszte nadrobie pozniej |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3785 |
MBZ♥
|
Moderna te z pierzem to ciezsze są
![]() ![]() Nestelle to co Antosia będzie z randkowania? ![]() ![]() Anika nie lubię takich podchodow:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego ktos zglosil moj post, ktory dotyczyl klockow duplo (ze ja tez kupuje uzywane) i byl odpowiedzia do paniki jako atak na uzytkowniczke?
Zreszta niewazne. (moderator przywrocil tresc, ktora wyedytowalam - napisalam odpowiedz o klockach do paniki, kilka minut pozniej stwierdzilam, ze to blahy post, nikt nie zdazyl go przeczytac, wiec edytowalam do kropki, bo nie bylo mozliwosci usuniecia - to gwoli wyjasnienia, bo pewnie nikt nie wie o co chodzi) Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-09-29 o 12:27 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3788 |
Zakorzenienie
|
juz niewazne
![]() post zostanie przywrocony przez moderatora - jestem dostepna na privie, jakby ktos mial ochote pogawedzic ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-09-29 o 12:07 Powód: foch |
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się czaiłam na początku na używki, ale trzeba jednak trochę poczekać a ja niecierpliwa jestem. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3790 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi dotyczące snu. Myślę, że byłoby duuuzo lepiej gdyby nie alergia. Dziś w nocy np. tak sie drapala, że sama poprosiła o psi-psi, czyli posmarowanie plecków. ..
Wiecie co... niby można na publiczbym forum pisać co się chce i wyrażać swoje zdanie. Niby tak.... a w rzeczywistości wcale tak nie jest. Forum było dla mnie formą relaksu i odskocznia, teraz wchodzę tu i się denerwuje. Zanim cokolwiek napiszę zadaję sobie pytanie ile osób chocby w myślach mnie wysmieje. Uważam, że są tu osoby bardzo mało empatycze i jakby to łagodnie powiedzieć. ..niemiłe. Zamiast się wspierać to jest atmosfera taka, że nożem kroic. Przecież można wychowywać dzieci według różnych modelow wychowania i miec szacunek dla odmiennych poglądów innych... Koszmar. |
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Zakorzenienie
|
no przepraszam
![]() ale dzisiaj juz na pewno nie dam rady, pole bitwy nie jest najlepszym miejscem na piknik pod bialym obłokiem ![]() jestem, nie obrazam sie, znasz mnie, i wiesz, ze nie dam rady zyc bez pogawedek z Wami - w pilnych sprawach pukac na priva ![]() ![]() ps. dziekuje za odpowiedz w sprawie puchowek ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2014-09-29 o 12:58 Powód: puchowka |
![]() ![]() |
![]() |
#3793 |
Zadomowienie
|
Moderna właśnie wiem że nie powinno się mieszać u nawet w rodzinie mam przykład do czego to może doprowadzić (właśnie w Niemczech) no ale ciężko jest.
Zobaczymy jak to będzie. Dobrze że rozumie po pl (; A co do ciężkiej atmosfery... cóż właśnie dlatego nie pisałam a tylko sobie czytałam...
#3794 |
Zakorzenienie
|
Ej ale wy tak serio z tym ignorem - nasylaniem na edt posty - serio serio .???
Jak tak was czytam ile te wasze dzieci mowia - to mi ciut smutno bo Milus dalej po swojemu - czasami jakis maly zbitek sylab ale nic oprocz - mama, tata, baba, daj, ide, nie i Ja ( w sensie Tak ). Same blelelel agugua agugu bleeeblleee ;-). Kocham Cie Emilianku <3. |
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zakorzenienie
|
Nestelle, Klementyna u mnie nie ma decathlona ale mama była ostatnio w Krakowie i mówi że takie byle jakie te kapcie (jak to mama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() bo jednak każdy przypadek indywidualny ![]() nie mam kurtkowego porównania (bo ja zawsze płaszcze). mam dwa bezrękawniki - jeden sztuczne wypełnienie, drugi kacze pierze. no i jednak wolę puchówkę, bo lżejsza. też pewnie trzeba zmacać temat ![]() Michałowi, jako przejściówkę, też kupiłam lekką puchówkę. wydaje mi się, że lepiej mu w niej będzie ![]() eeeejjjj, on po norwesku zasuwa! Kasia!
![]() |
#3797 |
Zadomowienie
|
Pani, w nocy to milionpincet razy ostatnio zwłaszcza. W dzień różnie, minimum 3 razy.
Kasiu, Milus opanowuje dwa języki jednocześnie! I jest bystrym dzieckiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 |
Wtajemniczenie
|
Moderna
![]() pogadałam z szefem i już wiem: chodzi mu o to że ja taka młoda ![]() ![]() ![]() ![]() Fakt że przyszłościowo pewnie będę myślała nad zmianą pracy - ale na pewno nie teraz ![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Dziewczyny podajecie jeszcze dzieciakom witaminę D ?
#3799 |
Zadomowienie
|
Anika, ja w lecie nie podawalam a teraz juz zaczęłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 | |||||||
Zakorzenienie
|
to zależy do jakiej firmy porównujesz ? np. geox jest większy , primigi moim zdaniem normalne i ecco także ,naturino troszkę większe a emelki mniejsze .
czy zrozumiale napisałam ? ![]() poruwnujac ecco do emelków to ecco będzie duuze.za duże . i ecco często jest szersze .ale to tez zależy od modelu . jak mierzyłam R buciki to ecco było przede wszystkim Zza szerokie .naprawdę bardzo . za to dziewczęce buciki tez inaczej - one są z reguły węższe . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oj tam ,oj tam ... gdyby z każdego randkowania miaolabym dziecia to zaludniłabym kraj ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() za to sa tansze jednak. ale to tylko paputki wiec jak masz kasę to wydaj więcej ,jak nie to kup te tansze -przecież to nie artykuł pierwszej potrzeby ![]() Cytat:
![]() tak ja podaje wit.D . pediatra kazal do 2r.z.ale podpytam dokładniej jeszcze jak będę miał okazję . Wrócilismy z baletu - moja córa jest boska ![]() ![]() R po niej powtarza ![]() ![]() ![]() za to mój Pierworodny niby taki mały a taki już dorosły ![]() N zaczyna także po bracie ,jak przyjedzie z przedszkola to basen czy taniec ,a jak ma chwile wolną to leci na rower . muszę R do siebie przywiązać ![]() ![]()
![]() |
#3801 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki za reklamę ![]() Super że Ninka ma talent i chęci bo to najważniejsze ![]() Roszek to będzie chyba najbardziej mamusiny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 |
MBZ♥
|
Luna cały czas podaję i będę długo Dawać
![]() Nestelle no właśnie w porównaniu do emeli. Zosia z emeli 24 jednak bo ma 14,5cm stopkę ![]() Nina musi wyglądać uroczo ![]() Anika to sE szef pokminil ![]() Kasię nie martw się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zakorzenienie
|
Padam po całym dniu, właśnie wróciliśmy. Ja sie najpierw szkolilam, potem poszliśmy na obiad, potem metrem do Łazienek (Metro to był szał, aż zasnęła z wrażenia, jak wracaliśmy musieliśmy jeszcze pokontemplowac na peronie następne), a Z choć w ksiazeczkach bez pudła odróżnia koty od wiewiórek to upierała sie ze maja mowić miau i już. Pawie tez sie podobały, no i chińskie lampiony jak zapalili to tez szał - ciekawe z jakiej okazji tam sa...
Co do konfliktów to napisze tu a nie na priva bo mam ignora od Moderny to i tak nie przeczyta. Uważam, ze dorośli i dojrzali ludzie sami rozwiązują konflikty i nie potrzebują pośredników. Ja mogę sie z czystym sumieniem podpisać pod wszystkim co kiedykolwiek pisałam na forum i sie tego noe wstydze. Jak sie komuś nie podoba niech strzela w ignora lub nie czyta. Tyle w temacie. Siadam do ksiąg..... Dzisiejszy spacer to tyle jeśli chodzi o przyjemności tutaj, teraz będę ryć.....
#3805 |
Wtajemniczenie
|
a daj spokój, tak mi zaczął tydzień że szkoda gadać
![]()
#3807 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() daje omega-med z D-wczoraj połknął całą kapsułkę ![]() Cytat:
![]() luna sprzedajecie znicze ![]() ![]() mój noc nie wgląda już jak kartofel ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Wtajemniczenie
|
a dla uściślenia to szef=prezes=właściciel firmy - także ciśnienie miałam niezłe
![]() ufff na szczęście póki co - po temacie ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- ![]() ![]()
#3810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama się farbowałam, kilka razy rozjaśniacz i farba. I fakt ja tez sie wolę w ciemnych włosach, no ale wiesz.... Cytat:
a jutro pytanie z ustawy....... a , Panika- 15 zębów ma Emila si, to mnie przekonało: http://naszezyciebezchemii.blogspot....-przygoda.html jakby solone do mnie mówiły to bym je zjadła.
Oliwka -01.07.2001 http://www.suwaczki.com/tickers/atdcgu1rztnwqwft.png Emilka -26.03.2013 http://www.suwaczek.pl/cache/da9d9f9ea7.png Edytowane przez despa Czas edycji: 2014-09-29 o 20:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.