Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-30, 15:14   #2341
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez aneta_s13 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny! jadę do lekarza na 18.15... trzymajcie kciuki proszę.
trzymamy!
Stary 2014-09-30, 15:22   #2342
lesyeux
Zadomowienie

może mnie tylko dzisiaj obudzić! a ja po awanturze z Tż
nawet nie mam ochoty na niego dzisiaj patrzeć....
EdithS to super, że wizyta w ten sam dzień. jeszcze trochę

Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Udanych zakupów. Wizyta 6 tyg czekać to sporo pytałaś się czemu nie normalnie jak zwykle co miesiąc.?
ja u niej zawsze wizytowałam co 4 tygodnie, ale ona mimo wieku, a na bank ma jakoś z 60 latek dalej się doszkala i wyjeżdża na jakieś konferencje i jej nie ma po prostu
dlategi tak długo czekam

Cytat:
ja w pierwszej ciązy zaczęłam szyć i haftować

Co do obiadu to u mnie dziś placki ziemniaczane z gulaszem
mmmmmm zjadło by się

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Jestem od dwóch straszny śpioch wstaję przed 12Postanowiłam pokazać mój brzuszek, zdjęcie zrobione w 14t3d:P mimo, że waga stoi to raczej sporo widać zwłaszcza, jak porównam sobie ze wcześniejszymi zdjęciami;P
super śliczny domek maleństwa

Cytat:
nie jakoś mocno... raczej śluz z ciemną krwią wymieszany... pierwszy raz dziś .
zasuwaj dzisiaj do gin! mówię Ci, ja jak plamiłam, od razu w auto!!!! czy to było nawet o 12 w nocy!!!!!!!!!!!!! czy IP czy gin, wszystko jedno, ale wiedziałam co mi jest !

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Hej ja jestem już po wizycie u tej pani profesor od TOXO i okazało się że moje wyniki świadczą o zachorowaniu sprzed ciąży i że mój synek jest całkowicie bezpieczny jestem mega szczęśliwa, właśnie zjadłam rosołek z gotowanym mięskiem który moja mamusia zrobiła mniam pychotka
bardzo się ciesze, że wszystko ok. a zapewne wiele zmartwień miałaś jeszcze przed wizytą. ale super, że pani profesor sensownie i rzeczowo określiła, że dzidzia bezpieczna

idę na kawkę

a i dodam, że zarejestrowałam się na USG połówkowe to fachowe do innego gina, specjalisty na 21 października

Edytowane przez lesyeux
Czas edycji: 2014-09-30 o 15:47
lesyeux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 15:25   #2343
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam mocno!!
Stary 2014-09-30, 15:28   #2344
RaDaMa
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Radama moj synek podobnie kończy jeść zupę a Tz sie wkurza, ze go tak uczę
u mnie też TZ buczy i nie idzie mu wytłumaczyć, że dziecko jakoś musi się nauczyć samo jeść dlatego tak jemy jak jesteśmy sami ja mam chwilę spokoju, synek zajęcie i wszyscy zadowoleni
Stary 2014-09-30, 15:33   #2345
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RaDaMa Pokaż wiadomość

u mnie też TZ buczy i nie idzie mu wytłumaczyć, że dziecko jakoś musi się nauczyć samo jeść dlatego tak jemy jak jesteśmy sami ja mam chwilę spokoju, synek zajęcie i wszyscy zadowoleni
U mnie 'problemem' jest to, ze synek nie wie ze przy tacie sie tak nie je

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 15:38   #2346
RaDaMa
Raczkowanie

Ewka przy tacie my się karmimy na szczęście nie doszliśmy jeszcze do etapu "chcę sam" ... wtedy najwyżej tata b edzie jadł w innym pomieszczeniu
Stary 2014-09-30, 15:59   #2347
agulkat85
Raczkowanie

dziewczyny czy czujecie jakies kłucia albo delikatne bóle? mnie kilka razy dziennie coś zakłuje w dole brzucha i po bokach niby nie jest to jakies bolesne nie nazwałabym tego tez skurczami ale troszkę się martwię czy to normalne?
agulkat85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:11   #2348
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
trzymamy!
jak tylko wyjdziesz od dr, daj znać

Cytat:
Napisane przez agulkat85 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy czujecie jakies kłucia albo delikatne bóle? mnie kilka razy dziennie coś zakłuje w dole brzucha i po bokach niby nie jest to jakies bolesne nie nazwałabym tego tez skurczami ale troszkę się martwię czy to normalne?

kluje mnie, ciągnie, boli, itp. uważam, ze to normalne dzidzia sie rozpycha bo rośnie
Stary 2014-09-30, 16:12   #2349
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo mocne kciuki. Musi być dobrze.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:13   #2350
rosiek
Zakorzenienie

GG do rosiek

Cytat:
raz na jakiś czas mnie zakłuje ale to zawsze jednorazowe i nie zdarza się codziennie. miewam za to bóle jak podczas miesiączki, codziennie.
i jeszcze takie rozpychanie od środka, bezbolesne w sumie ale odczuwalne

Edytowane przez rosiek
Czas edycji: 2014-09-30 o 16:14
rosiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:15   #2351
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
kłuje i czasem boli, a z rzadka cały dzien cos sie z brzuszkiem dzieje, ale to normalne, mozesz wziasc no spe powinno przejsc
aneta_s13

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-30, 16:16   #2352
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
jak tylko wyjdziesz od dr, daj znać

kluje mnie, ciągnie, boli, itp. uważam, ze to normalne dzidzia sie rozpycha bo rośnie
dzięki ostatnio troszkę panikuję... chyba mam za duzo wolnego czasu i lezę czekam na pierwsze ruchy i skupiam się na wszytkim co się dzieje w brzuszku a zwłaszcza na jakiś kłuciach i bólach...
Stary 2014-09-30, 16:18   #2353
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki ostatnio troszkę panikuję... chyba mam za duzo wolnego czasu i lezę czekam na pierwsze ruchy i skupiam się na wszytkim co się dzieje w brzuszku a zwłaszcza na jakiś kłuciach i bólach...
oj to prawda, takie lezenie to potrafi niezle namieszać i człowiek tylko snuje domysły czy wszytsko jest w porządku
Stary 2014-09-30, 16:23   #2354
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Ciągle coś boli, kłuję, ciągnie. Ale jeśli martwi Cię to, to zapytaj lekarza przy wizycie. Ale to chyba normalne.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Któraś wspomniała o flaczkach, uwielbiam. Chyba będą w najbliższych dniach na obiadek, takiej ochoty nabrałam.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 16:28   #2355
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość
Ciągle coś boli, kłuję, ciągnie. Ale jeśli martwi Cię to, to zapytaj lekarza przy wizycie. Ale to chyba normalne.

---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Któraś wspomniała o flaczkach, uwielbiam. Chyba będą w najbliższych dniach na obiadek, takiej ochoty nabrałam.
zapytam , zapytam tylko wizyta dopiero 10 pazdziernika!
dzięki dziewczyny troszkę jestem spokojniesza dzięki Wam!
Stary 2014-09-30, 16:49   #2356
papalinka83
Zakorzenienie

[QUOTE=crystal25;48341109]
[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość

To prawda, ale nalezy uwazac, znam kobiete ktora codziennie w ciazy pila kubusie, i soki marchwiowe, i dziecko dlugi czas bylo pomaranczowe
moj maluszek albo bedzie bialutki jak mamusia albo ciemnej karnacji po tacie,
No co ty Nie wiedziałam, że tak może być. Moja córcia teraz je dużo marchewki i ma nos lekko pomarańczowy
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
Wychodzę dziś! no właśnie nie baluje po zdanym egzaminie, bo go nie zdałam miałam 99 punktów, a zdaje się od 100 punktów. Myślałam, że się zaplacze z rozpaczy. Ale teraz wszystko przetrawilam i w sumie może to i nawet lepiej. Zamiast tydzień po porodzie lecieć na zajęcia i szkolenia będę miała czas tylko dla dzidziusia ale dziękuję Wam za trzymanie kciukow!
Szkoda tego jednego punktu, ale może tak miało być. Dobrze, że już wychodzisz do domu

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
koniecznie IPbedzie dobrze
melduje sie po wizycie, nie mam ani zdjecia małego ani dalej nie wiem czy chłopak czy dziewczyna-to z tych złych wieści
z dobrych wracam do pracy, doktor narazie póściła mnie na dwa tygodnie takze jestem uradowana, ale mam się oszczędzaćDodatkowo pokazałam mu uczulenie które wyskoczyło mi na rekach, ale nie miał na nie pomyslu:/ odesłał do allergologa lub dermatologa, zaproponował Zyrtec i tyle no nic nikt nie mówil ze bedzie łatwo
Dziwne, że zyrtec zapisał, nie wiadomo na co. Leki antyhistaminowe są niezalecane w ciąży. Ja raz brałam z Olą przez tydzień, bo miałam taki kaszel, że groził poronieniem, ale to ostateczność raczej. Idź do dermatologa po jakąś maść z hydrocortisonem. Miejscowo można
Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
niestety te infekcje to w ciazy prawdziwa mordega...nie wiem czy jakakolwiek kobieta jakiejsc nie ma choc raz.

Ja dzis ide do internisty. Mam juz dosyc naturalnych metod kgore g....daja. niech mi da jakis antybiotyk czy cos i niech cholera w koncu zdrowie wroci. Dzis juz w ogole ryczalam bo jestem calkowicie roBita a moje 15 mies.dziecko przez to cierpi bo nie mam sily sie z nim bawic.

Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app
Zdrówka
Cytat:
Hej ja jestem już po wizycie u tej pani profesor od TOXO i okazało się że moje wyniki świadczą o zachorowaniu sprzed ciąży i że mój synek jest całkowicie bezpieczny jestem mega szczęśliwa, właśnie zjadłam rosołek z gotowanym mięskiem który moja mamusia zrobiła mniam pychotka

Cytat:

Cytat:
Coraz częściej mnie pobolewa brzuch, myślę, że to normalne

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 17:24   #2357
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ekstra

Super wiadomość

Ja mam na obiad flaki, nie lubiane pewnie przez większość, ale ja mogę się zajadać cały czas

W sobotę mamy wesele. Kupiłam sukienkę, taką.... mało weselną, ale KOMPLETNIE NIC nie ma klik sukienka. Chciałam jeszcze buty kupić, ale kurdę nie chce mi się wydawać 300 coś złotych, jak nie wiem gdzie ja później je założę ;/
swietna sukienka I przyda sie na pozniej, a nie tylko na jeden raz! Kupilabym buty na obcasie w czarnym kolorze do tej sukienki, ale spokojnie znajdziesz za 100 zl

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
3mam kciuki bedzie dobrze

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Będą fotki

W domu też palimy już

Na fb ostatnio mi się wyświetliło C&A i nawet nie wiesz jak walczę ze sobą , żeby czegoś nie zamówić

Ja juz ze soba nie walcze jade tam jutro a to za sprawa TZ hihihi

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lesyeux Pokaż wiadomość
może mnie tylko dzisiaj obudzić! a ja po awanturze z Tż
nawet nie mam ochoty na niego dzisiaj patrzeć....
EdithS to super, że wizyta w ten sam dzień. jeszcze trochę

ja u niej zawsze wizytowałam co 4 tygodnie, ale ona mimo wieku, a na bank ma jakoś z 60 latek dalej się doszkala i wyjeżdża na jakieś konferencje i jej nie ma po prostu
dlategi tak długo czekam

mmmmmm zjadło by się

super śliczny domek maleństwa

zasuwaj dzisiaj do gin! mówię Ci, ja jak plamiłam, od razu w auto!!!! czy to było nawet o 12 w nocy!!!!!!!!!!!!! czy IP czy gin, wszystko jedno, ale wiedziałam co mi jest !

bardzo się ciesze, że wszystko ok. a zapewne wiele zmartwień miałaś jeszcze przed wizytą. ale super, że pani profesor sensownie i rzeczowo określiła, że dzidzia bezpieczna

idę na kawkę

a i dodam, że zarejestrowałam się na USG połówkowe to fachowe do innego gina, specjalisty na 21 października
Awantury musza byc czasami zeby nudno nie bylo a jutro bedzie juz dobrze

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

opowiem wam moja historie z dnia dzisiejszego.
Pisalam na temat samochodu, ze moj Tz stanal na parkingu dla niepelnosprawnych i trzeba zaplacic policji kupe pieniedzy zeby moc odebrac autko. Pojechalismy z TZ na policje, zaplacic, a tu sie okazuje ze oni nas w komputerze nie maja, i mowi ze trzeba skladac wniosek o kradziez samochodu, tylko ze nie u nich, a w innym komisariacie ktory sie tym zajmuje. No dobra, to jedziemy, ja sie rozplakalam z nerwow. TZ mnie uspokajal, ze najwazniejsze jest malenstwo a nie glupi samochod. Mowie do niego pojedz najpierw na ten parking gdzie parkowales przed weekendem, my jedziemy, i nie ma, mowie pojedz jeszcze troche i zawrocimy, a 1 km dalej nasz samochod drugi. Rozplakalam sie jeszcze bardziej, z tego co zaserwowal mi moj TZ, powiedzialam ze sprawie ze teraz to napewno bedzie niepelnosprawny!!!!
tyle dobrego, ze placic nie trzeba
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 17:57   #2358
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość

Dziwne, że zyrtec zapisał, nie wiadomo na co. Leki antyhistaminowe są niezalecane w ciąży. Ja raz brałam z Olą przez tydzień, bo miałam taki kaszel, że groził poronieniem, ale to ostateczność raczej. Idź do dermatologa po jakąś maść z hydrocortisonem. Miejscowo można
dzieki za podpowiedź, tez mi się wydawało ze Zyrtecu nie mozna wciązy ale w koncu zgłupiałam, jutro zapisze sie do dermatologa
Stary 2014-09-30, 18:09   #2359
szkrabeniek
Raczkowanie

Hej Kobietki

Zjadłam dziś 6 pomarańczy i jeszcze mam na nie ochotę

Anetka trzymam kciuki za wizytę

Wrzucam link do fajnego artykułu - troszkę można się pośmiać
http://www.wykop.pl/ramka/2179798/20...-naszym-mamom/

II kreseczki 08.07.2014
Mikołajek już z Nami
szkrabeniek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-30, 18:15   #2360
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
A ja dziś zgrzeszyłam i na kolację zamówiłam prawdziwego wielkiego hamburgera... TŻ był w szoku, że zjadłam całego, zawsze zostawiałam część, bo już nie mogłam, ale dziś wleciał calutki do brzuszka, pychota!
W ciąży uwielbiam pizze, hamburgery.. ale takie prawdziwe! zaden kfc czy mc

nouvelle2 - szybkiego powrotu do domu

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
jak ktoś lubi Mozarta to nie widze przeciwskazań ja tam nie przepadam TŻ kupił ludzikowi kubusia puchatka do snu I czyta każdego wieczoru
Moja dzidzia namiętnie słucha kolysanek, fasolek, kulfona dzieki wspanialej siostrze
Stary 2014-09-30, 18:15   #2361
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Ja od rana jem mandarynki i kiwi
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:17   #2362
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez szkrabeniek Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Ja też mogłabym jeść pomarańcze na okrągło nigdy nie mam ich dość
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:29   #2363
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia co zrobić na obiad a co Wy robicie może coś podpatrze?
dzisiaj była warzywna, jutro nie mam pojęcia mam ochote na francuza

Cytat:
Napisane przez martunka88 Pokaż wiadomość
Maluch jest uparty, ale dał się odrobinę podejrzeć i chyba czekamy na chłopca! Pięknie rośnie (182g!), bo nadrobił tydzień, o który od początku był mniejszy względem ost. miesiączki. To już 17 tydzień, czyli jeszcze troszkę i poczuję ruchy. Za 2 tyg. kolejna wizyta, bo teraz trzeba pokontrolować mnie i moją wagę, wyniki Dobry początek dnia
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez anastazja_a Pokaż wiadomość
aneta - do doktora!
a co do kopytek - uwielbiam! Pamiętacie "kopytki z sosem na wynos" z kabaretu ani-mru-mru?
O matko bosko!!! Ale mi narobilaś ochoty na kopytka z ciemnym sosem

Mam taki straszny katar Oczy za chwilkę mi wyjdą na wierzch
Stary 2014-09-30, 18:40   #2364
Lillkaa
Zadomowienie

Cytat:
zapytam , zapytam tylko wizyta dopiero 10 pazdziernika!
dzięki dziewczyny troszkę jestem spokojniesza dzięki Wam!
Mamy wizytę tego samego dnia Ja też odczuwam raz po raz kłucie i takie ciągnięcie, ale sądzę, że to normalne. Czasem można wziąć no-spę.

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:40   #2365
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Wspaniale wiadomosci kamien z serca

Cytat:
Napisane przez kasia_adm Pokaż wiadomość

To u mnie zupelnie odmiennie. W tej ciazy nic mnie nie boli, nie kluje. Normalbie pod tym wzgledem komfort

Za to po wizycie u internisty okaxuje sie ze mam zapalenie krtani i tchawicy...ech..m

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:58   #2366
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Ja lubię flaczki. Mniam!
A od dzisiaj w reserved kupony na -30% sa. Byłam ale wtgladalam jak hipopotam we wszystkim. Kupiłam tylko buty sportowe w tkmaxie.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ekstra

Super wiadomość

Ja mam na obiad flaki, nie lubiane pewnie przez większość, ale ja mogę się zajadać cały czas

W sobotę mamy wesele. Kupiłam sukienkę, taką.... mało weselną, ale KOMPLETNIE NIC nie ma klik sukienka. Chciałam jeszcze buty kupić, ale kurdę nie chce mi się wydawać 300 coś złotych, jak nie wiem gdzie ja później je założę ;/
Też by mi sie taka przydała.
Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a ja potrzebuję sukienkę, najlepiej już ciążową, żeby starczyła mi na wszystkie imprezy rodzinne, które mnie czekają i ewentualne jakieś wyjścia. Macie jakiś sklep upatrzony? niby na stronie h&m i c&a są, ale wolałabym w rzeczywistości mierzyć, bo sukienka jednak musi leżeć...
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 18:59   #2367
smv
Zakorzenienie

Dziewczyny czytałam gdzieś ze na ból gardła można w ciąży Tymianek i Podbial i nawet lekarze zalecają bo niby naturalne. A na ulotce pisze jak byk ze nie zaleca się w ciąży.. Moja mama mówi ze to przez tymianek bo ponoć w ciąży się nie zaleca. A ja poleciała zanim poczytać i kupiłam ten tymianek... Ale kupiłam tez Prenalen na gardło malinowe z propolisem. Pani w aptece mówi ze w razie czego to mozna herbatę z lipy napotnie pić.

A mi się moje kopytka wg mnie nie udały;( za miękkie jakieś a mąż zjadł aż dwa talerze bo zaskoczony miło i ze mu smakują heh.

Z nowości jeszcze to to że znów mam infekcje dowcipną - chyba mnie zawialo gdzieś czy cus.. Bleeee
Stary 2014-09-30, 19:04   #2368
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
W ciąży uwielbiam pizze, hamburgery.. ale takie prawdziwe! zaden kfc czy mc

nouvelle2 - szybkiego powrotu do domu

Moja dzidzia namiętnie słucha kolysanek, fasolek, kulfona dzieki wspanialej siostrze
Ja właśnie frytki smaże. Takie prawdziwe domowe
Tż i córa se zamówili na kolacje.

Moja córka słucha takich piosenek w samochodzie wszedzie gdzie jedziemy wiec juz znamy troche na pamięc i mamy śpiewajacy samochód

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Ja od rana jem mandarynki i kiwi
Ja ostatnio mam chcice na pomarańczki

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Wspaniale wiadomosci kamien z serca

To u mnie zupelnie odmiennie. W tej ciazy nic mnie nie boli, nie kluje. Normalbie pod tym wzgledem komfort

Za to po wizycie u internisty okaxuje sie ze mam zapalenie krtani i tchawicy...ech..m

Wspólczuje. Ostatnio dziadostwo mnie dopadlo w marcu tego roku i zawsze na antybiotyku się kończy.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-30, 19:07   #2369
agulkat85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lillkaa Pokaż wiadomość
Mamy wizytę tego samego dnia Ja też odczuwam raz po raz kłucie i takie ciągnięcie, ale sądzę, że to normalne. Czasem można wziąć no-spę.
ja mam wizytę na 10 pierwszy raz tak wczesnie cieszę się ze cały dzien nie bede się stresować czekając za wizytą a pozniej przyjemności idziemy z męzem na zakupy
Stary 2014-09-30, 19:23   #2370
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Ja właśnie frytki smaże. Takie prawdziwe domowe
Tż i córa se zamówili na kolacje.

Moja córka słucha takich piosenek w samochodzie wszedzie gdzie jedziemy wiec juz znamy troche na pamięc i mamy śpiewajacy samochód

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Ja ostatnio mam chcice na pomarańczki

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Wspólczuje. Ostatnio dziadostwo mnie dopadlo w marcu tego roku i zawsze na antybiotyku się kończy.
Heh to ciekawe jak u mnie bedzie. Poki co bez antybiotyku i licze na poprawe...no ale jak nie bedzie to sie przejde ponownie

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości