|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
W ogóle ja ostatnio płaczę, bo mnie dość wysypało na twarzy, a ja mam taką tendencję że zaraz dziabię w to paluchami i o, wielkie strupy Nie wiem od czego mnie tak wysypało, tak najbardziej to chyba podejrzewam jedzenie, no bo kosmetyków ani nic nie zmieniałam Znacie jakieś fajne kosmetyki na to? Obecnie używam czasem ziaje nuno, ale to tak średnio efekty przynosi. Chyba żebym to faktycznie codziennie stosowała, ale nie mam do tego cierpliwości ![]() nic mi nie mów o takim jedzeniu dzisiaj zobaczyłam, że zrobili u mnie kfc na dowóz i teraz tak mnie od rana ściska w żołądku. Te stripsy krzyczą do mnie 'zamów mnieeee, zamów'
|
|
|
#3542 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
pooradzisz sobie nic nie mów.. jestem dzień przed @, wciągnęłabym całą lodówkę najchętniej ![]() ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- oglądam Tap Madl.. ciągle tylko świecenie cyckami to aż się już nudne zrobiło
|
#3543 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
każesz mi ćwiczyć swoją silną wolę (zobaczymy jak długo) mama chciała o 8:00 jechać do miasta, jestem jeszcze w piżamie
|
|
|
|
|
#3544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wieczorne mycie czarnym/węglowym mydłem, rano oczyszczanie bardzo delikatnym żelem (bebeauty micelarny), punktowo maść duac (na receptę), wieczorem acne-derm, przerzucenie się na podkład mineralny i odstawienie płatków owsianych (mama się upierała że to od tego ), cethapil. To jak mi się cera poprawiła.. aż sama nie dowierzam Teraz jeszcze używam toniku z lirene dermoprogram 3w1 wybielanie (potem chyba przeskoczę na korygujący z bielendy i zobaczę czy fajny, lirene jest kurka drogi), jako krem na dzień i na noc alantan dermoline lekki (ale zastanawiam się nad jakimś lepszym na noc.. może coś do cery naczynkowej? nawet nie wiem czy taką mam ale często jest zaróżowiona czego nie cierpię)Dobrze, że mnie do tych fast foodów nie ciągnie Bardziej do słodkiego. No albo strongów, to są JEDYNE chipsy na jakie mnie bierze tak z dupy ochota. Zawsze tylko na imprezie jak widziałam, że były i jak już jednego wzięłam to ciągnęłam dalej, nigdy nie miałam tak że siedzę sobie w domu i naglę ślinię się na myśl o chipsach (konkretnych, ta ostrość, ten keczupowy smak i zapach )Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3545 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie podobał mi się na zdjęciu zaprosili też do programu Zuzannę Bijoch i Anatola Modzelewskiego.. na niego też się nie mogłam patrzeć, szczególnie na jego profil.. okropny ma nos ![]() zbieram się zaraz na uczelnię i wyczuwam, że przyzwyczajanie się do wczesnego wstawania będzie baaaardzo ciężkie.. dzisiaj mi budzik od 9 dzwonił, a ja uparcie brałam drzemkę
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś mam spotkanie integracyjne, ale pier.dole- nie idę
![]() Co się w ogóle dzieje z Justyną? Od czasu jak napisała, że nie idzie po wyniki matur nie daje znaku życia. Halo, Just, wzywam Cię
|
|
#3547 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zadaję sobie to samo pytanie ![]() pewnie nas już nie lubi
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i weź nic nie mów, mam prawie codziennie albo na 8 albo na 10 (albo wolne hehe ) umrę jedyny plus, że oprócz jednego dnia jestem już o 12 w domu ale wstawanie tak rano ![]() Cytat:
|
|
#3549 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
miałam parę spraw do załatwienia ![]() serio nie wiem, jak ja się będę budzić.. ja bym się pewnie nie obudziła nawet, jakby mój blok burzyli
|
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3551 |
|
Lwiątko z Cintry
|
od tego roku mam jeździć furą na uczelnię, więc może nie będzie tak źle
|
#3552 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
a ten tonik Lirene bywa w promocji?cicho tam, póki co muszę sama pokręcić jakieś peelingi, bo migdał mi nic nie robi na twarzy
|
|
|
|
|
#3553 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i nawet zaczęłam Martę lubić dunno whyCytat:
no właśnie, właśnie ![]() Cytat:
ja tam wole mieć gotowe, podane na tacy już się tyle nabawiłam w naturalną pielęgnację, samoróbki i nic dobrego to mi nie dało więc walę taką zabawę Bez nadmiernej chemii ale jednak listkami się nacierać nie będę
|
|
#3554 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
też mi się nie chce bawić w kręcenie kremów czy czegoś jeszcze, ale obawiam się, ze mojego nosa nie jest w stanie wyczyścić nic innego niż kwas salicylowy na alko ewentualnie mlekowy, ale cykam się go używać zresztą przekonamy się, jak mi nie wyjdzie peeling to będę miała co golnąć z żałości Noo i dzięki za wspomnienie o filtrze Vichy, wprawdzie moje konto jest lżejsze o 45zł, ale czuję dobrą współpracę |
|
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mi w serum wrzucą 10%, napiszą co i jak to wiem, że ryjka sobie nie spalę. Czy tam 20% w kremie (chociaż tu już jest jakaś niedogodność bo na początku piecze jak się skóra nie przyzwyczai). I co, podziałało? Może nadal chodzić? Cieszę się Szczególnie jak chcesz się kwasić.---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- a co do stanu twarzy - musiałabyś mnie zobaczyć rok temu takich paskudnych ropnych wulkanów nikomu nie życzę... jak się cofnę do zdjęć gdzie widać to bez tapety to jestem naprawdę szczęśliwa jak moja cera wygląda teraz. Ostatnio siedziałam w chacie i się nie malowałam - cały dzień mizdrzyłam się do lustra. Jeszcze do tego była tak uspokojona (tj żółciutka, nie zaróżowiona), świetlista, bez tych syfów, no napatrzeć się nie mogłam Jasne, zdarzy się jakiś syfek ale to a to co było kiedyś...
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2014-09-30 o 23:04 |
|
|
|
|
#3556 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
fakt, co moim zdaniem najpierw powinni wywalić Olkę (swoją drogą nieźle ją skrzywdzili tym makijażem..), on może jeszcze by coś pokazał, ale już się niestety nie przekonamy. ja nadal jej nie lubię, w dodatku mi się nie podobają jej cycki ![]() Oliwia założyła to z góry, nie trzeba było pytać nawet ![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- i tak piszecie o twarzy.. ja muszę znaleźć coś na przebarwienia, bo mam mnóstwo tego shitu na policzkach. niespodzianki pokazują mi się tylko przed @, tak mam spokój i dalej maniaczę Gotowe na wszystko, przez powrót na studia zwolnię z tempem oglądania odcinków
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2014-10-01 o 02:14 |
|
|
|
|
#3557 | ||
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
zresztą, teraz w necie jest nawet kalkulator stężeń, więc nawet nie trzeba umieć tego przeliczać, wpisujesz i samo wychodzi. Także tego, pocieszam się, że może mi coś wyjdzie z tegoChyba tak muszę zrobić, ale obawiam się, że trzeba będzie ostry reżim jedzeniowy wprowadzić, żeby mi wystarczyło hajsu aaa, no to zazdro, pewnie nigdy nie osiągnę takiego stanu ![]() Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html |
||
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi jest żal bo zawsze mnie bawiło co tam robił, mimo że go nie pokazywali dużo No mnie na początku strasznie wkur.wiała charakterem a teraz jakaś miła mi się wydaje, nie wiem A Maga... ha, właśnie znalazłam http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...wy,144217.html Na przebarwienia - acnederm, serio, polecam Ja gotowe skończyłam na początku wakacji, super są Ja maniaczę na white collar i też po powrocie na uczelnię zwolnię z tempem.. a tak mi dobrze szło, gotowe na wszystko, suits, pll, hart of dixie, wszystko wyzerowane...Ja mogę, ja lubię
|
|
#3560 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
zapisałam sobie ![]() nie dzięki, ja zawsze czegoś zapominam ![]() Cytat:
o borze, przypomniałaś mi to, oglądałam to w środku nocy i musiałam gryźć swoją pięść, żeby się nie roześmiać na całe mieszkanie to mi przypomniało, jak usłyszał od nich 'nie jesteś Anją Rubik' ![]() zaraz sobie obadam wiesz, szukałam go ostatnio dla znajomej.. na mojej wsi go nie ma (obleciałam chyba z 5 aptek ), szukałam też internetowych i dupa, nie ma ale słyszałam o nim, jak w końcu go gdzieś znajdę to kupię ![]() pamiętam, wspominałaś o tym u mnie niedługo wracają inne seriale, mam nadzieję, że znajdę na to czas
|
|
#3561 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Udało się
Cytat:
Właśnie, siora też biegała za acne i nie było nigdzie... Noo, naczelny słoik tego wątku wraca na studia, dzizas łaaj |
|
|
|
|
#3562 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja bym chyba z dziesięć razy sprawdziła czy wszystko mam ![]() zrobiło się o nim głośno, a ja nie mogę go nigdzie znaleźć ![]() nie martw się Olcia, my też musimy wrócić, nie jesteś sama
|
|
#3563 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Marta no ja wiem to, ale jakoś boję się tego roku, wyczuwam czołganie po całości
|
|
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
A to dziwne z tym acnederm, ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem go.. Raz siostra mi w aptece superpharm kupiła, może to będzie jakaś wskazówka
![]() Muszę sobie znaleźć jakiś fajny krem pod oczy...
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż podobno miał wrócić. Ja się waham między Effalcarem Duo a tym serum z Bielendy, o którym piszecie, nie wiem No i ostatnio się skusiłam na ten żel https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html , póki co jest ok W kategorii beznadziejnego planu nikt mnie nie przebije... 6 godzinne okienka |
|
|
|
|
#3566 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() krem pod oczy przydałby się, dopatrzyłam się śladów pierwszych zmarch mimicznych |
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może już wrócił i mój najnowszy egzemplarz właśnie dlatego ma nowe, inne opakowanie Effaclar mi nic nie zrobił, serum z Bielendy jestem zachwycona ale no, każda skóra jest inna. W razie czego możesz sobie sprawić oba, nie będą się ze sobą gryzły
|
|
#3568 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie mam u siebie sp ![]() Cytat:
o tym też słyszałam ![]() nawet przez chwilę myślałam o powrocie do Benzacne, kiedyś używałam i miałam buzię bez skazy może to jest myśl.. ![]() ja jednego dnia mam 4 godzinne okienko.. będę jeździć do domu na obiad i wracać na uczelnię swoją drogą.. jako jedyna grupa nie kończę ani razu o godzinie 19:15
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2014-10-01 o 22:27 |
||
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), przeszło na pielęgnację
|
|
#3570 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
borze, ja też.. najwyżej będziemy sobie płakać na wizażu
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

Nie wiem od czego mnie tak wysypało, tak najbardziej to chyba podejrzewam jedzenie, no bo kosmetyków ani nic nie zmieniałam
Znacie jakieś fajne kosmetyki na to? Obecnie używam czasem ziaje nuno, ale to tak średnio efekty przynosi. Chyba żebym to faktycznie codziennie stosowała, ale nie mam do tego cierpliwości 
dzisiaj zobaczyłam, że zrobili u mnie kfc na dowóz i teraz tak mnie od rana ściska w żołądku. Te stripsy krzyczą do mnie 'zamów mnieeee, zamów'

to aż się już nudne zrobiło
), cethapil. To jak mi się cera poprawiła.. aż sama nie dowierzam
Teraz jeszcze używam toniku z lirene dermoprogram 3w1 wybielanie (potem chyba przeskoczę na korygujący z bielendy i zobaczę czy fajny, lirene jest kurka drogi), jako krem na dzień i na noc alantan dermoline lekki (ale zastanawiam się nad jakimś lepszym na noc.. może coś do cery naczynkowej? nawet nie wiem czy taką mam ale często jest zaróżowiona czego nie cierpię)
)

dunno why
już się tyle nabawiłam w naturalną pielęgnację, samoróbki i nic dobrego to mi nie dało więc walę taką zabawę
ewentualnie mlekowy, ale cykam się go używać
zresztą przekonamy się, jak mi nie wyjdzie peeling to będę miała co golnąć z żałości
zresztą, teraz w necie jest nawet kalkulator stężeń, więc nawet nie trzeba umieć tego przeliczać, wpisujesz i samo wychodzi. Także tego, pocieszam się, że może mi coś wyjdzie z tego
zrobiło się o nim głośno, a ja nie mogę go nigdzie znaleźć