|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmę Ziaja uwielbiamy, wszystkie kosmetyki znamy :)
czy któraś w Was może używała tej wody tonizującej?
https://www.e-apteka-niezapominajka....a-c-200-ml.jpg
|
#1652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiadomo kiedy ona będzie?Cytat:
![]() Dzięki za link ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Podobna do toniku Manuka. Ładnie pachnie, buzię odświeża, nadaje się pod makijaż, przed nałożeniem kremu. Nie wysusza, jest lekka, taka mgiełka Na pewno sobie kupię, jak zużyję obecne toniki
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety jeszcze nie Dziewczyny spekulują, że gdzieś w listopadzie, jak w tamtym roku
|
|
#1654 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() Mogłoby być już w październiku...
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Może pod koniec
Chociaż ja bym chyba wolała w listopadzie, październik zawsze jest dla mnie masakryczny pod wzgledem wydatków
|
#1656 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro obiecali, że i tak zadzwonią to to bardzo nie fair z ich strony... A mieszkasz sama czy wynajmujesz z kimś? Cytat:
Pochwal się czy udało Ci się dorwać ten żel ![]() Cytat:
Miłego urlopu, wypoczywaj i korzystaj z urlopu ile możesz ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
A ja chcę tusz.... Jeszcze trochę i kupię go w cenie regularnej ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48359594]Lisy to duży problem u mnie, bo potrafią w jedną noc zagryźć połowę kur. W tamtym roku lisica z siódemką(!) młodych schowała się sprytnie w szopie na drewno za stodołą i codziennie coś nam z kurnika zabierała. Wiem, wiem, że zaraz nas skrytykują, ale jak tata ze znajomymi je znalazł to zatłukł od razu.[/QUOTE] Lisica z siódemką młodych ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Ja arbuzową właśnie w poniedziałek kupiłam ![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48363603] ![]() Ja zastanawiam się jaki dają efekt wizualny na ustach. ![]() Skoro już przy ustach jesteśmy-co sądzicie o brązowych szminkach? [/QUOTE]Nie ma koloru arbuzowa.... Brązowe szminki mi się nie podobają Cytat:
![]() Nie mam SP u siebie, a szkoda...
Edytowane przez Jeannee Czas edycji: 2014-10-02 o 11:11 |
||||||
|
|
|
#1657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może uda Ci się go dorwać na jakiejś niezależnej promocji ![]() No szkoda, bo promocja całkiem niezła, jeden lakier wychodzi w takiej cenie, że spokojnie, bez większych wyrzutów sumienia można wydać pieniądze ![]() Ja kupiałam oczywko ![]() nabyłam jesienne odcienie, bo takich u mnie baaardzo mało
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48365166]Florence, zrobisz karierę.
![]() Och Essie, Essie... Kolory mają boskie. Na (nie)szczęście nie mam ich stacjonarnie w promieniu 70 km. ![]() Kurczę, a ja jutro wracam chyba troszkę później. A propo czarownic-miotły są fajne. Nie trzeba robić nimi górki. Nie trzeba na nie zdawać prawka. [/QUOTE]Ja też chcę zobaczyć florence w tv ![]() Co do mioteł to masz rację [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48365681] Pamiętam jak ja się wkurzyłam kiedy na stronie szkoły w galerii znalazłam dwa zdjęcia na które załapała się moja okropna facjata. Straszne, naprawdę... ![]() Cytat:
Ciężko było mi się z tym pogodzić, że przez same leki się tyje Teraz nie biorę i schudłam parę kg.... [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48366034]Mój rekord to 68 kg. Przy wzroście 161 cm. Teraz schudłam, do 65(ważone miesiąc temu), ale niżej mi nie zejdzie-nigdy mi się to nie udało.Głupie geny. Zawsze mam taki problem z dżinsami, że mam za długie nogawki-nogi mam krótkie(krótsze od tułowia), a tyłek i uda spore. [/QUOTE]Nie ma co przejmować się wagą... Najważniejsze jest to czy jesteśmy zadbane oraz to co mamy w głowie!
|
|
#1659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha jak rzeczywiście będziemy coś takiego robić i to będą mieli zamiar wyemitować (jak nie zabijemy tych biednych dzieci z którymi mamy to robić xD) to dam Wam znać ![]() W sumie to już dawno zaakceptowałam taki stan rzeczy ![]() Jasne, że tak Poza tym wszelkie mankamenty można ładnie zamaskować, atuty wyeksponować ![]() Ale i tak najważniejsze zaakceptować siebie
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i tyle. Ja też siebie zaakceptowałam, mimo tego, że czasem marudzę
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim razie sobie kupię i zobaczę
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że rozmawiacie o rossmanowym -40% - też czekam z utęsknieniem bo z majowego -40% kończą mi się podkłady a nie chce płacić za maxfactora regularnych cen
|
#1663 | |
|
Zakorzenienie
|
Zachęcam
Cytat:
Też bym chciała promocję... Tym bardziej, że majową przegapiłam
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, mój mąż poddał to w wątpliwość, ale jednak wizaż rządzi, wizaż radzi, wizaż nigdy Cięnie zdradzi
![]() Cytat:
W temacie jeszcze zwierzyny: teściów kotka, trochę dzika, bo wzięta z leśniczówki, się okociła i pewnego wieczoru coś zabiło jej trójkę dzieci, masakra. Powiedziałam, że jak się następnym razem okoci to nie ma bata, biorą ją do domu. Trzymajcie się, ja idę się lenić i piec sypaną szarlotkę Oblookałam ten makijaż z brązowymi ustami, no w tym wykonaniu rzeczywiście wygląda nieciekawie.
Edytowane przez MariaFrancesca Czas edycji: 2014-10-02 o 14:13 |
|
|
|
|
#1666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie za niedługo otwierają 3 Rossa w okolicy, więc może jakieś obniżki będą na otwarcie? Ale kiedy go otworzą to nie wiadomo.... ![]() Cytat:
![]() Masakra z kotami, ale tak się czasem zdarza
|
|
#1667 | |||
|
Konto usunięte
|
Pochrupuję migdały i nadrabiam(Dżini, myślałam, że po Tobie będą ze trzy strony, co najmniej
Zdjęcie na Twoim blogu mówi co innego. Ja mam tak wielki tyłek, że powinien dostać amerykańskie obywatelstwo. ![]() Cytat:
), ale skończyło się to klapą. Może spróbuj postawić lakier w pozycji przewróconej, na boku, to może coś spłynie jeszcze. Ja bynajmniej już nauczyłam się gimnastyki z lakierowymi pędzelkami.![]() Cytat:
![]() A propo avatara-zatęskniło mi się za Rukią-uwielbiam dziewczynę po prostu, czasami się zastanaiwam, którą bohaterkę wolę bardziej-ją czy Konan. Ale to tylko tymczasowy avek, bo już szukam kolejnego z Rukią. A znaleźć avatar z bohaterką anime to sprawa trudna, bo jak klikniesz w goglach imię tejże bohaterki, to co drugi obrazek jest jakiś zboczony i pełen podtekstów-ludzie kochają hentai. ![]() Cytat:
Ja jakoś nie jestem łowcą limitek. Serio. Jak czegoś nie potrzebuję albo mnie nie interesuje, to nie kupuję, bo po co? Niedawno nam zdechła nasza ukochana kotka. Mieliśmy ją od dobrych paru lat(kończyłam podstawówkę jak ona się u nas pojawiła). Na początku była zdziczałym kotem, nawet wygląd miała żbikowaty. Jak brat ją złapał, to ona mu prawie palec przegryzła na wylot(a była wtedy malutka), uciekała. Ale zawsze wracała. I szybko stała się naszym kochanym, przymilnym pupilem, naszym zwierzaczkiem. ![]() Kiedyś mieliśmy inną kotkę, która zawsze gdzieś tak chowała swoje małe, że nigdy ich nie mogliśmy znaleźć. Nie wiadomo co się z nimi stało. Szarlotka. Dzisiaj u mnie słonecznie i pogodnie, nasza złota jesień pięknie u mnie wygląda-kolorowe liście spadające z drzew, jak z obrazka po prostu. Aż miło wraca się rowerem ze szkoły.
|
|||
|
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48373493]Pochrupuję migdały i nadrabiam(Dżini, myślałam, że po Tobie będą ze trzy strony, co najmniej
Zdjęcie na Twoim blogu mówi co innego. Ja mam tak wielki tyłek, że powinien dostać amerykańskie obywatelstwo. ![]() Wiem, że Inglot ma w swojej ofercie rozcieńczalnik do lakierów, ale nie miałam z nim styczności. Raz próbowałam ratować swojego glitera...zmywaczem do paznokci(to było dawno temu i ja o lakierach wiedziałam tyle ile teraz wiem o równaniach trygonometrycznych, czyli nic ), ale skończyło się to klapą. Może spróbuj postawić lakier w pozycji przewróconej, na boku, to może coś spłynie jeszcze. Ja bynajmniej już nauczyłam się gimnastyki z lakierowymi pędzelkami.![]() Zadbanie to symbol Ziajoholiczek. ![]() A propo avatara-zatęskniło mi się za Rukią-uwielbiam dziewczynę po prostu, czasami się zastanaiwam, którą bohaterkę wolę bardziej-ją czy Konan. Ale to tylko tymczasowy avek, bo już szukam kolejnego z Rukią. A znaleźć avatar z bohaterką anime to sprawa trudna, bo jak klikniesz w goglach imię tejże bohaterki, to co drugi obrazek jest jakiś zboczony i pełen podtekstów-ludzie kochają hentai. ![]() Dokładnie(o tym wyboltowanym). Ja jakoś nie jestem łowcą limitek. Serio. Jak czegoś nie potrzebuję albo mnie nie interesuje, to nie kupuję, bo po co? Niedawno nam zdechła nasza ukochana kotka. Mieliśmy ją od dobrych paru lat(kończyłam podstawówkę jak ona się u nas pojawiła). Na początku była zdziczałym kotem, nawet wygląd miała żbikowaty. Jak brat ją złapał, to ona mu prawie palec przegryzła na wylot(a była wtedy malutka), uciekała. Ale zawsze wracała. I szybko stała się naszym kochanym, przymilnym pupilem, naszym zwierzaczkiem. ![]() Kiedyś mieliśmy inną kotkę, która zawsze gdzieś tak chowała swoje małe, że nigdy ich nie mogliśmy znaleźć. Nie wiadomo co się z nimi stało. Szarlotka. Dzisiaj u mnie słonecznie i pogodnie, nasza złota jesień pięknie u mnie wygląda-kolorowe liście spadające z drzew, jak z obrazka po prostu. Aż miło wraca się rowerem ze szkoły. [/QUOTE]Witaj Jakoś nie mam dzisiaj weny do pisania... U mnie deszczowo, pochmurno, smutno, zimno.... ![]() Co do tego lakieru zmywacz to na pewno kiepski pomysł, nawet bym nie próbowała... Próbowałam ten lakier obracać, bokiem, do góry nogami ale to na nic. Chyba go wyrzucę ![]() Ja kotów nie lubię jak mam być szczera
|
#1669 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Zamieńmy się na pogodę-u mnie ani jednej chmurki, ciepło, słońce. ![]() Ja koty uwielbiam-za to, że jak chcą to się przytulą, połaszą, ale jak mają gorszy dzień to wyciągają pazurki. Cenię ich indywidualizm i mięciutką sierść do głaskania.
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny avatar!
![]() Ja mam w galerii handlowej sklep inglota
|
#1671 |
|
Zadomowienie
|
Polecacie ten zmywacz Isany? Przeglądam właśnie gazetkę i jest na promocji.
|
|
|
|
#1672 |
|
Konto usunięte
|
Poznajcie moją włosową idolkę-może nie kolorem(ja w takiej marchewce na pewno wyglądałabym jak klaun), ale długością i formą-
Kiedyś ubóstwiałam włosy Lamy Del Rey(kolor cudowniasty i ta gęstość), ale jak zobaczyłam Orihime-chcę jej włosy i tyle, bo fajnie się układają i są takie długaśne.Muszę się kiedyś wybrać do takiej jednej drogerii w moim mieście, bo na witrynie wisi szyld Inglota, może on coś oznacza? ![]() Odkryłam nową frenchową miłość-lakier Bell French manicure numer 05. Ma dwie najważniejsze cechy frenchowego lakieru-piękny kolor i transparentność(nie znoszę lakierów do frencha, które tłumią białą końcówkę jak to było z różowymi Sensique FM(choć numer 132 z tej serii jest ok, nawet bardzo ok). Będą kolejne. ![]() Ja tak się zastanawiam nad tym zmywaczem Isany(zielonym). Bo chwalą, po podobno szybko i dobrze zmywa, ma migdały w nazwie i dużą flaszkę. Ale ma aceton, a ja mam jeszcze do dzisiaj obawy wobec niego. Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-02 o 17:38 |
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
Z limitki nic nie wzięłam, bo wprawdzie ich kremy do rąk lubię, ale podobny już mam. Kupiłam czarną kredkę Long Lasting na zapas, jakiś tani krem do rąk i cały wór wkładek.
Wyobraźcie sobie, idę, patrzę a tu cały kosz z wkładkami Carefree: Aloes za 1,55, Flexiform i jakieś dłuższe za 2,32, no grzech było nie wziąć, choć za perfumowanymi jakoś nie przepadam. Nawet pytałam ekspedientki czy to na pewno ta cena, powiedziała, że tak, mają wyprzedaż, bo im się nie sprzedawały. Chciałam jeszcze AA krem Wrażliwa Natura, był za 9,99, ale okazało się, że cena nieaktualna to sobie darowałam.
|
|
#1674 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1675 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie dowiedziałam się kiedy zbłaźnię się na całego.
![]() Zielona glinka saszetkowa pachnie zupełnie jak żel z serii Sopot Spa.
Edytowane przez 201612060923 Czas edycji: 2014-10-02 o 18:48 |
|
|
|
#1676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
Ale na pocieszenie powiem Wam, że wygrałam limitkę jesienną Hello Autumn więc zawsze jakaś rekompensata jest.Cytat:
Cytat:
![]() _________________ Wpadłam dzisiaj przelotem do ZdC i zakupiłam żel do twarzy z ZiajaMed z serii antybakteryjnej, maseczkę z liści zielonej oliwki oraz wazelinę. W Rossmannie wisiałam przez chwilę nad masełkiem do ust z Bielendy, ale go ostatecznie nie wzięłam. Jakoś nie mogę się przemóc
|
|||
|
|
|
#1677 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48374904]Poznajcie moją włosową idolkę-może nie kolorem(ja w takiej marchewce na pewno wyglądałabym jak klaun), ale długością i formą- Kiedyś ubóstwiałam włosy Lamy Del Rey(kolor cudowniasty i ta gęstość), ale jak zobaczyłam Orihime-chcę jej włosy i tyle, bo fajnie się układają i są takie długaśne.Muszę się kiedyś wybrać do takiej jednej drogerii w moim mieście, bo na witrynie wisi szyld Inglota, może on coś oznacza? ![]() Odkryłam nową frenchową miłość-lakier Bell French manicure numer 05. Ma dwie najważniejsze cechy frenchowego lakieru-piękny kolor i transparentność(nie znoszę lakierów do frencha, które tłumią białą końcówkę jak to było z różowymi Sensique FM(choć numer 132 z tej serii jest ok, nawet bardzo ok). Będą kolejne. ![]() Ja tak się zastanawiam nad tym zmywaczem Isany(zielonym). Bo chwalą, po podobno szybko i dobrze zmywa, ma migdały w nazwie i dużą flaszkę. Ale ma aceton, a ja mam jeszcze do dzisiaj obawy wobec niego. Długie włosy są super! Być może w tej drogerii mają inglota jak tam jest taki szyld Kochana, jak spróbujesz tego zmywacza to się w nim zakochasz Przynajmniej u mnie tak było i teraz cała moja rodzina go używa ![]() Cytat:
Szok, że tak tanio ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() [1=6007d5c0f676d2f478e53dd b9b0578e19bc7453a_5eb09e8 463afa;48375830]Właśnie dowiedziałam się kiedy zbłaźnię się na całego. ![]() Zielona glinka saszetkowa pachnie zupełnie jak żel z serii Sopot Spa. [/QUOTE]Kiedy, kiedy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Napisz jak Ci oliwkowa maseczka posłuży ![]() Ja uciekam dziewczyny na wieczór z TŻ ![]() Już to znowu widzę ![]() Miłego wieczorku!!!
|
|
#1678 |
|
Zadomowienie
|
Dżini, oczywiście, że jest masło z serii Sopot Spa
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1680 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Długie zdecydowanie mi lepiej pasują, lepiej się w nich czuję. W dzieciństwie mama zawsze mi je ścinała na krótko, tylko na komunię były długie, potem znowu obcięte, od 5 klasy podstawówki mam długie, tylko w 2 gimbazjalnej ścięłam aż do brody, bo chciałam usunąć cieniowanie. Teraz dążę do kłaków do bioder. Ja Carefree nie lubię. ![]() Tak, jest masło z serii Sopot-znajdziesz je w Naturze na przykład. ![]() Może i skuszę się na ten zmywacz. Choć najbliższą wizytę w Rossku planuję na listopad.![]() Czternastego. Praktyka. Pierwsza, ale nie ostatnia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

[/QUOTE]
Teraz schudłam, do 65(ważone miesiąc temu), ale niżej mi nie zejdzie-nigdy mi się to nie udało.

.