|
|
#181 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Kości robią smak?
Tak serio, do faszerowania taki luzowany byłby super, można by sobie ładnie w plastry kroić po upieczeniu, zamiast szarpać się z nożem albo nożycami do drobiu Cytat:
Nie dość, że witaminy, to jeszcze związki uspokajające ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam za nas ![]() Opowiadaj! Cytat:
![]() --- Ale piękne słońce u mnie, cieeepłooo |
||||
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
didki pomagają i później się zajadają więc to nawet miłe jest
![]() ktoś tu kiedyś szukał zapachów ze sklepów, to olfaktoria o tym ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() luzowany do faszerowania i dla wygody 2. uspokajające, pobudzające, antydepresanty, wit b ![]() 3. ło takie szarańcze , poza tym zwłoki szczurów, żab i ptaków.... ![]() 4. u nas w 4-6 nie mają, tylko swoje zeszyty, w 1-3 jest, bo tam opisowe oceny są.
|
|
#183 | |||
|
BAN stały
|
No tak, tak, skoro zupie smaku dodają, to mięsu pewnie i też
W niektórych starych przepisach widnieje zresztą szpik wołowy jako składnik Cytat:
Cytat:
Cytat:
Skąd się to wszystko w owocach bierze?
|
|||
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te bezmuszlowe pomrowy? ![]() właśnie czytam, że to najazd z holandii ![]() uch
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-02 o 12:16 |
|
|
|
|
#185 | |
|
BAN stały
|
No ale dednięte szczury w owocach? How?
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjeżdżały w skrzynkach... eee, to takie, to jest za co złapać chociaż...
|
|
#187 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#188 | ||||
|
Panaroja
|
spod oleum na guowie
![]() Cytat:
wcale nie mijasie , bo w porównaniu z droższym odpowiednikiem orginał od razu wydajesie tańszy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryksiu, nie mam aktualnie w lodowie, ale za kilka dni się pojawi pewnie, to zerknę co tam na metce ma ta kielbacha ![]() I też bym mogla sporo napisac na temat tego co jest w przetworach kupnych Zgniłe, robaczywe owoce/warzywa które idą na soki, dżemy...to norma, ktora nikomu nie przeszkadza ( no, chyba że sanepid zrobi zapowiedziany nalot na przetwórnię, chyba że coś się zmieniło i juz nie muszą zapowiadać). I najmniejszy problem. ![]() Cytownie mi zdechło... Doszły moje paletki Sleekowe i ...na żywo bym miala większy problem i pewnie bym jeszcze jakąś capnęła...wszystkie śliczne
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-10-02 o 16:44 |
|
|
|
#190 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Nie machnę znad niczego, no... może znad wkur... zdenerwowania
|
||
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są zawsze słabszej jakości serie. W każdym przypadku. Słabszy towar etc.
|
|
|
|
|
#192 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad niedawnej konfrontacji z ludźmi, którzy się nie malują i nie wiedzą co to minerały, nie wiedzą co to Wikingowie i Breaking Bed, nie wiedzą że na wypadające włosy używa się wcierek, nie wiedzą, że włosy można samodzielnie farbować nie będąc fryzjerem i którzy kupują perfumy "od pana z torbą" - czyli urzędników
![]() A co do grobowej atmosfery to jednak nie do końca: po mojej lewej jest grobowo, po prawej są wymuszone żarciki i chichoty aż uszy więdną. Reasumując gadam tylko z kolegą kiedy nikogo nie ma w pokoju Dziś mi wreszcie dali komputer więc przetrwam.
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż, każdego jara co innego, za to na bank wiedzą co Na wspólnej lub u Lekarzy ![]() Ale dobrze mniemam, że lada moment znów powrócisz? Chyba że musisz ileś tam przerobić mieszków? |
|
|
|
|
#194 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. zobaczymy, nie bardzo mi to idzie Mieszki nie są takie ważne.
|
|
|
|
|
#195 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
askąd o nich wiesz te intymne sczzegóły?
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
snad ładnych zembuf
|
|
#197 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Popaczyłem sobie po instagramach i już doszczętnie zwątpiłem w rodzaj ludzki
|
||
|
|
|
#198 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
poka poka !
![]() Cytat:
coto jest instagram??? to jest jedno z tych tajemniczych słów od ktorych mnie ciary przechodzą , podobnie jak twitter i jesczze to redzine okno na świat którego nazwy nie pomne
|
|
|
#199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ufff czyli nie ja jestem dinozaurem W żargonowym skrócie: Insta Kolejny serwis? portal? gdzie wrzuca się fotki i opatruje komentarzem, potem rozmawia się (lub nie) z komentującymi zdarzenie umieszczone na fotce. Obrazkowy pamiętnik ![]() TUMBRL
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-02 o 18:04 |
|
|
|
|
#200 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
) nie zawiodła ![]() Cytat:
mam tak samo w robo no oprócz samodzielnego farbowania bo wiedzą że coś takiego istnieje ![]() 2.domniemywam , że lewa strona lepsza ![]() 3. Cytat:
![]() 2.jak sobie zdrowotnie poustawiasz wszystko to póóójdzie ![]() i poka ![]() Cytat:
upiekłam tytułem próby chlep na maślance a teraz orkiszowy się piecze . Mam przerąbane
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak do końca życia? powtórzę badanie i wtedy zobaczę pokazu zembuf nie będzie , aż takie piękne nie są ![]() choć nie mogę się od lusterka oderwać
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() didkę zapytaj ![]() jakiś czas temu swoją na jakimś asku namierzyłam. ktoś podający się za nawiedzoną gimnazjalistkę próbował ją wciągnąć w samobójcze klimaty. nie mówiąc o tym jakim linkiem do filmu została poczęstowana (nie obejrzała, bo w telefonie starym nie chciał odpalić, a kompa jej sprawdzam. ale nie wiele brakowało). zaczęło się od gry sieciowej dla dziewczynek ![]() ryczałam z bezsilności, ale od tego czasu już nie jest taka naiwna i sama zaczęła mi więcej mówić. mnie jakoś ten wittchen w lidlu nie bulwersuje. w moim planie świata na ich torbę powinno być stać każdą gospodynię domową, a nie wziętą prawniczkę odcinającą się od klasy niższej luksusową torbą witt... bulwersuje mnie to, że w tym kraju tak nie jest. co innego jakby hermesa rzucili....
|
|
#203 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.to dobrze że Ci się podobają i niech się sprawdzają ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Cytat:
![]() 2.wzienta prawniczka to się odcina torbą LV ad sinupret torbuf - se kupiłamse dziś na bazarku od chintyka dwie torby , a co jedna typu worek z dwoma uszami i dyndającym frędzlem ozdobnym , taka brązowo-oliwkowa i jakby powycierana a druga klasyczna myśliwska na długim pasku z podwójnym dyndającym frędzlem ozdobnym też oliwkowobrązowa tylko bardziej zielona od tamtej nie jestem w stanie się otciąć mimo zajmowanej pozycji społęcznej
||
|
|
|
#204 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pomijając seriale.2. sama już nie wiem Jedna z prawicy ma buty bardziej brzeczące sprzączkami niż ja! Foch! ![]() Bo to akurat w drugim pokoju gadałyśmy. Z rozmowy wynikło, nie to że wpadłam z rewelacjami typu "olejuję włosy!"
|
|
|
|
|
#205 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.uuu , podpadła nie masz jakiegoś łańcucha albo ostrogi coby se do butów zamontować ?3.całe Twoje szczęście - w pierwszy dzień zyskałabyś status dziwnego dziwadła
|
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Betty |
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie ostatnio full kloszard style ![]() sfetr grafitowydo połowy uda, szare rajty ze ściegiem w paski i warkocze, workery i płaszczokutrał z kapturem..... ![]() poza tym herpes mnie zaatakował... ![]() a dłuuugo mnie omijał chyba zgubiłam dekielek
|
|
#208 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() kloszard stajl zresztą na sfetr za zimno to chadzam we skórze albo za gorąco to chadzam bes skóry jak dziś ![]() herpesa współczuję a dekielek znaczy że co , umysł ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-10-02 o 19:10 |
|
|
|
|
#209 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ale jej i tak nie są równie fajne bo czerwone i takie trochę nie wiem... adidasowato-saszkowate? Piersze widzę, może tym razem ja dałam ciała jeśli chodzi o trendy ![]() Generalnie dochodze do wniosku, że aż nie opłaca się pachnieć w robocie czymś droższym niż 200 zł ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Foty! |
|
|
|
|
#210 | ||||
|
BAN stały
|
#zazdro#loveit#sofuckinge nvy
![]() Polly, przywróciłaś mi wiarę w ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wszyscy zmanierowani jacyś, wyglądają tak samo, robią te same zdjęcia (zazwyczaj jedzenie/wywalony jęzor/papieros i kryzys-egzystencjalny-czytam-sartre'a-płaczę-taki-lajf) i rozmawiają ze sobą tymi samymi, szablonowymi tekstami Albo to ja po prostu stary jestem i zgorzkniały ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

Tak serio, do faszerowania taki luzowany byłby super, można by sobie ładnie w plastry kroić po upieczeniu, zamiast szarpać się z nożem albo nożycami do drobiu

za nas 

Cóż, każdego jara co innego, za to na bank wiedzą co Na wspólnej lub u Lekarzy 
i poka
jedna typu worek z dwoma uszami i dyndającym frędzlem ozdobnym , taka brązowo-oliwkowa i jakby powycierana
nie masz jakiegoś łańcucha albo ostrogi coby se do butów zamontować