Wszystko o Avonie - Część III - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-23, 12:15   #2551
violisia
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
hmm jezeli o mnie chodzi to ja wcale nie bylam z niego zadowololna. powiem tak ze po zadnym peelingu do stop nie bylam zadowolona. mam naprawde ciezkie stopy wiec ostatnio je potraktowalam bardzo drastycznie
nie mialam juz wyjscia ale stopy sa gladkie i miekkie
ja chyba pamietam "jak drastycznie" bo chyba już o tym pisałaś.. i podziwiam za odwage ;P

jak dla mnie diamentowy rewelacja
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:18   #2552
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Ja mam probke tej szminki odcien wlasnie pink kiss na moich z natury czerwonych ustach efekt jest taki->fotka.
Mnie sie podoba
Dzięki bardzo za fotkę. Faktycznie daje ładny kolor,ale może się okazać ciut z jasny Muszę siąść i to przemyśleć
Stary 2007-07-23, 12:19   #2553
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo za fotkę. Faktycznie daje ładny kolor,ale może się okazać ciut z jasny Muszę siąść i to przemyśleć
Ma ladny kolor i fajnie blyszczy ale to chyba jej jedyne zalety -zerknij w KWC-> nie ma za dobrych ocen ze wzgledu na trwalosc dosc znikoma.U mnie okolo godziny bez jedzenia i picia.Moze Avonki poleca Ci cos trwalszego jakis blyszczyk lub inna szminke - ja niestety nie bo sie nie znam

Link do niej->http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18660

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:22   #2554
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
to nie tak Jesli zamówisz jako regularne zamówienie a odbiór w COKU to data ta sama. ale jeśli zamówisz poprostu odbiór w COKu to paczka jest 2 dni po złożeniu zamowienia - np. zamawiasz dzisiaj, a odbiór masz w srode po 12

no chyba ze cos sie zmieniło

aaa to nie wiedziałam
Aha

Czytanie ze zrozumieniem sie klania

A z tym demo to byla dziwna sprawa, Avon mowil,ze niby w 8 tej szminki nie ma w demo i zle im sie wydrukowal formularz zamowienia i ze demo jest dopiero w 9,ale ja zamowilam w 8 i szminka mi przyszla

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:30   #2555
pAtiŚ
Zakorzenienie

Przed chwilą użyłam odżywki Strong Results. Zapach na początku zalatywał mi czymś dziwnym, ale potem bardzo ładny zapach
Fajnie się wchłania. Teraz paznokcie są bardzo gładkie, a najlepsze efekty zobaczę za jakiś tydzień pewnie Chociaż i tak moje paznokcie nie potrzebują wspomagaczy, bo są naprawdę ładne, ale zawsze to lepsze i bardziej mocne pazurki

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:30   #2556
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
a jest wydajny? bo ja mam dosytc długie i grube włosy... no i oczywiście strasznie sianowate :/ zastanawiam się nad jego kupnem ale jak ma mi starczyc na 2,3 użycia to wielkie dzięki... 12 zł to zbyt duży wydatek...
no ja uzylam 2gi rz i tak 2/3 ojejku poszlo ale dawalam go duzo wiec mysle ze na dlugie wlosy noto tez jakos wystarcy na 2-3 mycia

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
ja chyba pamietam "jak drastycznie" bo chyba już o tym pisałaś.. i podziwiam za odwage ;P

jak dla mnie diamentowy rewelacja
tak opisywalam dlatego juz nie pisalam drugi raz
Stary 2007-07-23, 12:30   #2557
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:
Ma ladny kolor i fajnie blyszczy ale to chyba jej jedyne zalety -zerknij w KWC-> nie ma za dobrych ocen ze wzgledu na trwalosc dosc znikoma.U mnie okolo godziny bez jedzenia i picia.Moze Avonki poleca Ci cos trwalszego jakis blyszczyk lub inna szminke - ja niestety nie bo sie nie znam

Link do niej->http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18660
Skoro tak,to może faktycznie któraś z Wizażanek ma w posiadaniu jakąś szminkę UCR w kolorze naturalnie wyglądającego różu? To może jeszcze zdążę ją wziąć w demo
Stary 2007-07-23, 12:43   #2558
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
pozatym próbki liczą się do bazy opustu. błędne koło. Pozatym pewna pani na allegro sprzedając próbki today twierdzi że są trwalsze od pełnowartościowej wody. przecież gsyby tak było to czemu próbki summer white i today kosztowały by tyle samo? Próbki są tylko na wypróbowanie zapachua nie trwałości - powtarzały mi to kobiety z avonu jak i z oriflame.

co o tym sądzicie?
... kremy w próbkach tez w avonie są lepsze niż ich pełne opakowania. co wiele konsultantek i klientek z przykrością potwierdza
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:48   #2559
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość

tak opisywalam dlatego juz nie pisalam drugi raz
hehehe to jednak dobrze skojarzyłam, pozdrawiam i milego dnia zycze
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 12:52   #2560
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta

Cytat:
a możesz wkleić fotke na ustach Sparkling Nude?

tez sie zastanawiałam nad diamentowym srcubem. Jak byście go porównaly do rajskiej plaży albo z kofeina?
Ja mam wszystkie trzy i diamentowy zdecydowanie jest najlepszy. Przez to ze ma kremowa konsystencje jest tez najbardziej wydajny. Jak mi sie wszystkie skoncza to juz zostane tylko przy diamentowym. Choc kofeinkowy lubie ze wzg na zapach
Cytat:
Widze ze masz juz dalekie plany co kupisz
Ja na razie mam jeszcze k 10 i zanim zobacze k12 to ło i troche

Dziwne zjawisko zauwazylam z tym zelem "Summer Burst" o ile w opakowaniu i podczas mycia zapach mi sie nie podoba to pozniej na skorze przyjemnie pachne.
Na razie jednak zostane u tej kolezanki- uzywam go takze jako zelu do mycia rak i sie szybko zuzywa.

A te zele Senses za 9.90 oplaca sie kupic prawda?Bo normalnie zel jest za 5.90 *2= 11.80 a tak bedzie za 9.90.
ALe kiedy ja go zuzyje? Starczy na pol roku- wezme sobie tropikalny
A propo wlasnie jaki zapach z Senses najbardziej lubicie?Ja tropikalny mandarynkowy i ten w zielonym opakowaniu-chyba kwiatowy.
Ja najbardziej lubialam żółty ale zrobilam taki zapas ze juz mi sie troche znudził. Teraz mai debestof jest tropical zing, poza tymi dwoma lubie jeszcze zielony i ten zimowy żórawinowo-jakistam.
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Hhehe

Ja mam Sp.Nude i to jej fotki wklejalamI caly czas o niej mowilysmy

Ale jeszcze podoba mi sie Sheer Naturale, ktorej fotek tu raczej nie bylo
Ptaszysko a wszystko z twoja szmineczka ok? Bo ja mam ta sama, ale moja zaraz przy pierwszym uzyciu sie złamala u podstawy, a wlasciwie lepiej mozna to okreslic rozjechala. I cala jest taka rozpackana jakby caly czas na sloncu lezała, a nosze normalnie w torebce razem z innymi i te inne sa ok a ta taka rozpłynieta .
Pisalam juz tutaj ze moja zaraz sie zlamala i wiem ze inna Avonka miala ten sam problem, i zadzwonila do avonu i maja jej wymienic. Ja tez probowalam zadzonic ale jakos sie nie moglam dodzwonic i dalam sobie spokoj bo mi sie kolorek bardzo podoba to juz ja jakos wypackam palcem do konca.
A pytam bo ja bym sobie chetnie wziela jeszcze Sparkling Bronze ale sie bije zeby nie bylo to samo co z ta?
Cytat:
to nie tak Jesli zamówisz jako regularne zamówienie a odbiór w COKU to data ta sama. ale jeśli zamówisz poprostu odbiór w COKu to paczka jest 2 dni po złożeniu zamowienia - np. zamawiasz dzisiaj, a odbiór masz w srode po 12

no chyba ze cos sie zmieniło
Nic sie nie zmieniło. Jak zaznaczysz odbiór w Cok to paczka jest za dwa dni w coku po 12 do odboiru.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 13:06   #2561
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
pianka jest bardzo fajan

POczytaj recenzje na KWC:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty

Czy któras z was zamówiła juz ten scrub: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19371 ??
Czy to jest ten sam który był dawniej? (nazwa chyba taka sama)
hey! dodałam już recenzję na KWC...

Cytat:
Skoro tak,to może faktycznie któraś z Wizażanek ma w posiadaniu jakąś szminkę UCR w kolorze naturalnie wyglądającego różu? To może jeszcze zdążę ją wziąć w demo
ja dostanę dziś paczkę z wszystkimi próbkami, więc jak poprzeglądam to mogę dać znać... a chodzi Ci o typowo różowy kolorek bez żadnych domieszek??
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 13:09   #2562
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość

ja dostanę dziś paczkę z wszystkimi próbkami, więc jak poprzeglądam to mogę dać znać... a chodzi Ci o typowo różowy kolorek bez żadnych domieszek??
o super
czyli nie miałaś tego peelingu w poprzedniej wersji (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2728, potem miał inne opakowanie - biała tubka z pomarańczowymi napisami) ? ale wydaje mi sie ze to ten sam: kremowy, z mnóstwem okragłych drobinek?

ja bym prosiła wiec fotki wszystkich próbeczek

a na ustach sparkling nude i shimmer naturel

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 13:12   #2563
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość

Ptaszysko a wszystko z twoja szmineczka ok? Bo ja mam ta sama, ale moja zaraz przy pierwszym uzyciu sie złamala u podstawy, a wlasciwie lepiej mozna to okreslic rozjechala. I cala jest taka rozpackana jakby caly czas na sloncu lezała, a nosze normalnie w torebce razem z innymi i te inne sa ok a ta taka rozpłynieta .
Pisalam juz tutaj ze moja zaraz sie zlamala i wiem ze inna Avonka miala ten sam problem, i zadzwonila do avonu i maja jej wymienic. Ja tez probowalam zadzonic ale jakos sie nie moglam dodzwonic i dalam sobie spokoj bo mi sie kolorek bardzo podoba to juz ja jakos wypackam palcem do konca.
A pytam bo ja bym sobie chetnie wziela jeszcze Sparkling Bronze ale sie bije zeby nie bylo to samo co z ta?
Wszystko OK z moja szminka, trzyma sie dobrze a ja przez glupote zostawilam ja kiedys na 2 dni w pelnym sloncu ale nic sie znia nie stalo
Ma gladka powierzchnie, bez najmniejszych zalaman czy pekniec.

Moze wasze w transporcie uszkodzili ?

Stary 2007-07-23, 13:39   #2564
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
o super
czyli nie miałaś tego peelingu w poprzedniej wersji (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2728, potem miał inne opakowanie - biała tubka z pomarańczowymi napisami) ? ale wydaje mi sie ze to ten sam: kremowy, z mnóstwem okragłych drobinek?

ja bym prosiła wiec fotki wszystkich próbeczek

nie, wcześniej nie miałam tego peelingu, więc nie wiem czy jest taki sam... ale wydaje mi się że w tym nowym drobinki nie są okrągłe... aż sprawdzę jak dotrę do domu... a co do próbek to nie wiem czy będę miała możliwość zrobienia fotek, bo zdaje się ze cyfrówka gdzies wybyla...
Stary 2007-07-23, 13:54   #2565
milena87_1987
Raczkowanie

jak jest zamowienie skladac do 24 lip to tak tylko pytam by sie upewnic to czyli moge jutro do konca dnia skladac? tak czy do 24 mam zlozyc czyli do konca dnia dzisiajeszego? juz sama nie wiem
milena87_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:00   #2566
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
jak jest zamowienie skladac do 24 lip to tak tylko pytam by sie upewnic to czyli moge jutro do konca dnia skladac? tak czy do 24 mam zlozyc czyli do konca dnia dzisiajeszego? juz sama nie wiem
możesz jutro złożyć

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:01   #2567
Gagix
Rozeznanie

Cytat:

Nie znalazlam jej fotek,ale znalazlam posty dziewczyn i wiem,ze Sh.Naturale ma Gagix, ktora bym prosila o kilka zdan na jej temat i znalazlam jeszcze informacje,ze jest to jasny bez

Ale i tak pewnie wezme ja w demo
Szmineczka jest super. Ma odcień bladego różu, ładnie się błyszczy na ustach. ładnie pachnie, same zalety jak dla mnie. Idealnie pasuje do mojej cery, wygląda bardzo naturalnie. Zamawiam ją także w K10 z tuszem.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:12   #2568
Waniencja
Raczkowanie

Cytat:

Byłoby miło Głównie różowy,może być też troszkę różu z brzoskwinią.
Stary 2007-07-23, 14:17   #2569
esztonek
Raczkowanie

GG do esztonek Send a message via Skype™ to esztonek

Hej dziewczyny!właśnie wróciłam z COKu, bylam po paczuszke!!
Może mi doradzicie: składajac zamówienie chciałam zamowic dwa te zestawy wakacyjne za 23,90 i napewno je zaznaczylam na formularzu prz skladaniu zamowienia (robie to zawsze p[rzez internet) Patrze teraz na produkty i cos mi nie gra Nie wiem jakim cudem ale przyszly mi dwa szampony NAturals Limetka a jeden ten zestaw, W Histori zamowien jest tak napisane ale ja jestem pewna ze dwa wpisywalam. Nie wiem czyzaszlo jakies nie porozumienie czy co??

Co mam zrobic??

Moze napisalabym maila do nich daloby to cos??

Pomóżcie proszę

Wogóle to zamówienie jakos jest pochrzanione, w prawdzie przyszedl mi prezent przeprosinowy w zwiazku z preparatem do skorek dla mnie i dla klientki ale oprocz tego jeszcze jeden produkt, ktorego nie zamawialam, i nie ma go na fakturze :-/

Miałyście kiedyś podobną sytuacje??

Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC!!!!

Edytowane przez esztonek
Czas edycji: 2007-07-23 o 16:45 Powód: Dopisek
esztonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 14:33   #2570
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
Szmineczka jest super. Ma odcień bladego różu, ładnie się błyszczy na ustach. ładnie pachnie, same zalety jak dla mnie. Idealnie pasuje do mojej cery, wygląda bardzo naturalnie. Zamawiam ją także w K10 z tuszem.
Dzieki

Czyli to jest blady roz, a nie blady bez ?

Stary 2007-07-23, 15:04   #2571
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
Dzieki

Czyli to jest blady roz, a nie blady bez ?

naturalny blady róż.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 15:41   #2572
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

z 10 biorę zestaw Nieskazitelna Piękność tylko waham się który odcien Korektora wybrqac. Widziała go moze któras z Was? Możecie porównać kolorki do Ever Fresh z Maybelline? Błyszczyk biorę Icy Nude, a podkład Cream albo Almond.
Stary 2007-07-23, 15:50   #2573
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Byłoby miło Głównie różowy,może być też troszkę różu z brzoskwinią.

no to tak: najbardziej podobna do Frozen Rose (na zdjęciu dla porównania pionowo) jest wg mnie Sparkling Warm Rose - ma w sobie złote maciupeńkie drobinki (pierwsza z góry). Bardzo do niej zbliżona jest Sheer Ice (druga z góry). Najjaśniejsza jest Twinkle Pink (trzecia z góry), a z kolei Carnation jest najbardziej z nich wszystkich kryjąca (całkiem na dole)...

błyszczyk UCR Icy Nude całkiem ładny (foto 2 i 3). ślicznie sie błyszczy i ładnie pachnie!! co do zapachu Summer Burst, to rzeczywiście całkiem inny niż w katalogu - jak już wcześniej stwierdziłyśmy - w katalogu na pewno był zapach Tropical Zing...
klapki plażowe nawet znośne za takie pieniądze - pod prysznic jak znalazł.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg róże UCR.jpg (46,0 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg błyszczyk UCR Icy Nude.jpg (20,3 KB, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg błyszczyk UCR Icy Nude 2.jpg (28,1 KB, 31 załadowań)

Edytowane przez off-wietrzka
Czas edycji: 2007-07-23 o 16:12
Stary 2007-07-23, 15:59   #2574
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
z 10 biorę zestaw Nieskazitelna Piękność tylko waham się który odcien Korektora wybrqac. Widziała go moze któras z Was? Możecie porównać kolorki do Ever Fresh z Maybelline? Błyszczyk biorę Icy Nude, a podkład Cream albo Almond.
Też biorę ten zestaw.Podkład Almond, korektor ten jaśniejszy, bo jestem dość blada i blyszczyk chyba coffee.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 16:01   #2575
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Co do odcieni podkladow, ktore wymienialas to najpierw upewnij sie czy twoja cera jest w cieplej, zimnej czy neutralnej tonacji
Bo Cream i Almond sa calkiem rozne---cieply i zimny....

Stary 2007-07-23, 16:24   #2576
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

sorki, że nie na ustach, ale dziś już tyle razy malowałam usta, że pewni i tak by wyszedł inny kolor... ten jaśniejszy (u góry) to Sheer Naturale a ten drugi to Sparkling Nude...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beże UCR.jpg (58,6 KB, 40 załadowań)
Stary 2007-07-23, 16:33   #2577
elffee
Zadomowienie

dziewczyny powiedzcie mi czy tez tak mialysci i jak sie to potoczylo. mialam termin platnosci faktury do 19 ale nie zaplacilam bo nia mialam kasy i dzis skladalam zamowienie, pobrali mi do realizacji i wystawili fakture tylko teraz pytanie czy im sie pomylilo i mi przysla paczke mimo ze nie mam tej wlaty czy mnie tak chcieli zdenerwowac i wystawili fakture mimo ze mi zablukuja paczke? prosze o odpowiedz, nie chce do nich dzwonic bo jesli by zapomnieli i mi paczka przyjdzie to wole siedziec cicho niz sie odezwac i sie przyponneic. bo ja naprawde nie mam teraz kasy by zaplacic.
Stary 2007-07-23, 16:49   #2578
margo80
Zakorzenienie

wpadło mi dziś zamówionko za niecałe 60 zł, skusiłam się w związku z tym na balsam z beta-karotenem bo mój wakacyjny wyjazd tuż tuż. odbieram w środę w COK, a jutro do domu przyjdzie paczka z regularnego zamówienia.
z podglądu fakturki widzę, że będzie wszystko. w dalszym ciągu brakuje tylko skarpetek spa.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 16:51   #2579
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
sorki, że nie na ustach, ale dziś już tyle razy malowałam usta, że pewni i tak by wyszedł inny kolor... ten jaśniejszy (u góry) to Sheer Naturale a ten drugi to Sparkling Nude...
dzieki za fotki... sheer naturale to taki bardzo blady? zrobisz jutro fotki na ustach?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-23, 16:53   #2580
elffee
Zadomowienie

prosze o odpowiedz. dodam ze zalegla platnosc mialam 0,00 tak jakbym miala wszystko wporzadku a nie mam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości