|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Z tego co pamiętam to w tym wątku lub w jego poprzedniej części były wklejane fotki tego lakieru.
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, tylko nie mogę znależć tych fotek :-(
|
#2493 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mogłabyś zrobić fotkę tego cienia? Klientka chcialą niebieski. Czy on jest niebieksi? Bo wydaje mi się że ma taki sam odcień w kat 9 co kredka ze str 29 Emerald a to już Turquoise jest bardziej niebieski od niej. Chciałąbym aby to był typowo niebieski a nie jakieś mieszanki z zielenią. |
|||
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie zostawia żadnych plam na ubraniach |
|
|
|
|
#2495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
ciuchutko tu....
dobranoc
|
#2497 |
|
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item218234328_zest...von.html#photo
http://allegro.pl/item217434939_avon...bie.html#photo Nowe Liiv w realu Ręczniczki wyglądają sympatycznie Grzebień spa : http://allegro.pl/item217210132_drew...az_.html#photo http://allegro.pl/item217470582__swi...on_.html#photo
|
#2498 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj dostalam zamowienie z 9 czyli woda toaletowa NY i soczysty blyszczyk WINK. Zapach wody przeeeecuuudowny
Nikomu się nie podoba, ale co tam Uwielbiam go. Tak samo jak błyszczyk, to moj juz 3 - odcien rewelka. Katalog 10 bardzo ciekawy duzo rzeczy mi sie podoba, ale wezme chyba tylko zestaw z korektorem i podkladem rozświetlającymi oraz błyszczykiem tym nowym.
|
#2499 |
|
Raczkowanie
|
Na allegro większość kosmetyków taniej niz z katalogu nawet z opustem 35 %. Jak to się dzieje? Gdyby ktoś chciał zamówić za stówke albo dwie to pewnie byłoby mu lepiej z allegro.
|
|
|
|
#2501 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Nie oczekuję odpowiedzi jak się staracie, tylko co zrobicie z taką konkurencją, która wielu konsultantkom odbiera klientów " "Mają rację osoby piszące na forum Gazety, że Wam nie zależy na ukróceniu takiego procederu, bo liczy się sprzedaż." i "O ile się orientuję, Oriflame umie sobie poradzić z takimi sprzedającymi na Allegro." Ostatnio na tapetę wzięłam tę hurtowniczkę, którą tu ktoś namierzył i w odpowiedzi dostałam: W nawiązaniu do Pani zapytania informujemy, że zidentyfikowaliśmy Konsultantkę, która wystawiła produkty Avon na wskazanych przez Panią aukcjach. Do osoby tej zostanie wysłany list z żądaniem zaprzestania takich praktyk jako niezgodnych z umową i naruszających zasady sprzedaży bezpośredniej. Konsultantka zostanie przez nas ostrzeżona, że kontynuowanie sprzedaży poprzez aukcje internetowe doprowadzi do rozwiązania z nią umowy. Może zmasowany atak |
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem wdzieczna za sprzedaz kosmetykow na allegro.
Dzieki allegro moge miec takie kosmetyki Avonu na ktore mnie nie stac w katalalogu np:perfumy Far Away i inne. Dziekuje im ze wystawiaja tak tanio i dobrze doradzaja.
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko co jakiś czas jest powrót do tego tematu
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
heh własnie przebrnełam przez ponad 20 stron wątku
nadrabiałam czytanie przez 3 dni dlatego tak cicho siedzialam w czwartek dostałam paczuszke z k9 i jestem bardzo zadowolona... szczególnie z perfumików TTA Today i Tomorrow dostałam Sparkling Nude z demo w stanie nienaruszonym wszytsko pieknie zapakowane i nowiutkie diamentowy scrub do stóp który mi poleciłyście działa cuda! jest poprostu niezastąpiony! jesli chodzi o maseczke z PS to wypróbowałam ją na moim TŻ zrobiłam mu wieczorek odnowy biologicznej i był baaaaaaardzo zadowolony
|
|
#2507 |
|
Raczkowanie
|
Ja się ostatnio zastanawiałam skąd niektóre osoby biorą takie ilosci próbek, np:
http://www.allegro.pl/item217714467_...oj_50_ml_.html przecież jezeli sprzedaje 50 szt po 25 próbek to daje 1250 próbek - a ma wystawione w ten sposób wiele różnych produktów (ale to nie jest wyjątek) |
|
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli jest sie w klubie rózy to są 50% tańsze
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie zastanawiałam nad diamentowym srcubem. Jak byście go porównaly do rajskiej plaży albo z kofeina?
|
|
#2510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co o tym sądzicie? |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jedna z avonek wklejała nam fotkę i własnie to ona mnie skłoniła do zakupu tej szmineczki ma śliczne drobinki które lśnią na ustach nie lubie pomadek ale ta jest wyjątkowa i czuję się jakbym miała pomalowane usteczka błyszczykiem jesli chodzi o diamentowy scrub to niestety tych pozostałych produktów nie miałam więc porównac nie mogę ale dziewczyny mi polecały, ze jest najlepszy więc wziełam i się nie zawiodłam teraz się szykuję na maseczkę lawendowa do stóp a tak nawiasem mówiąc to zamówienie z k10 nie szykuje sie zbyt duże... mnie tylko ta maseczka zainteresowała a klientki też zbytnio nie zadowolone ogólnie z katalogu... zobaczymy jak będzie
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi prosze jakie probki mozna wziasc do katalogu k10?
Chodzi o perfumy i o kosmetyki z CT.
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba je wezmę...poza tym z netto wezmę sobie jeszcze naszyjnik Poppy, bo mam już pierścionek ![]()
|
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
A czy do bazy upustu licz się "Znam polecam?"
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Scrub zapewne kupię, ale nie w K9 bo w tym ledwo dobiłam do 200zł. W K10 pewnei znowu braknie wiec wtedy zamówie (zobacze tylko czy bedzie w promocji) Maseczka lawendowa była super - miałam ją 2 razy. Napewno sie skusze Ponawiam pytanko o peelingu do twarzy Solutions - czy któraś z was go zamówiła? Czy jest to ten sam peeling który był kiedyś (mial wtedy pomarańczowe napisy na tubce)
|
|
#2517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Witam. Porównywałam niedawno scrub rajska plaża z diamentowym. Z kofeiną nie miałam, więc nie wiem jaki jest. ![]() Otóż rajska plaża jest lejący przez co niezbyt wygodny w użyciu, bo ucieka między palcami i szybko się zużywa, ma male drobinki, które nie za bardzo peelingują. Używałam go jakby dla odświeżenia, bo ładnie pachniał -kokosowo. Natomiast scrub diamentowy ma konsystencję kremową, również ma małe drobinki, ale te bardzo dobrze ścierają i pachnie trochę jak płatki peelingujące do stóp.(chociaż w składzie nie ma kwasu glikolowego). Diamentowy scrub to najlepszy scrub do stóp jaki do tej pory spotkałam.
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
przejrzałam wszystkie katalogi (K9, K10, K11 i K12) i biore:
K9: - żelowe poduszeczki pod stopy - tusz stylista - mgiełka be spontanous K10: - maseczka lawendowa do stóp - diamentowy scrub do stóp z netto nic K11: - maseczka z nowych naturalsów - krem do twarzy z nowych naturalsów K12: - cień do powiek w kredce (jesli mi sie jakiś odcień b.spodoba) - kąpiel do stóp Planet Spa - mgiełka jezynowa (jeśli spodoba mi sie zapach) - maseczka lawendowa do stóp (wezme drugą, bo jest mało wydajna z netto nic i to tyle - chyba ze coś mi jeszcze z kalatogu na zywo wpadnie w oko
|
#2519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama też kupuję na Allegro, szczególnie to z Avon, czego nie udało mi się kupić na wyprzedażach, ale jestem już na tyle "stara", że umiem pogodzić się z brakiem czegoś, na co nie jest mnie stać TAK ![]() Cytat:
Nie ma specjalnej promocji na zapachy w K10, a te które są w cenie regularnej, to 5 sztuk za 4,90 zł. Natomiast z CT od dłuższego czasu nie można kupić żadnej próbki (kiedyś były szminki)
|
||
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na razie mam jeszcze k 10 i zanim zobacze k12 to ło i troche Dziwne zjawisko zauwazylam z tym zelem "Summer Burst" o ile w opakowaniu i podczas mycia zapach mi sie nie podoba to pozniej na skorze przyjemnie pachne. Na razie jednak zostane u tej kolezanki- uzywam go takze jako zelu do mycia rak i sie szybko zuzywa. A te zele Senses za 9.90 oplaca sie kupic prawda?Bo normalnie zel jest za 5.90 *2= 11.80 a tak bedzie za 9.90. ALe kiedy ja go zuzyje? Starczy na pol roku- wezme sobie tropikalny A propo wlasnie jaki zapach z Senses najbardziej lubicie?Ja tropikalny mandarynkowy i ten w zielonym opakowaniu-chyba kwiatowy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

dobranoc

Nikomu się nie podoba, ale co tam
" 

Starczy na pol roku- wezme sobie tropikalny