|
|
#2551 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
Cytat:
;Pjak dla mnie diamentowy rewelacja
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę siąść i to przemyśleć
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Link do niej->http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18660
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czytanie ze zrozumieniem sie klania A z tym demo to byla dziwna sprawa, Avon mowil,ze niby w 8 tej szminki nie ma w demo i zle im sie wydrukowal formularz zamowienia i ze demo jest dopiero w 9,ale ja zamowilam w 8 i szminka mi przyszla
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą użyłam odżywki Strong Results. Zapach na początku zalatywał mi czymś dziwnym, ale potem bardzo ładny zapach
![]() Fajnie się wchłania. Teraz paznokcie są bardzo gładkie, a najlepsze efekty zobaczę za jakiś tydzień pewnie Chociaż i tak moje paznokcie nie potrzebują wspomagaczy, bo są naprawdę ładne, ale zawsze to lepsze i bardziej mocne pazurki
|
#2556 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2558 | |
|
Doncia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2560 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Pisalam juz tutaj ze moja zaraz sie zlamala i wiem ze inna Avonka miala ten sam problem, i zadzwonila do avonu i maja jej wymienic. Ja tez probowalam zadzonic ale jakos sie nie moglam dodzwonic i dalam sobie spokoj bo mi sie kolorek bardzo podoba to juz ja jakos wypackam palcem do konca. A pytam bo ja bym sobie chetnie wziela jeszcze Sparkling Bronze ale sie bije zeby nie bylo to samo co z ta? ![]() Nic sie nie zmieniło. Jak zaznaczysz odbiór w Cok to paczka jest za dwa dni w coku po 12 do odboiru. |
|||
|
|
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja dostanę dziś paczkę z wszystkimi próbkami, więc jak poprzeglądam to mogę dać znać... a chodzi Ci o typowo różowy kolorek bez żadnych domieszek?? |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli nie miałaś tego peelingu w poprzedniej wersji (http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2728, potem miał inne opakowanie - biała tubka z pomarańczowymi napisami) ? ale wydaje mi sie ze to ten sam: kremowy, z mnóstwem okragłych drobinek? ja bym prosiła wiec fotki wszystkich próbeczek ![]() a na ustach sparkling nude i shimmer naturel
|
|
#2563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nic sie znia nie staloMa gladka powierzchnie, bez najmniejszych zalaman czy pekniec. Moze wasze w transporcie uszkodzili ?
|
|
#2564 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
jak jest zamowienie skladac do 24 lip to tak tylko pytam by sie upewnic to czyli moge jutro do konca dnia skladac? tak czy do 24 mam zlozyc czyli do konca dnia dzisiajeszego? juz sama nie wiem
|
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
Szmineczka jest super. Ma odcień bladego różu, ładnie się błyszczy na ustach. ładnie pachnie, same zalety jak dla mnie. Idealnie pasuje do mojej cery, wygląda bardzo naturalnie. Zamawiam ją także w K10 z tuszem.
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Głównie różowy,może być też troszkę różu z brzoskwinią.
|
|
|
#2569 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!właśnie wróciłam z COKu, bylam po paczuszke!!
Może mi doradzicie: składajac zamówienie chciałam zamowic dwa te zestawy wakacyjne za 23,90 i napewno je zaznaczylam na formularzu prz skladaniu zamowienia (robie to zawsze p[rzez internet) Patrze teraz na produkty i cos mi nie gra Nie wiem jakim cudem ale przyszly mi dwa szampony NAturals Limetka a jeden ten zestaw, W Histori zamowien jest tak napisane ale ja jestem pewna ze dwa wpisywalam. Nie wiem czyzaszlo jakies nie porozumienie czy co??Co mam zrobic?? Moze napisalabym maila do nich daloby to cos?? Pomóżcie proszę ![]() ![]() Wogóle to zamówienie jakos jest pochrzanione, w prawdzie przyszedl mi prezent przeprosinowy w zwiazku z preparatem do skorek dla mnie i dla klientki ale oprocz tego jeszcze jeden produkt, ktorego nie zamawialam, i nie ma go na fakturze :-/ Miałyście kiedyś podobną sytuacje??
Jedno Niebo, Jeden Świat A Dwa Serca, Bija Zawsze Mocno Razem Rytmem Swym KC !!!! ![]() Edytowane przez esztonek Czas edycji: 2007-07-23 o 16:45 Powód: Dopisek |
|
|
|
#2570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli to jest blady roz, a nie blady bez ?
|
|
#2571 |
|
Rozeznanie
|
naturalny blady róż.
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
z 10 biorę zestaw Nieskazitelna Piękność tylko waham się który odcien Korektora wybrqac. Widziała go moze któras z Was? Możecie porównać kolorki do Ever Fresh z Maybelline? Błyszczyk biorę Icy Nude, a podkład Cream albo Almond.
|
#2573 |
|
Rozeznanie
|
no to tak: najbardziej podobna do Frozen Rose (na zdjęciu dla porównania pionowo) jest wg mnie Sparkling Warm Rose - ma w sobie złote maciupeńkie drobinki (pierwsza z góry). Bardzo do niej zbliżona jest Sheer Ice (druga z góry). Najjaśniejsza jest Twinkle Pink (trzecia z góry), a z kolei Carnation jest najbardziej z nich wszystkich kryjąca (całkiem na dole)... błyszczyk UCR Icy Nude całkiem ładny (foto 2 i 3). ślicznie sie błyszczy i ładnie pachnie!! co do zapachu Summer Burst, to rzeczywiście całkiem inny niż w katalogu - jak już wcześniej stwierdziłyśmy - w katalogu na pewno był zapach Tropical Zing... klapki plażowe nawet znośne za takie pieniądze - pod prysznic jak znalazł. Edytowane przez off-wietrzka Czas edycji: 2007-07-23 o 16:12 |
|
|
|
#2574 |
|
Raczkowanie
|
Też biorę ten zestaw.Podkład Almond, korektor ten jaśniejszy, bo jestem dość blada i blyszczyk chyba coffee.
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cream i Almond sa calkiem rozne---cieply i zimny....
|
|
#2576 |
|
Rozeznanie
|
sorki, że nie na ustach, ale dziś już tyle razy malowałam usta, że pewni i tak by wyszedł inny kolor... ten jaśniejszy (u góry) to Sheer Naturale a ten drugi to Sparkling Nude...
|
|
|
|
#2577 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny powiedzcie mi czy tez tak mialysci i jak sie to potoczylo. mialam termin platnosci faktury do 19 ale nie zaplacilam bo nia mialam kasy i dzis skladalam zamowienie, pobrali mi do realizacji i wystawili fakture
tylko teraz pytanie czy im sie pomylilo i mi przysla paczke mimo ze nie mam tej wlaty czy mnie tak chcieli zdenerwowac i wystawili fakture mimo ze mi zablukuja paczke? prosze o odpowiedz, nie chce do nich dzwonic bo jesli by zapomnieli i mi paczka przyjdzie to wole siedziec cicho niz sie odezwac i sie przyponneic. bo ja naprawde nie mam teraz kasy by zaplacic.
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
wpadło mi dziś zamówionko za niecałe 60 zł, skusiłam się w związku z tym na balsam z beta-karotenem bo mój wakacyjny wyjazd tuż tuż. odbieram w środę w COK, a jutro do domu przyjdzie paczka z regularnego zamówienia.
z podglądu fakturki widzę, że będzie wszystko. w dalszym ciągu brakuje tylko skarpetek spa. |
|
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2580 |
|
Zadomowienie
|
prosze o odpowiedz. dodam ze zalegla platnosc mialam 0,00 tak jakbym miala wszystko wporzadku a nie mam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

Muszę siąść i to przemyśleć 

Starczy na pol roku- wezme sobie tropikalny

!!!!