|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Katerina, super ten Zawitkowski! muszę zrobić seans sobie i mojemu mężulkowi
acha i miłego przyjmowania gości ![]() mmgi, no wiem wiem Ty gustujesz w tym takich retro
|
#3212 |
|
Zadomowienie
|
Oglądałyście "Rolnik szuka żony" ?
teraz oglądam ostatni odcinek i ta jedna uczestniczka, Ula... mam ochotę jej walnąć w pysk
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3214 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aaa, tak ogólnie to leci na jedynce chyba
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-04 o 16:31 |
|
|
|
|
#3215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
szczerze mówiąc też mnie to żenuje, ale nie mogę się oprzeć heheh
|
||
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
no idzie się uśmiac okropnie!
ale tam są takie tempaki że tak powiem że szok no ale czego się nie robi na poprawę humoru
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, cos mi wizaz dzis szwankował i nie mogłam nic napisać
Apropo conversow to mam 2 pary, białe i granatowe wiec mam nadzieje ze czarny stelarz tez moze byc ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie musze sobie przypomnieć ![]() goście jutro,zaraz bede kroiła sałatke,trochę głupia sytuacja bo jakoś jak byłam w 8 tygodniu ciązy,spotkałam sie z tą dziewczyną ktora ma jutro przyjść,a że ona lubi % to mnie ciągneła na piwo,to sie musiłam przyznać,ze nie moge pić,a ona ze super ze gratuluje,a ja sie smiałam,że co mnie mąż dotknie to dziecko wychodzi. Potem sie przyznała,ze sie pół roku juz staraja i nic,a ich współlokatorka sie wygadała,że ponad rok.To palnęłam ![]() Ja bym sie nie spowiedziałą,że oni sie starają,patrząć jaki maja styl życia %%%%Cytat:
|
||
|
|
|
#3219 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wezmę angelcare AC 300 z 2 płytkami przy tych monitorach ważne jest, żeby materac nie zawieszał się na szczebelkach (na ścisk) i nie można zawieszać drgających zabawek (karuzela) , stawiać łóżeczka blisko okna czy bardzo blisko naszego łóżka (bo wyczuje monitor te obce drgania) na stronie angelcare jest taki FAQ i coś różne pytania i odpowiedzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
duże, pompowane, zwrotne koła reszta wyszła przy oglądaniu-wentylacja "kabiny", zapinany bagażnik pod wózkiem itd coś tam drgnęło ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3220 |
|
Zadomowienie
|
Też się dziwię, co oglądam
ale "Tańca z gwiazdami" nie tknę! Katerina wyobrażam se jak się dziwnie czujesz, ja to też potrafię nieraz palnąć, no ale to nie moja wina przecieć zaraz idę zobaczyć jak postępują prace remontowe inspekcja nadchodzi
|
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Misiek Koterski był,juz odpadł,ale co sie z niego uśmiałam,to moje.
My mamy polską Tv i zaczynam dopiero ogarniać program ![]() ![]() Wypatrzyłam troche rzeczy na ebay,ciekawe,czy colowiek wygram, jeden fajny kombinezon 3-6 bo rozmiaru 0-3 juz mam dwa i starczy. |
|
|
|
#3223 |
|
Buc
|
dziewczyny, kiedy myślicie, że można wrócić po malowaniu pokoi do domu?
|
#3224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam szlifowanie - też fajnie, nie śmierdzi, ale kurzu tyle, że ho ho...
|
|
|
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
ktoś mi skróci jakieś ważne wydarzenia? Aha i która miala najwięcej cm jeśli chodzi o obwód brzuchola ???
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tego nie oglądam.... nie ciekawią mnie, a to dlatego, że tv u teściów i wiecznie z ust teściowej słychać "daremny jest"
wiecie co, już się zaczyna Mała nie chciała zupy, mi nie smakowała, więc wylałam (poza oczami teściowej). I teraz najlepsze: ugotowała tę ohydną zupę, sama jej nie jadła, a wszystkim wciskała. Oczywiście jak mała nie chciała zjeść to zwaliła winę na katar. I co: mąż wstał, dostaje zupę i kazał wylać, bo tego nie da się zjeść Wczoraj teściu robił gulasz z papryką (świetnie mu szło), dodaliśmy jeszcze pieczarek (zostały mi 4 szt) i ja go doprawiłam. Wszystkim tak smakowało, aż uszy się trzęsły. Poprosiłam, żeby zostawić na wieczór dla mnie jeszcze. A złośliwa teściowa jak przyszłam kazała go wylać... ![]() eh dobrze, że nie mam z nią o czym rozmawiać i po prostu się nie odzywam.....
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
Była dzisiaj u mnie przyjaciółka i pół dnia spędziłyśmy na pogaduchach
Tak dawno się nie widziałyśmy, że miałyśmy sporo do nadrobienia A teściowa zrobiła niespodziankę sprawiła małemu kilka prezentów w postaci ubranek i dodatkowo dwóch pak pampersów i sześciopaka chusteczek Teja pięknie wyglądacie ![]() Madzikuuu super, że wszystko u Was w porządku ![]() Dusiolka albo zmienisz trampki, albo zdecydujesz się na biały wózek lub stelaż - nie ma wyjścia ![]() Smerfetka mnie tak często pobolewa, gin twierdzi, że to dlatego, że mały jest bardzo nisko i napiera główką na szyjkę dlatego mam polegiwać i w razie czego ratować się nospą, bo u mnie wtedy momentalnie brzuch się twardy.
|
#3228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam na chwilę i widze, że rozmawiacie o debilnych programach tv hihi.
Czasem oglądam kto poślubi mojego syna, żeby się pośmiać haha. A mój mąż ma w pracy takiego kolege co by się tam nadał a w Rolnik szuka żony jest jakaś laska z Oławy ![]() W ogóle szukam n all jakich legginsów z panelem ale bez gumy bo wszystko mnie uciska w brzuszek z góry i mnie to denerwuje ![]() Ide zrobić kolacje - w planach grecka + pieczywo czosnkowe ![]() Jutro rano Was poczytam
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak masz okazję, to popytaj u siebie......
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
Akrolowa masz złotą teściowa!
Lilijka chyba bym ta twoja udusila...no kurde. Co za babsko...
|
#3232 | |
|
Rozeznanie
|
lilijka3 o ja Cie pierdzielę... masz całkowita rację nazywając tę kobietę tak jak nazywasz... współczuję..
![]() a Twoja to dla odmiany marzenie o teściowej śliczne prezenty ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Aha...bylam po te ciuszki, ale powiem wam,ze ostatni raz biorę od kobiety, która ma trójkę/czwórkę chłopaków
większość było zajechanych tych ciuszkow...fakt faktem zaplacilam jej więcej niz się spodziewalam, no,ale na szczęście znalazlam tez duzo fajnych pajacykow kombinezon kurteczki ...takie męskie sweterki 0-3 msc czy 3-6msc z Zary i spodobała mi się elegancka koszula biała plus do tego białe spodnie bardzo fajnie będzie ten moj maluch w tym wyglądał no i tez mam śpiworek z żyrafka żółty 6-12msc.
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
DObry wieczór
|
#3235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też dostałam duuużo ciuchów po mojej chrzestnicy, ale tak połowę to mam ochotę wywalić, tylko muszę się spytać czy mogę ![]() Hej, jak zakupy ?
|
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
A idź, do :dupa: można rzec. coś tam kupiłam ale w sumie wiecej dla siebie (kurtka na zimę i sweter) niż dla małej(godny uwagi jedynie ręczniczek kąpielowy w TK MAXX, a tak to dwa smoczki, sobie wkładka laktacyjne, gruszkę do noska, nożki do paznokci i dwie czapeczki z F&F)... a do tego ryczeć mi się chce taki mi się mętlik w głowie zrobił z tymi zakupami:/
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-10-04 o 19:50 |
|
|
|
#3237 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sporo kupiłaś dla małej niezbędnych pierdółek nie ma co ryczeć, tylko odpoczywać masz teraz więcej czasu to na spokojnie wszystko ogarniesz
|
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() teja piszesz o tym Cmarelo sevilla? bo też mam go w planach zkaupić, cieszy mnie Twoja opinia
|
||
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladacie mam talent? Co za psychol byl ;p
|
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
jestem po warsztatach i ponieważ było sporo o monitorach oddechu to podzielę się wiedzą - mówił o nich ratownik medyczny a nie przedstawiciel handlowy więc nie są to wiadomości typowo konsumenckie...Przede wszystkim na rynku nie ma ani jednego monitora oddechu - sa monitory ruchu które nie sprawdzają oddechu. Wykrywają ruch jakikolwiek - także karuzele, pozytywki a nawet rodziców ruszających się podczas snu Były przypadki że dziecko nie oddychalo a monitor właśnie ze względu na takie zakłócenia nie reagował... sam nam to zademonstrował jak położył fantoma dziecka na materacu gdzie pod spodem był monitor angelcare. Fantom nie oddycha jak wiadomo :-P a on położył rękę na tym materacu i stał obok. Monitor ciągle wykrywał ruch - JEGO ruch a nie dziecka - nie zadziałał. Ważne! Są 2 rodzaje materacy z którymi monitory ruchu nie działają! Ale nie znał nazw... mówił że są wymienione w instrukcji każdego takiego monitora więc jeśli ktoś chce musi zrobić research... Co do monitorów przenośnych nie polecał bo wystarczy że się przesunie i nie zadziała, albo dziecko go sobie zdejmie przypadkiem. Ratownik kładł nacisk że monitory nie ratują życia dzieciom, jak sie uważa... to rodzice ratują życie swoim dzieciom a monitor jedynie służy komfortowi rodzica - nie można na nim bezwzględnie polegać... Mi to dało do myślenia
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

inspekcja nadchodzi