|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
no dramat te programy… nie wiem po co ludzie ida do tv sie tak osmieszac. a najbardziej to myslalam o rodzicach tych lasek w "kto poslubi mojego syna", zenada na calego… Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina, mi się podobał ale zobaczymy jak u nas będzie, z przewijaniem też widziałam, fajnie to wygląda bo się faktycznie za te kurczaczkowe nóżki nie ciągnie
co do tekstu no to skąd miałas wiedzieć skoro taki tryb zycia prowadzą? zdarza się, a co do Tańca to jak wczoraj widziałam tego Koterskiego też myślałam że się posikam ze smiechu, taki on koślawy ![]() Lilijka, bidulko Ty akrolowa, piękne prezenty a moja mama mega kolorowe kupuje Artusiowi ![]() a co do bólu brzucha to położyłam się i mi przeszło ![]() ale brzuch mi nie twardniał, ale Mały kopał tbardzo nisko to fakt. Kinqa, ważne że coś udało się upolować i na darmo nie pojechałaś ![]() Fashion, rewelacyjny ten ręczniczek i super zakupy pierdółka do pierdółki i wyprawka się uzbiera ![]() a czemu chcesz płakać? ![]() U mnie była koleżanka i też się nie mogłyśmy nagadać, przywiozła białe Michałki i myślałam że ją uduszę dopiero co pojechała więc mi dzień zleciał szybciutko mimo że męża w domku nie mam ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Szczeperka, dzięki za mały wykładzik kurde nie wiem co z tym monitorem, może jak będziemy mieć jakąś gotówkę na zbyciu to się w niego zaopatrzymy ![]() Charliss, no te matki też są walnięte, jak moga na takie rzeczy pozwalać w swoich domach, no ale jest się z czego pośmiać przynajmniej
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mądrze powiedział. Po prostu trzeba unikać wszelakich pościeli zabawek w łóżeczku jak najmniej rzeczy. .. na początek.
|
|
#3247 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny jak dzialaja znizki z newslettera w HM?
|
|
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
Aska to prawda, ja póki co nie mogę na nią narzekać
Teja te w paseczki i wąsy z leclerca po 5.60 są, a te w pięciopaku z tesco jakoś 17 zł. za kopmlet. Szczeperka dzięki za garść przydatnych informacji! ![]() Charliss drukujesz ten voucher z maila i dajesz kasjerce - zniżka jest jednorazowa i obejmuje jedną rzecz, która nie podlega innym zniżkom i promocjom.
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
Powiem Wam że się uspokoiłam po tym wykładzie i jeśli dziecko nie będzie wcześniakiem to nie kupię tego monitora
![]() I miałam pisać wcześniej - dziewczyny fajne zakupy
|
|
#3250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio nie mam czego oglądać to chyba zacznę to "Kto poślubi mojego syna", pośmieje się ![]() Katerina co do "Tańca z gwiazdami" to nie wiem kto jest tam gwiazdą, tancerz czy ta 'gwiazda' suszarka no właśnie, dużo zależy od farby... niektóre to są takie smrodlawe, ciekawe jak to będzie u nas lilijka jejku, jak ta Twoja teściowa mnie wkurza, na odległość, dobra jest ewka chodzi Ci o tego psychola z tą nitką? se jaja zrobił, a ludzi to obrzydza
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Wtajemniczenie
|
I się pochwalę że wygrałam dziś poduszkę ciążową :-D mąż ją przygarnął :-P
|
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj foto ![]() fajnie coś wygrać, ja tam nie mam szczęścia
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie czytam wiadomości i znaleźli niby ciało mordercy tej dziewczynki co u nas zaginęła miesiąc temu a później znalezli jej ciało w rzece... brrr.
|
#3254 |
|
Zadomowienie
|
bylam przed chwila w takim centrum handlowym co jest malo ludzi wiec liczylam na jakis mniej przebrany dzial ciazowy… znalazlam spodnie jakie chcialam ale tylko rozmiar S, w ogole z niczego nie bylo XSek.. a Ski ciazowe w HMie sa GIGANTYCZNE
za to tych spodni nigdzie nie ma a bardzo mi na nich zalezy, i co zrobic… moze trzeba bylo te Ski wziac…jutro podzwonie po HMach.
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
Po raz pierwszy dodaję zdjęcia z telefonu. Ciekawe czy coś będzie widać :-P
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
Straszne...
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka, ohoho konkretna poducha
![]() Charliss, ja bym wzięła Ski i najwyżej troszkę zwęzić je? a mierzyłaś?
|
#3258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
okropne rzeczy się dzieją na tym świecie ![]() Szczeperka super wygrana zazdroszczę mój Tż mi podkrada ciągle moją Cebuszkę ![]() ![]() a właśnie, moja poducha była z początku taka wielka, a teraz się wyrobiła, że puste miejsca się porobiły |
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Bajlaga, moja tak samo
![]() ale sobie ją tak układam że tą "pustą" część z której wytrzepie kuleczki daję pod poduszkę na której śpię i znowu mam całą napełnioną tylko troszkę krótszą
|
#3260 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja cebuszka też się wyrobiła ale i tak wygodniej mi z nią spać niż bez niej. Ta która wygrałam to fikuszka i wypełnienie ma takie typowe poduszkowe więc pewnie wyrobi się jeszcze szybciej. Ale to już problem męża będzie :-P
Powiem Wam że ja też nic nie wgrywam - do dziś :-P Swoją drogą Ci marketingowcy to mają wyobraźnię do nazw
|
|
#3261 |
|
Zadomowienie
|
szczeperka chyba byłyśmy na tej samej serii spotkań
zgadzam się, monitor nie ratuje życia, wszystko zależy od rodzica. Tylko rodzic nie zawsze ma szansę, żeby pomóc. Ja zdecydowałam, że kupię. Zamiast ochraniacza na łóżeczko, pościeli (która i tak nie przyda się na początek), i innych "ozdóbek" do spania. Niedługo zaczynają się spotkania z chyba "mamo to ja" i też się wybieram ![]() charliss a sprawdzałaś na stronie h&m czy są w ogóle xs z tego modelu? a co do tych kuponów to potem kasujesz maila z newslettera i na nowo, za kilka dni, możesz pobrać kupon od kiedy wiem o patencie, nie kupiłam tam nic w normalnej cenie ![]() do poduszek z kulkami można dokupić wypełnienie. Zamawiałam ostatnio 50litrów za ok 25 zł do mojej pufy ![]() i byłam na tym usg niestety na 4d się nie załapałam, ale na zwykłe tak. Dzidzia zostaje kobietą na 80% i waży 993g
|
#3262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na warsztaty mamo to ja też się zapisałam ![]() Dobrze że piszesz o dopełnieniu kulek Duża dziewczyna rośnie!
|
|
|
#3263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szczeperka ja wygrałam RAZ (tzn. najpierw kupiłam los za 2 zł) ...pistolet allgood rośnie dziewczynka, rośnie super ![]() wybieramy się na USG w czwartek i ciągle przez głowę przechodzą mi myśli, że Młody pokaże Nam
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-04 o 22:37 |
|
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka, to nawet nie wiedziałam ze jest i cebuszka i fikuszka
Allgood, ale ja nie mam możliwości dosypania kuleczek bo mam pokrowiec a poduszka jest zaszyta ;(kurcze ale duża ta Twoja pannica już jest ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Bajlaga, no to będziecie oglądać ![]() a co do rogala to ja muszę mieć brzuchol oparty o coś żeby się na niego nie położyć bo mnie mega przeciaga
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3266 |
|
Wtajemniczenie
|
Smerfetka - ja też nie wiedziałam że tyle tych poduszek jest...
Teżmuszę mieć oparty brzuch jak leżę bo czuję jak mnie przeważa a co to będzie później?
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do zalamki po zakupach- stanelam np przy smoczkach, wisi tego 60 sztuk i wybierz tu czlowieku co najlepsze...
Czy przy proszkach,plynach do prania,kremach, oliwkach- ani nie wiem co najlepsze ani tym bardziej czy ceny dobre( a nie chce przeplacac bo po prostu nie man tego komfortu ze moge wydac ilekolwiek pieniedzy) nawet glupich nozyczek.do paznokci bylo 7 roznych- roznily sie cena i producentem- i czy cos takiego ma jakas roznice??? ![]() Ogolnie mam.dzis dola, wszystko co pokaze mamie czy siostrze to krytykuja, a jak juz skrytykowaly debilnie lozeczko ktore chcialabym kupic to mi juz rexe opadly. Ogolnie wszystko.co mowie i wybieram.jest zle, niepraktyczne czy jest glupim pomyslem a potem komenatrz"ale ty wybieraj".... Nawet z wozkiem mam ciagle metlik mimo ze oboje z mezem wiemy ktorego chcemy... ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
No nie wiem moze jestem zmeczona ale ten argument dla mnie totalnie nie przemawia... Aczkolwiek bardzo dziekuje za przekazaniei nformacji ja sie raczej zdecyduje i tak. Za to zrezygnowalam poki co z lezaczka/hustawki. Ogladalam foteliki dwa ktore rozwazam i raz ze w nich mozna dziecko postawic a dwa gondola z mojego wozka tez ma funkcje kolyski... wiec poki co odpuszczam mimo ze uwazam ze lezaczek bujaczek czy hustawka to fajna sprawa i moze z czasem kupie
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-10-04 o 23:14 |
|
|
|
|
#3268 |
|
Zadomowienie
|
fashion doskonale Cię rozumiem, mi często mama lub tata podcinają skrzydła, a po co to, a to się nie przyda, a może takie coś, lepsze itp... Tż wcale nie lepszy. Mam ochotę by on sam wszystko wybierał albo oni i tyle. Ja sobie przyjdę na gotowe.
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-04 o 23:18 |
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ze chca dobrze ale naprawde momentami mam ochote krzyczec
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Szczeperka, później będzie taki brzuchol że sam się będzie o łóżko opierał
![]() Fashion, ja mam to samo nie przejmuj się czemu takie drogie, to Ci sie na pewno nie przyda itp złoszczę się ale mam to gdzieś. A co do cen to najlepiej sobie pospisywać z różnych sklepów i wybrać najlepsze opcje, i jeszcze na all posprawdzać, dziewczyny fajne linki wyprawkowe wklejały i głowa do góry
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.

Tak dawno się nie widziałyśmy, że miałyśmy sporo do nadrobienia 

a co to będzie później?
czemu takie drogie, to Ci sie na pewno nie przyda itp złoszczę się ale mam to gdzieś. A co do cen to najlepiej sobie pospisywać z różnych sklepów i wybrać najlepsze opcje, i jeszcze na all posprawdzać, dziewczyny fajne linki wyprawkowe wklejały