Grudniowe mamusie 2014 cz. III - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-04, 12:28   #4141
madziqqq
Rozeznanie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Cytat:
Napisane przez Basjenia Pokaż wiadomość
Paulinkus ja sporo jeździłam będąc jeszcze w podstawówce i zawsze robiłam okrągłe oczy jak widziałam dzieciaki po 2,5-3 lata które ledwo się na nogach trzymały a na nartach mnie przeganiały
a ta wariatka tylko w kuchni stoi i piecze :p
a to ciasto ze śliwami a to muffiny :p kobieto opanuj się bo mi smaka robisz :P
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:33   #4142
skrzatek24
Rozeznanie

Maczuma jeszcze mi powiedz, że to Twój widok z okna!

Lolcia trzeba być dobrej myśli. Pozytywne myślenie może zdziałać cuda. Odpoczywaj, dbaj o siebie, a będzie dobrze.

Ja wczoraj miałam jakieś zejście. Wróciliśmy z synkiem z długiego spaceru połączonego z zakupami i załatwianiem "tysiąca" spraw i było mi tak słabo, że musiałam sie położyć. Umówiłam się z dzieckiem, że mama chwilkę poleży i ...zasnęłam. I wiecie, że młody tak leżał ze mną prawie dwie godzinki i oglądał bajeczki. A jaki był dumny, że pozwolił mamie odpocząć (i ja z niego też, nawet się wzruszyłam).

Co do zachcianek - wczoraj kolejny dzień szukałam gniazdek i nie znalazłam. W całej mieścinie nie ma gniazdek. Łącznie obleciałam chyba z 15 sklepów i piekarni. No i dziś mi odeszło. Teraz wsuwam śledzika na raz
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:39   #4143
sasia25
Rozeznanie

Mamuski, należy Wam się za pisanie o słodyczach! a delicje i pierniki patrzą na mnie z komody

Ja byłam raz z tz na nartach (raz=jeden tygodniowy wyjazd w góry) i nie mogłam uwierzyć jak takie małe dzieciaki śmigają
Ja wzięłam godzinkę z instruktorem i jakoś dawałam radę, ale moj tz jeździ od dawna i na pewno naszą niunkę będziemy zabierać jak troszkę podrosnie

Nie wiem jak Wy, ale ja chciałabym zostawić tztowi moj brzuch i wyjsc sobie gdzies wieczorem z koleżanką na drinka (albo wiecej drinków ).

2 dni temu dostałam wiadomośc głosową od znajomej na fejsie "robimy bibkę, wpadajcie" i taki żal mi du.e ścisnął bo co ja mogę na tej bibce

A moja Marysia (tz) właśnie robi mi rosół i sprząta dom

Suqub
sasia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:40   #4144
Basjenia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
a ta wariatka tylko w kuchni stoi i piecze :p
a to ciasto ze śliwami a to muffiny :p kobieto opanuj się bo mi smaka robisz :P
takie muffiny to 15min roboty.a drugie tyle w piekarniku siedzą. tylko ja się ludzie pierdzielić z dodatkami... a to gruszki w cynamonie a to wiśnie z czekoladą.... ale jaki efekt.... pycha! no i do zdjęć będą ładnie wyglądać...

Saśka ja do swojego wołam Krysiahahaha...

Alekaz...pogadamy jak przyjdzie to wszystko prasować! ja wczoraj miałam "tylko"3 pralki a jeszcze jedna czeka...

Edytowane przez Basjenia
Czas edycji: 2014-10-04 o 12:43
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:40   #4145
madziqqq
Rozeznanie

a Maczuma to się nie chwaliła, że jedzie na wesele do Giżycka? u mnie ładna pogoda więc i pewnie na mazurach pięknie bo to w sumie nie aż tak daleko
Stary 2014-10-04, 12:41   #4146
grey cat
Raczkowanie

Ja też wsunęłam dziś śledzika
Wy tak o tych słodyczach, a ja teraz tylko na kawałek czekolady gorzkiej 70 % przy tej cukrzycy sobie mogę pozwolić.. mnie całą ciążę na słodkie ciągnęło
grey cat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:52   #4147
alekaz1
Zakorzenienie

Basjenia oj bede plakac jak bede to prasowac dlatego nie wiem czy pojedyncze pralki czy wlasnie kilka na raz i brac sie za prasowanie.
Stary 2014-10-04, 13:12   #4148
maczuma
Rozeznanie

Madziqqq, jak zwykle czujna nocleg mamy w Wilkasach pod Gizyckiem
Stary 2014-10-04, 13:28   #4149
madziqqq
Rozeznanie

pochwal się koniecznie zdjęciem jak wyglądałaś
Stary 2014-10-04, 13:40   #4150
Roksape
Zadomowienie

No no tematy jedzeniowe w ciąży to norma na poprzednim wątku było to samo i zaczynało się głównie po godz 22 ale przejdzie to nam jak się znajdziemy na odchowalni :p zjadła bym te wypieki Basjeni, ktoś tu ma talent do pieczenia
Mnie napadła jakaś mania sprzątania. Od rana do teraz ogarniałam chałupę i mam zamiar jeszcze za trochę podłogi umyć, bo proszą się o to już albo mam syndrom wicia gniazda, albo przeczucie, że po poniedziałkowej wizycie będę mieć nakaz leżenia :p

Maczuma udanej zabawy sama bym poszła na wyżerkę hehehe
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 13:52   #4151
LoLcIa123
Zakorzenienie

A ja mam chyba jakąś depresje ciążową.. przez te wszystkie problemy tak mi się nagromadziło.
Nic tylko leżę i płaczę ostatnio, nie chce mi się jeść, ani pić tylko tak jem, bo wypada w ciąży coś jeść :/.
Mogłabym wyjść, ale już nawet mi się nie chce, bo nic mnie nie cieszy i ciągle mam przeczucie, że coś będzie znowu zaraz nie tak, straszny pesymizm we mnie wstąpił .
Jak jeszcze mogłam chodzić, to lekarz dusz mi pomagał bardzo, a teraz ugrzęzłam w tym sama tż-et to już nawet mnie słuchać nie chce, bo ciągle knuje jakieś czarne scenariusze .

Choć zauważyłam, że ostatnio chociaż tutaj mogę się wygadać i wyżalić i jakoś nikt na mnie nie krzyczy, dziwnie ciepła i miła atmosfera

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2014-10-04 o 13:54
LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 13:55   #4152
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
a Maczuma to się nie chwaliła, że jedzie na wesele do Giżycka? u mnie ładna pogoda więc i pewnie na mazurach pięknie bo to w sumie nie aż tak daleko
O tak na Mazurach piękna pogoda
Witam się Dziewczynki. Ja pochodziłam po mieszkaniu, zobaczyłam co mam słodkiego i zjadłam mandarynke nie mam w ogóle apetytu. Aż się boję iść na wizytę, ze dostanie mi się jakiś opierdziel za tą wagę.
Dobrze, ze Internet w telefonie mam bo inaczej bałabym się później ilości stron do nadrobienia.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 13:57   #4153
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Witam się Dziewczynki. Ja pochodziłam po mieszkaniu, zobaczyłam co mam słodkiego i zjadłam mandarynke nie mam w ogóle apetytu. Aż się boję iść na wizytę, ze dostanie mi się jakiś opierdziel za tą wagę.
Dobrze, ze Internet w telefonie mam bo inaczej bałabym się później ilości stron do nadrobienia.
Mandarynke ? skąd Ty wzięłaś mandarynkę teraz? zjadłabym !! uwielbiam, zaraz mam przed oczami święta i te łupinki na stole po mandarynach i pomarańczach a ii malaga, tiki taki i kasztanki

Znalazłam to na stronce jednego szpitala myślę, że można 'podgapić'
Warto przygotować wcześniej…
DLA MAMY :
  • dowód osobisty (lub inny dokument ze zdjęciem i nr PESEL)
  • karta ciąży,
  • oryginalny wynik badania grupy krwi z czynnikiem Rh,
  • karta chip ubezpieczenia NFZ ,

• wygodną koszulę bawełnianą, najlepiej rozpinaną na piersiach (do karmienia dziecka), szlafrok, kapcie (klapki pod prysznic),
  • kosmetyki i ręcznik kąpielowy (czystość i uroda są zawsze ważne)
  • podpaski poporodowe, największy rozmiar- paczka
  • podkłady jednorazowe na łóżko(90/60 cm) 2-3szt
  • ręcznik jednorazowy, papier toaletowy
  • jednorazowe majtki z siateczki

DLA MALUSZKA:
  • pampersy 10-20 szt
  • chusteczki nawilżane do pielęgnacji ciała
  • pieluszki tetrowe – 2szt
  • komplet ubranek na dzień wypisu ze szpitala, kocyk do okrycia

NA PORODÓWKĘ WARTO ZABRAĆ:
  • wodę mineralną niegazowaną, w małych butelkach
  • landrynki, czekoladę (coś dodającego energii)
  • ciepłe skarpety
  • pomadkę nawilżającą, gumkę do włosów

DLA OSOBY TOWARZYSZĄCEJ:

• czyste zmienne ubranie – szatnia przy Izbie Przyjęć
  • wygodne, czyste obuwie
  • przekąski, napój

Dodatkowo:
  • jeśli lubicie i macie ochotę słuchać muzyki – sprzęt do jej odtwarzania
  • pachnące świeczki, kadzidełka- aromaterapia sprzyja relaksacji podczas porodu
  • olejki do kąpieli (np.lawenda), oliwkę do masażu
  • aparat fotograficzny lub kamerę

Tymoteusz
23.11.2014r

Edytowane przez LoLcIa123
Czas edycji: 2014-10-04 o 14:08
Stary 2014-10-04, 14:15   #4154
Paulinkus
Zadomowienie

Cytat:

Paulinkus ja sporo jeździłam będąc jeszcze w podstawówce i zawsze robiłam okrągłe oczy jak widziałam dzieciaki po 2,5-3 lata które ledwo się na nogach trzymały a na nartach mnie przeganiały
Chyba pozostaje nam nauczyć się jednocześnie z małym
Cytat:
Napisane przez sasia25 Pokaż wiadomość

Nie wiem jak Wy, ale ja chciałabym zostawić tztowi moj brzuch i wyjsc sobie gdzies wieczorem z koleżanką na drinka (albo wiecej drinków ).

Cytat:
Napisane przez grey cat Pokaż wiadomość
Ja też wsunęłam dziś śledzika
i zagryzłam bananem

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Na Pomorzu również jest ok 18-19 stopni i piękne słońce

Madziqq - Ty chyba pisałaś o preparowanym ryżu?
https://wizaz.pl/Kulinaria/Nowosci-k...tm_campaign=NP

Edytowane przez Paulinkus
Czas edycji: 2014-10-04 o 14:17
Paulinkus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 14:30   #4155
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
A ja mam chyba jakąś depresje ciążową.. przez te wszystkie problemy tak mi się nagromadziło.
Nic tylko leżę i płaczę ostatnio, nie chce mi się jeść, ani pić tylko tak jem, bo wypada w ciąży coś jeść :/.
Mogłabym wyjść, ale już nawet mi się nie chce, bo nic mnie nie cieszy i ciągle mam przeczucie, że coś będzie znowu zaraz nie tak, straszny pesymizm we mnie wstąpił .
Jak jeszcze mogłam chodzić, to lekarz dusz mi pomagał bardzo, a teraz ugrzęzłam w tym sama tż-et to już nawet mnie słuchać nie chce, bo ciągle knuje jakieś czarne scenariusze .

Choć zauważyłam, że ostatnio chociaż tutaj mogę się wygadać i wyżalić i jakoś nikt na mnie nie krzyczy, dziwnie ciepła i miła atmosfera
Lolcia ja Ci się wcale nie dziwie. Leżenie i te wszystkie problemy nie poprawiają humoru. Ja ostatnio też mam wszystkiego dość, widzę wszystko w czarnych barwach, i że moja sytuacja nigdy się nie poprawi. Na szczęście nie ma tego dzień w dzień, tylko mnie takie chwile nachodzą. Dzisiaj jest dobrze, bo mamy weekend a na mailu cisza i nic mnie nie drażni... oby te myśli w końcu się skończyły i żeby było lepiej jak urodzimy a tu jak najbardziej można się wyżalić, chyba nikt mnie lepiej nie rozumie jak Wy
Stary 2014-10-04, 14:33   #4156
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Lolcia ja Ci się wcale nie dziwie. Leżenie i te wszystkie problemy nie poprawiają humoru. Ja ostatnio też mam wszystkiego dość, widzę wszystko w czarnych barwach, i że moja sytuacja nigdy się nie poprawi. Na szczęście nie ma tego dzień w dzień, tylko mnie takie chwile nachodzą. Dzisiaj jest dobrze, bo mamy weekend a na mailu cisza i nic mnie nie drażni... oby te myśli w końcu się skończyły i żeby było lepiej jak urodzimy a tu jak najbardziej można się wyżalić, chyba nikt mnie lepiej nie rozumie jak Wy
razem raźniej

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2014-10-04, 14:58   #4157
alekaz1
Zakorzenienie

Oj ja tez jakos teraz zla jestem. Tz mnie wkurzyl. Ogolnie nie moge sie ogarnac z tymi ciuszkami nie wiem gdzoe je pomieszcze.
Stary 2014-10-04, 15:13   #4158
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
Oj ja tez jakos teraz zla jestem. Tz mnie wkurzyl. Ogolnie nie moge sie ogarnac z tymi ciuszkami nie wiem gdzoe je pomieszcze.
Ja przyznam szczerze, że jak już nawet będę mieć ciuszki to będę musiała kupić komodę, bo nie będę miała gdzie ich podziać i dwa, że nie wiem gdzie tą komodę postawię,nie wspominając o łóżeczku
Stary 2014-10-04, 15:24   #4159
alekaz1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Ja przyznam szczerze, że jak już nawet będę mieć ciuszki to będę musiała kupić komodę, bo nie będę miała gdzie ich podziać i dwa, że nie wiem gdzie tą komodę postawię,nie wspominając o łóżeczku
ja mam czesc szafy ale tez rozkminam czy sie zmieszcze bo ona taka nie praktyczna jest
Stary 2014-10-04, 16:41   #4160
Chemisette
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
To Ja się pochwale z okazji wczorajszej rocznicy dostalam bukiet,drzewko i duże pudełko Ferrero I pamiętał sam w związku ze jestem uziemiona zamowilismy pizzę na grubym cieście i ogladalismy filmy
Super Jeszcze tak z zaskoczenia

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
dzień dobry panieneczki!
widzę że tematy jedzeniowe to podstawa...nie ładnie tak smaka robić
dzisiaj powinno się udać zrobić wkońcu tą sesję...koleżanka się pochorowała i wolała ze mną nie spotykać żeby nic nie sprzedać. dobrze że jeszcze słoneczko jest to może uda się coś fajnego pstryknąć. a wieczorem....wieczorem mamy zarezerwowany stolik z okazji rocznicy stwierdziliśmy że nie będziemy sobie żadnych prezentów robić ale że razem wyjdziemy....więc już myślę w co by się tu wypindrzyć:P
kuchnia bałkańska...znajoma gorąco polecała, a że tam podstawą jest mięso z mięsem polewane mięsem to mój TŻ cały zadowolony a dodatkowo trafiliśmy na jakąś akcję menu za 50% więc mój matczyny instynkt sknery tak bardzo nie ucierpi:P

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

ehh takie sklepowe to nie to samo....nie ma to jak oscypek na ciepło z żurawiną. najlepiej na deptaku w jakimś zimowym kurorcie gdzie śnieg skrzypi, nogi bolą po nartach i jesteś przed lub po grzanym winie i żurku:P
ahh....w tą zime nie zaszalejemy...
Życzę miłej zabawy I mam nadzieje że sesja się udała

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Cudowna jesień dziś! Po miłym spacerze zaraz jadę do fryzjera a potem ślub i wesele Załącznik 5806177

Życzę udanej zabawy Abyś wytrzymała bawiąc się do rana

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Bo tak ma być, każda z nas rozumie że kobieta w ciąży ma różne nastroje i humory. Zawsze jest lepiej się wygadać, niż dusić to w sobie. Zawsze na Nas można liczyć_
Chemisette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 18:26   #4161
87agata
Raczkowanie

a ja dzis jestem po zakupach ktorych wcale nie planowalam ale cos mnie tak naszlo ze kupilam: 3 srednie paczki pieluch pampers tych zoltych jedynek bo byly 3 w cenie 2
masc metanium (super sprawa pomoze tam gdzie sudocrem juz nie da rady) ale w Pl chyba nie dostepne , wielka tuba bepantenu , wkladki laktacyjne j&j, emulsje do kapieli od pierwszych dni J&J ten z pompka tez jest swietny, maternity pads czyli te grube wielkie podpaski-dla tych co mieszkaja w UK to te z Boots sa najlepsze, 2 smoczki tomee tipee,, stanik do karmienie z h&m usztywniany ale bez drutow bo jakos te miekkie szmaciane do mnie nie przemawiaja, a i koszula do karmienia do mnie z Pl juz idzie taka co sie cuca wyjmuje bez koniecznosci rozpinania czegokolwiek http://www.ebay.co.uk/itm/Maternity-...item4d117e125c
ogolnie to kupilam wszystko to co mi zdalo egzamin przy pierwszym dzieciu, wiem na pewno ze nigdy juz nie wysmaruje dziecka oliwka J&J lawendowa na dobry sen hehe moje dziecko napewno by po niej nie zasnelo darla sie w nieboglosy a skora czerwona jak rak
Stary 2014-10-04, 19:07   #4162
alekaz1
Zakorzenienie

Jak tak patrze na poprane ciuszki te male to normlanie tak mi fajnie moze prasowanie tego tez nie bedzie takie zle.

Juz bym chciala zeby mala byla z nami. Jak wszystko poukladma w szafie to wam zdjecie wstawie
Stary 2014-10-04, 19:45   #4163
19Inka90
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj zrobilam sobie krótkie wychodne u mnie w mieście była akcja ze za każde 2kg oddanych ciuchow dostawało się bony na zakupy udało mi się wylosowac bon na zakupy do reserved kids i kupilam Mili slodziutka czapkę zimowa

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 20:30   #4164
basiabasia989
Rozeznanie

Witajcie Ja dzisiaj po uroczystym rozdaniu dyplomów i kawie z wykładowcami A potem poszłyśmy na obiad z dziewczynami miły dzień tylko ja nie wiem gdzie wy to słońce miałyście...u mnie zimno i pochmurno
A właśnie upieklam szarlotkę pachnie w całym domu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-10-04, 22:33   #4165
19Inka90
Wtajemniczenie

Lolcia a mandarynki są juz na pewno w Biedronce Ja od wczoraj się zajadam

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 22:44   #4166
madziqqq
Rozeznanie

wam tylko jedzenie w głowach! ochoty narobiłyście znowu
Stary 2014-10-05, 01:45   #4167
maczuma
Rozeznanie

Skoro o jedzeniu mowa - na weselu było fondue czekoladowe z piankami nie byłam w stanie się oprzeć, mam nadzieję, że wytańczyłam zbędny cukier
Stary 2014-10-05, 08:06   #4168
sjero
Raczkowanie

dzień dobry w ten paskudny niedzielny poranek kilka dni nie zaglądałam, bo w pracy mnóstwo roboty, w domu też ciągle coś

w końcu ogarneliśmy się, pojechaliśmy do Ikei, kupiłam wanienkę i te zawieszane kosze na łóżeczko. Na Allegro zamówiłam prześcieradła, ochraniacz na materac, podkłady na łóżko, podkłady poporodowe z Hartmana, 3 pary majtek siatkowych - więc zaś kilka rzeczy do przodu W sumie to jeszcze przewijak tylko, a potem apteczne rzeczy i kosmetyki. W tygodniu wezmę się powoli za pranie i prasowanie.

Ostatnio mała mnie nastraszyła, bo miała dzień lenia i nie chciała się ruszać za bardzo, nie wiedziałam, czy jechać w nocy na izbę, czy nie, ale na szczęście od rana zaś fikała jak zwykle

A w środę zaczynam zajęcia w szkole rodzenia, normalnie czuję się jak pierwszoklasista mąż się śmieje i pyta, czy kupię mu tytę na pierwsze zajęcia

Zostało mi jeszcze 85 dni, coś czuję, że zleci jak szalone ostatnio byliśmy na 18stce syna koleżanki, przyjechała inna koleżanka, która miała termin na 8 października. Mówiła, że cały czas powtarzała córeczce, że ma siedzieć grzecznie w brzuszku dopóki tych urodzin nie zaliczą na imprezie co chwilę coś wcinała mówiąc, że trzeba sobie pojeść, bo to jej ostatnie dobre żarełko i faktycznie, następnego dnia po południu telefon, że urodziła 2 tygodnie wcześniej praktycznie, też bym tak chciała
sjero jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 08:23   #4169
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maczuma Pokaż wiadomość
Skoro o jedzeniu mowa - na weselu było fondue czekoladowe z piankami nie byłam w stanie się oprzeć, mam nadzieję, że wytańczyłam zbędny cukier
Pianki

Cytat:
Napisane przez sjero Pokaż wiadomość
dzień dobry w ten paskudny niedzielny poranek kilka dni nie zaglądałam, bo w pracy mnóstwo roboty, w domu też ciągle coś

w końcu ogarneliśmy się, pojechaliśmy do Ikei, kupiłam wanienkę i te zawieszane kosze na łóżeczko. Na Allegro zamówiłam prześcieradła, ochraniacz na materac, podkłady na łóżko, podkłady poporodowe z Hartmana, 3 pary majtek siatkowych - więc zaś kilka rzeczy do przodu W sumie to jeszcze przewijak tylko, a potem apteczne rzeczy i kosmetyki. W tygodniu wezmę się powoli za pranie i prasowanie.

Ostatnio mała mnie nastraszyła, bo miała dzień lenia i nie chciała się ruszać za bardzo, nie wiedziałam, czy jechać w nocy na izbę, czy nie, ale na szczęście od rana zaś fikała jak zwykle

A w środę zaczynam zajęcia w szkole rodzenia, normalnie czuję się jak pierwszoklasista mąż się śmieje i pyta, czy kupię mu tytę na pierwsze zajęcia

Zostało mi jeszcze 85 dni, coś czuję, że zleci jak szalone ostatnio byliśmy na 18stce syna koleżanki, przyjechała inna koleżanka, która miała termin na 8 października. Mówiła, że cały czas powtarzała córeczce, że ma siedzieć grzecznie w brzuszku dopóki tych urodzin nie zaliczą na imprezie co chwilę coś wcinała mówiąc, że trzeba sobie pojeść, bo to jej ostatnie dobre żarełko i faktycznie, następnego dnia po południu telefon, że urodziła 2 tygodnie wcześniej praktycznie, też bym tak chciała
U mnie jest pięknie, słonecznie
Ja swojej powtarzam, że ma czas do 19 grudnia i byłoby najlepiej jakby wtedy się urodziła że 26 to za późno

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 08:37   #4170
mysza88
Rozeznanie

dzień dobry
u nas też piękna pogoda.
tż pojechał na szkolenie... wraca we wtorek w nocy :/ lipa... musze sobie zaplanowac jakoś dzisiejszy dzień, a już jutro mam wizyte pierwsza z ktg i już się doczekać nie mogę
mysza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości