|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Dziewczyny piękne kąciki dla maluchów
![]() ![]() U mnie od dwóch dni bóle podbrzusza jak przy miesiączce... Co jakiś czas kłucie w szyjce. Mam nadzieje, ze to normalne uroki 3 trymestru. Po badaniach zostałam zakwalifikowana do Zzo. ![]() ![]() ...a po za tym to mam walkę z tżtem co do imienia ![]() ![]()
#3692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super! Bardzo ładnie urządzony. I ten musztardowy kolor wózka ![]()
![]() |
#3693 |
Raczkowanie
|
No właśnie Olya, ja też od 2 dni mam takie pobolewania. Raczej ciągnie na boki, jakby cos sie rozciagalo, ale sam dol tez. Mam nadzieje, ze to jeszcze nie zaden zwiastun? Bo dopiero 35tc...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3695 |
Zadomowienie
|
Ja na zgage mam syrop, położna mi przepisala. Niedobory w smaku ale skuteczny.
Kasiaa, śliczny kącik. Taki dziewczęcy ![]()
#3696 |
Wtajemniczenie
|
najadłam się pizzy domowej
popiłam karmi dobrze mi ![]() trochę zgaga się zaczyna, ale na razie siedzę, więc nie jest źle ![]() idę na allegro pobuszować za robotami takimi co to każde ciasto ulepią, na pierogi, pizzę i zetrą ziemniaki na placki ![]()
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajna sprawa podobno ![]() Rosalie fajne komódki! ![]() mnie po jabłku meczy zgaga, ale po brzoskwiniach nie i mogę je jesc przy cukrzycy ![]() dobra, ide jeszcze pozmywać, wykapac się i do lozka ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3699 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() oki ![]()
![]() |
#3700 |
Rozeznanie
|
urodze zaraz z emocji przez to KSW ;P ten polak Karol co przed chwila wygral to sexyyy byl :P
![]()
#3701 |
Wtajemniczenie
|
kurde..
zejdzie nad tym robotem, bo w ogóle nie jestem w temacie muszę ogarnąć na co zwrócić uwagę, co ma jakie opinie... w każdym bądź razie coś w ten deseń: http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...120.bhtml#opis
![]() |
#3702 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Lubie kaciki dla maluszkow ogladac ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Klade sie spac bo jakas zmeczona jestem heh Jutro pobudka przed 7. Jedziemy do tesciow.... Przespanej nocki Wam zycze ![]() Dobranoc |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3703 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#3704 |
Zakorzenienie
|
No i nie usne! ;-(
Biodra mnie bola tak,ze z boku na bok ciezko jest mi sie przekrecic, w dodatku niewygodnie ;-/ nie, no porazka... Chociaz Incepcja leci w tv, to sobie Leo poogladam,ale marne pocieszenie to! :-/ Nie mam tez info od kolezankio porodzie jakies 12 h to trwa...
Hania <3 8.11.2014r. <3 i Basia 3.04.2017 ![]() Edytowane przez martha330 Czas edycji: 2014-10-04 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3705 |
Raczkowanie
|
Fiorella no wlasnie nie
![]() ![]() pokoj juz gotowy a lokatorka zamieszka w nim dopiero za jakis czas, za to owa lokatorka ni bedzie miala co na siebie wlozyc zaraz po porodzie, bo jej szanowna mama jeszcze nie wyprala jej ciuszkow ![]() ![]() Esti, Zanet no niestety Tz juz zjadl ta babke cala, jemu zdecydowanie smakowala ![]() ![]() Ela ja slyszalam sam dobre opinie o tym http://www.kitchenaid.co.uk/fo/the-artisan-stand-mixer tylko on strasznie drogi jest ![]() jesli nie o cos takigo ci chodzi to przepraszam, ja laikiem jestem jesli chodzi o sprzet kuchenny ![]() ok, uciekam spac, jutro siostra z maluchami do mnie przyjezdza, bedzie si dzialo... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3706 |
Wtajemniczenie
|
Nie śpię od 00.30
![]() W tv nic ciekawego nie leci... zwariowac idzie...
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja usnelam jakos przed druga! ![]() I obudzilam sie teraz, mysle, ze trzy godziny snu to spoko ![]() Zalamka! Ale przynajmniej odczytalam wiadomosc,ze kolezanka urodzila po ok 15 h! W zaczynajacym.sie 38tc maly wazyl 2900 i mial 52 cm!!!! Jupi! Chociaz to!
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3709 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrej niedzieli |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3710 |
Raczkowanie
|
Kasia427
![]() Rosalie01 świetny przewijak i pokoik Olya też mam takie bóle od paru dni jak przy miesiączce, plus bóle szyjki przy chodzeniu ale jeszcze tydzień temu miałam wszystko długie i pozamykane wiec porodu nic nie zwiastowało. Zastanawiam się jak jest teraz. Ja oglądałam KSW na raty, budziłam się chyba co drugą walkę. Złapał mnie skurcz łydki na ranem i myślałam że umrę z bólu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3711 |
Zakorzenienie
|
Kolezanka rodzila w medeorze... na razie nie pisze do niej,niech odpocznie,naciesza sie Malym!
U mnie niedziela pelna para! Skoro sie tak wstalo, strasze skurcze lydek mnie lapia,a tyle biore magnezu...uhhh...
![]() |
#3712 |
Wtajemniczenie
|
Martha gratki dla kumpeli!
Frau dużo zdrowia, u mnie tez poprzeziebiane chłopaki... a starszy dzisiaj rano jeszcze na ucho sie skarzyl :/
#3713 | |||||||
Zadomowienie
|
U mnie też wczoraj było słonecznie ale chłodno.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My w zasadzie kącik też już mamy ale jeszcze nie nadaje się do fotografowania, w łóżeczku leży pościel do wyprania a na komodzie różne pierdoły, ogólnie jeszcze bałagan. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i super kolorek wózka! Za mną koszmarna noc...w ogóle nie mogłam spać ![]() Wczoraj nastąpił kolejny przełom i ja z dziewczynkami przejęłyśmy duży pokój, ale się narobiliśmy... ![]() ![]() Za to w naszym pokoju jest wszystko: łóżko sypialniane, obok łóżeczko, obok komoda, w drugiej większej części meblościanka, która stała tu już wcześniej, stół z krzesłami i "najgorsze"- zabawki Antoski, których nie mam gdzie ulokować, przydałby się jakiś regał albo coś bo chociaż są poukładane to i tak tworzą straszny bałagan. Zdj kącika wrzucę jak znikną graty z komody i łóżeczka, może coś jeszcze nad łóżeczkiem powieszę. Po tej całej akcji byłam nieżywa, byłam przekonana, że będzie mi się super spało a tu dooopa ![]() Teraz jeszcze uświadomiłam sobie jedną rzecz: mam łóżeczko z płozami ( da się zdemontować) i jak ja będę kłaść przewijak na nim ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3714 |
Zakorzenienie
|
Martha gratulacje ciociu
![]() Tez miałam ciężka noc,2 godziny bezssennosci bo córkę bolala głowa,martwie się bo ostatnio cos często się skarży na bol głowy właśnie...
#3715 |
Wtajemniczenie
|
Ela, ja mam właśnie Bosha, tylko tego http://www.electro.pl/Robot_BOSCH_MUM4875EU-519335.html, miesza, mieli, sieka, mieli ziemniaki, warzywa, wyrabia ciasto, piane ubija itp. Mam go kilka lat i często korzystam.
Rosalie, Kasia, super kąciki dla dzieci, muszę sie wziąć za to wreszcie Begie, a te płozy można blokować? Mąż na rybach, my oglądamy ScoobyDoo, znów ładna pogoda ![]()
#3716 |
Zakorzenienie
|
Begie czyli kolejna z niespokojna noca
![]() A ja powiem Wam,ze juz sie boje,bo zbliza sie pelnia znow! Chyba 8/9 pazdziernik i wtedy na bank moge szukac sobie innego zajecia niz spanie! No zesz... U mnie slonecznie,ale bardzo chlodno. Tz wrocil po dwoch dniach nieobecnosci, zapytal co na obiad i poszedl spac... ja dzis nie bede sie przemeczac, o nie! Nie po wczorajszym bolu bioder i krzyza. Skocze tylko do apteki po apap czy panadol, bo nic nie mam,a glowa lekko daje znac o sobie, zeby tylko nie poczatek przeziebienia!!! ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Oj tak! Zostalam podwojna ciocia w ten weekend ![]() Teraz to juz chyba czas na zostanie matka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej się boję, że Wandzia będzie budzić Antosię w nocy, obym miała spokojne dziecko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Jeszcze co do spania to kurde! - zamiast człowiek wypocząć przed porodem to się biedny umęczy a skąd siłę wziąć na ten wielki wysiłek w czasie porodu????!!!! a po porodzie też najprawdopodobniej nie przespane noce, przynajmniej na początku... nie pamiętam, żebym cierpiała na taką bezsenność w poprzedniej ciąży...zgaga mnie męczyła w nocy niesamowita ale wypiłam mleko i przechodziło i spałam ładnie...eh |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
Wtajemniczenie
|
Mój syn spał ładnie w nocy, bardzo szybko zaczął przesypiać noce, w dzień też ładnie spał.
Nieprzespane noce zaczęły nam sie dopiero jak zaczął ząbkować, a ja właśnie wróciłam do pracy po macierzyńskim. Pierwszą noc, kiedy wstawałam kilkanaście razy do płaczącego synka zaliczyłam dokładnie z soboty na niedzielę przed pierwszym dniem w pracy, wtedy przez kilka miesięcy jak zombie chodziliśmy. Teraz myślę, że będzie odwrotnie.
#3719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Czekoladka może zatoki małą bolą? albo po prostu od przeziębienia... U nas dzisiaj piękna pogoda, miałam nic nie robić, a już z rana ogarnęłam z chłopakami ich pokój, poodkurzałam, wstawiłam pranie, zaraz się biorę za prasowanie ![]() ![]()
![]() |
#3720 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny piękne pokoiki macie !
![]() Ja już się nie mogę doczekać kiedy urodzę, w końcu zjem coś normalnie i nie będę czuć zgagi ![]() U mnie taka mgła że szok... odpaliłam świeczki cynamonowo -jabłkowe i czuję jesień ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.