Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-04, 09:39   #241
meneq
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver lepiej, leki jej pomogmy i nowa karma, nie sika na kanape juz, nie popuzzcza, jedt duuuzo lepiej!!!

Yellow, sliczny kociak!!!

Marsi Rozwalil mnie opis!!!

Swoja droga ja dalej ciasna jak dziewica jestem, serio kurde, nie ma juz takich problemow jak byly jak bylam kp, ale o szybkim numerku mozemy zapomniec na wieki juz chyba I kto to pierdzieli o wiadrze po porodzie?!?!?!?!?! Sciemy sciemyyyy

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

Ty bylas cerowana? Ja rowniez i tez jestem jak dziewica, ale na szczescie szybki numerek dajemy rade.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:15   #242
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Powiem Wam ze ponad dycha mniej z ciałka i moje życie sexualne nabiera tępa. Juz się nie mogę doczekać końca roku jak zejdzie jeszcze z 5kg lub swoich urodzin. O moim marzeniu - idealnej wadze boje się juz nawet myśleć bo chyba wtedy będę chodzić okrakiem...

Swoją drogą tz dziś odpowiedział na moje pytanie- czy w związku z tym ze schudłam troszkę ma większą ochotę-a on na to, ze bardzo go pociągam i napewno dlatego ze jestem szczuplejsza. W sumie się nie dziwię-BYLAM GRUBA a teraz jestem lepszy tluscioch:p

PSTRYKU masz rację kolana siadają i wogole ja po porodzie i nawet jeszcze na początku tego roku czułam się fatalnie. Chodziłam jak taki pączek. .. ciężko stawom. Ciężko całemu ciału. Choć ja problemy z kolanami miałam już w liceum a wtedy rozmiar 36 nosiłam. Ale napewno tyle kg nadwagi nie pomaga. Teraz znacznie mniej dokuczają mi kolana ale poza niższą wagą- napewno lepsza kondycja i sprawność fizyczna tez mają wpływ. Dlatego jeszcze przynajmniej 15 kg. Nie tyle dla wyglądu ale teraz już wiem że przede wszystkim dla ZDROWIA.

p.s. nie mam jak zrobić foty butów . Jutro może być?
Wiecie co moja dziec od 6 msc zycia nie chciala w wozku a öd wczoraj calymi dniami wozi sie w wozku na zmiane
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:15   #243
gojka24
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Aha i jeszcze do Gojki-nie wiem Kochana ile masz wzrostu ale zapewniam Cię ze mam większy nadbagaz i to sporo. a w dniu porodu miałam trzy cyfrową wagę... dziś jest 79 kg i to jest przynajmniej o 15 za dużo. Ale od niedzieli po dwóch tygodniach przerwy wracam do gry-do końca roku musi być przynajmniej 5 kg mniej
A w dniu moich 30 urodzin(czyli 25 marca) pragnę zrobić sobie prezent i mieć 65 kg. Będę lachonem :p
Wzrost 164, waga obecna 71 Zapomniałam dodać najważniejszego. W ciągu miesiąca doszło mi 5 kg. To chyba zdecydowanie za dużo, zwłaszcza, że jem tak samo, ruszam się więcej. No nie robię nic co bym mogło przyczynić się do aż takiego wzrostu wagi. No i właśnie najbardziej zmartwiło mnie to, że w tak krótkim czasie aż tak waga mi wzrosła. MAm też strasznie odstający brzuch, jakbym piłkę połkneła. Często wyglądam jakbym w ciąży była. Przy najbliższej okazji pójdę do lekarza.

A teraz mykam sprzątać i obiadek gotować. Taka piękna pogoda, że grzechem byłoby nie wyjśc na spacer i nie zrobić dziecku sesji zdjęciowej Miłego weekendu
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:17   #244
sarah67
Zadomowienie

Neti

A stosujesz jakas diete ?
Stary 2014-10-04, 10:42   #245
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Pstryniu i jak siostra dorwala torbe? Tz powiedzial, ze sprawdzi po pracy czy cos zostalo ale szczerze watpie
Na watku lidlowym babka pisala, ze brali po 10 sztuk... A na olx juz za 400 zl wystawione. Zalosni ludzie, mam nadzieje, ze nikt nie kupi tego z taka przebitka.
tak, troche ludzi bylo na wejsciu ale kupila bez problemu buty tez byly tyle ze dziewczece

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
miłego weekendu, tygodnia, i weekendu!!!

leciiiiim
spokojnego lotu i oczywiscie wspanialego wypoczynku!!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:44   #246
nafiyqa
Zakorzenienie

GOJKA, faktycznie dziwne to troche... moze to rzeczywiscie tarczyca? Lepiej to sprawdz.

Nie ogarniam tego szalu Lidlowego, nigdy nie bylam rano na otwarciu, ale to, co piszecie to jakis kosmos dla mnie!
Teraz maja byc ubranka dla dzieci, wiec tez pewnie bedzie sie dzialo.

MARSI, ale jaki prawdziwy ten wpis!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 11:51   #247
litllesweetangel
Lurker ;)

Nancy foto w parce w klubie

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:15   #248
hope01
Zakorzenienie

Ewulka miłego

Pierdzielicie z tymi torebkami ludzie sa nienormalni. Mój tata specjalnie wczoraj mi zjeździł 3 Lidle za butami dla Młodego i nie ma nic

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 18:11   #249
nafiyqa
Zakorzenienie

Co to za spustoszenie?!
Znowu nowy watek czy co? :P

Stary 2014-10-04, 18:21   #250
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Co to za spustoszenie?!
Znowu nowy watek czy co? :P
Sobota
Dziolchy z maluchami imprezuja
Stary 2014-10-04, 18:33   #251
s i l v e r
Zakorzenienie

Co tu taka cisza? Weekend jest czy co?
Ja u rodziców jestem bo tż cały weekend w pracy.
Cytat:
P.s. które fajniejsze?
Te drugie mi się podobają
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
miłego weekendu, tygodnia, i weekendu!!!

leciiiiim
Miłego wypoczynku

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Silver lepiej, leki jej pomogmy i nowa karma, nie sika na kanape juz, nie popuzzcza, jedt duuuzo lepiej!!!

Yellow, sliczny kociak!!!

Marsi Rozwalil mnie opis!!!

Swoja droga ja dalej ciasna jak dziewica jestem, serio kurde, nie ma juz takich problemow jak byly jak bylam kp, ale o szybkim numerku mozemy zapomniec na wieki juz chyba I kto to pierdzieli o wiadrze po porodzie?!?!?!?!?! Sciemy sciemyyyy

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Super że leki pomogły
Stary 2014-10-04, 20:20   #252
MaJulMi
Raczkowanie

Witam się wieczornie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
Majulmi witajcie w domu spokojnej nocy Wam życzę i dużo zdrowia dla Julci

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
zdrowka dla wszystkich malutkich i duzych

-------
jadac do przychodni tlumaczylam mlodemu do kogo jedziemy i po co i takie tam... czekamy w kolejce (na szczescie tylko jedna ososba byla przed nami , za to za nami pierdyliard - sie ma to wyczucie czasu ), na horyzoncie pojawia sie lekarz a Kuba:
-oooo, pan doktolek idzie!

Cytat:
Pytam sie o te bledy bo chcialabym wiedziec jakich sytuacji mam sie wystrzegac. bo byc moze robie to samo nie wiedzacze to w przyszlosci przyniesie taki fatalny skutek...
jejku, jaka to odpowiedzialnosc na nas spoczywa wychowanie jest takie trudne jak ja sie napatrze na dzieciaki u mnie w szkole to glowa puchnie poprostu. strasznie boje sie tego ze gdzie popelnie blad i ze nie bede umiala sie z tego wycofac, ze bedzie juz za pozno itd...
Ja też mam poczucie bardzo dużej odpowiedzialności, która na mnie spoczywa. I tak jak z małym dzieckiem wydaje mi się że dość łatwo się porozumieć i tłumacząc i będąc empatycznym można bardzo dużo zdziałać tak mam ciągle wrażenie że przy wchodzącym w nastoletniość już nie będzie tak łatwo. Może to przyjdzie z czasem ale nawet jak na jakichś grupach, typu RB są pytania o maluchów to wydają mi się te rzeczy proste, tak jak gdy mowa o problemach z nastolatkami nie mam pojęcia jakbym się zachowała. Jak wyznaczyć granice vs danie swobody i zaufanie. Mam nadzieję że po prostu z czasem ta wiedza/intuicja przyjdzie na bieżąco.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
pstryku nie ma złotego środka

a tak wogóle to kocham obserwować mojego szkraba, kocham kiedy on się smieje, jest taki niewinny i szcześliwy
lubię jeszcze ukradkiem obserwować TZ i Leosia, moj Tz jest bardzo czuły dla niego, szepta mu coś do uszka i mały chichocze, jak go odwozi do przedszkola zaswsze patrze przez okno, Tz z taką czylością poprawia mu bluzę,całuje go w karczek- chyba jest nieźle odjechany na punkcie malego

Ja też uwielbiam patrzeć jak mój mąż zajmuje się Małą, ostatnio Julka ma etap mamowy, przytula się raczej tylko do mnie, zasypiać chce ze mną więc jak ostatnio mężowi udało się ją uśpić i zasnęła mu na klacie to nie chciał jej odłożyć do łóżeczka tylko że on się wyprzytula bo normalnie nie ma na to szans

Cytat:
dlatego ja nazwałam to syndromem króla maciusia, cały świat się kreci wokol chłopca, rodzice są totalnie podporządkowani i ...... chyba się go boją
ostatnio była taka dziwna sytuacja, przyjechaliśmy do nich po łózeczko dla Leosia, ich synek stwierdził,że on nie chce Leosia i się nie zgadza by go odwiedził no cóż mama zamaist tłumaczyć to powiedziala.....że Leos przyjechał tylko na chwilkę i zaraz pojedzie do domu
miłe co?
No to już absolutnie nie jest rb, tylko ślepe dawanie wszystkiego dziecku, a przecież nie o to w rb chodzi.

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Ale zescie popisaly
Moja niunia dzis dwie drzemki drugs to spala mi a raczkach biedulka moja oczka takie szkliste zalzawione
Sorki ze sie nie odnosze ale
Lece troche odrobic lekcje
Moje malzenstwo chyba sie wypalilo
Tylko szkoda ze akurat teraz jak jest Nat, a jestesmy 17lat razem
Zdrowka dla chorowitkow
Może potrzeba Wam z mężem jakichś porządnych wakacji, żebyście odpoczęli od codziennych obowiązków, pobyli razem nie myśląc o codzienności? Nie musi to być przecież jakiś wypasiony wyjazd, może wystarczy przedłużony weekend gdzieś blisko...

Co do szczepień, my już na wszystko poszczepieni, została ewentualnie ospa ale chyba na razie odpuścimy.
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 21:10   #253
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Nancy foto w parce w klubie
pędzę obczaić

Sarah tulę Cię mocno Kochana oby Wam się wszystko poukładało...

my dzisiaj spędziliśmy bardzo, bardzo miły dzień w bardzo fajnym towarzystwie
Debrah została u nas jedna spinka Amelki, oddamy następnym razem
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 21:47   #254
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Wzrost 164, waga obecna 71
Wzrost 166, waga obecna 80

Ale to, że tyle przybrałaś w tak krótkim czasie to faktycznie może coś z hormonami być No albo ciąża

Dziś mieliśmy pierwszą od prawie 2 miesięcy przespaną noc Od północy do 8, co prawda z nami całą przespała, ale się wyspaliśmy
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 21:54   #255
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Neti

A stosujesz jakas diete ?
Nie stosuje diety bo nie umiem się trzymać. jem tez nieregularnie co jest złe ale będę starała się to zmienić. Nie jem Smażonego a raczej zdrowo . Dużo warzyw i owoców . Pije dużo wody. .ot tyle.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-10-05 o 06:58
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 22:13   #256
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
pędzę obczaić

Sarah tulę Cię mocno Kochana oby Wam się wszystko poukładało...

my dzisiaj spędziliśmy bardzo, bardzo miły dzień w bardzo fajnym towarzystwie
Debrah została u nas jedna spinka Amelki, oddamy następnym razem
To nic, ma dużo spinek i jednocześnie ciągle gubi: )
Bardzo dziękujemy za towarzystwo też, trzeba nam się było wyrwać z domu i pogadać: )

Potem Ami opowiadała babci ze była u cioci ani i był tam chłopczyk (bo Kuba nie wymowi: ) ), do następnego!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 22:24   #257
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Bardzo dziękujemy za towarzystwo też, trzeba nam się było wyrwać z domu i pogadać: )

Potem Ami opowiadała babci ze była u cioci ani i był tam chłopczyk (bo Kuba nie wymowi: ) ), do następnego!
ale fajnie
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 22:24   #258
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MaJulMi Pokaż wiadomość
Witam się wieczornie

Ja też mam poczucie bardzo dużej odpowiedzialności, która na mnie spoczywa. I tak jak z małym dzieckiem wydaje mi się że dość łatwo się porozumieć i tłumacząc i będąc empatycznym można bardzo dużo zdziałać tak mam ciągle wrażenie że przy wchodzącym w nastoletniość już nie będzie tak łatwo. Może to przyjdzie z czasem ale nawet jak na jakichś grupach, typu RB są pytania o maluchów to wydają mi się te rzeczy proste, tak jak gdy mowa o problemach z nastolatkami nie mam pojęcia jakbym się zachowała. Jak wyznaczyć granice vs danie swobody i zaufanie. Mam nadzieję że po prostu z czasem ta wiedza/intuicja przyjdzie na bieżąco.

Ja też uwielbiam patrzeć jak mój mąż zajmuje się Małą, ostatnio Julka ma etap mamowy, przytula się raczej tylko do mnie, zasypiać chce ze mną więc jak ostatnio mężowi udało się ją uśpić i zasnęła mu na klacie to nie chciał jej odłożyć do łóżeczka tylko że on się wyprzytula bo normalnie nie ma na to szans

No to już absolutnie nie jest rb, tylko ślepe dawanie wszystkiego dziecku, a przecież nie o to w rb chodzi.

Może potrzeba Wam z mężem jakichś porządnych wakacji, żebyście odpoczęli od codziennych obowiązków, pobyli razem nie myśląc o codzienności? Nie musi to być przecież jakiś wypasiony wyjazd, może wystarczy przedłużony weekend gdzieś blisko...

Co do szczepień, my już na wszystko poszczepieni, została ewentualnie ospa ale chyba na razie odpuścimy.
Tez tak myslalam, maz ciagle pracuje, ja ciagle to samo robie' maz, ze ja mam ciagle pretensje a ja ze on mnie nie rozumie

Milego wieczorku
Ksw leci
Maz mial jechac
Stary 2014-10-04, 23:33   #259
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Tez tak myslalam, maz ciagle pracuje, ja ciagle to samo robie' maz, ze ja mam ciagle pretensje a ja ze on mnie nie rozumie
U nas to samo od baaaaardzo dawna.
Dlatego doskonale Cie rozumiem

Jestesmy u t.
Syn moj sobie uwidzial, ze o tej porze tylko mieczaki spia i nie zamierza zasypiac
Pewnie zasnie dopiero jak wszyscy sie polozymy.

Sama bym sie z checia polozyla, bo jakas padnieta jestem,
Ale spoko, na sniadanie zjem regeneracyjny rosolek i bede jak nowa

Stary 2014-10-05, 09:02   #260
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Sobota
Dziolchy z maluchami imprezuja

bez maluchów maluchy u teściowej, a my w górach z resztą rodziny. Fajnie było, chociaż nóg nie czuję. Wchodziliśmy lajtowo na Krawców Wierch, ale schodziliśmy inną trasą, w efekcie do auta asfaltem szliśmy... 2,5h
Ale piwko w schronisku to jest to

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

A fotki???

Agatka ma kolegę Bogusia i w przedszkolu z innej grupy jest pani Bogusia. I mówi: BoBuś i pani BoBusia za nic nie koduje, że tam G jest.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 09:08   #261
sarah67
Zadomowienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48403264]bez maluchów maluchy u teściowej, a my w górach z resztą rodziny. Fajnie było, chociaż nóg nie czuję. Wchodziliśmy lajtowo na Krawców Wierch, ale schodziliśmy inną trasą, w efekcie do auta asfaltem szliśmy... 2,5h

A fotki???

Agatka ma kolegę Bogusia i w przedszkolu z innej grupy jest pani Bogusia. I mówi: BoBuś i pani BoBusia za nic nie koduje, że tam G jest.[/QUOTE]
Ale Wam fajnie bylo
Zazdraszczam
Cytat:
U nas to samo od baaaaardzo dawna.
Dlatego doskonale Cie rozumiem

Jestesmy u t.
Syn moj sobie uwidzial, ze o tej porze tylko mieczaki spia i nie zamierza zasypiac
Pewnie zasnie dopiero jak wszyscy sie polozymy.

Sama bym sie z checia polozyla, bo jakas padnieta jestem,
Oby sie Wam i nam poprawilo
Stary 2014-10-05, 09:48   #262
sylwietta1988
Zakorzenienie

Hej kochane,nie ogarniam mojego dziecka on NIE ŚPI..... Na noc zasypia około 21-22,pobudka w nocy to standard i 2-3 godz tugezy...
Zasypia przewaznie w okolicach 5 rano i wstaje j ak juz jestem w pracy... W dzien albo spi godzine albo wcale.... Ja sypiam teraz okolo 4 godz, bo jak wracam przed 17 to mnie na krok nie odstepuje az zasnie i dopiero wtedy mam mozliwosc zrobienia czegokolwiek dodam tylko,ze za mną nie placze jak mnie nie ma, a tz zajmuje sie nim rewelacyjnie teraz cały tydzien ustalił sobie popołudniówki i nocki zeby mały nie był sam z t.
Z rzecy mniej przyjemnych to młode zasmarkane i kaszle, ja tez, az wstyd miedzy ludzi isc

Potrzebuje pomysłu na prezent rocznicowy dla tzta zaraz 5 lat stuknie
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 10:02   #263
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hej kochane,nie ogarniam mojego dziecka on NIE ŚPI..... Na noc zasypia około 21-22,pobudka w nocy to standard i 2-3 godz tugezy...
Zasypia przewaznie w okolicach 5 rano i wstaje j ak juz jestem w pracy... W dzien albo spi godzine albo wcale.... Ja sypiam teraz okolo 4 godz, bo jak wracam przed 17 to mnie na krok nie odstepuje az zasnie i dopiero wtedy mam mozliwosc zrobienia czegokolwiek dodam tylko,ze za mną nie placze jak mnie nie ma, a tz zajmuje sie nim rewelacyjnie teraz cały tydzien ustalił sobie popołudniówki i nocki zeby mały nie był sam z t.
Z rzecy mniej przyjemnych to młode zasmarkane i kaszle, ja tez, az wstyd miedzy ludzi isc

Lol Twoja i Bartula obecnosc jest najlepszym prezentem dla niego

U nas tez znowu kaszel( mamy lek wykrzusny, wiec chyba powinna kaszlec?) ale widze, ze te zatoki chyba juz puszczaja bo non stop przezroczysta wydzielina pod nochalem.

edit. Patrzcie zapomnialabym pochwalic sie i pozalic jednoczesnie. 2 liczby i bylabym milionerka!! A tu tylko czworka, ale zawsze jakas kasa :P

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry

Edytowane przez litllesweetangel
Czas edycji: 2014-10-05 o 11:07
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 12:32   #264
pstryczek84
Zakorzenienie

dzien dobry!!!!

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Ale to, że tyle przybrałaś w tak krótkim czasie to faktycznie może coś z hormonami być No albo ciąża
tez o tym pomyslalam

Cytat:

co macie teraz na podwieczorek?
little-o kurcze, juz tak blisko bylo ja nigdy czworki nie mialam, co najwyzej 3ka. gratki!

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

fewciu - co u was? jak mala? ostatnio pisalas ze bardzo kaszle...

Stary 2014-10-05, 12:37   #265
jakajakaja5
Raczkowanie

Hej. My ostatni weekend na długi czas u t. No i widać jak bardzo teście kochają krzysia. Az za bardzo! każde jekniecie, pierniecie itp i sa przy nim. Wyreczaja we wszystkim a co najgorsze wiecznie podtykaja mu smoka. Az się z t. Zciełam. Na szczęście teraz przez miesiąc będziemy mieli odwyk od dziadków i popracuje nad tym problemem, bo to już zaczyna robić się problem w moim odczuciu.
Marsi trzymaj się w dwupaku jak najdłużej!
Szaja super weekend !
Wszystkim chorowitkom zdrowia
Teraz przez miesiąc może być mnie mało lub wręcz w ogóle ale postaram się jak najszybciej odezwać po zakonczonej pracy. Wszystich swietych is coming aaaaaaaa trzymajcie się cieplutko i zebym same pozytywne posty przeczytala jak wrócę. Pa
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 13:14   #266
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

-------
jadac do przychodni tlumaczylam mlodemu do kogo jedziemy i po co i takie tam... czekamy w kolejce (na szczescie tylko jedna ososba byla przed nami , za to za nami pierdyliard - sie ma to wyczucie czasu ), na horyzoncie pojawia sie lekarz a Kuba:
-oooo, pan doktolek idzie!
ale zdolniaszka
Cytat:
pstryku nie ma złotego środka

a tak wogóle to kocham obserwować mojego szkraba, kocham kiedy on się smieje, jest taki niewinny i szcześliwy
lubię jeszcze ukradkiem obserwować TZ i Leosia, moj Tz jest bardzo czuły dla niego, szepta mu coś do uszka i mały chichocze, jak go odwozi do przedszkola zaswsze patrze przez okno, Tz z taką czylością poprawia mu bluzę,całuje go w karczek- chyba jest nieźle odjechany na punkcie malego
ja też uwielbiam ale muszę to robić z ukrycia bo inaczej Hania już do mnie leci
Cytat:
Powiem Wam ze ponad dycha mniej z ciałka i moje życie sexualne nabiera tępa. Juz się nie mogę doczekać końca roku jak zejdzie jeszcze z 5kg lub swoich urodzin. O moim marzeniu - idealnej wadze boje się juz nawet myśleć bo chyba wtedy będę chodzić okrakiem...

Swoją drogą tz dziś odpowiedział na moje pytanie- czy w związku z tym ze schudłam troszkę ma większą ochotę-a on na to, ze bardzo go pociągam i napewno dlatego ze jestem szczuplejsza. W sumie się nie dziwię-BYLAM GRUBA a teraz jestem lepszy tluscioch:p

PSTRYKU masz rację kolana siadają i wogole ja po porodzie i nawet jeszcze na początku tego roku czułam się fatalnie. Chodziłam jak taki pączek. .. ciężko stawom. Ciężko całemu ciału. Choć ja problemy z kolanami miałam już w liceum a wtedy rozmiar 36 nosiłam. Ale napewno tyle kg nadwagi nie pomaga. Teraz znacznie mniej dokuczają mi kolana ale poza niższą wagą- napewno lepsza kondycja i sprawność fizyczna tez mają wpływ. Dlatego jeszcze przynajmniej 15 kg. Nie tyle dla wyglądu ale teraz już wiem że przede wszystkim dla ZDROWIA.

p.s. nie mam jak zrobić foty butów . Jutro może być?
padłam ale brawo Kochana! od jutra odchudzam się i ćwiczę z Wami 15kg do zrzucenia. chociaż nawet dyszka byłaby ok
Cytat:
Widzialyscie ostatni post u BOKEH na blogu?

NETI, ale dalas czadu!!!
widziałam
Cytat:
P.s. które fajniejsze?
2
Cytat:
GOJKA, faktycznie dziwne to troche... moze to rzeczywiscie tarczyca? Lepiej to sprawdz.

Nie ogarniam tego szalu Lidlowego, nigdy nie bylam rano na otwarciu, ale to, co piszecie to jakis kosmos dla mnie!
Teraz maja byc ubranka dla dzieci, wiec tez pewnie bedzie sie dzialo.

MARSI, ale jaki prawdziwy ten wpis!!
ja też nie ogarniam. chciałam jechać po crocsy w wakacje ale Tż mnie wyśmiał
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Wzrost 166, waga obecna 80

Dziś mieliśmy pierwszą od prawie 2 miesięcy przespaną noc Od północy do 8, co prawda z nami całą przespała, ale się wyspaliśmy
brawo!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48403264]bez maluchów maluchy u teściowej, a my w górach z resztą rodziny. Fajnie było, chociaż nóg nie czuję. Wchodziliśmy lajtowo na Krawców Wierch, ale schodziliśmy inną trasą, w efekcie do auta asfaltem szliśmy... 2,5h

A fotki???

Agatka ma kolegę Bogusia i w przedszkolu z innej grupy jest pani Bogusia. I mówi: BoBuś i pani BoBusia za nic nie koduje, że tam G jest.[/QUOTE]
ale Wam fajnie
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

skąd On tyle siły bierze
Cytat:
Lol Twoja i Bartula obecnosc jest najlepszym prezentem dla niego
o to to!

witamy się już domu
trochę się martwię bo u mojej Mamy w klasie już dwie osoby na ospę chore:/ myślicie, że mogła to przynieść do domu i Hania się zarazi? a we wtorek szczepienie:/

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 13:41   #267
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
witamy się już domu
trochę się martwię bo u mojej Mamy w klasie już dwie osoby na ospę chore:/ myślicie, że mogła to przynieść do domu i Hania się zarazi? a we wtorek szczepienie:/
ja jak pytalam sie lekarza wlasnie o taka sytuacje to powiedzial ze te wirusy zyja 30 min ale czy to prawda to nie wiem... Meneq, co Ty na to?

Stary 2014-10-05, 14:07   #268
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
co macie teraz na podwieczorek?
Aktualnie tesc spozywa trzecia miske rosolu, a my tak banalnie owoce na podwieczorek

Stary 2014-10-05, 14:51   #269
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Aktualnie tesc spozywa trzecia miske rosolu, a my tak banalnie owoce na podwieczorek
a my zaraz bedziemy konsumować zupkę...Nawijko jaką??

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-05, 17:01   #270
hje
Zakorzenienie

Cytat:
edit. Patrzcie zapomnialabym pochwalic sie i pozalic jednoczesnie. 2 liczby i bylabym milionerka!! A tu tylko czworka, ale zawsze jakas kasa :P
O kurna, weź trochę pożycz Super!

My rosołek kulturalnie o 13.30 U t.

A nam też się spanie zepsuło. Wcześniej jak o 23 nie pójdzie spać, potem wstaje 0 8 (ale za to max 3 pobudki). A pies pogrzebany w drzemce, jak ją sieknie, to nie ma szans przetrzymać - w czwartek zasnęła podczas tańczenia na krześle przy stole, w piątek w wózku (a nie zasypiała tak od ponad roku), wczoraj u tż na rękach jak z nią tańczył, dziś w aucie.. I zawsze pada w okolicach 16. No ale kurde, jak taka zmęczona, to jej męczyć nie chcę A żeby nie było, jak zawsze w godzinach 13-15 próbuję co jakiś czas dać ją na drzemkę, to nie, no bo z tatą się bawić trzeba

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-10-05 o 17:03
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości