|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
I jutro się wybiera po "etniczne " maski do teściowej Pewnie Twój też złapał zug w żagle
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 19:16 |
|
|
|
|
#362 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
a skad sie bierze takie seriale? Cytat:
polec cos konkrenego na te bejbihery , tylko zeby było ogólniedostpnepozatym-czy ktos mogły rozwinąc termin "prawidłowa pielegnacja" w odniesieniu do włosów?
|
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. zara Ci badnę to z YT, i edytnę, znaczy się wkleję załącznik, bo to co ja mam, Kerastase Nectar Thermique to je bardziej an końce, na końcach mi zależy, bo ja olewam swoje bejbiher, bo od czubka mi rosną a że mam przetłuszczające się włosy/skórę to nie nakłądam NIC do wysokości ucha Tutaj linczek z YT, nie miałam tego oc zym ona mówi, ale problem wydał mi się podobny. https://www.youtube.com/watch?v=bBKX...F831BC059B9793 0:40 Drążyłam Red, bo myślałam, że jako fanka Joico coś do końcowej stylizacji poleci, ale widzę, że polega na odżywkach. Tera kupiłam otake, ale jeszcze nie przyjszło. zał foto. 3. Oznacza to poznanie rodzaju swych włosów (m.in.porowatość) i ich potrzeb, czyli czy emolientowac, czy proteinować, kiedy, jak i czym. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 19:42 |
|
|
|
|
#364 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
sobie przedłużyłem białą dietę do 8 tyg. swojego czasu i bez żadnego problem jest mnóstwo białych i "białych rzeczy"
|
|
|
|
|
#365 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Jak nie sprzedam nic z mojej kolekcji na Allegro, to też będzie lipa. Liczyłam na to, a do tej pory zgłosił się do mnie mailowo tylko jeden szarpus, co to wypytywał, gdzie mieszkam, gdzie pracuję, czy chodzę na warsztaty, czy to nie podróbki, kiedy możemy się spotkać itp. Ludzkość albo nie zna tego, co sprzedaję, albo ta, co zna, to już ma, albo jest taka bida w narodzie (po wrześniu), że nikt nic nie kupuje...
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie, jak się tak zastanowić, to w mojej normalnej diecie, poza czarną herbatą i czerwonym winem, niewiele jest kolorowych rzeczy. Chyba tylko curry i von trupka, którą jem raz na mc/dwa zatem żadna trauma rezygnacyjna
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 22:29 |
|
|
|
|
#367 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale i tak narzekania nie rozumiem - w końcu ktoś po coś to robi
|
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z inernetów np on line na stronach które podała Rejcz |
|
|
|
|
#369 | |
|
|
Cytat:
![]() No i białego pieczywa nie lubię za bardzo, ale nie to, że nie zjem. Jak mam wybór, wolę ciemne. Poza tym -wreszcie się napasłam jogurtami i kaszą pszenną i innymi, których normalnie by mój małżón nie zjadł, ale skoro musimy... ![]() On wybiela metodą nakładkową, więc pewnie mi się dieta przedłuży okolejne 2 tygodnie. Z tym, że jak już będę mogła pić kawę i okładać te wszystkie serki pomidorami, nie będzie już kłopotu żadnego
|
|
#370 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#372 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wieki całe ryby nie jadłem ![]() --- Ania Przybylska zmarła
|
||
|
|
|
#373 |
|
|
Kogo???
![]() Nie, no dorzucam białą rzodkiew, rzepę, kalarepkę... Ale pomidor jest pomidor Kocham pomidory, bym mogła jeść do każdego posiłku.Jakoś mi znów dzień przeleciał migiem... A jutro do roboty, po tygodniowym zwolnieniu...
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Osz cholera, młoda osoba.
![]() Powiem Wam tak, szum medialny jak zwykle będzie się sam karmił, a szkoda, że np nie posłuży do konkretnych celów, czyli pokazania czy i/lub jak można uniknąć pewnych zdrowotnych zawirowań, jak rozpoznać, co robić etc. Niestety, z tegow szytskiego będzie tylko szum. Szkoda wielka, młoda kobitka, matka, warto by było skorzystać z szumu i dowiedzieć się co poszło nie tak, jak uniknąć. Wiem, że to w sumie jej prywatne życie, no ale jednak. JAk już szumią to niech chociaż pożytecznie. |
|
|
|
#375 |
|
|
Zmienię temat. Żeby nie iśc spać na smutno... Za bliskie mi te uczucia
![]() Robiłam zakupy na Sports Direct i znów mało nie padłam, czytając ich opisy Na przykład -bardzo fajne butki do wody, za niecałe 7 zł -opis fantastyczny
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropos tuna - ostatnio mam ciąg rybny (ja tylko morskie) a endo mówiła cos o tym, że w ewent ciąży widzi konieczność suplementacji jodu. Może mi wiecznie go brakuje skoro już jako did wyjadałam małże ze słoika Jem wit D bom znalazła paczkę w szufladzie z lekami Nieprzeterminowana.
|
|
|
|
|
#377 | |
|
|
Cytat:
Idę pod prysznic... Może tym razem sie uda nie zahaczyć o inne roboty
|
|
#378 |
|
BAN stały
|
Ja też ryby bardzo lubię, szkoda tylko, że dość rzadko goszczą w naszym domu
Ostatnio bylim z rodzicami na początku sierpnia jakoś, w smażalni na wsi nieopodal, tradycyjnie już zamówiłem halibuta, uwielbiam! O! Znalazłem nawet taras, na którym siedzielim (i karmilim bułką tabuny wielkich karpi)
|
|
|
|
#379 | |
|
|
Cytat:
|
|
#380 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też sie nie udzieliło ![]() Cytat:
Znad soczku |
||
|
|
|
#382 |
|
|
Poniedziałek -nie przyjechał autobus, spóźnię się do pracy.
Dziękuję za uwagę.
|
#383 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję i zazdroszcze
![]() Ale pyszności wklejasz łokrutnico, ja na diecie wciąż ![]() ale jeszcze tylko z 1-2 tygodnie, bo sa juz efekty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#384 | |||
|
Zakorzenienie
|
joł snad niemożności podjęcia decyzji dywanowej
Cytat:
Tzn wcześniej takich nie miała farbowaniem i złą pielęgnacją zrobiła sobie włosy szkliste http://kokardka-mysi.blogspot.com/20...nych-wosy.html No i żeby było śmieszniej poprawiły jej się bardzo i stwierdziła że już i teraz znowu ma siano ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
1 Nie wiem czy to dla mnie ale już machina ruszyła więc może będzie mój 2 Ooooo dzięki dobra kobieto zakupię pewnikiem bo ich krem pod oczy na razie jest ok tzn aleri nie ma ale efektów też jeszcze nie. Za to nabyłam masażer do twarzy który nie wygląda jak do twarzy tylko do D...
|
|
#385 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Rozmowa moja wczorajsza z przyjaciółką: Ja: X, chcesz Jedwabnika? D. A do czego? Ja: No, do czytania.....
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Straszne...malutkie dzieci bez matki zostały.... ![]() Cytat:
Ja mam zamiar na jaglaną przejść, tylko sama nie wiem kiedy, bo ciągle coś...chyba od piątku , a narazie poodżywiam się owsianką, jaglaną, gryczana i warzywami . 3 kilo mi do pelni szczęścia brakuje i dupa.... Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-10-06 o 09:56 |
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Na razie u mnie jest do twarzy, ale kto wie kto wie ![]() A i jest super do masażu mięśni przy stawie skroniowo-żuchwowym
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ufff to AŻ tak źle nie jest - szybko mokną, szybko schną, taki klasyczny wysoki poras
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w poniedziałek do pracy ide tak: http://kwejk.pl/obrazek/2131654/jak-to-wyjasnic.html
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To może naprawdę szkliste ... Napiszę Ci moje kosmetyki może coś wykorzystasz Szampony twardy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ormalnych.html + raz w tygodniu mycie ze spirytem sal brawa dla mnie za słaba ale jest bardziej polecana. miękki http://www.vitalny.pl/pl/p/Babuszka-...sow-350ml/1380 Odżywki proteinowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...d-miracle.html miękka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...acniajacy.html bezspłuk makowa joanna, psiurkacze GK olejkowy i zielony maska gloria+ olej z awokado raz na jaki czas https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...i-rigenol.html wcierka jantar I wachluję od 6 mcy tymi produktami z zależności i gra jak na razie tfu tfu tfu
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-06 o 10:44 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:22.

Umył wszystkie okna a teraz właśnie odsuwa meble i za nimi odkurza
Święta jakie ido czy so

, tylko zeby było ogólniedostpne

czilałt w pełni