|
|
#331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
Cytat:
Wiem, nawet sprawdzalam, poniewaz sprzedaja nasze, ale z dostawa nie zdazyliby |
|
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Deli taka
u nas dzisiaj 5 stopni było:/
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-10-06 o 11:49 |
|
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#334 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ellmi
wspolczuje ale nie pomoge, moja corka w sklepach podobnie robi w domu tez jak sie na cos uprze to koniec i kropka i ryk, tlumaczenia nic nie daja pampra nie daje mi zmienic, ucieka, pozniej wije sie, albo ryczy tak jakbym nie wiem co Jej robila, boje sie ze nasla na mnie jugent srugent mezowi da przebrac i nawet z nim wspolpracuje Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48410437]Moja A. dostała wymarzoną lalkę dzisiaj, taką: http://allegro.pl/equestria-girl-pon...605202129.html powiem tak: jest szał usnęła ściskając ją w rękach.[/QUOTE]radosc dziecka najpiekniejsze co moze byc [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48410890]Eeee Anna Przybylska nie zyje? http://www.aniaprzybylska.com[/QUOTE] ja dzis przeczytala straszne kobieta dla ktorej rodzina dzieci byly najwazniejsze, przeprowadzala sie razem z mezem zeby byli razem troje dzieci, ale ten swiat niesprawiedliwy jest 36lat Cytat:
ja tez zawsze pytam, bo maz u siostry jest, ale nigdy sie nie dowiaduje od niej, natomiast moja chrzesnica ma w lutym 18, wiec zbieram na prawko zeby Jej dac Cytat:
wozek raczej nie, deskorolka nawet nie wiedzialam ze cos takiego jest, wiedzialam, ze sa dostawki to oto chodzi? czy cos jeszcze innego a moja od 6msc zycia nie chciala w wozku a teraz szał na wozek, po domu musze Ja wozic, i jeszcze zapiac sie nakazuje, a w foteliku sie rozpina malpa jedna teraz siedzi na bacie i grzebie lyzka w talerzach do mycia to mama spokojnie moze odpisac Cytat:
Cytat:
tylko Janes, Madlen, Niklas, Matijas, Majla i Jerik, ale widze, ze tu łatwiej sie zyje, doplate do przedszkola dostalam a nie pracuje, zajecia sportowe za smieszne 8 euro miesieczie pewnie w Pl taka sama bylaby cena ale strasznie mnie bola, nawet takie blahe sprawy, ze nie bedzie miec w przedszkolu Kasi wojtka, itd... ahhh nie dosc ze mam zryty łeb to jeszcze ryje go sobie bardziej ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- ponad rok czasu, pieniadze miala na leczenie, najlepsze kliniki i nie pomoglo ogladalam z Nia kiedys rozmowę, w Jej domu i byla na prawde fajna babką tak mi zal, na pewno byla wspaniala matka, i to boli najbardziej, ze dzieci zostaly tego pozbawione, ten malutki pewnie nie bedzie Jej pamietal ![]() kurcze ja nie moge tak wszystkiego przeżywac, nawet nie wiedzialam, ze Ona chora i jeszcze tak naturalnie piękna, oby w pamieci dzieci, zostala taka piekna i radosna aa nie wyniszczona chorobą |
||||||
|
|
|
#335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiscie z domku Twojego, a ie z tego, ze nie masz na czajnik ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Nie posłalam dzis Nati do przedszkola kaszle dalej, z nocka leci dalej teraz taki jasnozólty katar, nie wiem co robic, kaszel od miesiaca, katar juz raz miala 3 tygodnie, teraz znowu nigdy mi nie chorowala, ja wyszla jako noworodek ze szpitala to tylko wtedy, zaraz znow wrocilismy do innego rzecz jasna bo tam nabwaila sie bakterii coli, i od tamtej pory 2 razy miala lekki katar i wsio, a teraz, pani mowi, ze przez przedszkole, ze pierwszy rok bedzie chorowac, nie wiem co robic, co Jej podawac, gorączke miala tylko przez 1,5 dnia dawalam syrop z cebuli nie dzialal, mleko z miodem i czosnkiem tez od lekarza miala syrop Bronchicum, dostala biegunko - nie dawala, pozniej syrop Prospan ni epomogl pozniej Capval - tez nic teraz dostala inhalator Flutide mite i maske do inhalacji, i tez nic, czeka nas chyba ponowna wizyta u lekarza, a te inhalatory dziewczyny co macie, to one sa dobre, skuteczne? i kiedy Ja do przedszkola dac?? na razie zadzwonilam i powiedzialam ze w czwartek przyjdzie boje sie tez bo od pon zaczynam kurs to jest 5 godzin dziennie, jesli ona chora to nie ma mi z nia kto zostac, a boje sie, ze nie nadrobie materialu, i ze moga mnie wyrzucic wiem, ze to egoistyczne, dziecko chore a ja o kursie, no ale musze sie nauczyc jezyka |
|
|
|
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tyle ze o 20, potem wstajemy i jest git. Szkoda mi czasu na sen, wole sie porelaksowac, wczoraj do 2 czytalam ksiazke. Dlatego wsciekam sie jak zasne z Kuba o tej 23 i to jeszcze w ubraniu
|
|
|
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Ania Przybylska byla zarejestrowana jako dawca DKMS
i tak sobie mysle zobaczcie jak to jest, "nie opłaca się" być dobrym, wszystko co złe dotyka dobrych ludzi, niby mawiaja dobro powraca, ale znam wieli niedobrych ludzi i miewaja sie bardzo dobrze nawet nasza religia, jestes cale zycie dobry i pobozny ok, ale jestes niedobry i pozniej Ci sie odmieni i staniesz sie pobozny to wychwalaja Cie pod niebiosa ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- spadam bo mnie wyrzucicie z wątku za moje wypociny |
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#339 |
|
Rozeznanie
|
Hejo mamuśki,może co niektóre mnie jeszcze pamiętają.
Chciałam tylko podzielić się szczęśliwą nowiną. Może uznacie,że nie powinnam wpaść i opowiadać o sobie-trudno muszę Właśnie drugi raz zatestowałam-jestem zafasolkowana. Nikt jeszcze nie wie o tym,że Marcinkowy będzie starszym bratem Wyliczyłam sobie termin na 12 czerwca. Pozdrawiam Was wszystkie,buziaki dla dzieciaczków i dla brzuszków |
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
nomen- jak tylko zobcyłam,że napisałaś to nawet nie musiałam czytaś dobrych wiesci- bo nosem je zwęszyłam,
gratuluacje |
|
|
|
#341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje Poprawilas mi humor Moze i ja bym pomyslala o o jakims rodzenstwie Hmm tylko samemu to ciezkawo troche Odzywaj sie czesciej |
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
o matko tyle październikówek rozpakowanych, Iffonka zaraz my
|
|
|
|
#343 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby wiecej takich pozytywnych wiadomosci Cytat:
Cytat:
Kuba rano ogladal ze mna i na koncowce gdzie bambo jest szary to Kuba - nieeeee, bambus jest czarny! (t. maja czarnego psa Bambo )OMG, nie pomoge bo to dopiero przed nami ale tule i zycze duuuzo sily! |
|||
|
|
|
#344 | |||||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() A co do zasypiania z dzieckiem, to mialam jak chodzilam na ranna zmiane i wstawalam o 4 rano :P Cytat:
Cytat:
![]() u nas tez, ale po poludniu niby mialo byc 15 wiec zalozylam malej cienka kurtke ale pod to bluze. Teraz jest 12, wiec jutro juz raczej ubiore jej te kurtke. Cytat:
![]() ![]() ![]() Graty ![]() Bylismy dzis w lidlu po zlobie kolo 9, jakie tlumy przy ciuchach... Babki normalnie na srodku przymierzaly spodnie i bluzki
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
Little, juz przylukałam
mmm fajna;p ej, Ty to nie za duzo chcesz schudnąc do grudnia? ;> Tak mi wyschły usta.............szczypią strasznie;/
|
|
#346 |
|
Lurker ;)
|
3 kilo na miesiac to wedlug mnie optymalna liczba. To sie tak wydaje, jednak to 3 prawie pelne miesiace.
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- nomen gratuluje!! |
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy tylko ja jestem jakaś nie normalna, czy to dla mnie nie pojęte:
Te co mają Facebooka wpiszcie sobie w wyszukiwarkę: Bijemy rekord polubień ku pamięci Anny Przybylskiej. Od wczoraj powstały 3 społeczności, która jedna ma ponad 34 tysiące Like (profil założony 21.21 wczoraj) i to rośnie masakrycznie (10 tyś urosło w ciągu 10 min). Ludzie są je...ci
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2014-10-06 o 15:43 |
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odbieram to tak samo jak Ty. |
|
|
|
|
#350 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
misia cudnie Hania wyglada nomenklaturabinominalna gratulacje!!! Dziewczyny, zyje ale ledwo co Z malego anioleczka zrobil mi sie w domu maly terrorysta ![]() marsi wow, brawa dla tzta. Nie chce myslec jakby moje dziewczyny wygladaly gdyby tz kupowal im ubrania W ogole to uslyszalam wczoraj najlepszy komplement ever. Gabi: "Daddy, you are very lucky gay. Mammy is sooo beautiful!"
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Jak widzę ile u nas ciężarówek to nabieram ochoty na trzecie
Gdyby nie to że się boję kolejnej cesarki...
|
|
|
|
#352 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
No co Ty Mam 2 rodzenstwa, wiem co przezywala moja mama Nigdy, nigdy, nigdy jedno i koniec ![]() ![]() Halo drogie panie widze, ze brzydko omijacie temat, bo jest niefajny ale trzeba w koncu zdecydowac co z tym klubem!
|
|
#353 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
może Ty przejmiesz?
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Szaja, Pstryniu nie posłuchałam Pstryniowej rady i z litości dla naszej pani wychowawczyni dałam się wmanewrować w trójkę klasową bo oczywiście chętnych nie było. No i jako że dzień nauczyciela za pasem, wymyśliłam że kupimy wspólny bukiet bądź kosz ze słodyczami i innymi różnościami (dzieci mają już nic nie przynosić), a zamiast biżuterii z diamentami czy sprzętu agd będzie prezent handmade od dzieci
Każde dziecko namalowało rysunek specjalnie dla pani, prace zostaną zalaminowane i włożone do ręcznie zdobionego pudełka czy segregatorka (znajoma mi to zrobi za symboliczną kawę). Dzieciaki się postarały, fajne te prace wyszły. Jak myślicie, może być taki prezent od pierwszaków?
|
|
|
|
#355 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
lecimy na BD, nie przeciekają nic a nicZa to nie wiem, o co biegało, ale Agatka mogła mieć tylko DADA, każde inne przesikiwała a najbardziej Huggies - koleżanki wkoło kupowały, zachwycone, a ja klęłam je na czym świat stoi Cytat:
tzn. u nas gorszy był z Agatkąaczkolwiek polegało to w sumie na histeriach i ciągłym płaczu, kompletne rozchwianie emocjonalne i niemożność poradzenia sobie z emocjami Cytat:
za to lepsze życie będzie miała Cytat:
Cytat:
![]() łooo, obudziła się :brzydal ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Kija, no oczywiście, że może! świetny pomysł
|
|||||||||
|
|
|
#356 |
|
Zadomowienie
|
Co do klubu, trzeba odpalić tę stronkę co to się wyświetla kto ma ile postów w wątku i wybrać kogoś z podium, bo pasuje żeby to był ktoś kto się często pojawia na forum...
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48423010]ejjj no ale budowa jest dziecka taka sama
lecimy na BD, nie przeciekają nic a nicZa to nie wiem, o co biegało, ale Agatka mogła mieć tylko DADA, każde inne przesikiwała a najbardziej Huggies - koleżanki wkoło kupowały, zachwycone, a ja klęłam je na czym świat stoi gorszy jest bunt 3 i 4 latka, poważnie tzn. u nas gorszy był z Agatkąaczkolwiek polegało to w sumie na histeriach i ciągłym płaczu, kompletne rozchwianie emocjonalne i niemożność poradzenia sobie z emocjami za to lepsze życie będzie miała nie egoistyczne, tylko takie życie gratuluję ![]() łooo, obudziła się :brzydal ![]() zgadzam się, chore :/ ale mu dowaliła ![]() czemu? ja omijam, bo się nie podejmę, brak czasu ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Kija, no oczywiście, że może! świetny pomysł [/QUOTE]U nas ewidentnie pielucha jest za duza/szeroka/ma zbedny material tam, gdzie krok wypada i przez to przy najmniejszym ruchu sie przesuwa a to, co mialo wyladowac w pieluszce laduje obok. Nawet do body wrocilam, zeby trzymalo sie wszystko na miejscu - no no. Normalnie mam ochote kazdej z Was dac do wyprobowania pieluchy, z ktorych korzystamy w donu i uslyszec Wasze opinie. Dla mnie to zupelnie tak, jakbym sie przesiadla z Maserati do malucha |
|
|
|
#358 |
|
Zadomowienie
|
Szaja boję się bo już teraz przy Ani było ryzyko że mi pęknie blizna na macicy i będzie po nas, rozłazić się franca zaczęła i to dość wcześnie. Więc ewentualną trzecią cesarkę zostawiam na wypadek jakiejś nieoczekiwanej wpadki, może byłoby ok bo mówią że trzecia jeszcze w miarę bezpieczna, ale boję się świadomie zdecydować. Ja po 2 cesarkach i dodatkowo po usuwaniu mięśniaka (on rósł na zewnątrz macicy na szypule więc go odcięli podobno bez większego ingerowania w macicę, ale generalnie wyglądało to tak jak normalna cesarka).
A w ogóle to odkrywam w sobie nieznane mi wcześniej zdolności organizatorskie, skłoniłam całą klasę do namalowania prac (22 sztuki) i w dodatku prawie wszyscy zrobili na dziś jak prosiłam jeden chłopiec zapomniał zabrać z domu ale ma jutro przynieść. A bałam się że mnie wyśmieją...
|
|
|
|
#359 |
|
Lurker ;)
|
Ja nominuje Nawijke jest na biezaco, raczej w najblizszym czasie nie podejmie pracy zarobkowej
. Nie wali fochow, nawet jak ma inne zdanie to po nikim nie jedzie ![]() Idealna kandydatka! Nigdy od nas nie odejdzie(argumentujac, ze nie jestesmy priorytetem )
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2014-10-06 o 20:39 |
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Wczoraj miałam ostatni dzień L4 na Darie. Dziś poszłam do pracy i co ?? Chora jestem Raczej dziś nie nadrobię. Może jutro zajrzę. Buziaki. Paaaaa
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

Odpoczne od niego :P
Podałam Blance syrop z brzozy, taki własnej roboty i przeszło po trzech dniach. Obyło się bez leków i gorączki. 
Chyba, że chcesz mi kupic? 

Z malego anioleczka zrobil mi sie w domu maly terrorysta