|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
hello kobietki
nawi witaj po wakacjach ![]() ka.si udanych wakacji ![]() bamsia jak już będzie wiadomo to pisz koniecznie jak obrona ![]() marzenko foty jak marzenie, ale miałaś wakacje ślicznoto
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
a tu co jest grane, że nikt nic ani słowa??
|
|
#2403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hehehehe
![]() biedna jestes z tą łapką ka.si ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie tyle NAD co W ahhh bosko bylo ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale to slabej jakosci MMS byl tylko, niebawem bede rozsylac foty z prawdziwego zdarzenia ![]() Cytat:
co za pieknosc!!!!my sie z ecstasy w koncu nie spotkalysmy na mazurach, z mojej winy, no ale niestety tak wyszło ![]() poza tym bylo super, pogoda wymarzona, odpoczynek super. egzamin zawaliłam (tzn wynikow nie ma, ale ja juz to wiem...) dzis swietujemy z podrzutkiem 21 miesiecy BAMSIA KCIUKI!!!! |
|||||
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
aha, oreganko jeszcze facetow jakbym mogla zobaczyc... na mailika chociaz
![]() i dziekuje bamsi za superowe fotki z weselicha ja pierwsze na co zwrocilam uwage to porcelanowa cera-sliczna
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
no navi to super że się świetnie bawiłaś
pewnie opalona na czekoladkę jesteś![]() zdjęcia jakieś tam podeślę, tak wogóle to nie moge się doprosić kumpla o foty z różnych imprez, czekam już 1,5 miesiąca na nie udanego świętowania życzę ![]() u mnie jak zwykle z każdym dniem wszystko bardziej zaplątane
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
no jestem jestem, mysle co zrobic zeby sie to utrzymało
![]() to czekam choc na jedno małe zdjątko bom ciekawa ![]() swoje foty bede rozsylac jutro-pojutrze. dzis odsypiam wyjazd, spiaca jestem jak piorun... |
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
dołączyłam dziś do grona mgr
obrona na 5 oczywiście stres nie był tego wszystkiego wart, będę to bardzo miło wspominać ![]() Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków i wiarę we mnie ![]() Dziękuję aneczce i monice że przyjechały do krakowa w tak ważnym dniu dla mnie - uwielbiam Was i dziękuję za super wypaśny prezent ![]() Tak więc mogę się już zapisać do bezrobotnych ![]()
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oblewanie już było?
|
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Smutno mi
właśnie odbyłam rozmowę z moim ktośkiem, smutno mi bardzo, bo wiem ze swoim zachowaniem go ranię, tak naprawdę zachowuję się jak mała dziewczynka która sama nie wie czego chce jutro mamy się spotkać i poważnie pogadać co dalej i co ja mu powiem, ja nie jestem się w stanie określić jeszcze, chyba wogóle nie powinnam się pakować w związki- to nie dla mnie
|
|
#2412 |
|
sophisticated
|
Bamsiu gratuluję
Oreganko, a Wy już macie taki staż spotykania żeby rozmowy o przyszłości przeprowadzać? może po prostu miło spędzajcie czas ze sobą ![]()
|
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi odpowiada takie luźne spotykanie 2 razy na tydzień, a on jest o wiele bardziej zaangażowany
|
|
|
#2414 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
BAMSIA GRATULUJĘ !!!
Oreganko myślę, że Brewka ma rację Swoją drogą to też uważam, że Ktosiek za szybko chce wiedzieć co i jak... Może odwróć kota ogonem i powiedz, że nie zdążyłaś go jeszcze na tyle poznać, żeby się określić co i jak... W sumie jak ktoś tak strasznie naciska to mam wrażenie, że się czegoś boi... Może zapytaj czego... W innej sytuacji grzecznie spotykałby się z Tobą 2razy w tygodniu i nie zmuszał do podejmowania decyzji tak z dnia na dzień...
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
Bamsia Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() nie dosc, ze na wyjezdzie spalo sie 5-6 godzin to teraz mieszkam z podrzutkiem i spac chodzimy o jakis drakonskich porach, potem on dosypia do 11 a ja o 8 do roboty ![]() czy wy tez nie widzicie polowy ikonek ![]() bo ja w 'odpowiedz' trafialam w ciemno i dziala, tylko nie widac... hmm... oreganko słonko jakos sobie poradzicie ![]() a zdjecia beda jak tylko dojde jak u mnie w pracy podłączyc kabelek (czytaj jak TŻ się obudzi )EDIT: no i zapomnialam w koncu o najwazniejszym ![]() BAMSIA gratulacje!!!!!! |
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Bacha kochana moja
Oreganka a po co deklaracje. Powiedz Ktośkowi, że po prostu jest fajnie, i na razie niech tak zostanie, niech to biegnie swoim tempem. Myślę, że zrozumie Twoje uczucia. Ewentualnie jak to napisała Brewka-3 razy w tyg ![]() Kawka!
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym-zwykle to kobiety sa bardziej zaangazowane, wiec co on, zgłupiał?? ![]() ![]() aha, odnosnie zdjec , z salsy superowe!!! az mi sie zachcialo tanczyc jak je zobaczylam ![]() no a ktosiek.. niczego sobie przypomina mi z urody mojego ktośka, tez taki 'ciemny'
|
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
aha, z ikonkami juz wszystko gra
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
to nie jest znowu tak że on strasznie naciska, tylko po prostu się pogubił i nie wie co jest grane, bo ja miewam zmienne nastroje i odczucia i raz traktuję go jak zwykłego kolegę, a raz zupełnie inaczej ;-p
zdam relację potem co i jak ![]() u mnie leje ![]() edit: już nie leje, a szkoda
|
|
#2422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to niech sie cieszy chwilami jak go traktujesz nie tylko jak kolege i niech za wiele nie wymaga ![]() nie no... rozumiem.. tez mialam taki moment zawieszenia z moim i bylo dziwnie i trzeba bylo sie w ktoras strone okreslic.. no to sie okreslilismy i w pazdzierniku mina 2 lata ![]() grunt to isc za sercem, moze banalne, ale prawdziwe ![]() relacja koniecznie ![]() u mnie nawet sie nie zanosi na padanie... |
|
|
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakie zdjęcia z salsy? Ja też chcę!
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
taki fajne
|
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko widziałaś, ta fotka co tu sobie wisiała przez 2 dni
|
|
#2427 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaa myślałam, że więcej wysyłałaś niz to jedno
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie, ja na nic ponad sie nie załapałam nie martw sie Aneczko
![]() no co tak słabo spamujecie no... hej inch
|
|
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Brewka ;4841782]Bamsiu gratuluję Dziękuje Wam wszystkim ) ale jakos chyba ten mgr jeszcze do mnie nie doszedł ![]() ps a tak wogóle to czuję sie dziś strasznie zmęczona wszędzie mi gdzieś coś strzyka, bark mnie boli jakiś nadciągnięty czy coś, czyżby to już tak mgr miały
|
|
|
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
U mnie za to tragedia
Pamiętacie jak wspominałam o moim nowym, przystojnym, szefie? Otóż oczywiście zaprzyjaźniliśmy się Ale tak na szczeblu "kumpel". Ostatnio jego ojciec leży we Wrocławiu w szpitalu i on spytał czy skoro nie ma mojego TŻ i jeśli oczywiście by mi to nie przeszkadzało ... bla bla bla... to czy jego mama nie mogłaby przenocować u mnie 2 noce. Ponieważ miałam okazję poznać jego rodziców i wydali mi się sympatyczni, to się zgodziłam... Dziś pierwszą noc jego mama u mnie nocowała i ... szczerze współczuję wszystkim synowym mieszkającym z teściową (wiem, że generalizuję, ale to co ta pani zrobiła z moim mieszkaniem w kilka godz. to tragedia Wszystko mi poprzestawiała na półkach, powyjmowała różne rzeczy, które ja dotąd uznawałam za zbędne, paskudne, etc pochowała do szafek inne wg mnie potrzebne, ładne... Nie chce robić awantury, ale załamałam się....
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

Gratulacje

może po prostu miło spędzajcie czas ze sobą