|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cięgle się zastanawiam
![]() Maska dla Polly, nie wiem czy dziala, ale może, do tego w promocji.... http://www.hairstore.pl/inebrya-smoo...0-ml-p956.html |
|
|
|
#422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wnikam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#423 | |
|
BAN stały
|
A! No tak, logiczne przecież
![]() A gdzie byłaś jak Ciebie nie było? ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za dobre chęci, polecanych produktów nigdy dość A tego nie miałam |
|
|
|
|
#425 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
aczkolwiek Paloma wypuściła kiedyś taki żel pt.czerwona pomarańcza z hiszpanii i pachniał jak najlepsze perfumy natomiast wanilia musi być na stałe . Dla mnie , bo małż jadalnych nie używa ![]() Muszę tę czarną różę obczaić , mam stragan Tołpy niedaleko w centrumie handlowym . Cytat:
ja się stałam posiadaczką lampy wolnostojącej , takiej co ma jedną żarówkę do góry , a druga mobilną na pałąku w dół . Ino bez klosików i teraz muszę pobiegać i poszukać klosików , i obawiam się że z lampo bende musiała coby dopasować Cytat:
2.pożycz Tżta Cytat:
![]() Cytat:
z rakiem trzustki niestety wygrać jak na razie nie można Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#426 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki statynom ludzie z wrodzoną hipercholesterolemią nie umierają w iwieku 30 lat
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#427 | ||
|
BAN stały
|
Nie warto
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ta paczula Celle Calypso Figue jest raczej bliskoskórna? Czy mocarna i ogoniasta?
![]() Od kilku dni mam w koszyku i walczę z checią posiadania, a postanowieniem oszczędzania
|
|
|
|
#429 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
biały pomidor to by było coś chociaż kanapka z żółtym pomidorem i fioletową cebulą to jakoś nie było to, co czerwony pomi i biały sebul
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś taniej upolowałaś? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- No co..... Negatyw jest audiofilem a ja przez niego też... Dziś kryzys dywanowy... Nie kupuję na razie bo oszaleję....
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
A jest
Tylko raczej z nazwy, bo z koloru wnętrza bardziej kremowy ![]() Nie wiem, czy pomoglaś czy nie...a niech tam , pooszczędzam od jutra. Na poważnie już Chyba nie taniej. W eglamurze po 110 z kawalkiem jest |
|
|
|
#432 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#434 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#435 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Coś w tym może być, mój przed chwilą zmył górę brudnych garów
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na przykład Wydaje mi się to optymistycznym założeniem...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#436 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#437 |
|
|
Prosi, żeby od niego pozdrowić Ryśka
![]() Leży na krześle i przysypia aktualnie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#438 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#439 |
|
|
Ach, tamta. Cisza. Jak mawiał dr Z. brak wiadomości to dobra wiadomość
|
|
|
#440 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#441 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#442 |
|
|
No do nas przychodzi już z prawowitą właścicielką
|
|
|
#443 |
|
BAN stały
|
No to super!
![]() --- Mam rozkminę pt. "zagadka z przeszłości" 100 lat temu wracałem z chrzestnym znad morza na Warmię i zatrzymaliśmy się przy którejś z pochylni Kanału Ostródzko-Elbląskiego, a tam było coś w stylu "wodnej zjeżdżalni", po której sobie dzieci i dorośli zjeżdżali do wody (legalne to raczej nie było, no ale szalone lata '90 i who cares ogólnie). Pamiętam, że chrzestny też mnie namawiał do zjazdu, ale byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego pomysłu No i szukam zdjęć w internetach i znaleźć niczego pasującego nie mogę Z konstrukcji to coś w tym stylu chyba było, ale potrzebowałbym zdjęcia z innej perspektywy ![]() ... Nie znajdę, zaraz mnie coś trafi! ... Dobra, coś w tym stylu, ale mostku żadnego nie pamiętam A ten kołek to chyba na złość letnikom zrobili! |
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
ad 1
![]() ad 2 obecnie śpi więc jest bezużyteczny, ale jak go znów wena dopadnie to wyślę gdzie trzeba ![]() czyli teoria działa ![]() Macham
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad bólu głowy
Cytat:
A no i nie wiem jak pachnie psiurknięty z flakonu ,bo jak pisałyśmy z PArabelką odnośnie Bandita że z psiurknięcia zupełnie inaczej, a od siebie dodam że z psurknięcia z flakonu też czuję różnicę... ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- No nicccc kur.....teczka nie może być wełniany ten co wczoraj był na 100% bo akie dziady potrafią pylić do 2 lat
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-07 o 09:10 |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chcę Blacka
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#448 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
50kg żywej wagi przy wzroście 162 i dalej się zastanawiam, czemu twierdzą, ze to u mnie to T2 - bo ani mi peptydu-C nie robili, ani anty- GAD a nadwagi ewidentnie nie mam i nie miałam
|
|
#449 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Thnx, no ok, ale jak sie zbadać? Profilaktycznie ? W pogotowiach mnie straszą zawsze, przy moich akcjach żołądobólowych ze to może trzustka to może być trzustka niech Pani idzie do lekarza do przychodni. Czujecie, w szpitalu, do lekarza. I Dostaję zastrzyk, Contoloc i sru do domu. Do lekarza nei chodzę bo tam so chorzy ludzie . Cytat:
ale kwaśniejszy. Dziadek hodował. Ładna z nich zupa jest. Rozumiem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 09:52 |
|||||
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 To tak ja z Twoimi włosami Tak u mnie to niby na podłożu tarczycowym... Ale czy moje żyły o tym wiedzą? Parabel jak myślisz?A z dywanem to będzie tak że zakupimy pewnie sztuczny po taniości żeby go wymienić za 3 lata tak jak z pościelą
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.

ale nie mam czasu na nic w związku z czym i nie tylko szukam znów pracy, tzn jeszcze pracuję i jak nic nie znajdę to będę pracować bo mi umowę przedłużyli ale jak się trafi coś lepszego ......

pali piecze brrrrrrrrrr.
natomiast wanilia musi być na stałe . Dla mnie , bo małż jadalnych nie używa
ja się stałam posiadaczką lampy wolnostojącej , takiej co ma jedną żarówkę do góry , a druga mobilną na pałąku w dół . Ino bez klosików
czilałt w pełni 

Czujecie, w szpitalu, do lekarza. I Dostaję zastrzyk, Contoloc i sru do domu. Do lekarza nei chodzę bo tam so chorzy ludzie
Rozumiem.