Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-06, 17:53   #2911
ewka5891
Zakorzenienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez emily863 Pokaż wiadomość
Jak do tej pory nie robiłam żadnych zakupów to dzisiaj zaszalałam w Lidlu i kupiłam trochę rzeczy na wiosnę (62-68), bo takich całkiem malutkich nie było w ofercie. Szczególnie zadowolona jestem z ogrodniczek i sweterka.
Super zakupy
Tez robię czasami dla młodego zakupy ciuchowe w lidlu.

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:16   #2912
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
przesłodkie!!!!!!!!!!!!!! !

Ale masz dobrze

Już pomału będziemy wszystkie gromadzić ciuszki i nie tylko!

Naprawdę sa bardzo pomocne - jak tylko dam hasło to zaraz biegną szukać czegoś w sklepie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
meganka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:19   #2913
meganka18
Rozeznanie

Widze ze kocyki z La Millou Wam sie podobają - są naprawdę śliczne mi sie podoba kocyk Owl Radio Wathermelon ale cena ... Ałc :/ImageUploadedByWizaz Forum1412615928.136841.jpg

Stary 2014-10-06, 18:19   #2914
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Jak do tej pory nie robiłam żadnych zakupów to dzisiaj zaszalałam w Lidlu i kupiłam trochę rzeczy na wiosnę (62-68), bo takich całkiem malutkich nie było w ofercie. Szczególnie zadowolona jestem z ogrodniczek i sweterka.
szkoda, że dzis nie dojechałam do lidla, na prawdę słodkie ciuszki
Stary 2014-10-06, 18:29   #2915
emily863
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Jeszcze Ci się uda. Ja miałam pojechać rano, ale źle spałam i wybrałam się dopiero po 13 i był duży wybór. Obawiałam się tego, ze promocyjne rzeczy szybko się rozchodzą i że ludzie je sobie wyrywają i myślałam że będę musiała po wszystkich Lidlach jeździć, ale wszystko kupiłam w jednym.
emily863 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:31   #2916
meganka18
Rozeznanie

W Krakowie jest Outlet Calzedonia w Factory
Kupiłam bardzo fajne skarpeteczki 3 pary za 4,5 i rajstopy z Kaszmierem 4,5 szt. Super jakościowo i takie delikatne w dotyku - gładkie wybralam ImageUploadedByWizaz Forum1412616659.019701.jpgczerwony , błękitny , granat )

Stary 2014-10-06, 18:36   #2917
meganka18
Rozeznanie

Cytat:

Super te rzeczy z Lidla - nawet nie wiedziałam ze tam taki wybór jest nie zbyt często tam zakupy robię bo mam najbliżej biedronke Gratulaje zakupów !!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-06, 18:48   #2918
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meganka18 Pokaż wiadomość
Widze ze kocyki z La Millou Wam sie podobają - są naprawdę śliczne mi sie podoba kocyk Owl Radio Wathermelon ale cena ... Ałc :/Załącznik 5807932
napalam się na promocję po świętach, że będą gdzieś duuużo tańsze

Cytat:
W Krakowie jest Outlet Calzedonia w Factory
Kupiłam bardzo fajne skarpeteczki 3 pary za 4,5 i rajstopy z Kaszmierem 4,5 szt. Super jakościowo i takie delikatne w dotyku - gładkie wybralam Załącznik 5807938czerwony , błękitny , granat )
ale fajne!
ja jutro idę buszować po lumpeksach i mam nadzieję wrócić z jakąś kurtką dla kobiety pingwinka
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:51   #2919
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tepsa Pokaż wiadomość
Jeszcze zdążysz zobaczysz. Ja jeszcze tez cicho siedzę przed zakupami dla dziecka wole czekać a co chwile mają coś e ofercie w różnych marketach.

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Zwazylam się mam 64.9 wagę także narazie stoimy. Czyli schudłam 100 gr. Od początku ciąży 2.3 kg także genialnie myślę.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:51   #2920
martunka88
Rozeznanie

Podrzucam blog do poczytania http://domowa.tv/kategoria/ciaza-i-macierzynstwo/
Siedzę i czytam od wczoraj, kobietka pisze o tylu ciekawych i ważnych sprawach, pomocne
martunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:53   #2921
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
No moze rzeczywiscie nie chcialabym juz wyjezdzac z pl na stale...
Ale moze, moze cos sie jednak u Was zmieni? Ja juz sie nauczylam, ze nigdy nie mowie nigdy, albo, ze zostaje gdzies na stale

A ja napisalam smsa mezowi zeby kupil 4 pietruszki i mi przyniosl 4 pietruszki...natki
To nie pozostaje ci nic innego jak zrobic koktail z natki na żelazo.
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:54   #2922
luzna25
Zadomowienie

Ja już jestem po wizycie Troszkę rozczarowana, bo byłam u innej ginekolog (mój lekarz prowadzący przebywa na urlopie) i ta Pani niestety ani nie powiedziała mi ile mierzy ani ile warzy maluszek. Ale najważniejsze, że z maluszkiem wszystko w porządku- powiedziała, że ona nie ma żadnych zastrzeżeń No i Pani ginekolog potwierdziła, że ona tak samo jak mój lekarz prowadzący uważa, że to chłopczyk i dała nam zdjęcie na potwierdzenie tej tezy

To teraz odliczam dni do połówkowego usg, które mam 14 października już się nie mogę doczekać

Ładne te ciuszki z lidla Ale ja na razie jeszcze nic nie kupuję, bo zaplanowałam sobie to na grudzień/styczeń i strasznie Wam zazdroszczę już tych zakupów
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 18:56   #2923
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Ja już jestem po wizycie Troszkę rozczarowana, bo byłam u innej ginekolog (mój lekarz prowadzący przebywa na urlopie) i ta Pani niestety ani nie powiedziała mi ile mierzy ani ile warzy maluszek. Ale najważniejsze, że z maluszkiem wszystko w porządku- powiedziała, że ona nie ma żadnych zastrzeżeń No i Pani ginekolog potwierdziła, że ona tak samo jak mój lekarz prowadzący uważa, że to chłopczyk i dała nam zdjęcie na potwierdzenie tej tezy

To teraz odliczam dni do połówkowego usg, które mam 14 października już się nie mogę doczekać

Ładne te ciuszki z lidla Ale ja na razie jeszcze nic nie kupuję, bo zaplanowałam sobie to na grudzień/styczeń i strasznie Wam zazdroszczę już tych zakupów
Super ze wszystko ok. najważniejsze

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-06, 19:17   #2924
mon9
Zakorzenienie

Cytat:
Widze ze kocyki z La Millou Wam sie podobają - są naprawdę śliczne mi sie podoba kocyk Owl Radio Wathermelon ale cena ... Ałc :/Załącznik 5807932

Ja kocyk na pewno kupie z lamilou poduszkę kura albo ten motylek poduszeczkę moze od znajomych albo siostry dostanę

mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:27   #2925
Uliczkaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
Ja myślę, że hormony działają teraz bardziej i gdzieś pomagają w przeżywaniu, ale to pewnie głównie wynika z wrażliwości. Ja tez tak mam jak Ty. Wstrząsnęła mną ta informacja, a jak pomyślę o jej dzieciach... My z TŻ byliśmy w sobotę wieczorem w kościele. Ostatnio trochę nam się to nie udawało i kilka niedziel bez kościoła minęło. Ale TŻ do mnie przyszedł i poprosił, żebyśmy poszli, bo ma taką wewnętrzną potrzebę. Ucieszyłam się i poszliśmy i trafiliśmy na tak świetne, życiowe, ludzkie kazanie. Oboje byliśmy tym poruszeni, a TŻ mi powiedział nawet, że strasznie się wzruszył tym kazaniem i dało mu do myślenia. A ja cały wieczór płakałam ze szczęścia, że go mam, że tworzymy rodzinę, że mamy siebie, że możemy ze sobą o wszystkim rozmawiać. Normalnie tak się rozkleiłam, że koniec...
Super, że macie siebie A niedługo jeszcze Maleństwo do Was dołączy Ja też dziękuję Bogu, że jakoś na siebie trafiliśmy i mimo tylu lat razem, łatwiejszych i trudniejszych chwil wciąż nie możemy bez siebie żyć A co do kościoła- też często się wzruszam... I chyba o to chodzi, żeby te słowa do nas trafiały, tak osobiście do nas...

Aneta Uff, dobrze, że nie tylko mi leci Ale wydawało mi, że to jakoś tak zbyt wcześnie.
A w poprzednich ciążach z łożyskiem było wszystko ok? Na pewno przy przodującym trzeba na siebie mocno uważać i oszczędzać się Ja na USG prenatalnym dowiedziałam się, że mam łożysko na przedniej ścianie. Pierwsza rzecz, jaka przyszła mi do głowy, to właśnie przodujące, ale później u swojej gin upewniłam się, że nie ma to, na szczęście, żadnego związku

Dołączam do chorujących- znów boli mnie gardło i w zasadzie nie dam rady oddychać przez nos Do tego w pracy jedna z koleżanek podniosła mi ciśnienie i dzień po prostu do du...
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:33   #2926
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość
Super, że macie siebie A niedługo jeszcze Maleństwo do Was dołączy Ja też dziękuję Bogu, że jakoś na siebie trafiliśmy i mimo tylu lat razem, łatwiejszych i trudniejszych chwil wciąż nie możemy bez siebie żyć A co do kościoła- też często się wzruszam... I chyba o to chodzi, żeby te słowa do nas trafiały, tak osobiście do nas...

Aneta Uff, dobrze, że nie tylko mi leci Ale wydawało mi, że to jakoś tak zbyt wcześnie.
A w poprzednich ciążach z łożyskiem było wszystko ok? Na pewno przy przodującym trzeba na siebie mocno uważać i oszczędzać się Ja na USG prenatalnym dowiedziałam się, że mam łożysko na przedniej ścianie. Pierwsza rzecz, jaka przyszła mi do głowy, to właśnie przodujące, ale później u swojej gin upewniłam się, że nie ma to, na szczęście, żadnego związku

Dołączam do chorujących- znów boli mnie gardło i w zasadzie nie dam rady oddychać przez nos Do tego w pracy jedna z koleżanek podniosła mi ciśnienie i dzień po prostu do du...
Dzień tez mam kiepski chodzę z pyza jakoś. Oby jutro było lepiej. Eh jo. Leżę jak placek. Jeszcze mnie kluje po lewej stronie w dole brzucha jakby w pachwinie. Żal. Brzuch mi się często napinal nie wiem czy to normalne. Zaczynam się niepokoić. Boże daj mi siłę.

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-06, 19:33   #2927
Alunia79
Wtajemniczenie

Już troszkę was poczytałam ale nie dam rady wszystkiego bo i tak pędzicie jak expres Ja ciuszkową wyprawkę mam pełną. Dzielę sie ciuszkami, bo ciągle jeszcze coś dostaję Wózek też już mam, właśnie w niedzielę po niego pojechaliśmy. Jest śliczniusi i taki w naszym stylu. Cały bialutki na wielkich kołach z wiklinową gondolą. Ruchy maleńkiej bardzo szybko poczółam to był 14 tc. Teraz mam 19+2 i mała tak się kokosi, że czasem jest to mało przyjemne. Co do chodzików nie zgodzę się z wami ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Ja mam córkę, która ma 18lat i nogi prościutkie i nigdy nie miała problenu ani z mięśniami ani z postawą. Chodzik był dla mnie zbawieniem, które uratowało mi życie. A córka sama też zaczęła szybciutko chodzić bo miała 10 m-cy. Także ja nie mam nic przeciwko chodzików.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:35   #2928
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Uliczkaz Pokaż wiadomość

ale teraz możesz się odstresować i wyluzować, a sytuacja z pracy niech sobie precz idzie! zdrówka!

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Ja kocyk na pewno kupie z lamilou poduszkę kura albo ten motylek poduszeczkę moze od znajomych albo siostry dostanę

Ja też mam taki plan

Cytat:

Super, że jest wszystko dobrze!
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:39   #2929
meganka18
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość

O kolor Ci sie podoba ?

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:

Stary 2014-10-06, 19:44   #2930
crystal25
Zakorzenienie

[QUOTE=niunia_ona;48420004]Ale jestem dobita ta informacja o Ani. Co to życie jest warte masakra. Nie do pomyślenia. Tyle męczenia się by coś mieć osiągnąć jedna choroba i po człowieku. To takie niesprawiedliwe

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Ja czuję wypychanie brzucha po jedzeniu często i to chyba są ruchy xdd

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Fajnie masz. Ale wiadomo Polska najlepsza xd. Ja to dziś bez humoru porażka
dlaczego bez humoru??
crystal25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:45   #2931
Uliczkaz
Raczkowanie

Niunia Ja też mam już dość i bólu głowy i brzucha... Jakoś musimy się jednak trzymać- w marcu czeka na nas największa nagroda

Edith Dzięki Znów będę walczyć Prenalenem. A jeśli chodzi o pracę- zrobiło mi się po prostu smutno i przykro... Ale na szczęście wygadałam się memu A., Wam i jest lepiej

marta24171 Czy chodzi Ci o Emlę? Jeśli tak, to nie stosowałam u Oli, ale na sobie tak Potwierdzam jej skuteczność. Bałam się bólu podczas wykonywania tatuażu, chodziło mi o znieczulenie jednego miejsca- tam gdzie posmarowałam, bólu prawie nie było, a na pozostałej powierzchni, cóż...

Zielone_oko Super Cieszę się, że zakupy się udały!

Idę odpocząć- miłego wieczoru

Edytowane przez Uliczkaz
Czas edycji: 2014-10-06 o 19:48
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 19:53   #2932
crystal25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
No moze rzeczywiscie nie chcialabym juz wyjezdzac z pl na stale...
Ale moze, moze cos sie jednak u Was zmieni? Ja juz sie nauczylam, ze nigdy nie mowie nigdy, albo, ze zostaje gdzies na stale

A ja napisalam smsa mezowi zeby kupil 4 pietruszki i mi przyniosl 4 pietruszki...natki
Zmieni jesli go wysla do pracy do Polski na rok albo dluzej to jedynie wtedy ale tak samo moze byc z innym krajem. jesli na dluzej, to wyjade z nim. Poza taka opcja, nie myslimy o przeprowadzce ze wzgledu na to, ze ma tutaj corke, i jego firma w ktorej pracuje juz 12 lat tez miesci sie tutaj , wiec rozumiem ze on nie chcialby tego zmieniac zwlaszcza jesli chodzi o dziecko.

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
To w lidlu takie rzeczy sa? super zakupy

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
U mnie dzis zaczyna sie 17 tydzien. Brzuszek juz widac dosc spory - wiec nikogo nie oszukam ze sie najadlam :p Jezeli chodzi o ubranka i rzeczy dla dziecka to moja mama która mieszka z siostra w Stanach szaleją - mi chyba nic do kupienia nie pozostanie .

Butelki kupiły z bardzo fajnej amerykańskiej firmy Playtex ( polecam ) od 3 mc koleżanka miała sa super- polecam
oraz Avent Natural od 0-3
mc
Laktator Evenflo elektryczny
Smoczki Nuby
pełno śpiochów pajaców itd Załącznik 5807903Załącznik 5807905

NIE MA TO JAK RODZINKA
Jakbym widziala moja

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:

cudne sa te kocyki ja sie uparlam i jeden kupie, ale postaram sie poszukac w jakiejs dobrej cenie
Stary 2014-10-06, 20:05   #2933
niunia_ona
Zakorzenienie

[QUOTE=crystal25;48423517]
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość
Ale jestem dobita ta informacja o Ani. Co to życie jest warte masakra. Nie do pomyślenia. Tyle męczenia się by coś mieć osiągnąć jedna choroba i po człowieku. To takie niesprawiedliwe

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

dlaczego bez humoru??
bo gdy się słyszy te choroby i brak ratunku w sumie to serio ręce opadają.
A jeszcze dziś się dowiedziałam że moja przyjaciółka po ciąży pół roku ponad dowiedziała się że ma guza macicy to naprawdę mam dość
a przed zajściem w ciążę miała takie bóle brzucha że lekarz ginekolog kazał jej zajść w ciążę że bóle mają minąć. Oczywiście minęły a teraz znowu jakieś badziewie!!!

gdzie ta sprawiedliwość, co to za życie , widząc te przypadki to ja się boję o każdy swój dzień życia , boję się że przyjdzie taki dzień może za miesiąc , może za rok że się okaże że też mam jakieś świństwo , za słaba jestem po tych wiadomościach ;/

boże siły daaaaaaaaaaaaaaaaj!

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-06, 20:21   #2934
crystal25
Zakorzenienie

[QUOTE=niunia_ona;48423910]
Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość

bo gdy się słyszy te choroby i brak ratunku w sumie to serio ręce opadają.
A jeszcze dziś się dowiedziałam że moja przyjaciółka po ciąży pół roku ponad dowiedziała się że ma guza macicy to naprawdę mam dość
a przed zajściem w ciążę miała takie bóle brzucha że lekarz ginekolog kazał jej zajść w ciążę że bóle mają minąć. Oczywiście minęły a teraz znowu jakieś badziewie!!!

gdzie ta sprawiedliwość, co to za życie , widząc te przypadki to ja się boję o każdy swój dzień życia , boję się że przyjdzie taki dzień może za miesiąc , może za rok że się okaże że też mam jakieś świństwo , za słaba jestem po tych wiadomościach ;/

boże siły daaaaaaaaaaaaaaaaj!
Nie mozna az tak sie przejmowac Mam dobra kolezanke ktora w zamian za macierzynstwo dostala raka, z ktorym dzisiaj walczy..... brat mojego TZ ma synka ktory urodzil sie z rakiem, mial przerzuty, a pomimo dwu letniej walki i chemioterapii jest juz zdrowy.... U mnie w rodzinie byl przypadek taki sam jak opisywanej kolezanki..... Oczywiscie nie chcialabym sie nigdy dowiedziec, ze mnie spotka w zyciu cos tak zlego.... trzeba poprostu myslec dobrze, a nie negatywnie.....
Stary 2014-10-06, 20:41   #2935
Alunia79
Wtajemniczenie

[QUOTE=crystal25;48424190]
Cytat:
Napisane przez niunia_ona Pokaż wiadomość

Nie mozna az tak sie przejmowac Mam dobra kolezanke ktora w zamian za macierzynstwo dostala raka, z ktorym dzisiaj walczy..... brat mojego TZ ma synka ktory urodzil sie z rakiem, mial przerzuty, a pomimo dwu letniej walki i chemioterapii jest juz zdrowy.... U mnie w rodzinie byl przypadek taki sam jak opisywanej kolezanki..... Oczywiscie nie chcialabym sie nigdy dowiedziec, ze mnie spotka w zyciu cos tak zlego.... trzeba poprostu myslec dobrze, a nie negatywnie.....
klask i:
Dokładnie! Zgadzam się w 100%

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Nie można żyć w ciągłym strachu, bo to grozi chorobą psychiczną w najlepszym przypadku... Nikt nie chce słyszeć złych wieści. Nie wiemy co spotka nas jutro, ale nie można lękać się na każdym kroku. Cieszmy się tym co mamy. Radujmy się każdym kopniaczkiem naszego maleństwa
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 21:29   #2936
meganka18
Rozeznanie

Dziewczyny właśnie otworzyłam wynik badania moczu z dzis PH 8:00 , mętny , bakterie d.liczne , bardzo liczne fosforany bezposraciowe . Tych fosforanów nigdy nie miałam jak badanie moczu robiłam . Miła któraś z Was ? Wiecie co to moze być ? Jutro mam wizytę u ginekologa .

Stary 2014-10-06, 22:33   #2937
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny właśnie otworzyłam wynik badania moczu z dzis PH 8:00 , mętny , bakterie d.liczne , bardzo liczne fosforany bezposraciowe . Tych fosforanów nigdy nie miałam jak badanie moczu robiłam . Miła któraś z Was ? Wiecie co to moze być ? Jutro mam wizytę u ginekologa .

mi lekarz powiedział że to od dużej ilości warzyw i owoców ale ja miałam niewiele

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-06, 23:04   #2938
debraM
Wtajemniczenie

Hejo hej

Ale pędzicie, niech kończy się ten wątek, bo nie umiem się w niego wbić

Ja ubrankową wyprawkę mam już prawie całą. Zostało do kupienia parę par skarpet i śpiochów. Mama z siostrą tak szaleją Kupuję tylko ubranka w rozmiarze 56 i 62, a rozmiarówki są tak rozjechane i różnica w wielkościach jest tak duża, że trochę tego nie ogarniam Daję siostrze i mamie trochę wolną rękę z tymi zakupami, bo widzę, że im to sprawia przyjemność to nie będę marudzić co jest ładne, a co brzydkie. Z tych ubranek dzidzia tak szybko wyrośnie, że nie widzę sensu się przejmować A! Jeszcze zapomniałam o kombinezonie

Znalazłam ostatnio śliczną pościel ale cena nie jest już tak cudowna
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka...0-nr934251.htm

Jeszcze się pochwalę, że dzidzię czuję już paręnaście razy dziennie, a kopniaki są tak silne, że czuć je przez brzuch. Dopadł mnie pierwszy uciążliwy objaw, który zwie się zgagą okropieństwo, ale jak do wszystkiego, do tego tez da się przyzwyczaić

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 00:22   #2939
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:

Super ze z dzieciaczkiem wszystko ok

Cytat:

Niestety nie wiem ale na pewno jutro dowiess sie wszystkiego

Odnosnie la milou - dziewczyny naprawde wpiszcie sobie w allegro kocyki z polaru minky i zobaczycie ze bez metki la millou jest mnostwo podobnych i rownie pieknych kocykow a tak samo dobrych i tanszych. Szczerze polecam

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 05:30   #2940
papalinka83
Zakorzenienie

Cześć Nie wiem, co się dzieje, ale moje dziecko ostatnie dni przestało spać. Dzisiaj była impreza do 1:00, a od 4 Ola już wstała I to już 3 taka noc z rzędu. Ledwo żyję

Cytat:

Ja miałam liczne fosforany w poprzedniej ciąży, bo w 1 trymestrze mogłam przełknąć tylko nabiał i podobno od tego. Ale resztę wyników miałam dobrych, bez bakterii, itp

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości