Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-08, 21:53   #511
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Nawijko to faktycznie objawy wskazują chyba na robactwo... tzn sa takie jak przy robakach, no ale... pediatra nic takiego nie mówił mój

Lady
Nooo powiedzialam babce: takie i takie objawy, podejrzewam robaki, a ona zgodzila sie ze mna i od razu skierowanie wypisala.

SZAJA, wlasnie nie kojarze, ze dziewczyny pisaly o odrobaczaniu calej rodziny...

Jeszcze mi pediatra powiedziala, zebym zaniosla te 3 probki do ich labu, a jedna prywatnie do labu weterynaryjnego, bo tam o wiele dokladniej pod katem pasozytow badaja.

A te butki to nie te same co LENOVA poszukuje?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 21:54   #512
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Mala bardzo Ci wsółczuje, pocieszę Cię,że to kiedyś minie
a może faktycznie coś w tym jest,że dziecko z matką inaczej się zachowuje?
najgorsze są komentarze- pamiętam przy moim S jak mi wszyscy mówili,że jak mnie nie ma w pobliżu to mam złote dziecko a jak tylko ja się pojawiam to dziecko traci rozum
u nas właśnie jest taka sytuacja, że jak tylko coś wspomnę przy teściowej, że Filip jest rozbójnik itd., to ona od razu zaczyna swoją śpiewkę, że przecież on taki grzeczny, ładnie się bawi itd. jak jest u niej; wiem, że przesadza (mam swoich szpiegów ), ale z drugiej strony jak po niego przychodzę, to widzę, że dostaje małpiego rozumu, biega w kółko, krzyczy, zrzuca na ziemię, co mu tylko w łapki wpadnie...także coś w tym jest

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 21:57   #513
marsi11
Zakorzenienie

Hopena bialo , tak ja dałam dupy i przeleciał nam koło nosa mega projekt bo nie dopilnowałam terminu
ja bym takiego pracownika zwolniła dyscyplinarnie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:11   #514
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
najgorsze są komentarze- pamiętam przy moim S jak mi wszyscy mówili,że jak mnie nie ma w pobliżu to mam złote dziecko a jak tylko ja się pojawiam to dziecko traci rozum
Dokładnie to samo słyszę...

Mała, ja również nie pomogę, bo u nas to trwaaaaaa, pół roku już zleci, 2 tyg. przerwy teraz było i od nowa wiśta wio...Jedyne co się poprawiło, to to, że już nie bije/nie kopie mnie czy innych osób, tylko wyżywa się na rzeczach.

Ja też dołączam do uciemiężonych matek Dzisiaj dla odmiany zamknęłam się przed młodą w pokoju naszym, po 10 minutach wyszłam... - takich cudów w naszym domu dawno nie widziałam, łącznie z kupą rozsmarowaną na szybie od drzwi na taras...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:19   #515
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48451265]Ewik, ja po 1 cc próbowałam sn, nie udało się, ale cc nie była na zimno. Może ugadaj z lekarzem, że jak tylko zacznie się naturalnie to robicie cc?

w twoim przypadku decydowałabym się na cc jednak

a są w ogóle jakie dobre chwile?

nie wiem, jak odrobaczanie 2latka ale tak, odrobacza się cała rodzina, to nawet wet powie

----------------------
Dostałam butki od mamy dzisiaj

http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/333608 w tym stylu, ale janny fairy, czyli o wiele taniej i ciut wyższe. Wysoka w nich jestem![/QUOTE]

Szaja tez tak czasem mysle dla spokoju psychicznego, umówie sie na godzine pójdę na cc i po sprawie a tak jak bedzie sn kazdy spadek tetna bedzie przezywany przeze mnie jak nie wpadne w histerie, a napewnoc cały oddział znałby moj przebieg porodu i chyba dla swietego spokoju zrobiliby mi i tak cc podejrzewam ze nie byłabym twarda i zakrzyczała lekarzy jeszcze do psychiatryka by mnie wywieźli
z dugiej strony pamietam jak przezywałam ze nie udało mi sie urodzic sn i płakałam taka miałam depresję
Uciekam bo jutro do KRk jade na nieszczesne seminarium trzymajcie kciuki Mika konczy studia jeszcze obrona nie wiem kiedy chyba za 100 lat i po sprawie , Julo zostaje z dziadkami dodam ze jak nie ma mnie na horyzoncie to tez grzeczne dziecko

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Dokładnie to samo słyszę...

Mała, ja również nie pomogę, bo u nas to trwaaaaaa, pół roku już zleci, 2 tyg. przerwy teraz było i od nowa wiśta wio...Jedyne co się poprawiło, to to, że już nie bije/nie kopie mnie czy innych osób, tylko wyżywa się na rzeczach.

Ja też dołączam do uciemiężonych matek Dzisiaj dla odmiany zamknęłam się przed młodą w pokoju naszym, po 10 minutach wyszłam... - takich cudów w naszym domu dawno nie widziałam, łącznie z kupą rozsmarowaną na szybie od drzwi na taras...
Padłam z kupy
swoja droga Julo nie nocnikowy ale woła Robisz kupe !!!!!!!!!!!na całe gardło nie wiem czemu nie odmienia i Siku tez powie a jak juz robi siku na reha lub koniach to trzeba wszystko przerwac bo siku robi ale na nocnik nie siadzie doskonale wie do czego słuzy ale nie siadzie jak pytam to tylko NIe nie nie a jak posadze to wstaje i koniec co radzicie poczekac jeszcze do 2 lat i dopiero go wysadzac
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:21   #516
nafiyqa
Zakorzenienie

Skad to moje dziecko ma tyle energii?
Dzis standardowo bez drzemki, zasnal o 19:30, 2 pobudki juz zaliczone, a aktualnie wdrapal sie kolo mnie na kanape i udaje, ze lalusie go interesuja :P
A mialam poczytaaaaaac.

Stary 2014-10-08, 22:29   #517
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Szaja tez tak czasem mysle dla spokoju psychicznego, umówie sie na godzine pójdę na cc i po sprawie a tak jak bedzie sn kazdy spadek tetna bedzie przezywany przeze mnie jak nie wpadne w histerie, a napewnoc cały oddział znałby moj przebieg porodu i chyba dla swietego spokoju zrobiliby mi i tak cc podejrzewam ze nie byłabym twarda i zakrzyczała lekarzy jeszcze do psychiatryka by mnie wywieźli
z dugiej strony pamietam jak przezywałam ze nie udało mi sie urodzic sn i płakałam taka miałam depresję
Uciekam bo jutro do KRk jade na nieszczesne seminarium trzymajcie kciuki Mika konczy studia jeszcze obrona nie wiem kiedy chyba za 100 lat i po sprawie , Julo zostaje z dziadkami dodam ze jak nie ma mnie na horyzoncie to tez grzeczne dziecko

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

Padłam z kupy
swoja droga Julo nie nocnikowy ale woła Robisz kupe !!!!!!!!!!!na całe gardło nie wiem czemu nie odmienia i Siku tez powie a jak juz robi siku na reha lub koniach to trzeba wszystko przerwac bo siku robi ale na nocnik nie siadzie doskonale wie do czego słuzy ale nie siadzie jak pytam to tylko NIe nie nie a jak posadze to wstaje i koniec co radzicie poczekac jeszcze do 2 lat i dopiero go wysadzac

wiesz,że moj Leo wogóle nie odmienia? martwi mnie to
gadałam dziś z pania w przedszkolu ona uspakajala ale powiedziała,że jak chce może mnie umówić na kosnultacje bo w piatki maja logopedę

co do nocnika, mielismy w trakcie wakacji pauze, teraz come back,woła isiedzi chętnie (ale na nakładce, na nocniku siedzi piesek Leszek) i nic
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:32   #518
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Padłam z kupy
swoja droga Julo nie nocnikowy ale woła Robisz kupe !!!
A to nie, Pola sobie w pampersie grzebie, jak ma, i "wyciąga" po trochu
Stary 2014-10-08, 22:35   #519
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Omajgad

Stary 2014-10-08, 22:36   #520
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Padłam z kupy
u nas też Filip nie chciał na nocnik za nic w świecie; jak mój brat przyjechał z Lolkiem, to zaczął mu się przygladać, bo Loluś ładnie już siada i woła i teraz coraz lepiej w tym temacie, ale jednak woli na nakładkę siadać podobnie jak u Marsi cały dzien chodzi już bez pampersa, ale czasem nawet 4 razy dziennie się przebieramy nakupiłam na tą okazję majtek w tesco

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dzis standardowo bez drzemki, zasnal o 19:30, 2 pobudki juz zaliczone, a aktualnie wdrapal sie kolo mnie na kanape i udaje, ze lalusie go interesuja :P
A mialam poczytaaaaaac.
to czytaj jakieś Kubusiowe bestsellery

Stary 2014-10-08, 22:38   #521
meneq
Zakorzenienie

Czesc!
lady odpocznijcie od siebie, chociazby dzien-dwa
Dziewczyny piszace o buntownikach-terrorystach: cierpliwosci zycze. U nas trudniejszy etap sie skonczyl, teraz mamy sielanke, normalnie jednorozce z nami biegaja po ukwieconej lace - Yae slucha i robi dokladnie to, o co prosze, w nocy mamy 1-2 pobudki i dosypiamy nawet do 8 (dzis obudzila sie po 10!!!!! Bylam w szoku!!!!), a jeszcze nie tak dawno byl pad za padem, placz-o-niewiadomo-co, bicie, gryzienie i szarpanie oraz wszystko to, co wymienialyscie. Takze to mija, nawet jesli mialoby wkrotce powrocic, to kurczowo trzymam sie mysli, ze minie a teraz sielanka sie rozkoszuje
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:38   #522
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:

Filip się brzydzi na szczęście; jak ostatnio zobaczył kupę w nocniku, to było: "Mama, jaka wielka kupa, jaka bzidka, śmedzi. Fifi nie paci."

Stary 2014-10-08, 22:39   #523
meneq
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48451265]Ewik, ja po 1 cc próbowałam sn, nie udało się, ale cc nie była na zimno. Może ugadaj z lekarzem, że jak tylko zacznie się naturalnie to robicie cc?

w twoim przypadku decydowałabym się na cc jednak

a są w ogóle jakie dobre chwile?

nie wiem, jak odrobaczanie 2latka ale tak, odrobacza się cała rodzina, to nawet wet powie

----------------------

http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/333608 w tym stylu, ale janny fairy, czyli o wiele taniej i ciut wyższe. Wysoka w nich jestem![/QUOTE]

Pewnie jak spi ;-)
Stary 2014-10-08, 22:42   #524
hje
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48451265]

Kurde, mogła tez Lenovie kupić

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
A mialam poczytaaaaaac.
A ja dla odmiany jestem mile zaskoczona dzisiejszym spaniem młodzieży Drzemkę miała 14.30-16, a na noc zasnęła już o 21.50
Stary 2014-10-08, 22:45   #525
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Padłam z kupy

U nas jest lepiej: przed siku lub kupa pieluche zdejmuje, w domu pol biedy, gorzej jak jestesmy u kogos lub na spacerze ;-)
Stary 2014-10-08, 22:51   #526
mala_19kw
Zakorzenienie

Szajka-owszem,dobre momenty też są (to nie tak że on ciągle jest diabełkiem,robi sobie odpoczynki )ale w porównaniu do tych drugich jest ich mało w ciągu dnia

Marsi-wiem że to minie ,tylko czy razem z tym czasem i ja nie przeminę ?
Dawno nie byłam tak wypruta psychicznie

Nawijka-ewidentnie taki etap,a potem będzie następny i jeszcze następny
Te etapy doprowadzą do rozsypki mojej psychiki i zaniku mnie całej-zostanę cieniem

Jutro jeszcze coś napisze a w chwili obecnej składam swoje zwłoki spać. Dobranoc
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 22:59   #527
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
O mamuniu
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość

Filip się brzydzi na szczęście; jak ostatnio zobaczył kupę w nocniku, to było: "Mama, jaka wielka kupa, jaka bzidka, śmedzi. Fifi nie paci."
Hehe

Moja jak ma kupe to pokazuje na pampra i kladzie sie na lozku

Dziolchy ma ktoras zvWas babyliss curl secret
Napalilam sie ale jest taka droga
Ale podobno SA podrobki ktore tak samo dzialaja?
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 23:12   #528
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

uwielbiam go <3 skąd on ma takie słownictwo rozbrajające
Stary 2014-10-08, 23:29   #529
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
musiałam wygoglować co to ale fajne, zawsze chciałam mieć kręcone, potargane włosy

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
uwielbiam go <3 skąd on ma takie słownictwo rozbrajające
sama się zastanawiam, gdzie on takie różne słówka podłapuje i potem używa ich wtedy, kiedy trzeba; a najlepszy jest TŻ - przyjeżdża na weekendy i ciągle tylko jest : "słyszałaś co on powiedział? słyszałaś? słuchaj!"; w szoku jest, bo przez te 5 dni jego nieobecności Filip usłyszy znowu coś nowego i potem się popisuje

Stary 2014-10-08, 23:30   #530
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:

przepraszam ale padłam

i ja się dołączam do "uciemiężonych", co prawda może nie w takim wydaniu jak u Was (JESZCZE nie ma padów na ziemię ale podejrzewam, że pewnie niedługo się pojawią), rzucanie wszystkim, na spacery doprowadzają mnie do szału, w wózku wyjedzie z domu, wracamy na piechotę bo już do niego nie wejdzie, w sklepie urządza sobie biegi między półkami, chce dotykać wszystkiego, zdejmować z półek,a już nie daj Boże, że kolejka do kasy, kolejka do kasy go bardzp irytuje no mnie też ale ja nie drę się "ałaaaa" i nie wychodzę ze sklepu :/ na ręce oczywiście nie chce. Oczywiście na wszystko co jest nie po jego myśli reaguje płaczem,wrzaskiem i wyrywaniem. Dzisiaj np na zakupy zabrał wielką łopatę i umyślał sobie, że będzie przekopywał asfalt na środku drogi, kij z tym, że jadą samochody, on musi pokopać właśnie tutaj, jak go zabrałam to wrzask niesamowity, za rękę przez ulicę nie chce, wyrywa się :/
a dzisiaj z tż poszedł na spacer z tą wielką łopatą i kopał kamyczki pod blokiem a jak zobaczył pieska (uwielbia pieski) to zaczął krzyczeć "łała", jak piesek poszedł w krzaki siku to zaczął płakać tak bardzo, że kobita z psem musiała się do niego wrócić.
W domu nic zrobić nie mogę, bo non stop uwieszony przy nodze i jęki "mama" non stop, do wc chodzimy razem, najgorzej jak coś MUSZĘ zrobić, no kurde jeść coś muszę niestety i on też musi coś jeść a że ostatnio taniej go chyba ubierać niż żywić to i jedzenie musi być dobre i w dużej ilości. Oczywiście ze składników,które akceptuje, co też jest trudne :/
powiem Wam, że nie wyobrażam sobie dwóch takich w domu

fewciu widziałaś, że pytałaś o mnie, jestem, jestem, czytam tylko nie mam jak pisać.

Do tego od kilku dni cholernie boli mnie kręgosłup i głowa, kręgosłup to pewnie od nocy spędzanych na siedząco, bo Kuba nie akceptuje nocnego karmienia na leżąco.A głowa to nie wiem, może z głupoty w każdym razie zwykle zaczyna mnie boleć od samego rana, nie pomaga wywietrzenie, picie wody, kawa ani żadna tabletka.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 23:30   #531
elllmi
Zakorzenienie

ale jaja, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy pójdę spać przed północą i jeszcze będę miałą siłę żeby książkę w łóżku poczytac, no szaleństwo po prostu

dobranocki

Stary 2014-10-08, 23:31   #532
hje
Zakorzenienie

Mój dziadek miał udar, w szpitalu zrobili mu tomograf i okazało się, że ma jakiegoś guza...
Stary 2014-10-08, 23:41   #533
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem, że dupny temat, ale on jest <3 przecudowny!!

Dziewczyny - ja się nie będę mądrzyć znowu, przytulę tylko wirtualnie i powiem Wam, że u nas też bywa podobnie (dziecię mi ostatnio ze sklepu zwiało ale mam refleks, poprułam na pełnym gazie i złapałam gadzinę moją
Jedno Wam tylko napiszę: to, że przy Was dzieci najbardziej dają czadu wcale nie musi oznaczać, że w tym "wasza wina" i problem z granicami. Zwyczajnie, z Wami dziecię ma bezpieczną więź, jesteście bazą i można być na 200% sobą. Grzeczność przy innych i bardziej obcych z powietrza się nie bierze i nie jest "winą" mamy.

---------
Zaliczyłam dziś miłą sytuację, byłam w ch i w leroy merlin - pan był z dzieckiem i jak wyszedł to mi mówi, że przeprasza, że się miesza ale jak my sobie na co dzień radzimy, np w komunikacji miejskiej? wdałam się w krótką rozmowę, bo tak fajnie nienachalnie podszedł (byłam z tatą ale tata w sklepie buszował, więc sama z Ami po ch łaziłam troszkę) i, że tak mu miło patrzeć na nas i słyszeć jak rozmawiamy, że podziwia. Przy tym ogromie stresu i doła ostatnio...mega urosłam we własnych oczach. Aczkolwiek nie miał za co podziwiać i tak też mu powiedziałam. Ale miłe to.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Aha : od jakichś 2 tyg. młode też nie chce wcale chodzić za rękę i też bywa różnie, na zakupy dłuższe niż konieczne nie chadzamy bo się nudzi i wiadomka
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 00:07   #534
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, mile to bardzo!!!

Mnie nie doluje Piotrusia zachowanie tylko to, co sie porobilo miedzy mna a M.jeszczeniedanow tacy zajefajni bylismy a teraz byle sobie nawzajem chamsko dogryzc, ja sie w kazdym ruchu M.doszukuje jakis glupich pretensji on jest przemeczony praca i marzy o odmozdzeniu na naparzankach w diablo no ale gdzie my z Pietraszkiem w tym wszystkim?

Najbardziej u Pietraszka mnie niepokoi to, ze zaczal sie bic. Nie wiem, czy to jakis sposob na zwrocenie naszej uwagi czy co ale wyglada to strasznie, normalnie jak np gotuje obiad i nie moge go wziac na rece a on chce to zaczyna sie z liscia okladac po buziulce, glowce, z calej sily!!! Potem kladzie sie na ziemie wygina w dziwne pozycje i jeczy, straszne to, ktoras z was ma podobnie?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 00:50   #535
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Debrah, mile to bardzo!!!

Mnie nie doluje Piotrusia zachowanie tylko to, co sie porobilo miedzy mna a M.jeszczeniedanow tacy zajefajni bylismy a teraz byle sobie nawzajem chamsko dogryzc, ja sie w kazdym ruchu M.doszukuje jakis glupich pretensji on jest przemeczony praca i marzy o odmozdzeniu na naparzankach w diablo no ale gdzie my z Pietraszkiem w tym wszystkim?

Najbardziej u Pietraszka mnie niepokoi to, ze zaczal sie bic. Nie wiem, czy to jakis sposob na zwrocenie naszej uwagi czy co ale wyglada to strasznie, normalnie jak np gotuje obiad i nie moge go wziac na rece a on chce to zaczyna sie z liscia okladac po buziulce, glowce, z calej sily!!! Potem kladzie sie na ziemie wygina w dziwne pozycje i jeczy, straszne to, ktoras z was ma podobnie?

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
Tez miałam o tym pisać, młody jak nie może sobie poradzić z emocjami to tez sobie z liścia daje albo główka w coś uderza... ehh
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 01:50   #536
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też Filip nie chciał na nocnik za nic w świecie; jak mój brat przyjechał z Lolkiem, to zaczął mu się przygladać, bo Loluś ładnie już siada i woła i teraz coraz lepiej w tym temacie, ale jednak woli na nakładkę siadać podobnie jak u Marsi cały dzien chodzi już bez pampersa, ale czasem nawet 4 razy dziennie się przebieramy nakupiłam na tą okazję majtek w tesco

to czytaj jakieś Kubusiowe bestsellery
Mam wrazenie, ze w porownaniu do watkowych dzieci Fifi jest z innej galaktyki
Po kom on taaaaaki zdolny?
Kocham jego teksty!

Kuba nie ma bestsellerow - ksiazki sluza przeciez do rzucania, nie? :P

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Marsi-wiem że to minie ,tylko czy razem z tym czasem i ja nie przeminę ?
Dawno nie byłam tak wypruta psychicznie

Nawijka-ewidentnie taki etap,a potem będzie następny i jeszcze następny
Te etapy doprowadzą do rozsypki mojej psychiki i zaniku mnie całej-zostanę cieniem

Jutro jeszcze coś napisze a w chwili obecnej składam swoje zwłoki spać. Dobranoc
Sciskam

witam sie po 2,5godzinnej drzemce
Znow zasnelan w ubraniu, ehhhhh.

---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
Zapytaj mnie za miesiac jak dojdzie z Chin moja podrobka
Zaplacilam 105zl, zobaczymy co to za cudo

Babeczka w Saturnie zakrecila mi kilka pasm na probe (oryginalem oczywiscie) i jestem absolutnie zachwycona efektem. 2dni sie trzymal, a moje wlosy sa z tych opornych na krecenie.
No ale za 530zl mam powazniejsze wydatki, takze noo...

Stary 2014-10-09, 01:51   #537
bokeh
Zakorzenienie

a ja sie witam bez drzemki jeszcze :P
Stary 2014-10-09, 07:07   #538
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Wszyscy spia my od 5 nie Julus dba zeby mama miala czas sie wyszykowac chyba w pizamie nie moge jechac na seminarium,
Elemii Fifii wymiata ja sie zachwycam jego mowa
Dziewczyny ja mysle ze u nad na nakladke zawczesnie bo wiecie na nocniku musze trzymac Julcia
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 07:19   #539
pstryczek84
Zakorzenienie

hej!
napisze Wam jak ostatnio Kuba zachowuje sie zaraz po przebudzeniu...
rano on spi a ja w pokoju obok albo jem albo sie mejkapuje albo siedze na necie no dobra, na wizazu i 2 dni temu slysze ze mlode przebudzilo sie, usiadlo i wola: mama przyjdzie do Kubusia! a wczoraj to samo - pobudka, rozsiadl sie na poduszcze i: Kubus czeka na mame!

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
---------
Zaliczyłam dziś miłą sytuację, byłam w ch i w leroy merlin - pan był z dzieckiem i jak wyszedł to mi mówi, że przeprasza, że się miesza ale jak my sobie na co dzień radzimy, np w komunikacji miejskiej? wdałam się w krótką rozmowę, bo tak fajnie nienachalnie podszedł (byłam z tatą ale tata w sklepie buszował, więc sama z Ami po ch łaziłam troszkę) i, że tak mu miło patrzeć na nas i słyszeć jak rozmawiamy, że podziwia. Przy tym ogromie stresu i doła ostatnio...mega urosłam we własnych oczach. Aczkolwiek nie miał za co podziwiać i tak też mu powiedziałam. Ale miłe to.[COLOR="Silver"]

no jak nie jak tak? !

Cytat:

Babeczka w Saturnie zakrecila mi kilka pasm na probe (oryginalem oczywiscie) i jestem absolutnie zachwycona efektem. 2dni sie trzymal, a moje wlosy sa z tych opornych na krecenie.
No ale za 530zl mam powazniejsze wydatki, takze noo...
o kurde!!!!!!!! to czekamy na recenzje!

ja widzialam chyba n YT reklame takiej "maszynki" co to niby podnosi wlosy u nasady. kojarzy ktoras co to za sprzet i firma? ooooooo, takie cudo to bym chciala miec!
Cytat:

o losie!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 07:35   #540
hope01
Zakorzenienie

Hje oby było dobrze

Dziewczyny ale Wam zazdroszczę, że Wam tak Bąble gadają.. Dadi dalej nic nie rusza do przodu O Fifim Elllmi, czy Oliwii Black, to ja nawet nie myślę, bo te to dopiero nawijają, ale te Bączki co po swojemu już tak kleją

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości