|
|
#541 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
hej
pochłonęłam cynamonowego precla, dopijam kawusię i do papierzysk; jak jest ciepło na zewnątrz, ludzie w samych sweterkach chodzą ![]() Cytat:
Cytat:
fajne uczucie, jak ktoś tak miło i bez wścibstwa zagada Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, bo ja nie chcę żeby któraś z Was pomyślała, że ja się chwalę i ciągle wypisuję jak to Filip pięknie mówi; po prostu jak piszemy tu o jakichś sytuacjach, to piszę jak jest u nas, a że młody nawija zawodowo, to wychodzi jak wychodzi Cytat:
rzczywiście, nie pomyslałam
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
dzisiejsze powitanie - Mama byla juz w pracy. mama przyszla do Kubusia!
![]() a nie pisalam Wam, od 2 tyg mamy problem rano, maly placze jak wychodze do pracy jak przez tamten rok nie bylo absolutnie zadnego problemu tak od niedawna jest nieciekawie no ale coz, pracowac musze ![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() Fifi jest MEGA! ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Hope - doczekasz sie
|
|
|
|
|
#543 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę Cię wariatko, przecież Fifi jest cudny Cytat:
![]() cieszę się,że jest poprawa, u nas też jest znacznie lepiej- takze podpisuje się pod teorią- że to mija myślę,że mamusie które teraz przechodzą ten etap są zmeczone i powinniście poprosić bliskich o pomoc,odrobina czasu dla siebie wszystki wyjdzie na dobre a Ty meneq tak nie uważasz? nie wydaje Ci się że jak masz teraz wsparcie bliskich i dziadków obok to jest inaczej niż jak byłaś z Yae non stop sama? Cytat:
![]() Cytat:
kurcze uważaj na siebie bo to na dłuższą metę nie ma żartów Cytat:
Cytat:
a dla pana brawa za odwagę,że zapytał, ja jestem raczej śmiała ale nie mogłabym przewidzieć jaka by była reakcja drugiej osoby, zawsze mogla by mi odpowiedziec,że to nie moj zasrany interes wiesz, ludzie są różnimi sie zdarzyło poplakać jak widziałam mamę na resorach z malenstwem na rekach w moim miescie jest graffiti- ktore prezentuje miasto bez barier i wlasnie na tym grafiti jest dziewczyna na wozku w ciazy a przy niej facet ktory ja caluje po brzuchu- ono jest juz wiekowe ale kiedys jak bede stac na swiatlach to postaram sie cyknac fotkę bo zawsze jak widzę te wrzutę to mysle o Tobie |
||||||
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi probowalam chyba wszystkiego lacznie z mascia chinska,ktora zazwyczaj pomagala...
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi puknij się w czoło, będzie wesoło
daj se spokój, fajne czytać o nim w sączu też tak piździ? Btw, ale macie elewacje zrobioną idę zaraz z Młodym na zakupki drobne dolodówki, i chce mu kupić obrazek do pokoju z Aniołkiem stróżem - czas najwyższy |
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
Elemi no co ty Fiffi jest boski a nawet jakbyś się chwaliła to masz do tego pełne prawo bo masz bardzo zdolnego synka
Hej tule mocno Debrah dla mnie jesteś wzorem podziwiam cie że tak świetnie sobie radzisz , miałam cię kiedyś pytać Julo wiadomo jak dziecko ciekawy świata dzieci na wózkach aktywnych ma obeznane nie wiem czy rozumie różnice między swoim a takim ale ostatnio byliśmy w ch i był dorosły chłopak na wózku Julo zaczolw pokazywać pallcem i mówi Pan jedzie widocznie się nim zainteresował a ją tylko mu wytłumaczył xe tak Pan jedzie na wózku nie komeowalam więcej pan się uśmiechnął chyba to dobre zachowanie mam nadzieję że go nie urazilam i Ciebie pytaniem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Nancy a moze głowa od kręgosłup cie boli moze wybierz się do masarzysty kreglarza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#547 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
idziemy dzisiaj z Hanią na kinderbal moje dziecko chyba oszaleje ze szczęścia co do nocnika, usiądzie ale w ciuchach:/ ale za to na sedes zrobi i stwierdzam, że Hania jest jednak bardzo grzecznym dzieckiem bunt jeszcze przed nami![]() hje dużo zdrowia dla Dziadka ![]() ellmi nie mogę z Fifka pstryczku i Kubuś jak się rozkręcił
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
hje- duuuzo sily!
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdjecia?
![]() Ja codziennie w sumie chodze po 1, dlatego sie wsciekam jak zasne z Kuba kolo 23 :/ Cytat:
No durna baba!! Pieknie gada i wszystkie jestesmy zachwycone! PSTRYCZKU, jaki slodziak HJE
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc!
marsi i tak, i nie w moim przypadku, ale jesli brac pod uwage sama pomoc, to jest znacznie latwiej |
|
|
|
#551 |
|
Wtajemniczenie
|
jest już oferta kombinezonów w lidlu;p chyba się ustawię w kolejce od rana;p
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=438#
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
W pepco fajne kurteczki beda w ofercie
cholibka, nie mam nic dla mlodego na zime Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
mala rozmawialysmy ostatnio o problemach skornych - u mnie to jest alergia, prawdopodobnie na garbniki i nikiel. Testy zrobie w Jp, ale moze Ty i hje tez powinnyscie isc w tym kierunku?
---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- lady biegniesz w weekend w poznanskim maratonie?
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam kiedyś uczulenie na niklowane guziki od jeansow
masakra ale z czasem przeszło i nigdy nie wrocilo |
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, chciałabym bardzo tym bardziej ze są to też mistrzostwa grupy biegowej która prowadzę ale no...... Może za rok :P
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki prezent na roczek dla chrzesnicy??? Tak do 200zl. Myslalam o kuchni boikido?
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie niestety nie przechodzi: zaczelo sie od butow ochronnych a teraz wszystko, co na nikiel mi szkodzi, zwlaszcza zegarek i pierscionek zareczynowy. Juz sprawdzalam czy obraczki sa z niklem i na szczescie nie ;-) |
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, a wiesz, ze mi sie marzy?! Wziac udzial we wszystkich maratonach z serii masters
chyba w tokio jest wlasnie? Szulam sponsora![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#561 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ale mnie ten pajac wkurza
|
|
#562 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziś dzień kleszcza- Blanka ciągle chce na ręcę ,do mamy, chce mnie 24/h. Ale poza tym to aniołek Współczuję wszystkim mamom borykającym się z owym buntem wiem jakie to ciężkie , ale po sobie wiem, że miiija ![]() w sobotę o 5 rano mam już busa do wawy do szkoły , jak to moje dziecko beze mnie sobie poradzi , szczególnie o zasypianie się martwię ;/ Lenova już nie poszukuje, Lenova już ma Taka jedna Dobra Wróżka z tego wątku mi kupiła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuje ![]() Cytat:
Co do mówienia jeszcze to moja Blanka też już nieźle nawija. Mogę się z nią dogadać. Wiem co chce zjeśc, mówi co ją boli,mówi co chce robić. Wczoraj wróciłyśmy ze spaceru,Blanka buty zdejmuje. -niunia da jady, mama pomóć -zdjąć ci buty ? -djąć buty,niunia da jady Zdjęłam jej te buty. -niunia kosia -Kogo kochasz? -mami, i podeszła się przytuliła
|
||||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Little no u nas podobnie;]pisalam wczoraj. Ale odbylismy wczoraj powazna rozmowe i zobaczymy.
Jest ktoras z okolic Torunia??? 6-7go grudnia bede tam na polmaratonie ![]() Skad moje dziecko ma tyle energii? Zasnal o 22 od 1szej 3godz tugezy wstal o 7.30 Ale byl taki slodki ze szok, zaczal nam spiewac!!! Po swojemu i niczego to nie przypomina ale serio - spiewa!!! No i te 3godz w nocy spiewal sobie i sie chichral Sent from my Lumia 625 using Tapatalk ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Hje, przykro mi bardzo!!! Bedzie dobrze!!! Zazdroszcze mamom gadajacych babli, tak fajnie sie to czyta, a Elllmi moj maz jak zobaczyl Fifka i jego kokoszke to po prostu oczarowany ![]() Ale Pietraszko powoli zaczyna mama baba tata, mama to w ogole ostatnio mu z ust nie schodzi, ciagle mama i mama i mama kochane to. Wiem wiem wasze dzieci juz od 10lat mamuja no ale ja sie jaram ![]() Pstryn ty juz rok pracujesz??? Ja pierdziu jak to leci!!!!!Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#564 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Ja mam 50 km, a Mala tez ma kawalek nie? Patrz osz Ty, a do mnie na maraton rockowy nie przyjechalas ![]() Co do mamowania, u nas nie ma :P Jest tatowanie. Smiesznie to gada: tata? wlasnie z takim zapytaniem na koncu :P W ogole lata za tzem jak glupia, w nocy sie budzi, chyba wlasnie dlatego zeby sie do niego przytulic, bo ma popoludniowki i sie nie widza ![]() Lady wiem czytalam wczoraj o was, mialam dzis takie rozkminy jak wracalismy ze zloba. Najchetniej to bym brala ze soba tasme klejaca jak gdzies wychodzimy razem, zeby mu ten niewyparzony dziob zakleic
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
elllmi ja tak jak dziewczyny uwielbiam jak piszesz o Fifku! On jest mega cudowny a z Twoich postow nigdy nie wieje wywyzszaniem sie pt. "moje dziecko jest daleko przed Waszymi"
Dlatego pisz o nim jak najczesciej ![]() Debrah wcale mnie nie dziwi to, ze wzbudzilas podziw w tym panu. We mnie tez wzbudzasz a nawet nie widzialam Was na zywo ![]() Silver kciuki za mieszkanie!!! I zdrowka hje przykro mi bardzo ![]() Pola rozklada mnie na lopatki ![]() mala lacze sie w bolu bo moja w duuzym stopniu zachowuje sie tak samo! Jak bedzie Ci ciezko to pomysl sobie, ze jest nas tu wiecej w takiej samej sytuacji
|
#566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja chce o nim ciągle słuchać ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Matko, ale mi łeb dziś pęka. Tak jakbym miała w nim mega ciśnienie, nie moge sie nawet pochylić. I uszy mnie bolą az od tego chyba mi zaraz wybuchnie
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj moje dziecko obudzilo sie o 5:45 i zaczelo sobie bic brawo
chyba byl dumny z siebie,ze sie wyspalam ![]() Chce umowic Kube na kontrole do chirurga i co? I d...upa,terminow na ten rok brak Zostaje nam wizyta prywatna. Co prawda moglibysmy isc do innego chirurga ale chce tylko do jednej. Jak ostatnio bylismy to nas jakis szczyl przyjmowal,juz chcial go kroic ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Insolito widze Cie,jak sie czujesz? |
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Little bo juz bylo po zapisach jak sie zorientowalam ze jest cos takiego
![]() Bezziemy spac w szkole jakiejs razem z 250osobami fajnie co i chyba bede leciec w stroju sniezynki ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#569 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dziś na śniadanie zjadłam 2 kanapki i dopchałam się czekoladą Cytat:
Co prawda test robiłam i był negatywny, ale zawsze ta niepewność zostaje. Tylko, że u mnie to norma.Cytat:
To chyba Ty doktorat robisz tak? czyli Pani dr na wątku będzie? Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...rt=106&ndsp=27 ale boję się takich efektów http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=15 albo http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...art=70&ndsp=28 Cytat:
To tyle ode mnie
|
||||||
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Przeleciałam Was na szybko. Dziecko juz śpi wiec lecę ćwiczyć. Nie mam za duzo czasu na Was
bo korzystamy wciąż z tej pięknej pogody a tak ma być jeszcze napewno tydzień. ..MARSI chcesz w doopke za takie głupie myśli? Jakieś schizy lapiesz. Spokój ma być teraz a nie takie wariackie myśli. SŁYSZYSZ? ELLMI Fifi toMiszcz. Zazdroszczę jego gadulstwa choć Antonio ostatnio też się rozwinął bardzo w tym temacie. Choć zdam nie buduje. . HOPE przyjdzie czas ze będziesz marzyła o chwili ciszy -bez tysiąca pytań na minutę. Wiec się nie martw a korzystaj ![]() Co do porodów SN i cc. Po pierwszym cc jest wskazanie do cc przy drugiej ciąży czy jak to jest? Ja chyba bym jednak wolała ból po cc. Tym razem męczyłam się 4 godziny a na koniec i tak mnie pokroili wiec chyba wolałabym cc. Choć to temat ciężki-ale patrze nie raz na Antonia i marze o tym żebyśmy mieli warunki na drugie dziecko bo chciałabym się o nie starać pod koniec przyszłego roku. Ale chyba mi to nie grozi. ... ![]() Dobra lecę ćwiczyć dziś zaplanowałam godzinę ćwiczeń przynajmniej. Paaaa
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-09 o 12:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

w każdym razie zwykle zaczyna mnie boleć od samego rana, nie pomaga wywietrzenie, picie wody, kawa ani żadna tabletka.
wiesz, ludzie są różni

masakra
no dobra, na wizazu
Ja pierdziu jak to leci!!!!!
I zdrowka