|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
Tak, obydwie podobne do tej, majsterki, dachy itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Zakorzenienie
|
Oby.. wiecie co boje się, trochę.. Tż rok temu stracił pracę. wpadł normalnie w depreche.. siedział w domu pół roku ponad.. Zaczął grać na maszynach, oszukiwać.. dno kompletne było.. rozstaliśmy sie, wyprowadził się itd.. Dopiero jak znalazł tą pracę to się podniósł i boje się że teraz bedzie to samo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
nie puszczaj go! mój kiedyś był, do Szwajcarii też jeździł ,ale jak pojawiło się dziecko to już tak łatwo się nie jedzie
![]() ![]() Myboy i jak tam? masz zwolnienie? bo nie doczytałam nigdzie ( albo nie napisałaś ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Kaja na pewno po tamtym razie ma niezłą nauczkę. Nie myśl o czarnych scenariuszach. Widać, że się nie poddał bo dzień po informacji o utracie pracy od razu jest umówiony na dwie rozmowy. Będzie dobrze zobaczysz ![]() Myśl pozytywnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Konto usunięte
|
hej Wam
![]() ja dosłownie cała noc nie spałam, przez tą gópią pełnie... ![]() Kaja, przykro mi ale wierzę, że TZ szybko coś znajdzie ![]() mój co dzień coraz bardziej jęczy na tą robotę... także też się nie zdziwię, jak mi powie, że chce wyjechać do Szwajcarii ..a ja tam nie chcę jechać z dzieckiem, po pierwsze sam tam na nas nie wyrobi, wiem jaki tam jest system. po drugie będę siedziała sama jak palec.. tu niby tez no ale zawsze a to szwagierka a to moze mama przyjedzie jak urodzę... a to teściowie. a to może kolezanka ta najlepsza się pofatyguje. no inaczej. a tam totalnie sama, z bejbikiem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Wtajemniczenie
|
Czesc Kochane
![]() Kaja trzymam kciuki zeby szbko znalazl lepsza prace a temu pokazal fakolca ![]() Gabisun nie bede sie cieszyc bo z tych plamien nic nie bedzie ![]() Myboy, do poniedzialku? A potem co? Cos sie zmieni w pracy i bedziesz sie lepiej czula? GOPI lekarz Zasnelam i spalam z przerwami, ale dalej zmeczona ![]()
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że na tak krótko, ale dobre i to, odpoczniesz trochę. Do 17-go szybko zleci i będzie kolejne zwolnienie
![]() She nie trać nadziei! zawsze plamisz przed @? |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Lekarz mi powiedział, że najlepszym lekarstwem na moje nogi jest zmiana pracy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Hej Wam
Kajuś - przykro mi z powody pracy Tż, oby się trzymał znalazł coś nowego i żeby się to na Was nie odbiło ![]() Myboy - szkoda że tak krótkie to zwolnienie dał, mógł Ci dać do tej wizyty do 17... zobacz, mnie ginka chciała posłać na L4 od początku a mam pracę siedzącą ze względu na stres - więc Ty już od dawna powinnaś leżeć na tyłku z tak ciężką pracą ![]() Do mojego szefa chyba już dotarło info o ciąży, we wtorek Tż zaniósł moje zwolnienie a dzisiaj ni z gruchy ni z pietruchy dostałam od szefa sms co u mnie i jak się czuję ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jak masz zmienic prace? W ciazy to pracodawcy tylko czekaja zeby przyjac ciezarne kobiety! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mówiłam lekarzowi, kiedy mam wizytę u gin, sam wpisał do poniedziałku ![]() Twój szef sie martwi ![]() ![]() jak u ciebie samopoczucie? Pierozek uspokoił się troszke? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Konto usunięte
|
a mi się dziś wszystko taaaak cofa, masakrA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie to dupę złoję w ogole nie dbasz o swoje interesy powinnaś ochrzanił tego lekarza powiedziec ze zle sie czujesz jestes w ciazy i masz ciężka fizyczna prace i zadasz zwolnienia co to za zwolnienie na dwa dni ![]() ![]() Napisałam mu ze czuje sie juz lepiej i w poniedziałek bede w pracy, nie pisałam mu o ciazy bo głupio o takich rzeczach mowić przez telefon powiem mu w pracy twarzą w twarz ![]() Samopoczucie dzisiaj lepiej troche, wczoraj mnie znowu brzuch dosyć mocno bolał a dzisiaj przeszło jak ręka odjął Pierozatko sie chyba rozciąga ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() do gin jeszcze idziesz zobaczyć co z szyjką? ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pierożatko zdrowo rośnie, coraz większy gigant ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Konto usunięte
|
no i nie dosć, ze nie spałam, to jeszcze własnie mnie ten brzuch bolał...
![]() yyyyh. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj nie myśl o takich rzeczach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Konto usunięte
|
masakra.... rośnie, i mam nadzieje, ze do czasu USG urośnie tyle co trzeba, bo inaczej mamusia bd zła
![]() wgl tz się wczoraj na mnie wydarł, ze mam się zważyć. no i mnie zważył i się zaczął drzeć, że prawie nic nie tyję, że nic nie jem. mówię, że jak cały dzien jest w magazynie a potem lata w pole to nie widzi co ja robię. a on "no może raz na dzien coś zjesz, w ciąży jestes a nic nie jesz!" no tak mnie wkurzył. mówię, żeby mi nie wmawiał, ze raz na dzień, bo jem minimum 4 razy. a on tak jasne akurat. to mówię, żeby sobie do kuchni zaglądał, przeciez on sam całego garnka zupy czy ogólnie czegoś innego nie zjada. to mówi mi, że wyrzucam ![]() no wkurzył mnie. teraz własnie specjalnie staram się jak najwięcej a on się wydarł, bo nie przytyłam zbyt wiele. on to chyba myśli, ze ja na tydzień poo 5 kg będę tyła ![]() pofochał się trochę, ale poszłam do niego i pytam się jak się czuje, bo jakiś taki zjechany cały czerwony się zrobił. mówię, że wygląda jakby przeziębiony był. oczywiście, nie, nic mu nie jest. poszłam, dałam mu gripex i zrobiłam mu tą saszetkę. grzecznie wypił, nakryłam go kołdrą. obejrzeliśmy pingwiny z madagaskaru, oczywiście jak zwykle ryczał ciągle ze śmiechu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi się wydaje, że jakoś dużo nie jem, a tłuszczyku trochę mam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Konto usunięte
|
tylko, że on myśli, ze ja teraz będę tony jedzenia pochłaniać. a jego to ciężko zmusic, żeby coś jeszcze zjadł, a wcale tak dużo nie je...
![]() wcześniej to jadłam raz czy 2 dziennie.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wypiłam :/ ![]() Własnie nie wiadomo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Tak go chwalili, zlecali różne rzeczy a teraz tak o ![]() ![]() Oby szybko coś znalazł ![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet tak nie myśl! Mam nadzieję, że ogranie się i znajdzie coś rozsądnego! Facetom mimo wszystko jest łatwiej znaleźć robotę ![]() Masz szczęście ![]() ![]() Cytat:
![]() Poczta pantoflowa działa ![]() Bedziesz sie spowiadać teraz ![]() Dobrze, że Pierożątko odpuściło trochę ![]() Cytat:
![]() Aj te chłopy... ![]() ![]() Ale to faktu nie zmienia, że te 5 posiłków jeść powinnąś i odzywiać sie i Fasolka ![]() BTW To ile przytyłas? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Zsikam się ![]() Ty obrośnięta tłuszczem ![]() Gabisun czekam na priva... ![]() Hi! Ja rano byłam u kosmetyczki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.