|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)
ellmi ale Fifi jest boski
kurcze poluje na identyczny materiał z jakiego ma zrobioną pościel powiedz mi kupiłaś ją gdzieś gotową? Ja gotowej nie znalazłam i babcia obiecała uszyć dla swojego prawnuka ja sie zakochałam w tych samochodzikach i nie chce żadnych innych ale w tej chwili materiał jest nie dostępny u jedynego sprzedawcy na allegro którego ja znalazłam.
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2014-10-09 o 20:49 |
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź. Refleksja mnie naszła bo po pierwsze u nas nie ma aż takich histerioz jak czasami bywa to u Was choć wiem że mam bardzo uparte i rogate dzieciątko. Być może dlatego że skutecznie umiem zapobiec takim sytuacjom i w porę reaguje. Nie myślcie sobie jednak że biję swoje dziecko. o co to to nie
Zazwyczaj moja reakcja to głośne i stanowcze "nie wolno" lub zabranie zabawki ewentualnie brak jakiejkolwiek reakcji. Pozwoliłam sobie też kilka razy na metodę Meneq z kontrolowanymi wypadkami. w efekcie nie skacze mi po łóżku bo wie że spadnie itd... a reszta to konsekwencja. Po drugie moja mama przez to że teraz przez miesiąc mieszkamy razem i mnie obserwuje popzwoliła sobie na komentarz w moim kierunku że "charakterek to mam po tatusiu i tak samo podchodzę do tematu wychowywania dziecka jak on" a nadmienię że był człowiekiem niezwykle liberalnym aczkolwiek jak coś mu się nie podobało to stosował metodę krótkiej piłki. suma suma rum i tak byłam córeczką tatusia. Ot i dlatego taka moja refleksja. Marsi kobito no to bardzo Ciebie przepraszam !!! Ciesze się jak dziecko na możliwość spotkania http://www.youtube.com/watch?v=tamUO9FwfQE widziałaś ? chyba pokuszę się o lalkę dla Krzysia. Nawet logicznie mówi i tłumaczy moje zachowanie odnośnie odwózkowania i przenosin na dorosłe łóżko. Pstryku bo ja się na prawde bardzo dobrze czuję i gdyby nie te cholerne schody to prawie wogóle nie czulabym się że jestem w ciąży. ale wiem że to złudne i takiego zimnego prysznica trzeba mi było! |
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze my malo do kosciola chodzimy Julo lubi Jezuska przy kazdej kapliczce ogladac
O modlitwę jeszcze nie myslalam Debrah jaki mialas pomysl na wozek dla Julka jestem bardzo ciekawa bo jestem bardzo za aktywnymi jak tylko jest mozliwosc Jutro do gina ide a teraz mocze stopki i jem kanapkę bz czosnkiem takie przeziębienie mnie d opadlo dobrze ze Julo juz zdrowy bo w niedzielę juz wyjeżdżamy do Wawy,
|
#604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pola już śpi. Poszłyśmy na spacer o 18, wróciłyśmy o 20, no pięknie po prostu było W załączniku zdjęcie robione ekierką Teraz widzę, że kompletnie nie oddaje uroku, ale już wrzucam, jak jest. Nasza codzienna trasa.Dziadkowi znaleźli na potylicy guza wielkości 1,6 cm Jutro dalsze badania i się okaże, czy jest operacyjny
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-10-09 o 22:18 |
||
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, trzyamm kciuki, na pewno bedzie dobrze;*
Ja dalej ogarniam;> tzt stwierdził że nic nie ogarnęłam?! nie wiem, czy mam go walnąć młotkiem czy od razu użyć jakiejś broni o większym kalibrze ![]() Kupiliśmy samochód dziś, bo tzt mojego partnera(peugeot) zabiera;( jeepem nie bede na codzien jezdzić bo pali dużo no i opon nie ma chwilowo, no i przydałby się jakiś na co dzień dla mnie i Amelki........ Amelka dziś do mnie "otwoź"chciała zebym jej drzwi otworzyła haha moja malutka
|
|
#606 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a biblioteka, przypomnialas mi jak zawsze z mama chodzilysmy, i te potrafilysmy tam siedziec grubo ponad godzinę i wybierac, a pozniej sie wymienialysmy w domku ahhh, jak jak dawno w bibliotece nie byłam ![]() zapisuje wyprobuje wlasnie spojrzalam, ze mam w domu 111+, w biedrze kupilam jak bylismy w PL bo tania byla, to jest bardzo bardzo jasny popielaty blond, mialam potraktowac odrost tylko, ale pojde po calosci Cytat:
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Szklanka fajnie, ze sie odezwalas, dawno Cie nie było |
||
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
Śpio???
To ja też idę |
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
A skad!
|
|
|
|
#609 |
|
Zakorzenienie
|
Dziecko mnie obudziło i nie mogę spać. .:banghead:
Rozmawiacie o farbach do włosów a mnie wciąż korci jakaś zmiana np na brąz. Jak Wróciłam ostatnio i d fryzjera tz powiedział "no ładnie moja blondyneczko, ale miałem taką myśl że może zmienisz kolor. .w końcu poznałem Cie jak miałas ciemne włoski i tak ładnie Ci było"....no i korci. Może na święta zaskoczę? Fuck ja spać nie mogę a dziecię w najlepsze. ..
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
P.s. pytałam juz kilka razy ale nikt się nie odniósł. Może któraś się skusi jednak http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4680358407
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Neti niestety nie moj rozmiar a buty fajne, myslalas cos o spotkaniu w Wawie bo n popołudnie mamy wolne w wiekszosci zajecua raczej tak do 13
|
#612 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
tule! Cytat:
reklame widzialam moze z 5 sekund babka przystawiala to cos do glowy i juz chyba bylo gotowe. wrrrrrrrrr, bede czatowac na ta reklame ![]() Cytat:
![]() ps. a sama farbujesz wlosy czy fryzjerka? Cytat:
Cytat:
fajne zdjecie! ![]() Cytat:
a no wlasnie, bo juz mialam sie dawno pytac, oplaca wam sie miec tego dzipa? neti - ale fajnie spiocha z maskotkami. moj bez niczego spi. tzn jakbym pozwolila przytachac do lozka 59864521 traktorkow to pewnie by z nimi spal
|
|||||
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego powiedz tez czy jedziesz sama .. jesteś zmotoryzowana ? I przypomnij mi ulice na ktorej będziecie. PSTRYKU ciesze się ze to były tylko te Dwa. Ostatnio do swojego łóżeczka z komody ściągnął sobie jeszcze 2. Jak weszłam do pokoju to musiałam "odkopac" dziecko
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-10-10 o 08:14 |
|
|
|
|
#614 |
|
Zakorzenienie
|
Jestesmy 13-24, mieszkamy na Siennej niestety zostaje mi komunikacja miejska
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana to daj mi pomyśleć jak to ogarnąć. Poniedziałek wtorek odpada. Nie wiem jak to dalej. ..w piątek napewno MB wolne.
Pytanie czy chcecie przyjechać do nas czy spotkamy się gdzież w Warszawie? Albo ściągnę Cie chociaż na drugą stronę Wisły co by w samym Centrum nie być. Jak wolisz? ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Czy to sienna przy towarowej czy złotej? Jaki nr?
|
#616 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, my nie śpimy od pół godziny. Wczoraj zaliczyliśmy sukces u fryzjera, tłumaczyłam od dwóch dni po co idziemy, po kolei co pani robić będzie, ze będzie u mamy na kolanach, pokazywałam w jaki sposób pani będzie włosów dotykać itp, ze mamie i tacie też. Weszliśmy, przypomniałam do wszystko, i co? Dała sobie obciąć grzywke, siedziała spokojnie, trochę spod byka patrząc na Panią ale szokens: ) bo ostatnim raZem bała się bardzo. My z tz też do ładu doprowadzeni
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec podziwiam Was ze tak Wam się udało. Gratulacje:thumbup:
|
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się poplakala jak ja fryzjerka dotknąć chciala I wtedy odpuscilam od razu. Fryzjerka też ze się nie podejmie silowo bo potem To w niej zostanie i łatwiej nie będzie (podoba mi się takie podejście) , poszłyśmy do domu a wczoraj bez problemu |
|
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ellmi Hania była przeszczęsliwa, tak się ładnie bawiła, taka grzeczna ![]() a Filip boski szklanko nie mogę z Ewy i słonia ![]() hje dużo, duzo zdrowia dla Dziadka ![]() bokeh widziałam ta reklamę, uśmiałam się ![]() neti ale przytulas z Antosia
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba tez musiałabym się przejść, chociaż z drugiej stronie wiem czy to coś da. Ma takie długie włosy przy skroniach takie piórka sianowate, pewnie jak podetnę dalej takie odrosną. A dzieki tym co ma mogę spinac w kucyk....Tylko średnio mi się one podobają jak ma rozpuszczone, taki szopens :PPokaz zdjecie
|
|
#621 | ||
|
Zadomowienie
|
elllmi Fifi wymiata, uwielbiam go
szklanko u mnie to samo z balaganem Codziennie staram sie cos ogarniac ale to jak widac za malo ![]() Historia ze sloniem- Cytat:
Buty nie w moim rozmiarze ![]() Cytat:
Prosze o zdjecie Moja tez juz ma grzywke dosc dluga a wszystkie spinki parza w glowke ![]() Deli pochwal sie nowym autem
|
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bo tak mnie męczy ten kolor ze szok. Uwielbiam swój blond-owszem. Ale pragnę zmiany. I zrobię tz niespodziankę na święta. Może i zejdzie mi parę kg to będę się lepiej prezentować.
Podoba się taki kolor ale jak patrze na paletę to dostaje oczopląsu . Wiem ze większość z Was mi nie pomoże bo woli u mnie blond ale wiecie kobieta lubi zmiany a za mną to już chodzi długo. ...
|
#623 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do biblioteki to najczęściej wiem co chcę pożyczyć jak idę. ALbo mam spisany idneks, albo wiem jakiego autora poszukuję. Załatwiam to raczej szybko. Zaraz się właśnie wybiermy do bibioteki. Plan: zerknąć na nowości i na szwaję, bo właśnie ją przerabiam, spodobała mi się. Przerabiam też Jo Nesbo, ale w naszej bibliotece już więcej nie dostanę. Ostatnio czytaam autorami. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam podobne myśli. jako nastolatka niedziele zaczynałam od kościoła. Później jakoś przestałam.Teraz to wogle mnie nie ciągnie, ale to pewnie dlatego, że mieszkam przy samym kościele i mam przesyt. Każdą mszę słyszę, kazanie itd. Ale martwi mie to, że kiedyś będą pytać P. w szkole: "Byłaś w kościele?"- Denerwujące to dla mnie, że każda lekcja religii zaczya się u nas od tego pytania. Demotywowało mnie to zawsze i czułam się jakby zmuszana do chodzeia na msze. ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie zetne Hani włosów maszynką... chodziło mi o podcięcie ![]() http://pytanienasniadanie.tvp.pl/171...ak-zrobic-loki patrzcie jak nic nas podczytują!
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
kochana...ale jak nie kusić jak mnie kusi- tylko to odważna zmiana-ale kurde raz się zyję co?? odrosną albo przefarbuje to jak-którę??
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neti - mi sie podobasz w blondzie ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a moze i jednak ciemny? to Ci pomoglam! na tym 3 zdjeciu jestes podobna do tej aktorki z bewerlihils, taka ladna, z pieprzykiem... kojarzysz? ![]() o, do tej https://www.google.pl/search?q=Tiffa...h=857&dpr=0.75 Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-10-10 o 11:43 |
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Neti daj mi pomyslec zbadam okolice sienna kolo zlotej chyba ? Dam znac ok wtorku
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może więc taki jak pokazałaś będzie trafiony
|
|
#629 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh, a Ty kolor zmieniłaś prawda? Na insta widzialam
![]() pamiętasz o nas? ![]() dziecię mi zasnęło, włączyłam inhalator coś na niego skapło i się obudził jAK TU PRACOWAĆ JA SIĘ PYTAM?! dzisiaj MUSZĘ oddać papiery a jestem w czarnej
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
dodzwonilam sie do poradni
jak mi pani przedstawila liste badan ktore musze zrobic na wizyte to sie zalamalam chyba zaczne od przyszlego tyg co by sie wyrobic do tego stycznia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

ja sie zakochałam w tych samochodzikach i nie chce żadnych innych ale w tej chwili materiał jest nie dostępny u jedynego sprzedawcy na allegro którego ja znalazłam.

Zazwyczaj moja reakcja to głośne i stanowcze "nie wolno" lub zabranie zabawki ewentualnie brak jakiejkolwiek reakcji. Pozwoliłam sobie też kilka razy na metodę Meneq z kontrolowanymi wypadkami. w efekcie nie skacze mi po łóżku bo wie że spadnie itd... a reszta to konsekwencja. 
W załączniku zdjęcie robione ekierką

babka przystawiala to cos do glowy i juz chyba bylo gotowe. wrrrrrrrrr, bede czatowac na ta reklame 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)