|
|
#751 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LIV
Prosz mnie nie kusić... Pewnie i tak podkreślał by mi wszystkie zmarchy.
Co do butów to mi się mnóstwo podoba ale jak przychodzi do kupna to żadne. Za to popełniłam ciepły sukienko-sweter do pracuni bo mi wieje w dekolt ![]() Uff, trochę spokoju przy piątku ![]() Aaa, i upasłam się |
|
|
|
#752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi miastowo się nie podobalo..ale ja na zadupiu mieszkam, więc jestem w stanie zrozumieć braki w asortymencie ;-) W sieci też mi się dużo podoba, ale ceny jak na zachciankę już nie...takie coś w okolicy 200 zł bym przygarnęla, tylko w takiej cenie to brzydaki sa.... Ta, się upaslaś o kilogram ![]() ![]() Kumpel w pracy mi dziś powiedział,że przytylam trochę czyli trzeba się wziąść ostro wreszcie... |
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. pewnie tak Ale bebzon mi wywaliło poważnie. Jutro jeszcze pozwolę sobie na frytki, cheeseburgera i wino a potem też dieta!No bo chodząc do pracy wcześniej jest się głodnym, po robocie jest się poważnie głodnym, ciężko wymyślić w pracy skromną przekąseczkę i jeszcze niewyspanie podobno utrudnia zrzucenie wagi... A siedząc w domu żyję o jajku na miękko do obiadu i jest dobrze. Bez sensu bo pewnie spalam teraz więcej kcal a wcale nie jem tak dużo więcej, foch. |
|
|
|
|
#755 |
|
grozi wypollizowaniem
|
stazja ale kuisz tym puderem
, tylko ewnie na tym narsie trzeba płącic w sposób mi niedostępny ![]() fogle to ja potrzebuje pudru ktory mi srobi na twarzy półmrok , bo stwierdziłąm ze w półmroku jestem całkiem do rzeczy z mordy..ale nie daj panie borze spojrzec w swietle dziennym ![]() a propos swiatła dziennego, to przysżłoby wam do głowy stwierdzenie iz swiatlo dzienne to "oswietlenie specjalistyczne" ? pisąłm do jednej pani z all ze ciuchy p[oplamione,a ona do mnie ze niemozliwe bo je ogladała przed wysyłkę, wiec do niej pisze, ze moze oglądała je w swietle słabej lampy, natomiast w swietle dziennym są one doskonale widoczne. laska mi odpisała ze nie uznaje mojej reklamacji poniewaz jak sama przyznalam " plamy są widoczne jedynie w świetle specjalistycznym"
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie, to światło dzienne jest oświetleniem dedykowanym a nie specjalistycznym
|
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zonk i zdziwko na maksa, tak jak dr Jekkyl i Mr Hyde Najchętniej też spotykam się w knajpach gdzie panuje półmrok, takie punktowe oświetlenie ze stojących lamp etc. Światło dzienne jest w kosmetologii najbardziej unforgiving. 2 i 3. Jesssssssu - coza ludzie Ja nie ogarniam, ja bym chyba wzięła tel w rękę i jazda. No nie mieści mi się, toż to groteska najwyższych lotów. I to jest czyjaś matka. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-10 o 22:14 |
|
|
|
|
#758 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Takiej osobie właśnie tak się winno pisać. Genialne! Jezus maria ja żyję w jakimś prostym zwykłym świecie, gdzie nie ma gierek i zagmatwania. |
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż czasem z nudów się zdarza.... niedawno kumpel od projektów w rosji, przyznał mi poziom ławrowa z dyplomacji dla osiągania prywatnych celów...
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-10 o 22:26 |
|
|
|
|
#761 | |||||
|
Panaroja
|
snad pełnego odmóżdżenia i cudnego odrętwienia
![]() Cytat:
![]() dawaaaaj kupiłam se silka paese , fajny , ale generalnie kolory mnie nie powalają , nie moja gama Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja utknęłam na 57 , ale obwody mi chyba zmalały ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#762 |
|
Nindżopesz
|
Wg mnie gorsze jest ostre swiatło jarzeniówek - twarz robi się żółto-różowa, czasami sina, pojawiają się ostre cienie, widać każdą skórkę i każdy syf. Nie rozumiem czemu takie światło jest w sklepowych przebieralniach, zawsze wychodzę zdegustowana, że żaden ciuch mi nie pomoże - chyba że z taaakim kapturem.
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dojszło do wymiany ... Bo okazało się że dziewczyna ma EDT ...
A zapomniałam napisać że Bandit z psiurkacza super! Pytanie na wieczór do WAS jaka kwota wydana na flakon perfum przekracza WASZ poziom akceptowalności? Bo się tak właśnie zastanawiam ...
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Jessssu podziel się, po czym tak masz ?
![]() Cytat:
Ja nie wiedziałam, że takowe istnieją jeszcze w użyciu, nie znam się na tym czym oświetlane są przymierzalnie, a zawsze wychodzę zdegustowana, po prostu zawsze byłam przekonana, że ja tak włąśnie dennie wyglądam
|
|
|
|
|
#765 |
|
To ja :)
|
Zdarzyło mi się, w dobrych czasach, kupić Killian za 6 stow chyba... Ale to było dawno, nieprawda i moje terrarium w kieszeni do teraz się buntuje za to...
|
#766 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
za darmo bym się nie skusiła Cytat:
ale wiadomo nie od dziś że gorąca kąpiel nie jest dobra...Cytat:
Cytat:
2.prawda 3.każda , której nie mogę w danym momencie wydać jeżeli mogę jakąś wydać , wydam niezależnie od wysokości ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- po tym http://adrenaline-fit.pro/blog/?tag=...ebell-warszawa po godzinnym treningu nie miałam w głowie ani jednej myśli i nic nie czułam
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-10-10 o 22:50 |
||||
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam że może coś do wypicia, wypalenia ![]() Szacun |
|
|
|
|
#768 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ok 10 zł za mililitr, ale to nie znaczy ze by, wydała 1000 na flakon..zostawiłabym sobie 20 ml a reszta do rozbioru. do tego poziomu doszłam po rozmyslaniach nad black cube i chocbym nie wiem jak kombinowała to moja psyche nie chciala sie zgodzic na 1200 zł za 50 ml
|
|
|
#769 |
|
|
Kiedy ja się wyśpię??? Jutro nie, pojutrze też, za tydzień nie da rady, ani za dwa... Może za trzy???
Albo dopiero na początku grudnia, w Egipcie...
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jeżuuu tylko skąd ciepeło w zimie....? ![]() ale skoro w kanadzie się da... ![]() w moskwie jest takie coś, podłużny niebieski barak. ponoć knajpa z pierogami w środku, ale przed zawsze najdroższe auta stoją
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-11 o 09:16 |
|
|
|
#771 | |
|
Nindżopesz
|
And the winner is Miyo 03 Breeze
![]() Cytat:
Rejcz, miałaś cienie Miyo? |
|
|
|
|
#773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gratuluję kursu ![]() Cytat:
![]() jakim cudem Ty na takich ludzi trafiasz ciągle ![]() Cytat:
Oglądałam wczoraj zdjęcia mojej Siss z jej podróży do USA (zwiedzali NY, LA, San Francisco, Las Vegas a poza tym same parki narodowe) Jakie tam są cuda natury, to jest niemożliwe ze takie rzeczy są na świecie |
||||
|
|
|
#774 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad lekkiego kaca
Nie prościej użyć szarego cienia do powiek? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ogrzewaniu nie wpsominając ![]() Ciekawe jak się to sprawdza w praktyce. Cytat:
No!! Właśnie o tym mówię, no bajka
|
||
|
|
|
#777 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#778 |
|
|
|
#779 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale masz szczęście do dziwadeł na tym allegro ![]() edit: bo ja mam zupełnie inne doświadczenia, wśród dziesiątek normalnych aukcji raz wylicytowałam kieckę i babka zadzwoniła że kiecka ma dziurkę której nie zauważyła, i że jakby zauważyła to by jej nie wystawiała, i że mi ją wyśle a ja zadecyduję czy ją sobie zostawić i mam nie płacić jej ani grosza..... a dziurka ma dwa milimetry jest absolutnie niewidoczna podobnie jak kupowałam szklany klosz do lampy w kuchni to mi powiedzieli żebym wpłaciła mniej bo to ostatni taki klosz i ma pęknięcie (minimalne i go nie widać bo od samej góry tam gdzie się w oprawę wkręca)..... Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2014-10-11 o 16:38 |
|||
|
|
|
#780 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.

Ale bebzon mi wywaliło poważnie. Jutro jeszcze pozwolę sobie na frytki, cheeseburgera i wino a potem też dieta!
zonk i zdziwko na maksa, tak jak dr Jekkyl i Mr Hyde
Najchętniej też spotykam się w knajpach gdzie panuje półmrok, takie punktowe oświetlenie ze stojących lamp etc. 

klask i:

za darmo bym się nie skusiła 
a dziurka ma dwa milimetry jest absolutnie niewidoczna