|
|
#661 | ||||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Z tym entuzjazmem to bym nie przesadzał raczej
Cytat:
Podstawa to porządna bawełna, porządna bawełna broni się sama nawet i po stu latach Większość moich desusów to nołnejmy ze Skandynawii, są nie do zdarcia ![]() Cytat:
Cytat:
a) czekają na cudowne schudnięcie b) jak coś polubię, to mogę w tym na okrągło chodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sąsiad moich dziadków zmarł na zawał po dwudziestce jakoś, też jego pierwszy to był (a podobno młode serce silniejsze, o!) ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#662 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie na niedzielę - jaka firma ma pojedynczy lekko połyskliwy cień do powiek w kolorze szampańskim? Taki jak szampański w paletce Sleek Bad Girl?
|
|
|
|
#663 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ex miał ostatnio obfitą hodowlę, po zostawieniu mięsa w lodówce i wyłączeniu korków na miesiąc. skończyło się na nowej lodówce ![]() Cytat:
nawet meteoryty poszły ostatnio w odstawkę i tylko okazyjnie używam Cytat:
![]() co robisz ze psinaczami do bielizny, że musisz je ciągle kupować? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tru Cytat:
Cytat:
po rewolucjach przerobili knajpu na kubańsku (nawet kubańczyka przywrócili, bo chyba nie pracował już tam jakiś czas). znajomi mówią, że przegięła z przyprawami. nie wiem kto tam będzie jadał poza sezonem... ![]() G. mała pokraczna i wszędzie z obstawą
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-10 o 08:36 |
|||||||
|
|
|
#664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to samo z żarciem - ile by nie kupić, to i tak za jakiś czas trzeba znowu. Że tez nie można się najeśc na zapas na resztę życia ![]() Cytat:
![]() Koszmary dzisiaj miałam śniło mi się, że pezysłali Ci tylko jedną flachę Blacka, a dla mnie już nie starczyło ![]() wezmę ![]() po diecie waże teraz 55 kg, ale żebra mi jeszcze nie wystają
|
|
#665 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzeciego nie zadam Zostawmy to ![]() Bo ja właśnie owe 3 przypadłości zauważyłam (też lubię luz, ale only w 30 + (Celsjusza ) , i only w kiecach, bo w spodniach mi się szew wżynał Acz ma to swoje plusy, można spokojnie "dojść" tyle, że publicznie. No i zazwyczaj dzieje się też ta trzecia rzecz, dlatego zostawiam takie atrakcje w domu i w upały. ![]() Poza tym jest mi ziiiiiiiiiiiiiiiiiiimnooo ooooo bez majtów brrrrrrrrrrrrrCytat:
Ja mam z Maybelline, ale sprzed 6-7 lat. Także może już nie być to samo ![]() Powiem Ci, że ciężko znaleźć delikantnego szampana, albowiem wszystko jak na mój gust się zbyt świeci, tandetne, dobrze że mam ten stary Maybelline, choć też się swieci to jednak da się go jakoś opanować, ale np na zimę wolałabym jakąś satynę, dyskretniejszą. Zważywszy an jej charakter w tym programie nie dziwi
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-10 o 10:22 |
||||
|
|
|
#666 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
i też prędzej mnie majtki obetrą niż jak latam z goło
|
|
#667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru
Na moje szczęście wykupili Bandita Cytat:
2 Pacjent jedzie robią mu badania wykluczające zagrożenie życia i decydują co dalej ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Ale już mi lepiej
|
|
#668 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super waga Macham znad soku ostatnio nie mam weny więc głównie czytam |
||||
|
|
|
#669 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
|
|
#670 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aaaa, a propos schabu. Ponieważ nie miałam przyjemności poznać przepisu na schabik w marynacie miodowo-sojowo-czosnkowej, można prosić o przepis?
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DOBRE! ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- poka! ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- TAK, jakby ktoś jeszcze chciał mi brzuch otwierać z powodu endometriozy, bo jej tam nie ma tam i wszędzie indziej .
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas zawsze był w plastrach/ kawałkach podsmażony i potem duszony kwilkę. Znaczy się na tzw oko. Ja wciąż nie mam weny na coś fajnego dla nas i Mam. W sobotę idzie na imprezkę to nie potrzeba, zazwyczaj przyjaciółka daje jej wałówę na naniedzielę ale wolałabym jednak coś jej przygotować, ostatnio Mami zaharowana po kokardkie
|
|
|
|
|
#673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Ja mam tak całe życie więc dla mnie to normalne...Ogólnie szybko cukier spada jeśli szybko się go podnosi jedząc słodkie ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
#674 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Pytam, bo moją ulubioną wersją mięska na gorąco (schab, indyk) na szybko do chleba jest owo mięsko w marynacie miodowo-musztardowej upieczone na chrupko
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale można spróbować upiec, czemu nie? W marynacie jak kto woli - Mam zawsze wkłada na noc, ale wystarcza i godzinka Lubi soczyste, jak steki etc. Mój kuzyn piekł schab w całości (nie wiem w jakiej marynacie) przez 3 h w temp chyba 70 stopni I miał soczyste mięcho.
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#678 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No, zapewne, żeby mu soki nie wyciekły.
|
#679 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
obrazek piękny ja tez sie przypominam w kwesti spotkania, trzymam te deseczke co jest do zwrotu ![]() Cytat:
Cytat:
tylko mi nie odpowiadaj ze w skandynawii ![]() Cytat:
, ale kupuje tak z 6-8 kompletów rocznie..corocznie.myślę ze się przenoszą w fafnasty wymiar pod wpływem wyładowan atmosferycznych
|
|
|
#680 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma mię, bo jest robo. nawet Was nie przeleciałam, zostało mi kilka stron
jak jestę to nikto nie pisze, jak mię nie ma to Baru szaleje i nadal nie ma mojego czytniczka. chyba wyrażę oficjalne oburzenie tą syt na oficjalnym forum onyxa, bo tam zagląda przedstawiciel firmy na Pl . 3 tygodnie i w serwisie nadal nie wiedzą czy naprawić czy dać nowy nosz kokufa noooo jak się obrobię i nadrobię Baru to machnę znów a obraz Ju co podlinkowała na tej stronie, dzięki Polly bo cytła
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-10 o 11:44 Powód: bo obraz Ju fidzę i się zachwycam :D |
|
|
|
#681 | |||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i białego prania we pralce
A tak w ogóle to u nas mawia się "klamerki" ![]() Edit: babica! Cytat:
Cytat:
![]() Wg moich skromnych obserwacji, im dłużej tym lepiej, noc to minimum Cytat:
Cytat:
Musisz mieć dojścia w Armii Zbawienia, ew. w Czerwonym Krzyżu Cytat:
|
|||||
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na bank
Cytat:
Czarna dziura Cytat:
2. Nie stać mnie na takie rachunki. Ostatnio mam kaplicę, bo nam piekarnik jednak znacząco podnosi rachunki za prąd Zbyt bardzo, no a ja stać przy garach nie lubię, lubię wrzucać do piekarnika i wyjmować gotowe Lenistwo i wygoda to luksus jak widać ![]() Może stąd ta kulinarna niemoc u mnie Że bez ulubionej zabawki nic już nie cieszy ?
|
||
|
|
|
#683 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
ale na to 24-godzinne prosię to bym chyba butlę gazu na raz zużyła ![]() W kwestii rachunków, mam prośbę, może coś doradzicie. Osoba, która administruje budynkiem, w którym mieszkam, odmawia mi pokazania rachunków za wodę i prąd, podaje tylko kwoty, w których wiarygodność nie wierzę (wychodzą trzy razy wyższe niż kiedy mieszkałam w bloku i zużywałam więcej wody - w tym była ciepła, i prądu. Licznik owszem, spisałam, ale co z tego?). W razie niezapłacenia grozi odłączeniem wody i prądu i rozmawiać z nią normalnie się nie da. To ta sama co mi kradnie korespondencję, zgłoszenia czego policja przyjąć odmawia. A na umowę powołać się nie mogę, bo takowej nie ma. Kwestia praw własności do tej nieruchomości to odrębna sprawa.
|
|
#684 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z tym, że ja stać przy garach lubię nawet (jeśli chcę, a nie - muszę), ale nie ma to jak wrzucić wszystko do pieca i mieć z głowy ![]() --- Byłem pranie wywiesić w ogrodzie (skandynawskie gacie też, wszyscy będą widzieli, no patologia taka u nas...), wracam se z miską, a tam nagle "bzzz!" x 1000, jakiś rój dzikich pszczół (?) oblazł kwitnący bluszcz
|
||
|
|
|
#685 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Co to za bluszcz, ze kwitnie w październiku? Bo mój to tylko zczerwieniał....
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2014-10-10 o 13:42 Powód: bluszcz |
|
|
|
#686 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy to osoba z tzw adninistracji?Czy może wspólnota? ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
|
|
#687 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
to jest domek wielorodzinny, który wybudowała siostra mojego ojca ze swoim mężem, tylko przed śmiercią nie dopilnowała zmian w KW , a mnie to wcześniej mało obchodziło, skoro w bloku mieszkałam....
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy możecie zmienić administratora? Na jakiej zasadzie to właśnie ona jest administratorem??? U nas były problemy bo ze wszystkim ,chodziłam do zarządu wspólnoty,niczego nie mogłam się dowiedzieć, dopiero jak poszłam do administracji mogłam zobaczyć rachunki.
|
|
#689 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Eeee, prawie w nim nie bywam ![]() --- Wittchen w Lidlu |
||
|
|
|
#690 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
I ja nie mogę nic, właśnie dlatego, że mimo, ze to moja rodzina a ta cała administratorka jest obcą osobą a ja nie jestem wymieniona w żadnych dokumentach. To nie jest wspólnota mieszkaniowa a prywatny dom. Niestety, nie mam wiedzy ani pieniędzy na prawnika, żeby ten temat uregulować. Najbardziej przykre jest to, że z tą dziewczyną znamy się niemal od urodzenia i przez jakieś 30lat uważałam ją za przyjaciółkę....
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.

Podstawa to porządna bawełna, porządna bawełna broni się sama nawet i po stu latach
Większość moich desusów to nołnejmy ze Skandynawii, są nie do zdarcia 

złap mi proszę kilkanaście we słoik/butelkę plasticzaną i wyślij
, to jest straszne..czemu nie mozna nakupic raz a dobrze, tylko całe zycie cos nabywac..majtki,skarpety, szklanki, chrzestne ciuchy, podpaski,dynie,ksiązki,pr ezenty,lekarstwa, płyny do kąpieli,zabawki, lodówki, tarcze hamulcowe,zaproszenia, salezjanskie bluzy, obuw dla dida, spinacze do bielizny, proszki do prania, pojemniki na te proszki, kartki okolocznosciowe...cały czas cos nabywam, nabywam i znosze to do chaty albo mi poczta przynosi...i upycham te graty po kątach albo przystępuje do zuzywania...i ot nie ma konca, to jest takie beznadziejne i męczące...
)

śniło mi się, że pezysłali Ci tylko jedną flachę Blacka, a dla mnie już nie starczyło 
i też prędzej mnie majtki obetrą niż jak latam z goło 

jak jestę to nikto nie pisze, jak mię nie ma to Baru szaleje 

Zbyt bardzo, no a ja stać przy garach nie lubię, lubię wrzucać do piekarnika i wyjmować gotowe