Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX) - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-10, 22:11   #691
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Debrah oglądałam Cię jesteś taka śliczna. Wiec co byś sobie nie wyczarowala na główce będzie ok... szalej boi ja będę. Juz jestem zdecydowana-najwyżej potem będę Wam tu jeczec i biadolić, że wracam do blondu

Mika gadałam z Tż. Jak będę wiedzieć coś więcej w sprawie pracy mojej w przyszłym tygodniu to dam Ci znać i przyjedziemy do Was o ile możemy. Chyba ze wolicie spotkanie w terenie?:p

Marsi jak palec?

Lady jak zrzucisz dyche to nie będzie Cię za mało?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:13   #692
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Debrah oglądałam Cię jesteś taka śliczna. Wiec co byś sobie nie wyczarowala na główce będzie ok... szalej boi ja będę. Juz jestem zdecydowana-najwyżej potem będę Wam tu jeczec i biadolić, że wracam do blondu

Mika gadałam z Tż. Jak będę wiedzieć coś więcej w sprawie pracy mojej w przyszłym tygodniu to dam Ci znać i przyjedziemy do Was o ile możemy. Chyba ze wolicie spotkanie w terenie?:p

Marsi jak palec?

Lady jak zrzucisz dyche to nie będzie Cię za mało?
OKi zapraszam do naszeg wynajetego mieszkanka
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:15   #693
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Mika w takim razie poproszę na pw najlepiej nafb Twój nr kom i ja się wtedy zrewanzuje

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-10-10, 22:15   #694
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hahaha dlatego sie nie napalam :P
Ale w sumie i tak jego wiecznie nie ma, wiec mialabym duuuzo czasu.
Gorzej z Kuba

Myslalam o tym samym ostatnio.
Mi wiara jest w zasadzie obojetna, Kuba ochrzczony, bo TZ zalezalo, ale ja nie zamierzam wychowywac go w duchu wiary, uczyc modlitwy, itp.
Tylko tez nie wiem jak to ugryzc w kwestii szkoly...

Zanim podcielismy Kubie wlosy mial takie mieciutkie, dzidziusiowate. A teraz rosna mu juz sztywne, takie hmm dorosle.
Moze u Was tez tak bedzie?

40min w jednym miejscu? Wooow
Ja podobnie jak dziewczyny ograniczylabym tv. Moja siostra tak miala, tylko przy tv chciala sie zalatwiac :/

Czy ktos jeszcze oprocz mnie i PSTRYCZKA nie wysadza dziecka?

Jeszcze ja
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:15   #695
LadyWhisper
Zakorzenienie

neti widziałaś moje zdjęcie w k. w temacie o odchudzaniu? Teraz ważę 63 / 163cm dycha będzie idealna

Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:16   #696
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Mika, normalnie się poryczałam Julek jest przesłodki, przekochany i w ogóle nie mam słów!
NO coś ty Chyba wysle ten filmik na oddział neurologiczny do wojewódzkiego bo według nich Julo mogł nie mówic

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
taaaa, nawet dziś szyłam literki dla Marinki ale nerwy mi puściły i pie...lnelam robotą
kupuję od mojej znajomej wizazanki https://etasiemka.net/
Dzieki chciałam jeszcze polar minky ale tu nie ma
Stary 2014-10-10, 22:18   #697
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, jakie komedie romantyczne polecacie do oglądnięcia??? Ostatnio mam taką chcicę na nie, że wieczorami po trzy oglądam

500 dni milosci, ale to nie jest typowa komedia rom, chociaz jest wzruszajaco piekny
Stary 2014-10-10, 22:19   #698
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
NO coś ty Chyba wysle ten filmik na oddział neurologiczny do wojewódzkiego bo według nich Julo mogł nie mówic

Dzieki chciałam jeszcze polar minky ale tu nie ma
no ten polar minky też mi się cholernie podoba a co chcesz z niego uszyć?
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:20   #699
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
neti widziałaś moje zdjęcie w k. w temacie o odchudzaniu? Teraz ważę 63 / 163cm dycha będzie idealna

Za 63 kg poszłabym w ciemny las.
A poważnie- każdy inaczej. Ja przy wzroście 163 w liceum ważyłam zawsze 64 kg i byłam naprawdę szczupła a rozmiar nosiłam 36/38 ale pewnie to zależy od wielu czynników. Teraz marze o 69.... zmienię kod z 7. A to jeszcze tyko 7,5 kg. Musze zmieścić się w koronkowa sukienkę na walentynki. Wtedy są nasze 5 wspolne -Walentynki -a na pierwsze w niej bylam jak mnie maz zabrał do teatru Kamienica Juliana Kamińskiego. Byliśmy na "Testamencie cnotliwego rozpustnika" Było bajecznie. UPS CHYBA ZBOCZYLAM Z TEMATU wzięło mi się na wspominki :p

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-10-10 o 22:22
Stary 2014-10-10, 22:21   #700
nafiyqa
Zakorzenienie

MENEQ, a jaki jest trend na odpieluchowanie w Jp?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:22   #701
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Neti foto w K. Ale z fona i tylko trochę widać, z tyłu wygolone też troszkę i podniesione do góry. Za minę typu "drewniak" i' M Sory: )

Bokeh zmieniła kolor? >
eee tak :P na ciemny raczej już na stałe
Stary 2014-10-10, 22:23   #702
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
meneq, ja widzę, że Ty się dobrze orientujesz w biegach i zasadach maratońskich, przyznaj się, masz jakieś za sobą już
a tak serio to losowanie jeszcze mnie aż tak nie przeraża, co poniektóre minima także no... na razie chyba korona maratonówale to masters mi się marzy cholerka jak nie wiem, może kiedyś, jeszcze żem młoda

ezzo, po biegu raczej nie będzie czasu, będę z ekipą więc się będę musiała do nich dostosować a że to kawał drogi to pewnie będą chcieli jak najszybciej jechać, może wpadnę z tostami i dżemem na śniadankoalbo dzień przed wieczorkiem jakaś herbatka. Zgadamy się na pewnono i koniecznie musisz polecić nam jakąś knajpkę na pasta party dzień przed

my też nie wysadzamy, podejmowaliśmy próby ale zrezygnowaliśmy na razie, Piotruś non stop chory więc nie chce mi się go męczyć. No i my wysadzamy na kibelek na podkładce

neti Ty niedobroto jedna, przez Ciebie mi się też zaczaił we łbie też brązik jakiś
ale ładnie Ci, może nie w takich mega ciemnych, ale może trochę ciemniejszych???

hje kciuki za dziadka
mój też po dwóch poważnych operacjach, dzisiaj się takich rzeczy dowiedziałam, że płakałam z mamą razem, ciężkie jest życie strasznie ;(((

mój mąż zaczął insanity, ja się chyba też wezmę za to, muszę dychę schudnąć do maratonu w przyszłym roku jak nic, mam taką motywację jakiej chyba jeszcze nigdy nie miałam nawet z czipsów rezygnuję

Przeceniasz mnie, na jedyny bieg, na ktory ktokolwiek moze mnie naklonic, to do ostatniego pociagu. Teraz urzadzam sobie poscigi za Yae. Musze Ci sie przyznac - nienawidze biegania ;-) Ale w niedziele ide kibicowac ;-) O zasadach slyszalam od znajomych Japonczykow: para chciala wspolnie wystartowac w Kobe lub Osace, nawet stroje identyczne sobie przygotowali i los chcial, ze jej sie udalo zakwalifikowac do jednego a jemu do drugiego, w koncu bez wsparcia polowki zadne z nich nie wystartowalo
Stary 2014-10-10, 22:23   #703
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
P.s. pytałam juz kilka razy ale nikt się nie odniósł. Może któraś się skusi jednak http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4680358407
ja się odnosiłam :P niestety nie mój rozmiar

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Slodko A pamietacie jak Wam mowilam, ze moja Lili czasem przychodzi do nas w nocy i wtedy wszystkie swoje miski przynosi ze soba a jak w cos wejdzie to i to zabiera. I wczoraj w nocy przebudzilismy sie bo slyszymy, ze idzie, tylko cos dlugo i placze. Usiedlismy, patrzymy a ona idzie, dwa miski pod jedna pacha a w drugiej raczce duzego dmuchanego tygrysa niesie, takiego jak tutaj http://www.ebay.co.uk/itm/New-ELC-Bo...item4acee78226 Jeszcze sie z nim na nasze lozko probowala wdrapac

Deli pochwal sie nowym autem
u nas to samo! targa kotka białego, kotka czarnego, smoczka i wodę do picia

Cytat:
Dziewczyny bo tak mnie męczy ten kolor ze szok. Uwielbiam swój blond-owszem. Ale pragnę zmiany. I zrobię tz niespodziankę na święta. Może i zejdzie mi parę kg to będę się lepiej prezentować. Podoba się taki kolor ale jak patrze na paletę to dostaje oczopląsu . Wiem ze większość z Was mi nie pomoże bo woli u mnie blond ale wiecie kobieta lubi zmiany a za mną to już chodzi długo. ...

ani blond, ani takie ciemne jasny brąz i juz

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny uczące siadać na nocnik w jakim pomieszczeniu to robicie ???

Moja w łazience nie chce siedzieć, babcią wzięła do pokoju. Przed tv, z zabawkami. Siedziała 40 min. efekt pol kupy w nocniku, pol na dywanie ( wyszłam na 3 sekundy z pokoju, wtedy ja zrobila ).
No i mąż czy to dobre uczyć w pokoju, przed tv. No niby ma rację, ale tam przynajmniej siedzi. A najbardziej to się dywanem zmartwił.
Co o tym myślicie ???

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
nie ucz przed tv, co w ogóle masz za nacisk na odpieluchowanie teraz?

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nie dodało mi się z telefonu.
Jedno gratis jak spinałyśmy włosy przed cięciem (nie zawsze się udawało bo nie lubi zbytnio).

Od wczoraj ulubione słowo mojego dziecka, funkcjonujące jako odpowiedź na każde pytanie : "nie wiem" , bardzo pomocne to jest...

A btw. moja fryzjerka wróciła z wakacji w egipcie, mówi, że czuje się niewyraźnie - zażartowała, że może ebola to jest, nie było mi do śmiechu, miałam ochotę wiać z fotela
śliczna!

Cytat:
Dziewczyny znacie powiedzenie,że jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie?
to ja mam pecha

złamałam palec, maly u nogi
przypieprzyłam się o kominek

!@#%^Y%$### nie muszę mowić,że umieram z bólu, nie mogę zrobić rtg i nie mogę brac nic poza apapem
chyba sobie w łeb pie....lne

najgorsze jest to,że nie mogę chodzić a skacząca na jednej nodze baba w ciąży to farsa

pokarało mnie,że jestem taka jedzą dla męża

normalnie gdybym nie byla w ciązy to bym sie uchlała w trupa
dziękuję za uwagę
auć! współczuję!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny-melduje,ze zyje,ledwo ale zyje.
Nadrobiłam piąte przez dziesiąte, wymiekam po prostu i oczy same mi sie zamykają..... Cieżki tydzien za nami, miazga po prostu.... kulminacja wychodzenia dolnych piątek,połączona z katarem, biegunką, gorączką, nocnymi płaczami i noszeniami (MAMA!), odparzeniem tak maskarycznym ze mnie na sam widok Bartulowego tyłka płacz zbierał.... Spałam po 3-4 godz.... Ale na szczęście od wczoraj jest juz lepiej, nawet apetyt małemu wrócił.
Wracam z tego muzeum przed 5, młody nie odkleja sie ode mnie az pójdzie spac w okolicach 22, zanim sie ogarne z czymkolwiek robi sie północ a pobudka przed 6.
W pracy zasuwam umysłowo (tylko dzieki 3 kawom dziennie), od poniedziałku oprowadzam wycieczki- a są 3 wystawy i oprowadzanie po bazylice, nauki od groma ale zadowolona jestem

Widziałam temat nocnikowy- opdusciłam, bo Bartulo na głowe zakładał jak czapke i ani myslał usiasc

Fryzjerowo- raz byłpodcinany i płacz nie z tej ziemi,wyrywał sie, szarpał... teraz tez sie fryzjer kłania bo zarósł strasznie

Przepraszam, ze sie nie odnosze ,ale juz mi sie oczy zamykają. A łikend tez mam intensywny,wiec pewnie dopiero po niedzieli bede mogła cos podczytac i -mam nadzieje- ppopisac

czym się

Cytat:
Marsi współczuje palca ale to chyba znak żebyś zaczęła na poważnie odpoczywać

Neti zaszalej i zmieniaj kolor

A ja nie bede tak skromna jak Elemii i sie pochwale do Fifka nam jeszcze daleko ale Julo z mowa pedzi jak szalony i buzia mu sie nie zamyka od rana do wieczora czasem juz zmeczona jestem
Wrzucę wam Jula przepraszam za mój zachrypły przepity głos ale wczoraj było jeszcze gorzej

https://www.youtube.com/watch?v=FR840X_hPaE

Fewciu Julo kocha liczyc wszystko liczymy
Tyyyyy a jacyś idioci mówili, że Julo może nie mieć normy umysłowej! ha! a tu facet nawet liczy! w szoku jestem
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:23   #704
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
no ten polar minky też mi się cholernie podoba a co chcesz z niego uszyć?
Kocyk lub rożek ale moje umiejetnosci sa watpliwe a to chyba nie łatwy materiał
Stary 2014-10-10, 22:24   #705
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
eee tak :P na ciemny raczej już na stałe
Poka mnie tu bom nie widziała. . Albo daj linka do bloga bo ja z aplikacji piszę.

Stary 2014-10-10, 22:29   #706
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
MENEQ, a jaki jest trend na odpieluchowanie w Jp?

Odpieluchowanie wszyscy robia w cieplym polroczu (przy nieogrzewanych mieszkaniach to logiczne) i uzywaja specjalnych pieluch, ktore wchlaniaja wilgoc, ale daja wrazenie mokrej na pupie.
Stary 2014-10-10, 22:30   #707
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48479066]ja się odnosiłam :P niestety nie mój rozmiar

u nas to samo! targa kotka białego, kotka czarnego, smoczka i wodę do picia

ani blond, ani takie ciemne jasny brąz i juz

nie ucz przed tv, co w ogóle masz za nacisk na odpieluchowanie teraz?

śliczna!

auć! współczuję!

czym się

Tyyyyy a jacyś idioci mówili, że Julo może nie mieć normy umysłowej! ha! a tu facet nawet liczy! w szoku jestem [/QUOTE]

Szajka Ci sami ale byłam wtedy załamana pamietam jak dzwoniłas do mnie duzo mi to dało choc podłanama byłam i nie wiedziałam juz co myslec a Julo lubi czytac Cieszynska i duzo juz umie oczywiscie najbardziej koncowe zeszyty mu sie podobaja wiec od dupy strony idziemy ale narazie to jako zabawe traktujemy a liczyc nauczyl sie w tydzień ale naprawde sa minimalne podstawy medyczne do tego ze mogł nie mówic z utesknieniem czekałam na ludzkie mama
Stary 2014-10-10, 22:33   #708
meneq
Zakorzenienie

marsi jeszcze boli?
Dalam sobie rade z uu. Zaczynalo sie juz zapalenie: mleko nie lecialo wcale, temp wzrosla do 40st a bol byl taki, ze wolalabym raz jeszcze rodzic. Rozgrzewalam i schladzalam, Yae przetrzymalam bez uu i po 3h wypila wszystko. Teraz jeszcze pobolewa, ale poprawa jest znaczaca. Mam nadzieje, ze nigdy wiecej.
Stary 2014-10-10, 22:35   #709
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Mika, no ale w tak młodym wieku jak Julek wówczas to nikt nie ma prawa postawić tezy, że będzie coś intelektulnie nie tak bo jak sama widzisz, tylko się wystraszyłaś.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:35   #710
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
marsi jeszcze boli?
Dalam sobie rade z uu. Zaczynalo sie juz zapalenie: mleko nie lecialo wcale, temp wzrosla do 40st a bol byl taki, ze wolalabym raz jeszcze rodzic. Rozgrzewalam i schladzalam, Yae przetrzymalam bez uu i po 3h wypila wszystko. Teraz jeszcze pobolewa, ale poprawa jest znaczaca. Mam nadzieje, ze nigdy wiecej.
Właśnie miała pytac Ciebie jak tam Twoje uu. Najważniejsze ze juz odpuściło wiec idzie w dobrym kierunku.
Do kiedy Wy jesteście w Polsce? I jak Yae z Twoimi rodzicami się dogaduje w sensie ..no o więź mi chodzi. Relacje?

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-10-10 o 22:36
Stary 2014-10-10, 22:36   #711
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:

A ja nie bede tak skromna jak Elemii i sie pochwale do Fifka nam jeszcze daleko ale Julo z mowa pedzi jak szalony i buzia mu sie nie zamyka od rana do wieczora czasem juz zmeczona jestem
Wrzucę wam Jula przepraszam za mój zachrypły przepity głos ale wczoraj było jeszcze gorzej

Jaki zdolniacha!

Cytat:

No co Ty, mam tyle samo wzrostu, a chcialabym wazyc 63 kg :P Zanim dojde do takiej wagi to troche czasu minie...

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:39   #712
mikakrolikowa
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;48479218]Mika, no ale w tak młodym wieku jak Julek wówczas to nikt nie ma prawa postawić tezy, że będzie coś intelektulnie nie tak bo jak sama widzisz, tylko się wystraszyłaś.[/QUOTE]

Po wszystkich naszych doświadczeniach stwierdzam ze lekarze sa bezduszni
Stary 2014-10-10, 22:44   #713
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Odpieluchowanie wszyscy robia w cieplym polroczu (przy nieogrzewanych mieszkaniach to logiczne) i uzywaja specjalnych pieluch, ktore wchlaniaja wilgoc, ale daja wrazenie mokrej na pupie.
To w sumie podobnie jak w PL - tu tez niektorzy polecaja tetrowki

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 22:49   #714
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Szaja znasz te klocki przysawki
http://www.nebule.pl/little-suckers/
moze znasz tańszy zamiennik bo cena mnie przeraza a fajne dla Jula byłby

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Jaki zdolniacha!
.
Stary 2014-10-10, 22:53   #715
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie miała pytac Ciebie jak tam Twoje uu. Najważniejsze ze juz odpuściło wiec idzie w dobrym kierunku.
Do kiedy Wy jesteście w Polsce? I jak Yae z Twoimi rodzicami się dogaduje w sensie ..no o więź mi chodzi. Relacje?

Do 20.10. Yae uwielbia babcie, po przebudzeniu od razu ja wola. Dlaczego? Dlatego, ze jedzenie wydaje. Szaleje za moim bratem, z dziadkiem tez sie bardzo dobrze dogaduje. Ale ale, idziemy do rodziny czy znajomych w odwiedziny, jestesmy w obcym miejsu, wsrod nieznanych ludzi a Yae po gora 3 minutach mnie zostawia i idzie do innych. W szoku jestem!

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Jaki zdolniacha!

No co Ty, mam tyle samo wzrostu, a chcialabym wazyc 63 kg :P Zanim dojde do takiej wagi to troche czasu minie...

5kg przyjme ;-) przy takim samym wzroscie juz spadlam ponizej 50kg

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
To w sumie podobnie jak w PL - tu tez niektorzy polecaja tetrowki

Tylko z tetrowkami robota dodatkowa, a ja len jestem
Stary 2014-10-10, 22:55   #716
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Do 20.10. Yae uwielbia babcie, po przebudzeniu od razu ja wola. Dlaczego? Dlatego, ze jedzenie wydaje. Szaleje za moim bratem, z dziadkiem tez sie bardzo dobrze dogaduje. Ale ale, idziemy do rodziny czy znajomych w odwiedziny, jestesmy w obcym miejsu, wsrod nieznanych ludzi a Yae po gora 3 minutach mnie zostawia i idzie do innych. W szoku jestem!
Widzisz.ale to fajnie. Antonio potrzebuje nawet pół godziny albo i więcej żeby się rozruszać szczególnie u zupełnie obcych lub tych których widzi 2 czy 3 razy w miesiącu. A tak to jest uwieszony na mnie. Fajnie ze Yae odważna. No i wiesz babcie tak juz mają -kojarzą się z jedzeniem. Antonio jak wchodzi do t. To ani cześć ani pocałuj mnie w d...pę tylko leci do szafki albo z paluszkami albo tam gdzie pieczywo -otwiera i bierze "BUKA NIAMNIA".

Stary 2014-10-10, 22:58   #717
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Szaja znasz te klocki przysawki
http://www.nebule.pl/little-suckers/
moze znasz tańszy zamiennik bo cena mnie przeraza a fajne dla Jula byłby

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

przyłączam się do pytania tez się na nie czaje :P

Cytat:
Poka mnie tu bom nie widziała. . Albo daj linka do bloga bo ja z aplikacji piszę.
hmm:P
ja nie wiem gdzie to Debrah wyczaiła na fp może? Tyle,że jak tu wyśle to na aplikacji nie zobaczysz?
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...43cbdfb74f0ab7 a tak?
Stary 2014-10-10, 23:00   #718
sarah67
Zadomowienie

Question Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XIX)

Cytat:
Dziewczyny, jakie komedie romantyczne polecacie do oglądnięcia??? Ostatnio mam taką chcicę na nie, że wieczorami po trzy oglądam
Haniball
Cytat:

Wow, slodziaczek kochany

Bylismy u lekarza dostala krople do Moss syrop i witaminy
Aaahhhh chyba wyrusze do
Polski do lekarza
Moj Kurs pod wielkim znakiem zapytania
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 23:01   #719
marsi11
Zakorzenienie

noga napitala a było już calkiem niezle ale musielismy zmienić opatrunek żeby okład zrobić i taki bol ze ja.......le

Meneq, Yae ma bardzo podobny charakter do Leosia- u nas adaptacja w nowych miejscach wygląda identycznie
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-10, 23:01   #720
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Widzę... ale ja już to widziałam. Ty też ślicznie wyglądasz. Dzizas mamy wątek najpiękniejszych mam na we wizażu. Chyba to opijem
Komu polać na lepszy sen?-bo ja właśnie idę śnić o mniejszej d... pie:p
Brej nocki kobitki

P. S. Polewam wodę of cors, żeby nie było

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości