|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze
Cytat:
U nas dziś pogoda paskudna, pada. Lepiej się juz czuję, także biorę się za porządki.
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Zeberko A moze oliwka i masaze?
Dziś zauważyłam, że nasz aparat robi coraz gorsze jakościowo zdjęcia, są rozmazane, prześwietlone, mało ostre. Kolejny wydatek na liście zakupowej |
|
|
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mi się popsuła pralka i telewizor
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mocne kciuki ![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup chłopakom aparat! Zebro, tak sobie myślę dlaczego nie zapisałam specyfiku Maksi. chyba nie uwierzyłam, że jej kosmetyk pomógł. ona laska genetyczna tak samo nie zapisałabym sobie kosmetyku ujędrniającego polecanego przez Alfę
|
|
|
#3066 |
|
Konto usunięte
|
Ja otrzymuje porady od mamy i teściowej na temat pielęgnacji noworodka i inne sprzed 40 lat. No i moja mama na rozstepy poleca ocet na brzuch i na to folia
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Kciuki! Dawaj znać szybko
![]() Zebra, Monika to piękne imię Perse Ja tez w kremy nie wierzę Ćwiczenia i dieta to i owszem. Oczywiście wyszczuplających kremów używam, ale to bardziej dla dobrego samopoczucia. Umówiłam położną na pobranie krwi. Dopiero za 10dni a już mnie mdli z nerwów. Na genetyczne badanie nie pojechaliśmy bo tż pracował długo. A to tylko w piątki kurcze
|
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnijcie co widzialam!!!!!!!!!!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Serce
|
|
#3071 |
|
Konto usunięte
|
Monia!
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!
---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ja coś takiego miałam https://www.google.pl/search?q=pas+w...ml%3B590%3B442 i takiego https://www.google.pl/search?q=majtk...ml%3B572%3B429 nadmiaru skóry nie mam, ale tłuszczyk pozostał Cytat:
właśnie, genetyka. ja od początku wiedziałam, że bez rozstępów się nie obejdzie.
27.06.2011 Każdego dnia dziękuję Bogu za to, że Cię mam Edytowane przez BERBIE Czas edycji: 2014-10-11 o 10:17 |
|
|
|
|
#3073 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
pęcherzyk urósł o 3 mm, wygląda na 6t2d, a w nim bąbel 6,8mm - 6t4d. wg om dziś 7t3d. planowany tp - 27.05.2015.
bety nie zrobiłam bo straszne tłumy dziś. jak odstałam swoje do rejestracji przed usg tak stwierdziłam, że drugi raz stać, a potem czekać do labu nie będę. UUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! |
|
|
|
#3075 |
|
Konto usunięte
|
Monika super, gratuluję! I po co były te nerwy?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka
|
|
|
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48481699]Monika super, gratuluję! I po co były te nerwy?
Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE]no wiesz.. ze stali nie jestem
|
|
|
|
#3077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak bardzo się ciesze ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś 25dc więc sama nie wiem kiedy...
Cytat:
---------------------------------------------------------------------- wczoraj byłam u stomatologa musiałam dokończyć zęba sprzed tygodnia i na szczęście obyło się bez kanałówki, ale bez problemów nie powiedziałam panu, że się staramy o dziecko i chcę jak najszybciej wszystkie ubytki zrobić, bo w ciąży nie bardzo można znieczulenie a on powiedział, że można jak to jest??? mam jeszcze kilka do zrobienia, ale to takie niewielkie ubytki...ufff...witam się poranną kawką z łóżeczka - dziś dzień lenia - przynajmniej na razie
"Prawdziwa wiara to nie modlitwa bez końca. To ufność, że Bóg usłyszał Cię za pierwszym razem." Mateuszek Edytowane przez rena5 Czas edycji: 2014-10-11 o 10:59 |
|
|
|
|
#3080 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Monia!!!! Chciałam napisać, że pomimo, że nie piszę to myślę o każdej z Was i pamiętam o Was w moich nocnych modlitwach! Staraczki - ciągle i nieustająco mam za Was zaciśnięte kciuki - Emilka też ściska! I wierzę, że niedługo spełni się Wasze największe marzenie i będę IIkrechy a potem głośny płacz na porodówce!!! Oczekujące - rozterki każdej z Was nie są mi obce i wszystko przezywam razem z Wami, oczekiwanie na maleństwo to piękny czas ale okupiony wieloma trudnymi momentami! Ale wszystko to jest warte zniesienia, bo wiadomo jaka nagroda czeka na mecie Zeberko jak ja się cieszę, że Ty teraz jesteś taka spokojna,że tak super dajesz sobie radę z Toffi |
|
|
|
#3081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48481770]Wiem, wiem. Cieszę się, że jest dobrze ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka [/QUOTE] Cytat:
I cały czas ![]() Ok, ja wracam do książek...
|
|
#3083 |
|
Konto usunięte
|
Monia kamień z serca.. Bardzo się cieszę!
Rena ja miałam w ciąży znieczulenie. |
|
|
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
Monika- ale się cieszę
Mialam mopować podłogi bo Tz-et pojechał po Kasię i mam ostatnią szansę ale co tam, zrobię w nocy, zaraz se kawę machnę na cześc malego człowieka Moniki Berbi. Dzięki, zaraz wskakuję w majty ściągające a jak będę mieć chwilę poszukam na necie takiego pasa Fiol- kupuj aparat, sama miałam taki pomysł ale Kasi kasa poszła na szczepionki Anitax- jest inaczej ale to zasługa pomocy Rodziców i postawy Tz-eta. I nie ma co ukrywać- doświadczenie też sporo daje. Ciągle myślę dlaczego Kasi nie potrafiłam wykąpać sama, czekałam do nocy na Tz-eta, a jak musiał zostać w rodzinnym domu wołałam Mamę. Tosię kąpię sama, nim Tz-et wraca ze stajenki wieczór my już ogarnięte karmimy się na dobranoc, kąpiel zajmuje mi chwilę i nie sprawia problemu. Ale teraz jak Kasia wraca to jedyne rozwiązanie kąpać dziewczyny równocześnie ja jedną, ojciec drugą Temperatura za oknem i szybko wygojona rana też pomogły opanować sytuację. I ssak który chce jeść A i do tej pory odwiedzili nas tylko moi Rodzie Brat i Siostra. Spodziewam się gości od przyszłego tygodnia. Dziewczyny- która szczepiła na rota swojego malucha, jakie to koszty, jest jedna szczepionka czy trzeba wybrać producenta? Wedera-?.? Melb-gdybym nie karmiła to byłabym skłonna octem się wymazać na próbę ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Rena- też miałam znieczulenie w ciąży podczas wizyty u dentysty Pani- maksi laska genetyczna
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
Monika bardzo się cieszę
|
#3086 |
|
Zadomowienie
|
Monia super
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Muszę edytować swój własny post (z komóry tylko lakonicznie można
):uf uf uf.... tylko nie potrzebny stres Ci zafundował ![]() Cytat:
wracaj, wracaj, mało zostało a potem laba ![]() u mnie nie było wyboru: dostał RotaTeq. 3 dawki x 210 zł.
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Monika tak bardzo sie cieszę, wiedziałam że będzie dobrze bo przy takiej becie to nie było innej opcji!! I nie przejmuj się tym że jest do tyłu bo u mnie cały czas było o prawie tydzień do tyłu a wszystko jest OK!
Dwakolory super ta książeczka!! Piękna! Rena TY wiesz Kochana Zeberka radzisz sobie świetnie!! Anitka tak pieknie to napisałaś że normalnie aż łzy stanęły mi w okach Wadera jak tam?????? A u Nas dziś 36/37tc i niby ciąża donoszona....matko to już tak blisko a tak daleko.... Matka mi ciągle gada żebym brała CC....a ja się tak boję....a nawet siebie w roli matki nei wyobrażam...
|
#3089 |
|
Konto usunięte
|
My Rotarix 2 dawki każda ok 200 zł chyba
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieści od waderki "Czytam na bieżąco z telefonu, ale pisać nie mogę, nawet się nie zalogują. na razie cisza. męczą mnie ktg i to tyle" ja po małych zakupach w SH, czuję się jak nowo narodzona
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

tak samo nie zapisałabym sobie kosmetyku ujędrniającego polecanego przez Alfę

jak to jest???