Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-12, 11:33   #2041
iceina
Zadomowienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez VegeKaro Pokaż wiadomość
To ja czegoś nie rozumiem...
Ściągnęłam sobie aplikację mobilną, zalogowałam się, kliknęłam moje kupony i ... o to jest Nie robiłam wcześniej przez aplikację żadnych zakupów. Dostałam ten o wartości 20 zł.... i teraz myślę na co go wykorzystać
Teraz w regulaminie tej akcji weekendowej napisane jest, że wystarczy kliknąć odbierz kupon i nie trzeba przed tym nic kupować
Szkoda, że nie załapałam się na ten -50 zł planuję zakup płaszcza zimowego, więc wykorzystam pewnie ten -20 zł. Fajne i to
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 12:55   #2042
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Teraz w regulaminie tej akcji weekendowej napisane jest, że wystarczy kliknąć odbierz kupon i nie trzeba przed tym nic kupować
Szkoda, że nie załapałam się na ten -50 zł planuję zakup płaszcza zimowego, więc wykorzystam pewnie ten -20 zł. Fajne i to
A masz jakiś który Ci się podoba?

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 13:01   #2043
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
A masz jakiś który Ci się podoba?
Jeszcze nie. Ale musi mi zasłaniać przynajmniej tyłek, mieć minimum 70% wełny. Najlepiej taki bez kaptura albo chociaż niech ma taki odpinany. Chciałabym czarny, no może być też granatowy, bo lubię bardzo ten kolor . Mógłby być jeszcze przynajmniej minimalnie taliowany. O, i dwurzędowy bym chciała . Wiem, wiem wymagania mam już bardzo ciepłą puchową kurtkę, ale na bardziej oficjalne okazje przydałby mi się nowy płaszczyk, bo stary się już wysłużył.

A Ty masz już jakiś na oku?

Po południu biorę się za przeglądanie all, jak coś znajdę i kupię do dam znać mogę też podzielić się fotkami jak dojdzie.
Stary 2014-10-12, 13:16   #2044
goosia:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
Nie nie zamówiłam jakoś się boje ze nie trafię z rozm. Albo że mi się nie spodoba
ja chyba dzis kliknę rozmiar s,nosze xs,s mam nadzieję ze będzie dobry,wrazie co mozna zawsze zwrocix
Stary 2014-10-12, 14:04   #2045
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ja też czekam na nowości a zamawiałyście wysokie kalosze? Możecie jakieś polecić? Mam na uwadze zwykłe czarne matowe albo takie z suwakiem z tyłu i sama nie wiem.Te z suwakiem chyba wygodniej się zakłada bo jest rozsuwany a nie wiem jak z wkładaniem tych bez suwaka
Ja mam te z Decathlonu, kilka innych dziewczyn też je kupowało. Są fajne ale ściąganie ich nie jest najwygodniejsze - to fakt.

Cytat:
Hehe ja teraz czekam na wizytę, żeby lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku

Dziękuję
Na pewno będzie dobrze nie stresuj się od samego początku, bo będzie jeszcze milion powodów Ja też strasznie się denerwowałam, a dziś wg usg kończę 16 tydz. maluch póki co zdrowy, na ostatniej wizycie miał całe 7,5 cm haha

Trzymajcie kciuki, żeby ta stara lampucera wysłała jutro mój płaszczyk.. ale szczerze.. wątpię w to. Skoro ModoMania ich nie dostała i usunęła aukcje to i ona pewnie zrobi to samo. A tak mi na nim zależało
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 14:39   #2046
Melissa86
Zakorzenienie

PROŚBA O WYPEŁNIENIE ANKIETY
dotyczącej zakupów ubrań poprzez Internet

Kobitki, mam mega prośbę.

Będę wdzięczna za wypełnienie ankiety dotyczącej zakupów ubrań poprzez internet.

Ankieta jest całkowicie anonimowa, nie podaje się żadnych danych. Ma służyć jedynie zbadaniu rynku, wyniki nie będą nigdzie publikowane.

Są to pytania zamknięte (jednokrotnego i wielokrotnego wyboru) i 2 proste pytania otwarte. Wypełnienie ankiety zajmie Wam kilka minut.

Link do ankiety:
http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/543a73de7758d/

Z góry dziękuję.
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 15:42   #2047
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Ja też czekam na nowości a zamawiałyście wysokie kalosze? Możecie jakieś polecić? Mam na uwadze zwykłe czarne matowe albo takie z suwakiem z tyłu i sama nie wiem.Te z suwakiem chyba wygodniej się zakłada bo jest rozsuwany a nie wiem jak z wkładaniem tych bez suwaka
Ja mam od środy te http://allegro.pl/matowe-kalosze-wys...611662155.html wczoraj w nich wyszłam po raz pierwszy, fajnie wyglądają, ale rzeczywiście trochę ciężko się je ściąga

Cytat:
Jeszcze nie. Ale musi mi zasłaniać przynajmniej tyłek, mieć minimum 70% wełny. Najlepiej taki bez kaptura albo chociaż niech ma taki odpinany. Chciałabym czarny, no może być też granatowy, bo lubię bardzo ten kolor . Mógłby być jeszcze przynajmniej minimalnie taliowany. O, i dwurzędowy bym chciała . Wiem, wiem wymagania mam już bardzo ciepłą puchową kurtkę, ale na bardziej oficjalne okazje przydałby mi się nowy płaszczyk, bo stary się już wysłużył.

A Ty masz już jakiś na oku?

Po południu biorę się za przeglądanie all, jak coś znajdę i kupię do dam znać mogę też podzielić się fotkami jak dojdzie.
Tak się składa, że mam podobne wymagania co do płaszcza i wczoraj zamówiłam ten http://allegro.pl/klasyczny-welniany...663068642.html ma on właśnie 70% wełny, odpinany kaptur no i nie ma wiązania w pasie, którego ostatnio nie lubię także na zdjęciach i po opisie jest dla mnie idealny, mam nadzieję, że się nie zawiodę
lol-a88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 15:49   #2048
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lol-a88 Pokaż wiadomość
Tak się składa, że mam podobne wymagania co do płaszcza i wczoraj zamówiłam ten http://allegro.pl/klasyczny-welniany...663068642.html ma on właśnie 70% wełny, odpinany kaptur no i nie ma wiązania w pasie, którego ostatnio nie lubię także na zdjęciach i po opisie jest dla mnie idealny, mam nadzieję, że się nie zawiodę
Całkiem, całkiem cena i skład też bardzo w porządku. Mój poprzedni miał taki sam % wełny i bardzo dobrze mi się nosił. Pewnie lepszych nie znajdę na all, więc skończy się na tym że też go kliknę albo zaczekam aż do Ciebie dojdzie. Mogłabyś wstawić zdjęcia płaszcza jak dojdzie, jeśli to nie będzie problem? kupon ważny tydzień, więc do kolejnej niedzieli mam czas z zakupem.
Ps. Dzięki za linka
Stary 2014-10-12, 16:03   #2049
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Ja mam od środy te http://allegro.pl/matowe-kalosze-wys...611662155.html wczoraj w nich wyszłam po raz pierwszy, fajnie wyglądają, ale rzeczywiście trochę ciężko się je ściąga

ę
Właśnie o nich myślałam ,ale znalazłam za 49,90 kurcze a jak będą za ciasne w łydach a mogłabyś pokazać jak na nogach wyglądają ?

A te z decathlonu to te? http://www.decathlon.pl/buty-jedziec...3568836.html?? buty jeździeckie
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 16:20   #2050
Wenus21
Zakorzenienie

Cytat:

Też sie zastanawiałam nad tym płaszczem ale ostatecznie kupiłam ten
http://allegro.pl/wloski-plaszcz-z-k...624266192.html
Bardzo mi sie ten "misiek' w kapturze podoba
Jutro płaszcz powinien bym u mnie Mam nadzieje ,że będzie dobry
Stary 2014-10-12, 16:38   #2051
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość

Cytat:
ię składa, że mam podobne wymagania co do płaszcza i wczoraj zamówiłam ten http://allegro.pl/klasyczny-welniany...663068642.html ma on właśnie 70% wełny, odpinany kaptur no i nie ma wiązania w pasie, którego ostatnio nie lubię także na zdjęciach i po opisie jest dla mnie idealny, mam nadzieję, że się nie zawiodę
Kurcze fajne te płaszcze Ja mam mój stary, prawie nie noszony i zaczynam się zastanawiać czy w tym roku go nie zacząć nosić. Do tej pory mi się wydawało, że wyglądam w nim za staro (baba 29 lat)
Edit: Aż poszłam i spojrzałam na skład mojego i ma 90% wełny! Czemu ja go do tej pory nie nosiłam nie wiem.

Cytat:
Właśnie o nich myślałam ,ale znalazłam za 49,90 kurcze a jak będą za ciasne w łydach a mogłabyś pokazać jak na nogach wyglądają ?

A te z decathlonu to te? http://www.decathlon.pl/buty-jedziec...3568836.html?? buty jeździeckie
A mierzyłaś swoją łydkę w spodniach? Ja kupiłam kalosze w chińskim u mnie w mieście. Błyszczą się okropnie, ale o dziwo mi to nie przeszkadza. Przez to błyszczenie nastrajają mnie optymistycznie. Choć uważam, że te matowe z linka są o wiele ładniejsze Moje też są dość wąskie w łydce, ale daję radę ściągnąć bo ten materiał w środku jest śliski.

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-12 o 16:43
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 17:22   #2052
a*a*a*
Ania

Cytat:
Daj znać jak do Ciebie dojdzie.
Stary 2014-10-12, 18:29   #2053
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Całkiem, całkiem cena i skład też bardzo w porządku. Mój poprzedni miał taki sam % wełny i bardzo dobrze mi się nosił. Pewnie lepszych nie znajdę na all, więc skończy się na tym że też go kliknę albo zaczekam aż do Ciebie dojdzie. Mogłabyś wstawić zdjęcia płaszcza jak dojdzie, jeśli to nie będzie problem? kupon ważny tydzień, więc do kolejnej niedzieli mam czas z zakupem.
Ps. Dzięki za linka
Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Daj znać jak do Ciebie dojdzie.
Pewnie, wrzucę zdjęcia jak dojdzie

Cytat:
Napisane przez Wenus21 Pokaż wiadomość
Widziałam go jak przeglądałam płaszcze, też ładny ale ja mam takiego misia w kurtce zimowej, więc wolałam kupić taki zwykły, bezmisiowy

Cytat:

Wklejam zdjęcia. W łydce jest trochę luzu, troszkę odstają, ale ja mam dość szczupłe łydki. Te z Decathlonu prawie identyczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4481.jpg (68,5 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4482.jpg (181,3 KB, 40 załadowań)
Stary 2014-10-12, 19:01   #2054
nija12
Raczkowanie

Miałyście styczność z tą narzutką http://allegro.pl/narzutka-kardigan-...665282884.html ?
nija12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 19:40   #2055
eewelinaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz znać jak dotrą?
Oczywiście

-30kg

eewelinaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 20:37   #2056
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wziełam ten wiązany, zamawiałam w środę około południa, w czwartek u mnie był. Ogólnie całkiem fajny, szycie ok, materiał też. Wymiary zgodne. Jak dla mnie rękawy mogłyby ciut węższe, ale nie są złe. Nie wiem jendak czy da radę na porządne mrozy, ale lekka zima, albo do auta itp jak najbardziej. Mój ze mną został
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 20:47   #2057
Flofferek
Zakorzenienie

Prośba o pomoc, standardowo chodzi o kupon
Myślałam, że już wszystko wiem, ale: zainstalowałam dziś aplikację, kupon pojawił się dopiero po zakupie, ale ok. Wykorzystałam go na inne zakupy i to jest jednorazowy? Czy abym jeszcze mogła dzisiaj dostać to mogę odinstalować aplikację i jeszcze raz ją pobrać?
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-12, 21:28   #2058
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Pewnie, wrzucę zdjęcia jak dojdzie

Widziałam go jak przeglądałam płaszcze, też ładny ale ja mam takiego misia w kurtce zimowej, więc wolałam kupić taki zwykły, bezmisiowy

Wklejam zdjęcia. W łydce jest trochę luzu, troszkę odstają, ale ja mam dość szczupłe łydki. Te z Decathlonu prawie identyczne
Dziękuje za zdjęcia super te kalosze,ja mam w łydce jakieś 36/37 cm a w dżinsach zapewne 38 więc chyba zakupię te z suwakiem z tyłu.Ale wolałabym te ....Chyba że zaryzykuję z tymi ,kurcze nie wiem sama

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość

A mierzyłaś swoją łydkę w spodniach? Ja kupiłam kalosze w chińskim u mnie w mieście. Błyszczą się okropnie, ale o dziwo mi to nie przeszkadza. Przez to błyszczenie nastrajają mnie optymistycznie. Choć uważam, że te matowe z linka są o wiele ładniejsze Moje też są dość wąskie w łydce, ale daję radę ściągnąć bo ten materiał w środku jest śliski.
Mierzyłąm w legginsach więc pewnie z 1 cm więcej wyjdzie.U mnie w chińczyku jeszcze nie mieli kaloszy wolałabym przymierzyć w sumie ,ale jestem chora jak nic nie kliknę na allegro więc muszę kliknać

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Kurcze fajne te płaszcze Ja mam mój stary, prawie nie noszony i zaczynam się zastanawiać czy w tym roku go nie zacząć nosić. Do tej pory mi się wydawało, że wyglądam w nim za staro (baba 29 lat)
Edit: Aż poszłam i spojrzałam na skład mojego i ma 90% wełny! Czemu ja go do tej pory nie nosiłam nie wiem.

Ja przez Was odkopałam swój płaszczyk i się okazało że ma 50% wełny a myślałam że to taki zwykły flauszowy
Stary 2014-10-12, 21:51   #2059
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Takie chyba kliknę ,z kuponem wyjdzie 60zł to w sumie nie tak dużo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 783e393efa4cdc4142769498fa1ab68a.jpg (20,9 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-10-12, 21:59   #2060
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
Prośba o pomoc, standardowo chodzi o kupon
Myślałam, że już wszystko wiem, ale: zainstalowałam dziś aplikację, kupon pojawił się dopiero po zakupie, ale ok. Wykorzystałam go na inne zakupy i to jest jednorazowy? Czy abym jeszcze mogła dzisiaj dostać to mogę odinstalować aplikację i jeszcze raz ją pobrać?
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale czy Ty chcesz kilka kuponów i myślisz, że jak odinstalujesz aplikację i ją zainstalujesz ponownie to za każdym razem będziesz dostawała kupon?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
PROŚBA O WYPEŁNIENIE ANKIETY
dotyczącej zakupów ubrań poprzez Internet

Wypełnione
Stary 2014-10-12, 22:11   #2061
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze rozumiem ale czy Ty chcesz kilka kuponów i myślisz, że jak odinstalujesz aplikację i ją zainstalujesz ponownie to za każdym razem będziesz dostawała kupon?
Ja też tak zrozumiałam i zapomniałam odpowiedzieć.Nie wiem czy to przejdzie ,wątpie.Kupon jest przyznawany przecież konkretnemu użytkownikowi .I tak nawet po ściągnięciu nowej apki trzeba się zalogować więc bez sensu.Mi by się nie chciało bawić w takie bzdety.Albo jak już gdzieś czytałam w zakładanie stu kont tylko żeby kupon wyłudzić.Ja rozumiem jak mąż czy siostra spoko,ale żeby zakładać konta nowe ???
Stary 2014-10-12, 23:18   #2062
lol-a88
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuje za zdjęcia super te kalosze,ja mam w łydce jakieś 36/37 cm a w dżinsach zapewne 38 więc chyba zakupię te z suwakiem z tyłu.Ale wolałabym te ....Chyba że zaryzykuję z tymi ,kurcze nie wiem sama
Nie ma za co ja mam w łydce w dżinsach 35 cm, a zostaje trochę luzu.

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
Ja wziełam ten wiązany, zamawiałam w środę około południa, w czwartek u mnie był. Ogólnie całkiem fajny, szycie ok, materiał też. Wymiary zgodne. Jak dla mnie rękawy mogłyby ciut węższe, ale nie są złe. Nie wiem jendak czy da radę na porządne mrozy, ale lekka zima, albo do auta itp jak najbardziej. Mój ze mną został
Oo dzięki za informację No właśnie kupiłam go z myślą o niezbyt mroźnej pogodzie, bo na mrozy mam swoją parkę z kożuszkiem ale mam nadzieję, że jest cieplejszy niż większość płaszczy w sieciówkach? bo w znośnej cenie to wszystko takie cienkie, jesienne
Stary 2014-10-13, 07:48   #2063
Flofferek
Zakorzenienie

Tak o to mi chodziło, o odinstalowanie i jeszcze raz pobranie. Ale ok, poszperałam i upewniłam się, że tak się nie da. Także spoko
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 08:29   #2064
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
A wstawisz fotkę na sobie I jaki nosisz rozmiar?

Ja zmierzyłam mój stary płaszcz i jest z 10cm za duży Już w pasie i biodrach nie ważne, ale w ramionach wygląda masakrycznie. A tak się napaliłam na chodzenie w płaszczu przez was
Stary 2014-10-13, 09:15   #2065
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
Tak o to mi chodziło, o odinstalowanie i jeszcze raz pobranie. Ale ok, poszperałam i upewniłam się, że tak się nie da. Także spoko
Na pewno się nie da gdyby tak było tak każdy by sobie po sto razy od nowa instalował ale kupony są co tydzień/dwa więc nie jest źle ja zawsze kupuję ze swojego konta i z męża
Stary 2014-10-13, 09:45   #2066
201606210931
Konto usunięte

Zamawiałyście te sukienki? Cena jest śmiesznie niska 27 zł +13 zł przesyłka kurierska dlatego obawiam się czy nie jest to zwykła szmatka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg miniatura.jpg (243,9 KB, 74 załadowań)
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 09:50   #2067
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hipokryzja Pokaż wiadomość
Zamawiałyście te sukienki? Cena jest śmiesznie niska 27 zł +13 zł przesyłka kurierska dlatego obawiam się czy nie jest to zwykła szmatka.
Ja zamawiałam od nich, ale inne sukienki. Oxyd to jest jakaś turecka firma, która je produkuje. Na metce była nazwa. Bardzo, bardzo cienkie. Majtki mi prześwitywały w czarnej i przerwa między udami była nawet widoczna (że tak obrazowo opiszę)

Edytowane przez sherlook
Czas edycji: 2014-10-13 o 09:53
Stary 2014-10-13, 10:06   #2068
sophisticated_
Rozeznanie

hej dziewczyny chcialam wam tylko powiedziec ze juz nigdy wiecej nie zamowie nic od MODOMANII ...
zamowilam jakis czas temu od nich bluzke ktora nastepnie zdecydowalam sie wymienic.. dokladnie 15dni temu wyslalam ta bluzke priorytetem a wymiany jak nie bylo tak nie ma...
pisalam do nich to napsiali ze przepraszaja ale oni paczki rozpakowuja 2razy w tyg co to wgl za odpowiedz
czekam na ta wymiane ale niezaleznie od tego czy mi wymienia czy nie
juz nigdy nie bede od nich zamawiac...
sophisticated_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:07   #2069
fablous
Zakorzenienie

macie jakichś sprawdzonych sprzedawców którzy mają sukienki typu la man czy o la la niedrogo?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:25   #2070
sophisticated_
Rozeznanie

a mam jeszcze pytanie odnosnie setin ma ktoras z was moze model luna?

chodzi mi o to czy faktycznie ma te 63cm dlugosci i czy jest w miare szczuply zgrabny a nie taki workowaty;d chodzi mi o rozmiar xs/s

Edytowane przez sophisticated_
Czas edycji: 2014-10-13 o 10:28
sophisticated_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości