|
|
#2041 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
![]() Szkoda, że nie załapałam się na ten -50 zł planuję zakup płaszcza zimowego, więc wykorzystam pewnie ten -20 zł. Fajne i to |
|
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2043 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie. Ale musi mi zasłaniać przynajmniej tyłek, mieć minimum 70% wełny. Najlepiej taki bez kaptura albo chociaż niech ma taki odpinany. Chciałabym czarny, no może być też granatowy, bo lubię bardzo ten kolor
. Mógłby być jeszcze przynajmniej minimalnie taliowany. O, i dwurzędowy bym chciała . Wiem, wiem wymagania A Ty masz już jakiś na oku? Po południu biorę się za przeglądanie all, jak coś znajdę i kupię do dam znać mogę też podzielić się fotkami jak dojdzie.
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
ja chyba dzis kliknę rozmiar s,nosze xs,s mam nadzieję ze będzie dobry,wrazie co mozna zawsze zwrocix
|
#2045 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie stresuj się od samego początku, bo będzie jeszcze milion powodów Ja też strasznie się denerwowałam, a dziś wg usg kończę 16 tydz. maluch póki co zdrowy, na ostatniej wizycie miał całe 7,5 cm haha ![]() Trzymajcie kciuki, żeby ta stara lampucera wysłała jutro mój płaszczyk.. ale szczerze.. wątpię w to. Skoro ModoMania ich nie dostała i usunęła aukcje to i ona pewnie zrobi to samo. A tak mi na nim zależało
|
||
|
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
PROŚBA O WYPEŁNIENIE ANKIETY dotyczącej zakupów ubrań poprzez Internet Kobitki, mam mega prośbę. ![]() Będę wdzięczna za wypełnienie ankiety dotyczącej zakupów ubrań poprzez internet. Ankieta jest całkowicie anonimowa, nie podaje się żadnych danych. Ma służyć jedynie zbadaniu rynku, wyniki nie będą nigdzie publikowane. Są to pytania zamknięte (jednokrotnego i wielokrotnego wyboru) i 2 proste pytania otwarte. Wypełnienie ankiety zajmie Wam kilka minut. Link do ankiety: http://ankiety.interaktywnie.com/ankieta/543a73de7758d/ Z góry dziękuję.
|
#2047 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ma on właśnie 70% wełny, odpinany kaptur no i nie ma wiązania w pasie, którego ostatnio nie lubię także na zdjęciach i po opisie jest dla mnie idealny, mam nadzieję, że się nie zawiodę
|
||
|
|
|
#2048 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cena i skład też bardzo w porządku. Mój poprzedni miał taki sam % wełny i bardzo dobrze mi się nosił. Pewnie lepszych nie znajdę na all, więc skończy się na tym że też go kliknę albo zaczekam aż do Ciebie dojdzie. Mogłabyś wstawić zdjęcia płaszcza jak dojdzie, jeśli to nie będzie problem? kupon ważny tydzień, więc do kolejnej niedzieli mam czas z zakupem.Ps. Dzięki za linka |
|
|
|
|
#2049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurcze a jak będą za ciasne w łydach a mogłabyś pokazać jak na nogach wyglądają ?A te z decathlonu to te? http://www.decathlon.pl/buty-jedziec...3568836.html?? buty jeździeckie
|
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/wloski-plaszcz-z-k...624266192.html Bardzo mi sie ten "misiek' w kapturze podoba ![]() Jutro płaszcz powinien bym u mnie Mam nadzieje ,że będzie dobry
|
|
|
#2051 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam mój stary, prawie nie noszony i zaczynam się zastanawiać czy w tym roku go nie zacząć nosić. Do tej pory mi się wydawało, że wyglądam w nim za staro (baba 29 lat )Edit: Aż poszłam i spojrzałam na skład mojego i ma 90% wełny! Czemu ja go do tej pory nie nosiłam nie wiem. Cytat:
Moje też są dość wąskie w łydce, ale daję radę ściągnąć bo ten materiał w środku jest śliski.
Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-10-12 o 16:43 |
|||
|
|
|
#2052 | |
|
Ania
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2053 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ja mam takiego misia w kurtce zimowej, więc wolałam kupić taki zwykły, bezmisiowy Cytat:
|
|||
|
|
|
#2054 |
|
Raczkowanie
|
Miałyście styczność z tą narzutką http://allegro.pl/narzutka-kardigan-...665282884.html ?
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Prośba o pomoc, standardowo chodzi o kupon
![]() Myślałam, że już wszystko wiem, ale: zainstalowałam dziś aplikację, kupon pojawił się dopiero po zakupie, ale ok. Wykorzystałam go na inne zakupy i to jest jednorazowy? Czy abym jeszcze mogła dzisiaj dostać to mogę odinstalować aplikację i jeszcze raz ją pobrać? |
|
|
|
#2058 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
wolałabym przymierzyć w sumie ,ale jestem chora jak nic nie kliknę na allegro więc muszę kliknać ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2059 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie chyba kliknę ,z kuponem wyjdzie 60zł to w sumie nie tak dużo.
|
|
|
|
#2060 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Wypełnione
|
||
|
|
|
#2061 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też tak zrozumiałam i zapomniałam odpowiedzieć.Nie wiem czy to przejdzie ,wątpie.Kupon jest przyznawany przecież konkretnemu użytkownikowi .I tak nawet po ściągnięciu nowej apki trzeba się zalogować więc bez sensu.Mi by się nie chciało bawić w takie bzdety.Albo jak już gdzieś czytałam w zakładanie stu kont tylko żeby kupon wyłudzić.Ja rozumiem jak mąż czy siostra spoko,ale żeby zakładać konta nowe ???
|
|
|
|
#2062 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam w łydce w dżinsach 35 cm, a zostaje trochę luzu.Cytat:
No właśnie kupiłam go z myślą o niezbyt mroźnej pogodzie, bo na mrozy mam swoją parkę z kożuszkiem ale mam nadzieję, że jest cieplejszy niż większość płaszczy w sieciówkach? bo w znośnej cenie to wszystko takie cienkie, jesienne
|
||
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Tak o to mi chodziło, o odinstalowanie i jeszcze raz pobranie. Ale ok, poszperałam i upewniłam się, że tak się nie da. Także spoko
|
|
|
|
#2064 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jaki nosisz rozmiar?Ja zmierzyłam mój stary płaszcz i jest z 10cm za duży
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdyby tak było tak każdy by sobie po sto razy od nowa instalował ale kupony są co tydzień/dwa więc nie jest źle ja zawsze kupuję ze swojego konta i z męża
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Konto usunięte
|
Zamawiałyście te sukienki? Cena jest śmiesznie niska 27 zł +13 zł przesyłka kurierska dlatego obawiam się czy nie jest to zwykła szmatka.
|
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Ja zamawiałam od nich, ale inne sukienki. Oxyd to jest jakaś turecka firma, która je produkuje. Na metce była nazwa. Bardzo, bardzo cienkie. Majtki mi prześwitywały w czarnej i przerwa między udami była nawet widoczna (że tak obrazowo opiszę)
Edytowane przez sherlook Czas edycji: 2014-10-13 o 09:53 |
|
|
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
chcialam wam tylko powiedziec ze juz nigdy wiecej nie zamowie nic od MODOMANII ...zamowilam jakis czas temu od nich bluzke ktora nastepnie zdecydowalam sie wymienic.. dokladnie 15dni temu wyslalam ta bluzke priorytetem a wymiany jak nie bylo tak nie ma... ![]() pisalam do nich to napsiali ze przepraszaja ale oni paczki rozpakowuja 2razy w tyg co to wgl za odpowiedz ![]() czekam na ta wymiane ale niezaleznie od tego czy mi wymienia czy nie juz nigdy nie bede od nich zamawiac... |
|
|
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
a mam jeszcze pytanie odnosnie setin ma ktoras z was moze model luna?
chodzi mi o to czy faktycznie ma te 63cm dlugosci i czy jest w miare szczuply zgrabny a nie taki workowaty;d chodzi mi o rozmiar xs/s Edytowane przez sophisticated_ Czas edycji: 2014-10-13 o 10:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.

Nie robiłam wcześniej przez aplikację żadnych zakupów. Dostałam ten o wartości 20 zł.... i teraz myślę na co go wykorzystać 

planuję zakup płaszcza zimowego, więc wykorzystam pewnie ten -20 zł. Fajne i to 

nie stresuj się od samego początku, bo będzie jeszcze milion powodów

kurcze a jak będą za ciasne w łydach

wolałabym przymierzyć w sumie ,ale jestem chora jak nic nie kliknę na allegro więc muszę kliknać