![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Październik - dokładka - tylko perfumy Tom Ford, Lancome, D&G
Aktualizacja wątku.
Madonna już nieaktualna, Jouicy Couture dalej w grze, oprócz tego dokładam: 1. Tom Ford Violet Blonde 28/30 ml z kartonikiem 2. Lancome Tresor in love 15/30 ml 3. Dolce&Gabbana Dolce 28/30 ml z kartonikiem 4. Guerlain Incolence 15/30 ml Mam kilka zapachów do wymiany, na początek: 1. MADONNA Truth or Dare Naked 40/50 ml (kartonik) niektualne 2. Joucy Couture Couture Couture 75/100 ml (kartonik) Moje zasady wymiany: 1. Całą korespondencję prowadzę w moim wątku, chyba, że to ja odezwę się pierwsza w czyimś wątku. 2. Wymieniam się tylko na perfumy, oprócz Avon, Oriflame, YR. Interesują mnie tylko butelki, nie odlewki ani próbki. 3. Przesyłki wysyłam paczką priorytetową i o to samo proszę w zamian. 4. Jeśli ktoś ma ode mnie więcej przekupek, wysyłam jako pierwsza. Czego szukam: - Thierry Mugler - Alien, Innocent, Womanity - Hermes - Ambre des merveille, Elixir - Serge Lutens - Santal Majuscule, Daim Blond - orienty, skórzane i wiele innych - proszę pytać zawsze odpowiem. Pozdrawiam i zapraszam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez grazynka11 Czas edycji: 2014-10-15 o 20:16 Powód: dokladka perfum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Kwiecień - tylko perfumy
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli interesują Cię nie tylko perfumy to zapraszam, do moich wątków, może znajdziesz coś za
2. Joucy Couture Couture Couture 75/100 ml (kartonik) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
coś u mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Madonna
![]()
![]() |
#8 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
TYLKO PERFUMY MNIE INTERESUJĄ za inne propozycje bardzo dziękuję ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Ale u ciebie dobroci ![]() Interesuje mnie Stella, Givenchy Play i Dahlia Noir, Miss Dior, Armani Diamonds i Kenzo Amour. Tylko nie wiem czy ty zechcesz coś z nich oddać za Madonnę ![]()
![]() Edytowane przez grazynka11 Czas edycji: 2014-04-06 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Chyba się nie dopasujemy z wymianą
![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Dziękuję ale nie szukam ciuchów ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- No hej, miło, że wpadłaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Niestety nic mnie nie zainteresowało ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Grazynko chciałabym się wymienić z Tobą jednak te zapachy ,które masz to niestety nie moja bajka
![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Może coś za Juicy? Mogę oddać kilka rzeczy
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=756243 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
perfumove love
|
Grażynko, być może Truth or Dare, ale musiałabym je sobie przypomnieć. A co Ciebie interesuje u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U ciebie najbardziej chciałabym Addicta, ale rozumiem, że z Madonna to kiepska wymiana 1:1. Dlatego proponuję na dokładkę D&G Woman red cup ok. 50/100 ml. Mam jeszcze Versace Crystal Noir 20/90 ml. Mam też sporo odlewek ...
![]() |
![]() |
#22 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Znajdę Madonnę w Sephorze?*** Wybieram się jutro, więc pewnie jutro wieczorem dam Ci znać. *** ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Znajdziesz coś u mnie za Insolence?
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Iw,
masz sporo łakomych kąsków, a najbardziej podoba mi się Coco Chanel lub Allure Chanel. Tylko nie wiem co ty na to, bo to trochę inna liga, a do tego Coco to zdecydowanie większa pojemność niż Insolence. Ty decyduj ![]()
![]() |
#29 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chanelek nie oddam za Insolence ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.