|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Szaro i buro u mnie. Muszę się dziś do kosmetyczki umówić, bo mam bon (dostałam na panieńskim) i od sierpnia jeszcze nie polazłam
|
|
|
|
#1383 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny
i ostro biorę do roboty bo robota nie bałagan- sama się nie zrobi Miłego dnia Wam życzę, u nas od rana piękne słonko |
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Ach te poniedziałki, windę w bloku mamy taką dużą, 2 albo 3 metrową wzdłuż i spał w niej w nocy bezdomny, przez co rano śmierdziała.... a w drodze do pracy zorientowałam się że wypakowałam książkę do czytania
|
|
|
|
#1385 |
|
Konto usunięte
|
Hej, witam się rano. Jak jechałam do pracy okazało się, że na trasie jest korek i musiałam jechać na około, co daje o 25min dłuższą drogę. Spóźnię się!
Plan na dziś: pójść poćwiczyć. Plan 2: odstawiam swoje największe grzeszki czyli energetyki, plus pieczywo. Kupiłam spodnie w weekend w h&m i te rozmiar mniejsze cieszą, ale są trochę obciślaki, więc muszę im pomóc Kash u nas też słonko, aż żałuję że tak ciepło bo nie mam kiedy nowego płaszcza założyć...
|
|
|
|
#1386 |
|
Komplikatorka
|
|
#1387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale aż chce mi się lekkiej domowej kuchni więc chętnie i pokornie wracam do diety i też powinnam wrócić do ćwiczeń, może uda mi się zapisać od listopada z koleżanką na jakiś fitness a ciepła nie żałuj bo jeszcze zdąży być zimno i nachodzisz się w nowym płaszczu (bardzo ładny swoją drogą |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także plan na dziś - zrobić plan na jutro Poczytam o różnych ciekawych i ważnych rzeczach. I wybiorę się na małe zakupy. W Kapsztadzie na kolejne dni zapowiadają 26-28 stopni, muszę kupić jakieś koszulki Każdy pretekst jest dobry
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Tz w pracy a ja próbuje cos w domu ogarnąć czy języka trochę wbić do głowy Waga to mnie załamuje bo niestety tu jem inaczej i mniej sie ruszam ( niestety niemowę sobie pobiegać czy pochodzić gdzieś niedaleko jak wcześniej i Ilsa super parka. Bardzo mi sie podoba. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
![]() niestety z bolącym gardłem ![]() pogoda taka se, tzn. nie podoba mi się, bo głupia ubrałam się za lekko i mi zimno było |
|
|
|
#1391 |
|
Komplikatorka
|
Ogarnęłam się z pracą to zaglądam do Was
![]() W sobotę mieliśmy z Tż pierwszą rocznicę Pod tym względem chyba muszę z Tżtem pogadać bo przesadza chyba rok razem a dostałam 3 pierścionki ( zaręczyny, poprawiny zaręczyn, rocznica) 2 pary kolczyków, zawieszkę do łańcuszka a to wszystko złote Uwielbiam złoto ale w takim tempie to mi palców zabraknie ![]() Wczoraj mieliśmy mega przygodę Zakopaliśmy się w lesie w błocie autem Półtora godziny je wyciągaliśmy, a mamy kombiaka więc masa robi swoje Dzisiaj się obudziłam a na ręcę ogromny siniak
|
#1392 |
|
Blond forever!
|
Hej, witam się mega niewyspana
![]() I od rana jakoś nie mam humoru... Jakaś jesienna chandra mnie dopada...
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja się witam w wyśmienitym humorze, bo zaczynam trzydniową labę i to na dodatek razem z Tż
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się marzy naszyjnik ale jest trochę drogi http://www.yes.pl/53781-naszyjnik-z-...-000-Y06-10176
|
|
|
|
|
#1395 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale dziś założyłam te nowe spodnie rozmiar mniejsze i leżą aż miło. Nie sądzę, żeby udało mi się dojść do 36 z moim tyłkiem a'la kim k, ale nie będę sobą jeśli nie spróbuję Oj tak, nie znoszę zimy. Mogłabym mieszkać w kraju gdzie jest ciepło, Grecji czy na Malcie i żyć z pracy zdalnej... ale niestety, nie jestem informatykiem No to Kash teraz musimy się wzajemnie motywować, nie ma rady ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() EDIT: A mi taki, złoty ![]()
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-10-13 o 10:30 |
||||||
|
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie mój pochwalił i dozownik do mydła i wiewiórkę też
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
Ja nawet matka ńie jestem. I nawet tracę nadzieje ze bede kiedys . A zaraz bedzie blizej do 40 niz 30. Ok mieszkam w kraju gdzie i około 40 rodzą i czesto jest to pierwsze ale jakos juz nadzieja mnie opuszcza co do wielu tematów. Tutaj odkąd mieszkam to o zupełnie innych porach jemy niz wczesniej przez całe moje zycie. Obiad o 12 max 1 ? Matko poczatki były straszne bo kolacja miedzy 7 a 8 a i zdarzało sie duzo pozniej. Za długa przerwa pomiędzy. Teraz sie stołujemy sami ale jednak ten obiad wczesniej ( 1 zazwyczaj) niz o 3-4( kiedys ) .Pewnie troche czasu sie organizm przyzwyczai. No i wczesńiej przez dobre kilka lat dziennie robiłam conajmniej 3-15 km ( + w pracy non stop 8 godz chodzenia z każda jedna bułka czy inna rzeczą ( fast food) a tutaj tz mi marudzi ze mam nie chodzić za duzo po okolicy bo niezbyt ciekawa. Zreszta narazie kolano średnio i ćwiczenia w domu od rehabilitantki pozostają bo nie chce sobie przeciążyć i przedobrzyć. Tez napewno u mńie przez hormony ( jednak kilka lat plastry ) plus ostatni prawie rok sterydy i innych leków masa. Sent from my iPad using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-10-13 o 10:47 |
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Byłam w sanepidzie. A teraz na uczelnie lecę. Ostatni tydz wolnego. Musze nadgonic pare spraw.
|
#1399 |
|
Konto usunięte
|
ja dopóki nie odstawiłam plastrów to tyłam niemal że z powietrza (właściwie to pewnie zbierałam wodę) i za diabła nie mogłam schudnąć, odstawiłam evrę i wszystko stało się łatwiejsze
![]() Irenka czy Wy planujecie zostać już we Fr? jakie masz plany zawodowe, tzn. będziesz szukać pracy czy jak? przepraszam, że tak dopytuję ale po prostu jestem ciekawa wydaje mi się, że teraz skoro nie pracujesz to dobrze byłoby ten czas poświęcić na jakiś intensywny kurs francuskiego |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaz ja na mojego narzekac nie moge ![]() Oj ja z celulitem tez sie ciagle zmagam. Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Cytat:
Ja stosuję Evrę już chyba 8 lat i nie zamieniłabym na nic innego
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zepsuł się nam blender i to już drugi raz, jednak jest po gwarancji
Myślę o czymś takim, jest polecany http://www.euro.com.pl/blendery/phil...2.bhtml#opinie
|
|
|
|
#1404 |
|
Konto usunięte
|
Dagunia 8 lat to już bardzo długo jeśli chodzi o hormony, miałaś jakąś przerwę w międzyczasie? ja stosowałam 4 lata i uznałam, że to już za długo, szczególnie że w przyszłości (bliższej niż dalszej) chciałabym zostać Mamą
ja w sumie przez większość czasu stosowania evry czułam się dobrze ale pod koniec właśnie miałam wrażenie że tyję no i miałam przed okresem okropne huśtawki nastroju, jak odstawiłam to na szczęście nie pogorszyła mi się cera, udało mi się schudnąć ale niestety mam teraz dużo boleśniejsze miesiączki, no niestety coś kosztem czegoś nigdy nie byłam fanką gumek, ale w sumie już się przyzwyczaiłam i do hormonów nie chciałabym już wracać |
|
|
|
#1405 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wychodzę z założenie że jest trochę niedogodności, ale giną zupełnie przy zasadniczych plusach więc i tak się cieszę, że je mam ![]() Biorę już 7 lat i nie zamierzam przestawać, za duża wygoda. Dzieci nie planuję więc się tym przesadnie nie martwię. Myślałam jeszcze o implantach, ale pewnie w Polsce jeszcze nigdzie nie ma. Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-10-13 o 11:25 |
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
ja też na evrze jestem
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodzi Ci o takie miedziane ? |
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o evra to na mnie i tak najlepiej działa bo miałam okazje wypróbować kilka rodzaji tabletek ( raz przerwa i przed evra cos tam ) i jednak nigdy przy plastrach nie miałam tylu objawów ubocznych co przy tabletkach . A plastry stosuje z dwoma przerwami 3-6 miesięcznymi ( zmiana na tabletki raz i raz musiałam przerwać ze względu na operacje ) razem jakies 7 lat . Tzn z tego trzeba odliczyć przerwy . No i duzo wygodniej mi nakleić plaster raz na tydzien niz tabletkę codziennie o tej samej porze.
Przy plastrach praktycznie objawów jakis ubocznych niemam, tabletki... Bol okropny, wszystkiego , złe samopoczucie i krwawienia jak morze wiec niemam watpliwości ze evra dla mnie najlepsza. Pewnie przestane w przyszłym roku. Niech sie tylko troche sytuacja ustabilizuje . Od przyjazdu tutaj ( a zaraz minie 5 mies) tz mial prace moze 2 miesiace . Ciagle przez agencje bo oni na krótko przedłużają .oby teraz cos na dluzej choc obawy mam bo tez przez agencje .gdyby złapał jakaś prace z kontraktem byłoby idealnie. Zobaczymy jak dzis wroci jak było. Kashmirka tak zostajemy we Francji. Wolny czas poświęcam w miare możliwości na naukę ( wiadomo poszłabym na kurs z większa ilością ludzi byłaby większa motywacja i efekty niz samemu w domu ale coz narazie z $ kiepsko i pewńie narazie mi pozostaje uczyć sie samej co nie zawsze tak wychodzi jakby sie chciało bo jak dla mnie jezyk ciężki) . Minusem u nas tez jest to ze z tz- em cały czas po ang a to by wiele zmieniło. U mnie bez evra to nie dosc ze obficie było to i długo i juz na 2 tyg przed @ bolał mnie brzuch i nogi wiec teraz praktycznie jak mam jakis bol w 1 dniu jedynie i to nie zawsze to jest duuuuuzo lepiej. Implanty w Irlandii pare koleżanek w pracy miało i niestety nie na każda tak super działało ( na 5 z ńich dwie złe sie czuło ( ale twierdziły ze ,,cos za cos" a jedna musiała po 2-3 tyg w szpitalu to wyjmować bo ręka jej zsiniała, ciagle zwracała i miała jeszcze masę innych objawów ) . Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tez musze sie za siebie zabrac ale czasu brak.. :/ Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też byłam na evrze i sobie chwaliłam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

i ostro biorę do roboty bo robota nie bałagan- sama się nie zrobi
13.03.2008

Myślę o czymś takim, jest polecany