Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-13, 10:33   #2071
201606210931
Konto usunięte

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
macie jakichś sprawdzonych sprzedawców którzy mają sukienki typu la man czy o la la niedrogo?
Ja mam na zbyciu jedną kupiłam na wesele, ale się rozmyślilam i wisi w szafie nie używana.

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Ja zamawiałam od nich, ale inne sukienki. Oxyd to jest jakaś turecka firma, która je produkuje. Na metce była nazwa. Bardzo, bardzo cienkie. Majtki mi prześwitywały w czarnej i przerwa między udami była nawet widoczna (że tak obrazowo opiszę)
to nie ryzykuję, a widziałyście gdzieś podobne?
201606210931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:48   #2072
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceina Pokaż wiadomość
Jeszcze nie. Ale musi mi zasłaniać przynajmniej tyłek, mieć minimum 70% wełny. Najlepiej taki bez kaptura albo chociaż niech ma taki odpinany. Chciałabym czarny, no może być też granatowy, bo lubię bardzo ten kolor . Mógłby być jeszcze przynajmniej minimalnie taliowany. O, i dwurzędowy bym chciała . Wiem, wiem wymagania mam już bardzo ciepłą puchową kurtkę, ale na bardziej oficjalne okazje przydałby mi się nowy płaszczyk, bo stary się już wysłużył.

A Ty masz już jakiś na oku?

Po południu biorę się za przeglądanie all, jak coś znajdę i kupię do dam znać mogę też podzielić się fotkami jak dojdzie.
Właśnie nie.. Mam jeden biały ale muszę mieć czarny. A teraz ciężko mi coś kupić drogiego bo nie wiem jak mi brzuch będzie rósł
Znowu kupować specjalnie większy ciążowy tylko na jedną zimę to mi się nie opłaca..

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość

Na pewno będzie dobrze nie stresuj się od samego początku, bo będzie jeszcze milion powodów Ja też strasznie się denerwowałam, a dziś wg usg kończę 16 tydz. maluch póki co zdrowy, na ostatniej wizycie miał całe 7,5 cm haha
Dzięki kochana
Wiem ale tak strasznie się boję, że serduszko nie będzie biło albo będzie coś innego, że aż mi się ręce trzęsą
Wizytę mam w środę i od dzisiaj to najdłuższe 3 dni mojego życia
A Tobie gratuluję jeszcze raz takie bąbla dużego

http://allegro.pl/pastele-grochy-kos...tml?source=mlt planuję kupić większą do spania

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 10:58   #2073
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Właśnie nie.. Mam jeden biały ale muszę mieć czarny. A teraz ciężko mi coś kupić drogiego bo nie wiem jak mi brzuch będzie rósł
Znowu kupować specjalnie większy ciążowy tylko na jedną zimę to mi się nie opłaca..

Dzięki kochana
Wiem ale tak strasznie się boję, że serduszko nie będzie biło albo będzie coś innego, że aż mi się ręce trzęsą

http://allegro.pl/pastele-grochy-kos...tml?source=mlt planuję kupić większą do spania
Nie stresuj się Wszystko będzie dobrze na pewno. My kobiety zawsze panikujemy niepotrzebnie i się zamartwiamy. Wiesz co mój mąż mówi: Jak już się okaże, że jest źle to wtedy będziemy się martwić

Ja znając siebie też będę pewnie tak jak ty reagowała

A co do płaszczyka to jak znajdziesz jakiś fajny daj znać. Ja jeszcze nie wiem czy chcę czy nie, ale popatrzeć można.
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:02   #2074
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Nie stresuj się Wszystko będzie dobrze na pewno. My kobiety zawsze panikujemy niepotrzebnie i się zamartwiamy. Wiesz co mój mąż mówi: Jak już się okaże, że jest źle to wtedy będziemy się martwić

Ja znając siebie też będę pewnie tak jak ty reagowała

A co do płaszczyka to jak znajdziesz jakiś fajny daj znać. Ja jeszcze nie wiem czy chcę czy nie, ale popatrzeć można.
Dziękuję za słowa pocieszenia
Ja to jestem straszna panikara

Tzn. ja zdecydowałam, że będę chyba szukała na vinted .
Co prawda używane ale może trafię coś za małe pieniądze

Ty też dawaj znać jc

Stary 2014-10-13, 11:08   #2075
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno się nie da gdyby tak było tak każdy by sobie po sto razy od nowa instalował ale kupony są co tydzień/dwa więc nie jest źle ja zawsze kupuję ze swojego konta i z męża
I dlatego zadałam pytanie bo czytam i czytam, że co chwilę ktoś ma kupon, ale też znalazłam w necie, że już kilka tych akcji było i dlatego. Także nie było w sumie pytania:P
Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:22   #2076
iceina
Zadomowienie

Cytat:
No jasne, wiadomo . Na jedną zimę większego nie opłaca się kupować. Może znajdziesz jakiś fajny na stronach typu szafa/vinted . Ja kupiłam jednak wczoraj TEN w czarnym kolorze. Zobaczymy jaki będzie. Z kuponem wyszedł za 139 zł już z przesyłką, więc zobaczymy jakiej jakości będzie, itd. Za tą cenę to zawsze mogę pobawić się w zwrot. Chociaż mam nadzieję, że okaże się fajny
Ps. Gratulacje!
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:33   #2077
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
No jasne, wiadomo . Na jedną zimę większego nie opłaca się kupować. Może znajdziesz jakiś fajny na stronach typu szafa/vinted . Ja kupiłam jednak wczoraj TEN w czarnym kolorze. Zobaczymy jaki będzie. Z kuponem wyszedł za 139 zł już z przesyłką, więc zobaczymy jakiej jakości będzie, itd. Za tą cenę to zawsze mogę pobawić się w zwrot. Chociaż mam nadzieję, że okaże się fajny
Ps. Gratulacje!
Bardzo fajny. Jak go zobaczyłam to stwierdziłam, że muszę mieć płaszcz, jednak dla mnie za duży w pasie bardzo
Stary 2014-10-13, 11:38   #2078
justaa_
Raczkowanie

Cytat:
Hehe ja teraz czekam na wizytę, żeby lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku

Dziękuję
Gratulacje !! Na pewno wszystko będzie ok

A ile macie lat dziewczyny, że nawiążę do waszej prywaty? Bo ja zawsze mówiłam, że jestem za młoda i nie czas jeszcze na dzieci, a teraz jak tak patrze na znajome i ich maluchy to mi się tak ciepło na serduchu robi

Cytat:
Napisane przez Owieecka Pokaż wiadomość
Były pytania o Ness : http://allegro.pl/setin-ness-blogers...654400679.html

na szybko,ale coś tam widać:
Jesteś zadowolona? Chyba już wiem, który kupię z kuponem
Stary 2014-10-13, 11:51   #2079
iceina
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo fajny. Jak go zobaczyłam to stwierdziłam, że muszę mieć płaszcz, jednak dla mnie za duży w pasie bardzo
Na mnie też jest za duży w pasie właśnie, ale kliknęłam. Spróbuję pod gruby sweter itd. i zobaczę jak to będzie wyglądało mogę wtedy podać swoje wymiary i wkleić zdjęcia. Powinien być w środę u mnie max, piszą że wysyłają w ciągu max 2 dni
iceina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 11:53   #2080
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justaa_ Pokaż wiadomość

A ile macie lat dziewczyny, że nawiążę do waszej prywaty? Bo ja zawsze mówiłam, że jestem za młoda i nie czas jeszcze na dzieci, a teraz jak tak patrze na znajome i ich maluchy to mi się tak ciepło na serduchu robi
Ja nie jestem młoda. Mam 29lat, a o malucha planujemy się na początku roku zacząć starać. Choć nie wiem, jeszcze jak to będzie może się wystraszymy
Stary 2014-10-13, 11:56   #2081
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ps. Gratulacje!
Fajny Wydaje się cieplutki
I dziękuję

Cytat:

Dziękuję również

Mam 24 lata, od roku mężatka

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Ja nie jestem młoda. Mam 29lat, a o malucha planujemy się na początku roku zacząć starać. Choć nie wiem, jeszcze jak to będzie może się wystraszymy
No kochana!! Chyba żartujesz!
To kobiety po 40 co mają napisać jak Ty nie jesteś młoda
30 to świetny wiek-widzę po siostrze

Stary 2014-10-13, 13:42   #2082
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sophisticated_ Pokaż wiadomość
hej dziewczyny chcialam wam tylko powiedziec ze juz nigdy wiecej nie zamowie nic od MODOMANII ...
zamowilam jakis czas temu od nich bluzke ktora nastepnie zdecydowalam sie wymienic.. dokladnie 15dni temu wyslalam ta bluzke priorytetem a wymiany jak nie bylo tak nie ma...
pisalam do nich to napsiali ze przepraszaja ale oni paczki rozpakowuja 2razy w tyg co to wgl za odpowiedz
czekam na ta wymiane ale niezaleznie od tego czy mi wymienia czy nie
juz nigdy nie bede od nich zamawiac...
Kolejna osoba potwierdza moje słowa.. też miałam z nimi przeboje i nigdy więcej! Ta firma spada na psy.

Najgorsze jest to, że zamówiłam kurtkę u innego sprzedającego i sytuacja jest niemal taka sama. Z tą różnicą, że ModoMania łgała, że ma dużo sztuk kurtek ale zaraz po wpłacie napisali, że jednak nie mają żadnej sztuki. Natomiast drugi sprzedający twierdził, że ma 30 sztuk po czym po zapłacie zaczął milczeć i stwierdził po kilku dniach, że towar wyśle po tygodniu. Dziś mija tydzień i dalej milczą. Szlag mnie trafia!

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:

Dzięki kochana
Hahaha wreszcie ktoś zacznie rozumieć moje "problemy" z ubiorem, a zwłaszcza z zimowym płaszczem ale spokojnie ja jestem w 4 msc i dopiero mi się brzuszek pojawił zamówiłam parkę - zawsze ją można ściągnąć w pasie i dostosować do brzuszka także gdybyś na ten krój się zdecydowała to myślę, że rozmiar większa wystarczy Ci w zupełności ja mam termin na 29 marca w usg, więc tak naprawdę prawie do końca będzie zima to muszę mieć jakiś namiot, w którym się dopnę

Co do strachu - też się bałam, że serduszko nie będzie biło, potem, że dzidzia chora będzie i milion innych rzeczy.. i wiesz co - dochodzę do wniosku, że to normalne. Przynajmniej dla mnie. Ja też non stop się o coś martwię.. Ciąża wbrew pozorom nie jest takim cudownym okresem, w którym tylko rośnie brzuszek i dzidzia. Dla mnie to masa stresu, nad którym nie da się zapanować. To zbyt ważna kwestia by zignorować tak po prostu nasz lęk. Ja 3 razy chorowałam - nie muszę mówić jak strasznie to przeżywałam, bo zero leków, a samopoczucie jakby Cię czołg przejechał trzeba się oswoić ze strachem, bo towarzyszyć nam będzie pewnie do końca ciąży w dodatku moja koleżanka 3 tyg. temu urodziła martwe dziecko w 6 msc. Beczałam jak bóbr, ale mówię sobie zawsze, że mój lęk i panika w niczym nie pomoże ani też niczego nie zmieni. Jeżeli będzie się miało cokolwiek złego wydarzyć (ODPUKAĆ!!!) to ja nie jestem w stanie temu zapobiec, a co za tym idzie mój lęk jest poniekąd nieuzasadniony, bo na pewne rzeczy nie mamy po prostu wpływu

Cytat:
Mam 24 lata, od roku mężatka
Ja 25 i od roku mężatka i też ciagle uważałam, że to jeszcze nie pora.. bo trzeba pracować, bo dom w budowie więc kasa potrzebna i nie ma czasu na dziecko. Jak mi postanowili zamknąć sklep to od razu nadeszła pora bo skoro i tak pewnie przez długi czas nie mogłabym znaleźć pracy to czemu nie. Najpierw się bałam, że nie damy rady. Potem mąż zmienił pracę na lepiej płatną.. i teraz się nie boję, a co więcej mam mega ambitne plany by wprowadzić się do nowego domku na roczek naszego bąbla dzielnie odkładamy pieniążki dopóki mamy takie możliwości, bo jak będzie małe to pewnie będzie trochę gorzej ale tu znów obstawiam, że 500 zł miesięcznie nam na dziecko powinno wystarczyć. A z tą kwotą się uporamy - mniej bluzek i innych fatałaszków i na mleczko się uzbiera

Niedługo z Atrakcji cenowych zrobi się wątek ciążowy haha

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Nie cykaj do odważnych świat należy a tak szczerze powiem Ci, że gdyby mojej firmy nie zamykali to też bym wiecznie przekładała tą decyzję, bo ciągle byłoby coś "ważniejszego".. do tego zawsze mówiłam, że ani w spokoju na zakupy nie będziemy mogli jechać haha. Teraz trochę mi się priorytety pozmieniały, uwierz, że wiele się zmienia przez pierwsze 8 tyg. wydałam 600 zł bo miałam problemy z ciążą.. i nie myślałam o ubraniach i innych pierdołach. Marzyłam o jednym - żeby mój maluch przetrwał i był zdrowy. Maluch, którego jeszcze miesiąc wcześniej za nic w świecie nie chciałam.

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-13 o 13:46
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 13:43   #2083
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Hahaha wreszcie ktoś zacznie rozumieć moje "problemy" z ubiorem, a zwłaszcza z zimowym płaszczem ale spokojnie ja jestem w 4 msc i dopiero mi się brzuszek pojawił zamówiłam parkę - zawsze ją można ściągnąć w pasie i dostosować do brzuszka także gdybyś na ten krój się zdecydowała to myślę, że rozmiar większa wystarczy Ci w zupełności ja mam termin na 29 marca w usg, więc tak naprawdę prawie do końca będzie zima to muszę mieć jakiś namiot, w którym się dopnę

Co do strachu - też się bałam, że serduszko nie będzie biło, potem, że dzidzia chora będzie i milion innych rzeczy.. i wiesz co - dochodzę do wniosku, że to normalne. Przynajmniej dla mnie. Ja też non stop się o coś martwię.. Ciąża wbrew pozorom nie jest takim cudownym okresem, w którym tylko rośnie brzuszek i dzidzia. Dla mnie to masa stresu, nad którym nie da się zapanować. To zbyt ważna kwestia by zignorować tak po prostu nasz lęk. Ja 3 razy chorowałam - nie muszę mówić jak strasznie to przeżywałam, bo zero leków, a samopoczucie jakby Cię czołg przejechał trzeba się oswoić ze strachem, bo towarzyszyć nam będzie pewnie do końca ciąży w dodatku moja koleżanka 3 tyg. temu urodziła martwe dziecko w 6 msc. Beczałam jak bóbr, ale mówię sobie zawsze, że mój lęk i panika w niczym nie pomoże ani też niczego nie zmieni. Jeżeli będzie się miało cokolwiek złego wydarzyć (ODPUKAĆ!!!) to ja nie jestem w stanie temu zapobiec, a co za tym idzie mój lęk jest poniekąd nieuzasadniony, bo na pewne rzeczy nie mamy po prostu wpływu

Ja 25 i od roku mężatka i do tej pory też uważałam, że to jeszcze nie pora.. bo trzeba pracować, dom w budowie więc kasa potrzebna i nie ma czasu na dziecko. Jak mi postanowili zamknąć sklep to od razu się pora nadarzyła bo skoro i tak pewnie przez długi czas nie mogłabym znaleźć pracy to czemu nie. Najpierw się bałam, że nie damy rady. Potem mąż zmienił pracę na lepiej płatną.. i teraz się nie boję, a co więcej mam mega ambitne plany by wprowadzić się do nowego domku na roczek naszego bąbla
Wiem, ten strach jest najgorszy. Mąż mnie uspokaja, mówi, że i tak nie mamy na to wpływu ale wiadomo.. ja jestem straszna panikara.
Cieszę się, że mam takie cholerne wsparcie z jego strony bo nie wytrzymałabym gdyby nie on.
Najgorzej jest czytać/słuchać historii innych dziewczyn, prawda? Wtedy jeszcze bardziej można się nakręcić..

A co do kurtek to możesz podrzucić którą kupiłaś? Tzn. ja potrzebuję elegancki płaszcz ale może na szmatkach coś znajdę

Fajnie, podoba mi się Twoje nastawienie Lubię czytać takie pozytywne posty Dzięki

Dobra, ładny off robimy Wybaczcie dziewczyny

Planuję kupić kieckę: http://allegro.pl/tunika-sukienka-dr...654516723.html

Stary 2014-10-13, 13:57   #2084
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Nie cykaj do odważnych świat należy a tak szczerze powiem Ci, że gdyby mojej firmy nie zamykali to też bym wiecznie przekładała tą decyzję, bo ciągle byłoby coś "ważniejszego".. do tego zawsze mówiłam, że ani w spokoju na zakupy nie będziemy mogli jechać haha. Teraz trochę mi się priorytety pozmieniały, uwierz, że wiele się zmienia przez pierwsze 8 tyg. wydałam 600 zł bo miałam problemy z ciążą.. i nie myślałam o ubraniach i innych pierdołach. Marzyłam o jednym - żeby mój maluch przetrwał i był zdrowy. Maluch, którego jeszcze miesiąc wcześniej za nic w świecie nie chciałam.
Hehe to jeden z moich argumentów też Nie wiem czy to przez nasz zakupoholizm

Kiedy się te nowości od setin pojawią no kiedy....
Stary 2014-10-13, 14:49   #2085
justaa_
Raczkowanie

@sherlook stara nie jesteś!

Chyba nie ma co planować Bo zawsze znajdzie się jakieś "ale" dla którego to jeszcze nie jest idealny moment A tak naprawdę to jak warunki są, kochający u boku też to "why not?" i na łaszki jakiś grosz się zawsze znajdzie, tym bardziej przy kuponach rabatowych z allegro

A tak wracając do tematu to płaszcze w sieciówkach to chyba w większości przypadków "oversize"
Stary 2014-10-13, 15:41   #2086
Owieecka
Raczkowanie

Cytat:

Bardzo Dobrze wykonany, ciepły i przyjemnie się go nosi. Już dwa razy miałam na sobie. Wybrałam czarny, bo taki klasyczny będzie pasował do wszystkiego Tylko bierzcie pod uwagę, że jestem niska (160 cm) to i mam krótkie ręcę. Na wyższych osobach na pewno rękawy będą krótsze.
Owieecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 16:04   #2087
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Hehe to jeden z moich argumentów też Nie wiem czy to przez nasz zakupoholizm
Mocny argument nie ma co haha ale ja wiem, że jak już zobaczę tego mojego małego pokemonka to pokocham go najbardziej na świecie i myślę, że nawet zakupy będę gotowa sobie odpuścić zresztą od czego mamy all

Cytat:
Wiem, ten strach jest najgorszy. Mąż mnie uspokaja, mówi, że i tak nie mamy na to wpływu ale wiadomo.. ja jestem straszna panikara.
Cieszę się, że mam takie cholerne wsparcie z jego strony bo nie wytrzymałabym gdyby nie on.
Najgorzej jest czytać/słuchać historii innych dziewczyn, prawda? Wtedy jeszcze bardziej można się nakręcić..

A co do kurtek to możesz podrzucić którą kupiłaś? Tzn. ja potrzebuję elegancki płaszcz ale może na szmatkach coś znajdę

Fajnie, podoba mi się Twoje nastawienie Lubię czytać takie pozytywne posty Dzięki

Dobra, ładny off robimy Wybaczcie dziewczyny

Planuję kupić kieckę: http://allegro.pl/tunika-sukienka-dr...654516723.html
Źle kiedy słyszy się te przykre historie.. wtedy człowiek się niepotrzebnie denerwuje. Ale wsparcie innych dziewczyn w ciąży, ich rady, spostrzeżenia.. uważam, że są nieocenione bardzo fajnie jest powymieniać się doświadczeniami. Jeszcze setki razy będzie Cię brzuch bolał, będziesz czuła ukłucia.. i gdyby nie inne dziewczyny czy koleżanki, to ja wisiałabym chyba non stop na telefonie i dzwoniła do gina z nerwów zawsze trzeba odganiać te negatywne myśli - zająć się szybko czymś innym, pomyśleć o czymś co wywoła uśmiech na twarzy. Z początku decyduje natura. Jak to brzydko ktoś określił na pewnym forum - natura eliminuje słabsze jednostki. Zresztą jesli kobieta nie będzie piła, paliła, dźwigała i jadła tego, czego jeść nie wolno, to tak naprawdę poza tym ma już niewielki wpływ, żeby nie powiedzieć, że żaden, na rozwój dzidziusia.

Kurtkę kupiłam taką :

http://allegro.pl/p60-zimowa-kurtka-...674734111.html

Może nie jest najcudowniejsza, choć mi się bardzo podoba w sumie ale na pewno jest cieplutka, a to był dla mnie priorytet no i mam nadzieję, że zmieszczę się w nią pod koniec ciąży

Obwieszczam wszem i wobec :

Dzisiaj po prawie 2 tyg. (najpierw walka z jednym sprzedającym, potem z drugim) kurtka została wysłana!!! Ależ ja się cieszę! ciekawe czy moja radość będzie taka sama jak ją zobaczę

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-13 o 16:51
Stary 2014-10-13, 16:13   #2088
bestka
Zadomowienie

Cytat:
Dzisiaj po prawie 2 tyg. (najpierw walka z jednym sprzedającym, potem z drugim) kurtka została wysłana!!! Ależ ja się cieszę! ciekawe czy moja radość będzie taka sama jak ją zobaczę
łoooooł !!!!!
bestka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 16:30   #2089
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
W końcu się doczekałaś Napisz jak dojdzie czy jesteś zadowolona z niej.
Stary 2014-10-13, 16:35   #2090
Weridiana1986
Zadomowienie

Jasne napiszę wysłała rzekomo DHL - od nich jeszcze powiadomienia nie dostałam ale podała numer listu przewozowego więc pewnie wprowadzą do bazy lada godzina może jutro ją dostanę oby moja radość nie była przedwczesna
Stary 2014-10-13, 18:29   #2091
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
A wstawisz fotkę na sobie I jaki nosisz rozmiar?

Ja zmierzyłam mój stary płaszcz i jest z 10cm za duży Już w pasie i biodrach nie ważne, ale w ramionach wygląda masakrycznie. A tak się napaliłam na chodzenie w płaszczu przez was
jak mi się jutro uda dojechać do domu przed zajściem słońca to zrobię (a jak nie jutro to najwcześniej weekend). Ja nosze marynarki XS, bluzki XS-S, spodnie S. Wziełam S, w ramionach jest dość szeroki, ale to mój jedyny w którym mieszczę się z marynarką na sobie

edit
chociaż w sumie to ona tak wygląda jak na zdjęciach modelki

Edytowane przez figa84
Czas edycji: 2014-10-13 o 18:33
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 18:42   #2092
Velvet Wave
Rozeznanie

Hej, he, hej .

Chcę nieco "odświeżyć" garderobę na ten sezon, znalazłam kilka fajnych ciuszków na allegro, tylko zastanawiają mnie zaskakująco niskie ceny... To będzie mój debiut w zakupach ciuchowych online, więc nie chcę się sparzyć na "dzień dobry" . Zamawiała któraś coś z tych i/lub podobnych aukcji?

http://allegro.pl/modny-blazer-kardi...633889782.html

http://allegro.pl/z-modne-legginsy-g...674309807.html

http://allegro.pl/sp-tunika-bluzka-b...674333449.html

http://allegro.pl/p-zwiewna-bluzka-s...677396621.html

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 18:47   #2093
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
jak mi się jutro uda dojechać do domu przed zajściem słońca to zrobię (a jak nie jutro to najwcześniej weekend). Ja nosze marynarki XS, bluzki XS-S, spodnie S. Wziełam S, w ramionach jest dość szeroki, ale to mój jedyny w którym mieszczę się z marynarką na sobie

edit
chociaż w sumie to ona tak wygląda jak na zdjęciach modelki
Ja noszę XS hmmm Mi chodzi tylko o szerokość w pasie. Ja mam 60cm i boję się, że będzie za szeroki. Bardzo obcisły jest na ciebie? Bo na modelce nie wydaje się za szeroki, ale wiadomo jak to na zdjęciach. Ma tyle cm w pasie ile pisało na aukcji? Wolałabym, żeby miał mniej
Stary 2014-10-13, 19:47   #2094
Karolina Maria
Zadomowienie

GG do Karolina Maria

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość
Hej, he, hej .

Chcę nieco "odświeżyć" garderobę na ten sezon, znalazłam kilka fajnych ciuszków na allegro, tylko zastanawiają mnie zaskakująco niskie ceny... To będzie mój debiut w zakupach ciuchowych online, więc nie chcę się sparzyć na "dzień dobry" . Zamawiała któraś coś z tych i/lub podobnych aukcji?

Pewnie nikt nie zamawiał bo to Kobylnica! Wyprzedzam pytanie typu co to ma za znaczenie, że Kobylnica i odsyłam poczytać wątek.
Stary 2014-10-13, 19:48   #2095
CleoOo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Velvet Wave Pokaż wiadomość
Hej, he, hej .

nie polecamy ten sprzedawca wysyła szmaty nie ciuchy, trzeba patrzeć na lokalizacje- od "kobylnicy" nie kupujemy
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 20:08   #2096
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Ja noszę XS hmmm Mi chodzi tylko o szerokość w pasie. Ja mam 60cm i boję się, że będzie za szeroki. Bardzo obcisły jest na ciebie? Bo na modelce nie wydaje się za szeroki, ale wiadomo jak to na zdjęciach. Ma tyle cm w pasie ile pisało na aukcji? Wolałabym, żeby miał mniej
hmm... ja mam kilka cm więcej i jakby był z 3-4cm mniejszy, to byłby mocno dopasowany, ale ma pasek więc u mnie jest ok. Mój ma 40-41cm na wiszącą, dopadnę jutro metr to obmierzę dokladnie na leżąco
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 20:26   #2097
Velvet Wave
Rozeznanie

Dziękuję Wam za odpowiedzi, uchroniłyście laika przed wpadką .

Stary 2014-10-13, 21:54   #2098
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:

Oooooo pochwal się jak dotrze ciekawa byłam jak się skończą te Twoje kurtkowe sprawy
Mam nadzieję że dojdzie i będziesz zadowolona

Oj dziewczynyyy ja mam 27lat i 3 letnią córke ,zawsze byłam zakupoholiczką i ciuchomaniaczką i dziecko mi nie przeszkodziło w zakupach

A żeby podtrzymać założenia wątku to kliknęłam kalosze i płaszcz
http://allegro.pl/plaszczyk-waterfal...672048288.html mam nadzieję ze nie będzie za ciasny

http://allegro.pl/wysokie-kalosze-of...646881422.html
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-13, 22:02   #2099
Velvet Wave
Rozeznanie

Dziewczyny a co myślicie o tym http://allegro.pl/hit-dresowa-narzut...606804609.html ma któraś jakieś doświadczenie ?

Albo doradźcie niedoświadczonej i zagubionej coś na fason ww lub tej nieszczęsnej Kobylnicy http://allegro.pl/modny-blazer-kardi...633889782.html .

Wiedziałam, że tak tanie ciuchy nie mogą mieć dobrej jakości .

Stary 2014-10-13, 22:22   #2100
margitta
Zakorzenienie

Dzisiaj przyszła moja Diora i jest za duża pod każdym względem Wiedziałam, że tak będzie... Ja jestem jakimś człowiekiem w innej skali. Muszę odesłać.

Edytowane przez margitta
Czas edycji: 2014-10-13 o 22:32
margitta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości