|
|
#2071 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII
Cytat:
kupiłam na wesele, ale się rozmyślilam i wisi w szafie nie używana.---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- to nie ryzykuję, a widziałyście gdzieś podobne? |
|
|
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Znowu kupować specjalnie większy ciążowy tylko na jedną zimę to mi się nie opłaca.. Cytat:
![]() Wiem ale tak strasznie się boję, że serduszko nie będzie biło albo będzie coś innego, że aż mi się ręce trzęsą ![]() Wizytę mam w środę i od dzisiaj to najdłuższe 3 dni mojego życia ![]() A Tobie gratuluję jeszcze raz takie bąbla dużego ![]() http://allegro.pl/pastele-grochy-kos...tml?source=mlt planuję kupić większą do spania
|
|
#2073 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja znając siebie też będę pewnie tak jak ty reagowała ![]() A co do płaszczyka to jak znajdziesz jakiś fajny daj znać. Ja jeszcze nie wiem czy chcę czy nie, ale popatrzeć można. |
|
|
|
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to jestem straszna panikara ![]() Tzn. ja zdecydowałam, że będę chyba szukała na vinted . Co prawda używane ale może trafię coś za małe pieniądze ![]() Ty też dawaj znać jc
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo czytam i czytam, że co chwilę ktoś ma kupon, ale też znalazłam w necie, że już kilka tych akcji było i dlatego. Także nie było w sumie pytania:P
|
|
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Na jedną zimę większego nie opłaca się kupować. Może znajdziesz jakiś fajny na stronach typu szafa/vinted . Ja kupiłam jednak wczoraj TEN w czarnym kolorze. Zobaczymy jaki będzie. Z kuponem wyszedł za 139 zł już z przesyłką, więc zobaczymy jakiej jakości będzie, itd. Za tą cenę to zawsze mogę pobawić się w zwrot. Chociaż mam nadzieję, że okaże się fajny Ps. Gratulacje!
|
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno wszystko będzie ok ![]() A ile macie lat dziewczyny, że nawiążę do waszej prywaty? Bo ja zawsze mówiłam, że jestem za młoda i nie czas jeszcze na dzieci, a teraz jak tak patrze na znajome i ich maluchy to mi się tak ciepło na serduchu robi ![]() Cytat:
Chyba już wiem, który kupię z kuponem
|
|
#2079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mogę wtedy podać swoje wymiary i wkleić zdjęcia. Powinien być w środę u mnie max, piszą że wysyłają w ciągu max 2 dni
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje się cieplutki![]() I dziękuję ![]() Cytat:
![]() Mam 24 lata, od roku mężatka ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
![]() To kobiety po 40 co mają napisać jak Ty nie jesteś młoda ![]() 30 to świetny wiek-widzę po siostrze
|
|
#2082 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że zamówiłam kurtkę u innego sprzedającego i sytuacja jest niemal taka sama. Z tą różnicą, że ModoMania łgała, że ma dużo sztuk kurtek ale zaraz po wpłacie napisali, że jednak nie mają żadnej sztuki. Natomiast drugi sprzedający twierdził, że ma 30 sztuk po czym po zapłacie zaczął milczeć i stwierdził po kilku dniach, że towar wyśle po tygodniu. Dziś mija tydzień i dalej milczą. Szlag mnie trafia! ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
ale spokojnie ja jestem w 4 msc i dopiero mi się brzuszek pojawił zamówiłam parkę - zawsze ją można ściągnąć w pasie i dostosować do brzuszka także gdybyś na ten krój się zdecydowała to myślę, że rozmiar większa wystarczy Ci w zupełności ja mam termin na 29 marca w usg, więc tak naprawdę prawie do końca będzie zima to muszę mieć jakiś namiot, w którym się dopnę ![]() Co do strachu - też się bałam, że serduszko nie będzie biło, potem, że dzidzia chora będzie i milion innych rzeczy.. i wiesz co - dochodzę do wniosku, że to normalne. Przynajmniej dla mnie. Ja też non stop się o coś martwię.. Ciąża wbrew pozorom nie jest takim cudownym okresem, w którym tylko rośnie brzuszek i dzidzia. Dla mnie to masa stresu, nad którym nie da się zapanować. To zbyt ważna kwestia by zignorować tak po prostu nasz lęk. Ja 3 razy chorowałam - nie muszę mówić jak strasznie to przeżywałam, bo zero leków, a samopoczucie jakby Cię czołg przejechał trzeba się oswoić ze strachem, bo towarzyszyć nam będzie pewnie do końca ciąży w dodatku moja koleżanka 3 tyg. temu urodziła martwe dziecko w 6 msc. Beczałam jak bóbr, ale mówię sobie zawsze, że mój lęk i panika w niczym nie pomoże ani też niczego nie zmieni. Jeżeli będzie się miało cokolwiek złego wydarzyć (ODPUKAĆ!!!) to ja nie jestem w stanie temu zapobiec, a co za tym idzie mój lęk jest poniekąd nieuzasadniony, bo na pewne rzeczy nie mamy po prostu wpływu ![]() Ja 25 i od roku mężatka i też ciagle uważałam, że to jeszcze nie pora.. bo trzeba pracować, bo dom w budowie więc kasa potrzebna i nie ma czasu na dziecko. Jak mi postanowili zamknąć sklep to od razu nadeszła pora bo skoro i tak pewnie przez długi czas nie mogłabym znaleźć pracy to czemu nie. Najpierw się bałam, że nie damy rady. Potem mąż zmienił pracę na lepiej płatną.. i teraz się nie boję, a co więcej mam mega ambitne plany by wprowadzić się do nowego domku na roczek naszego bąbla dzielnie odkładamy pieniążki dopóki mamy takie możliwości, bo jak będzie małe to pewnie będzie trochę gorzej ale tu znów obstawiam, że 500 zł miesięcznie nam na dziecko powinno wystarczyć. A z tą kwotą się uporamy - mniej bluzek i innych fatałaszków i na mleczko się uzbiera ![]() Niedługo z Atrakcji cenowych zrobi się wątek ciążowy haha ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
do odważnych świat należy a tak szczerze powiem Ci, że gdyby mojej firmy nie zamykali to też bym wiecznie przekładała tą decyzję, bo ciągle byłoby coś "ważniejszego".. do tego zawsze mówiłam, że ani w spokoju na zakupy nie będziemy mogli jechać haha. Teraz trochę mi się priorytety pozmieniały, uwierz, że wiele się zmienia przez pierwsze 8 tyg. wydałam 600 zł bo miałam problemy z ciążą.. i nie myślałam o ubraniach i innych pierdołach. Marzyłam o jednym - żeby mój maluch przetrwał i był zdrowy. Maluch, którego jeszcze miesiąc wcześniej za nic w świecie nie chciałam.
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-13 o 13:46 |
|||
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że mam takie cholerne wsparcie z jego strony bo nie wytrzymałabym gdyby nie on. Najgorzej jest czytać/słuchać historii innych dziewczyn, prawda? Wtedy jeszcze bardziej można się nakręcić.. ![]() A co do kurtek to możesz podrzucić którą kupiłaś? Tzn. ja potrzebuję elegancki płaszcz ale może na szmatkach coś znajdę![]() Fajnie, podoba mi się Twoje nastawienie Lubię czytać takie pozytywne posty Dzięki![]() Dobra, ładny off robimy Wybaczcie dziewczyny![]() Planuję kupić kieckę: http://allegro.pl/tunika-sukienka-dr...654516723.html
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to przez nasz zakupoholizm![]() Kiedy się te nowości od setin pojawią no kiedy.... |
|
|
|
|
#2085 |
|
Raczkowanie
|
@sherlook stara nie jesteś!
![]() Chyba nie ma co planować Bo zawsze znajdzie się jakieś "ale" dla którego to jeszcze nie jest idealny moment A tak naprawdę to jak warunki są, kochający u boku też to "why not?" i na łaszki jakiś grosz się zawsze znajdzie, tym bardziej przy kuponach rabatowych z allegro A tak wracając do tematu to płaszcze w sieciówkach to chyba w większości przypadków "oversize"
|
#2086 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo
Dobrze wykonany, ciepły i przyjemnie się go nosi. Już dwa razy miałam na sobie. Wybrałam czarny, bo taki klasyczny będzie pasował do wszystkiego Tylko bierzcie pod uwagę, że jestem niska (160 cm) to i mam krótkie ręcę. Na wyższych osobach na pewno rękawy będą krótsze.
|
|
|
|
#2087 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja wiem, że jak już zobaczę tego mojego małego pokemonka to pokocham go najbardziej na świecie i myślę, że nawet zakupy będę gotowa sobie odpuścić zresztą od czego mamy all ![]() Cytat:
bardzo fajnie jest powymieniać się doświadczeniami. Jeszcze setki razy będzie Cię brzuch bolał, będziesz czuła ukłucia.. i gdyby nie inne dziewczyny czy koleżanki, to ja wisiałabym chyba non stop na telefonie i dzwoniła do gina z nerwów zawsze trzeba odganiać te negatywne myśli - zająć się szybko czymś innym, pomyśleć o czymś co wywoła uśmiech na twarzy. Z początku decyduje natura. Jak to brzydko ktoś określił na pewnym forum - natura eliminuje słabsze jednostki. Zresztą jesli kobieta nie będzie piła, paliła, dźwigała i jadła tego, czego jeść nie wolno, to tak naprawdę poza tym ma już niewielki wpływ, żeby nie powiedzieć, że żaden, na rozwój dzidziusia. Kurtkę kupiłam taką : http://allegro.pl/p60-zimowa-kurtka-...674734111.html Może nie jest najcudowniejsza, choć mi się bardzo podoba w sumie no i mam nadzieję, że zmieszczę się w nią pod koniec ciąży ![]() Obwieszczam wszem i wobec : Dzisiaj po prawie 2 tyg. (najpierw walka z jednym sprzedającym, potem z drugim) kurtka została wysłana!!! Ależ ja się cieszę!
Edytowane przez Weridiana1986 Czas edycji: 2014-10-13 o 16:51 |
||
|
|
|
#2088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
Jasne napiszę
wysłała rzekomo DHL - od nich jeszcze powiadomienia nie dostałam ale podała numer listu przewozowego więc pewnie wprowadzą do bazy lada godzina może jutro ją dostanę oby moja radość nie była przedwczesna
|
|
|
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit chociaż w sumie to ona tak wygląda jak na zdjęciach modelki
Edytowane przez figa84 Czas edycji: 2014-10-13 o 18:33 |
|
|
|
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
Hej, he, hej
Chcę nieco "odświeżyć" garderobę na ten sezon, znalazłam kilka fajnych ciuszków na allegro, tylko zastanawiają mnie zaskakująco niskie ceny... To będzie mój debiut w zakupach ciuchowych online, więc nie chcę się sparzyć na "dzień dobry" . Zamawiała któraś coś z tych i/lub podobnych aukcji? http://allegro.pl/modny-blazer-kardi...633889782.html http://allegro.pl/z-modne-legginsy-g...674309807.html http://allegro.pl/sp-tunika-bluzka-b...674333449.html http://allegro.pl/p-zwiewna-bluzka-s...677396621.html
|
#2093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi, uchroniłyście laika przed wpadką
|
#2098 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawa byłam jak się skończą te Twoje kurtkowe sprawy ![]() Mam nadzieję że dojdzie i będziesz zadowolona Oj dziewczynyyy ja mam 27lat i 3 letnią córke ,zawsze byłam zakupoholiczką i ciuchomaniaczką i dziecko mi nie przeszkodziło w zakupach A żeby podtrzymać założenia wątku to kliknęłam kalosze i płaszcz ![]() http://allegro.pl/plaszczyk-waterfal...672048288.html mam nadzieję ze nie będzie za ciasny http://allegro.pl/wysokie-kalosze-of...646881422.html |
|
|
|
|
#2099 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a co myślicie o tym http://allegro.pl/hit-dresowa-narzut...606804609.html ma któraś jakieś doświadczenie
? Albo doradźcie niedoświadczonej i zagubionej coś na fason ww lub tej nieszczęsnej Kobylnicy http://allegro.pl/modny-blazer-kardi...633889782.html .Wiedziałam, że tak tanie ciuchy nie mogą mieć dobrej jakości .
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj przyszła moja Diora i jest za duża pod każdym względem
Wiedziałam, że tak będzie... Ja jestem jakimś człowiekiem w innej skali. Muszę odesłać.
Edytowane przez margitta Czas edycji: 2014-10-13 o 22:32 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

kupiłam na wesele, ale się rozmyślilam i wisi w szafie nie używana.
. Mógłby być jeszcze przynajmniej minimalnie taliowany. O, i dwurzędowy bym chciała 
nie stresuj się od samego początku, bo będzie jeszcze milion powodów
Ja też strasznie się denerwowałam, a dziś wg usg kończę 16 tydz. 

Tzn. ja potrzebuję elegancki płaszcz ale może na szmatkach coś znajdę