![]() |
#3781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
czytam was tak i czytam a mój synek coraz bardziej daje o sobie znać kopie aż miło, tylko szkoda że wtedy jak jestem czymś zajęta jak leżę to mogę zapomnieć że się poruszy uparciuch jeden
![]() Była dzisiaj u mnie kuzynka która urodziła w sierpniu mały ważyła 3200 a teraz ma już 7 kg masakra taki klocek że hej, ale i tak nie przebije synka mojej siostry mały ma 10 m-c a waży już 11 kg ale jest przy tym bardzo długi więc tego tak nie widać ale i tak jest co dźwigać, jestem zdziwiona takim przyrostem wagi bo moja córka tyle nie przybierała a 10 kg ważyła jak miała roczek |
![]() ![]() |
![]() |
#3782 |
Zadomowienie
|
Crystal- widziałaś urodzinowepromocje w smyku? Bo ty chyba tam zakupy bedziesz robiła.
#3783 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny!!
gratuluję wizyt i określonych płci ![]() rona1906 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, żeby każdy dzień był taki piękny jak dzień ślubu ![]() a ja się martwię , całe popołudnie boli mnie brzuch w podbrzuszu, nie jest twardy, nic mi się więcej nie dzieje. nie wiem czy jestem przewrażliwiona czy coś się dzieje (to moja pierwsza ciąża) ![]()
#3784 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam dziewczynkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wciąż nie mogę uwierzyć, że spełni się chyba największe marzenie mojego życia- córeczka ![]() Wczoraj wieczorem byłam na wizycie i lekarz mnie poinformował w taki śmieszny sposób ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Byliśmy w sobotę na weselu i z rozpędu zarezerwowaliśmy sobie dzisiaj datę ślubu na styczeń ![]() ![]() A poza tym miałam koszmarny wieczór, prawie zaryłam samochodem w drzwi garażowe na podjeździe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dostalam prezent od mojej cioci, ktora tez juz wytrzymac nie mogla az do zobaczenia sie z maluszkiem to bardzo mile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 |
Wtajemniczenie
|
O joj kochana, to współczuję tych stanów
![]() ![]() Gratuluję spełnionego marzenia o córci no i ustalonej daty ślubu! Supeq.!!! A u mnie w pokoju to w paski to nie zasłona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3787 | |
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3788 | |
Raczkowanie
|
Ajjj rzadko tu z wami bywam, w sumie sporadycznie odpalam kompa. Za to jak jestem na telefonie, to nie umiem przez niego nic napisac na wizazu
![]() U mnie zle, albo wkrecam sobie za bardzo...niby infekcje to normalna rzecz w ciazy. Wyszly w moczu jakies bakterie, jutro ide zrobic posiew moczu, za tydzien wynik...jesli wyjdzie pozytywny to skierowanie do szpitala. Na sama mysl mam ciarki. Tak sie martwie o malenstwo, naczytalam sie ze infekcje moga wywolywac przedwczesny porod i takie tam. Dzis poryczalam sie z tego wszystkiego. Na dodatek brzuch jakis napiety lekarka stwierdzila, oczywiscie cos tam przypisala na wszystko, ale tak sie zamartwiam ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3789 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3791 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Raczkowanie
|
Też podoba mi się Marika ale jeśli będzie dziewczynka to będzie Milenka a chłopczyk Adaś lub Kubuś.
Ja za to dziś miałam cudowny dzień ![]() ![]()
#3793 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Staram sie czytać na bieżąco ale niestety myśli uciekają w inną stronę ![]() Moja mama ma jutro operacje, martwię sie. Pewnie znów nie bede mogła spać w nocy. Lesyeux, nouvelle gratuluje córeczek ![]() Rona wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() LejdiAga super,moze wyniki pappa są dobre ![]() Wiecej niestety nie pamietam, sorki
#3794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I miłych przygotowań do ślubu ![]()
![]() |
#3795 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje i to podwójne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3797 | ||||
Zadomowienie
|
zielone_oko - Pewna byłam, że Martynka ale teraz już w 100% nie wiem
![]() myślę intensywnie. Tepsa;48509746 Trzymam kciuki już od dzisiaj ! będzie wszystko OK ![]() ![]() Cytat:
stosuję tylko biały, bo na kolorowych bardziej się schizowałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja odczuwam ciągnięcie, kłucia. ale nie napinania, przez mój tłuszcz nie wyczuję tego ![]() Ogólnie dostałam opierdziel, za to że od ostatniej wizyty przytyłam 5 kg ![]() ![]() Jedne z Nas dostają opierdziel, za spadek wagi w ciąży inne za tycie, to co wreszcie hehe ![]() nouvelle2 Gratuluje córci ![]() ![]() Lekarz poinformował Cie w fantastyczny sposób ![]() Gratuluję tez decyzji o ślubie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- dziękuję Wszystkim za to ze trzymałyście kciuku za udaną wizytę ![]() i mam nadzieję, że dr nie pomyliła się co do płci ![]() ![]() Dwa razy sprawdzała i była pewna, to jej wierze, ale ja to taka jestem niby ok, spoko, dociera to do mnie, ale jednak zawsze mam to małe ale czy na pewno ![]() -------------------------------------------------------------------------- rona1906 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Spełnienia marzeń, zdrowia, radości oraz samych szczęśliwych i pogodnych dni w życiu ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- a i bym zapomniała. dzisiaj jak czekałam u gin w kolejce, czytałam rożne ulotki, jakie wisiały na ścianach. i okazuje się, ze jest preparat dla kobiet w ciąży w okresie przeziębienia ![]() Może warto, w razie wu po niego sięgnąć. więcej info w linku ![]() http://prenatale.pl/produkty/prepara...natal-gripcare
![]() |
#3798 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje coreczek
![]() Nouvelle fajnie ci lekarz nowine przekazal ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3799 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Was gorąco znad kibla.... rzygam caluska noc, napisałam smsa do tzta, do siostry tzta i oni też, wiec czymś się razem strulismy. Dziękuję wszystkim za gratulacje. Ewka trzymam kciuki za Twoja mamę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3800 |
Zadomowienie
|
Widze, że po trendzie na chłopców teraz same dziewczynki. Niech sie utrzyma do poniedziałku
![]() Dostałam od TŻ nowy telefon ![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich mamuś, które poznały płeć i nouvelle gratuluje decyzji o ślubie. Nie ważne czy cywilny czy kościelny, nawet bardziej się będziecie mogli skupić na sobie jak mnie osób będzie. A przeżycia niezapomniane zapewniam. Wczoraj miałam mega doła, ale TZ wrócił i od razu mi się poprawiło.Zauważyłam, że schizuje jak zostaje sama ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#3801 |
Zakorzenienie
|
Nouvelle bardzo współczuję zatrucia pewnie śpisz wykończona. Odpoczywaj! I gratuluję decyzji o ślubie a ronie WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA.... opic nie opijemy ale mineralka może być ;D
Matko ja do pracy i to nieszczęsne ślubowanie stresuje mnie to i tylko niepotrzebnie. Od 3.19 Ju nie spalam do prawie 5 bo komar mnie bpogryzl i sukinsyn (sorry a słownictwo) dalej mi nad uchem bzzz bzz i bzyyy no jasna cholera! Zatluklam go poduszką aż krew się polała heh... Miłego dnia mamcie! ![]()
#3802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tez sie schizuje jak jestem sama, za duzo mysli.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja za to po zwazeniu sie u ginekologa, tlumaczylam sie jak glupia z tych dodatkowych kg, a on sie ze mnie smial ze jestem w normie ![]() ![]() ![]() tabletek staram sie unikac, nawet na bol glowy mi TZ podsuwal, ale powiedzialam ze wole przespac niz sie truc.... Ja do czwartku jeszcze musze wytrzymac, na antybiotykach lece.... mam nadzieje ze mi pomoga, bo mysle ze mam inny problem niz lekarz, no ale on swoje wie.... ![]() Fajnie ze wiecie o swoich maluszkach co za plec ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3807 |
Zakorzenienie
|
nadrobione
![]() ![]() Witajcie i zycze milego dnia wszystkim ![]() Mnie dzis czeka obiad z tesciem, a moj TZ w pracy. Nie cierpie z nim rozmawiac, bez TZ.... zadaje mnostwo pytan, jest bardzo ciekawski, a do tego nie w moim jezyku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3808 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wróciłam z laboratorium i teraz się schizuję, czy zrobią mi wynik moczu jeszcze na dziś, bo jak nie, to nie wiem, co powiem lekarzowi ![]()
![]() |
#3809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja musze swoje zrobic....tylko czasu nie mam za dwa tygodnie chyba sie wybiore ![]() ![]() ![]() Najwyzej doniesiesz te wyniki w inny dzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki za wizytę ![]() Cytat:
![]() I gratulacje odnośnie ślubu, to kiedy będziemy mogły wznieść toast soczkiem ? ![]() Co do humorków, to ja non stop prawie płaczę, leci piosenka w radiu ryk, tŻ coś powie , a ja ryk nie poznaje siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej Wam ![]() Powodzenia na dzisiejszych wizytach ![]() Ewka kciuki za mamę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.