![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015 :)
Cytat:
to niefajne masz godziny pracy... nie da rady tego zmienic? ja za chwilę wychodzę do pracy, a zaczyna mnie mulić... nie wiem jak tam ustoję. Do wieczorka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaa, mam nadzieję, że to się już zamknie szybko. Najważniejszy mój mężczyzna i nasza Fasolka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#543 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Country jak ty wytrzymujesz w takich godzinach? ja teraz tak szybko zasypiam, że w szoku jestem ![]() Myboy ty tam uważaj na siebie w pracy! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
u mnie też można dopisać Kasia, lat 23
![]()
![]() |
#546 |
Zakorzenienie
|
Ja zdecydowanie bardziej śpiąca jestem w ciągu dnia. Wieczorem niemal problemów z sennościa. Tzn nie chce mi się szczególnie spać.
Dzisiaj znowu odezwaly się mdłości, ale do pracy jadę samochodem wiec najwyżej puszcze pawia w środku :-P A co! Monika a Ty gdzie pracujesz? Mówiłaś o jakimś magazynie... |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
a kiedy mówicie w pracy? ja na razie nie mówię nic. Ale mam dość dobrą sytuację ponieważ 3 dni w tygodniu pracuję zdalnie z domu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 | |
Zadomowienie
|
Kurcze u mnie to samo co u Kasi. Teraz to bym pospała, a wieczorem mam problem z zaśnięciem.
Muszę się pochwalić - wczoraj zrobiłam moją pierwszą w życiu pomidorową ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zadomowienie
|
dziendobry wszystkim! ale nas juz duzo i strasznie duzo piszecie
![]() ja zadzwonie do gina w przyszlym tygodniu, zobaczymy czy kaze isc na bete czy nie (poprzednim razem kazal). wczoraj pocwiczylam a wieczorem mialam jeszcze zajecia w szkole tanca jak wrocilam do domu to bylam niesamowicie padnieta! ale za to dzisiaj czuje sie bardzo dobrze, lepiej niz wczoraj rano... u nas na razie wiedza moi rodzice (mieszkaja daleko od nas) a tescie nie wiedza (mieszkaja w tym samym budynku co my ![]() strasznie sie pryszczata zrobilam. i praktycznie co wieczor glowa mnie boli. |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
więc u mnie już wiedzą, ale z naszego doświadczenia wiem, że lepiej jest powiedzieć szybciej w pracy szybciej żeby pracodawca miał szansę znaleźć zastępstwo gdyby było potrzebne, ale to wszystko zależy tak naprawdę od szefa bo niestety nie każdy patrzy na to przychylnie ![]()
OD KIEDY CIE POZNAŁAM ROZPOCZĄŁ SIĘ NAPIĘKNIEJSZY RODZIAŁ MOJEGO ŻYCIA ![]() Jedna z wielu Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe Czasem walczy ze wspomnieniami Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Masakrycznie ![]() ![]() Jestem padnięta ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;48516326]Słodka ja też się przebudzam jak mąż wstaje - 4.30. Ale od zeszłego tygodnia na szczęście od razu usypiam. Bo wcześniej już do 6 nie spałam tylko siedziałam na wizażu ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() No to przynajmniej możesz sobie teraz dospać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się raczej wstrzymam do 2 trymestru. No chyba, że się zaczną domyślać. Ostatnio wiedzieli praktycznie od razu i się strasznie wieść po ludziach rozniosła ![]() ![]() Ale wczoraj opierdzieliłam masę chińszczyzny na kolację ![]() Takie mnie potem wzdęcia dopadły, że niejedna ciężarna nie powstydziłaby się takiego brzucha ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Zakorzenienie
|
Dziwnie boli mnie brzuch. Tzn.podbrzusze. Jakby okres, ale delikatniej. Określiłabym to tak, że czuje, że mam brzuch.
![]() Powinnam się martwić? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Zadomowienie
|
cowie, a wiesz dlaczego wcześniej straciłaś fasolkę? Jeżeli nie chcesz o tym mówić to oczywiście zrozumiem, nie chciałabym być wścibska
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- w 5 i 6 tc miałam cały czas bóle podbrzusza takie właśnie jak na okres, a w nocy budziły mnie takie mocniejsze, że musiałam trochę pochodzić albo posiedzieć. Gin mnie uspokajał, że to normalne bo macica się rozciąga. Teraz jestem w 7tc i od weekendu praktycznie w ogóle nie czuję żadnych bólów. |
![]() ![]() |
![]() |
#554 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ehhh tez juz bym chciała być po serduszkowej wizycie ![]() Dzień dobry dziewczyny ![]() ![]() Myboy,gdybyś zechciała mnie wpisać to: Monika,lat 24 ![]() U nas deszcz leje ale młody wyczaił przez okno kałuże, podreptał po kalosze i patrzył na mnie tymi swoimi wielkimi oczkami,no to nie było rady- trza było iść ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że będzie boleć mocno. Cytat:
Nie wiadomo ![]() ![]() Natomiast nie była to wina mojego organizmu, bo przez jakiś czas utrzymywałam martwą ciążę. Tarczyca też nie, bo wtedy jeszcze nie miałam z nią problemów. Prawdopodobnie wada zarodka po prostu ![]() Mnie w ogóle mało brzuch boli ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Noo mi się w ogóle wydaje, że mi się już jelita trochę podniosły ![]() ![]() W każdym razie wzdęcia męczą mnie prawie od zawsze, ale teraz są wyjątkowo duże i wyżej niż zwykle ![]() Faktycznie, u takiej chudziny to od razu widać ![]() A co robisz w pracy, jeśli można wiedzieć? ![]()
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Cowie jestem fizjoterapeutką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
To chyba wbrew pozorom ciężka praca, co?
![]() |
#560 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem kiedy pójdę na L4, jakby nie wyjazdy mogłabym długo nie iść ale nie wiem ile dam radę z wyjazdami
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Zakorzenienie
|
![]() a czym się zajmujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Raczkowanie
|
Gabisun, ale jaja, ja tez jestem rehabilitantką
![]() Muszka kiedy mialas ostatni okres? W ktorym tyg jestes? |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |||
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Ja tak tylko na szybko, znowu z pracy ![]() Witam wszystkie nowe mamusie i życzę spokojnych 9 miesięcy ![]() Świetnie, tylko trochę za krótko, mimo że 8 godzin... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Musze się przyznać, że ja jakoś bardzo mało myślę o ciąży... nie wiem czy cos ze mną jest nie tak, ale czasem nawet trochę zapominam. W sumie w pierwszej ciazy to miałam tak samo. Fakt, że teraz mam dużo więcej spraw na głowie i nawet nie widzę kiedy mija kolejny dzień, ale mimo wszystko. Przypomina mi się jak nawiedzają mnie mdłości albo zgaga, ale to się dość rzadko zdaza... Może to też dzięki temu w ogóle się nie stresuje ![]()
![]() |
#565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurde, chyba mnie jakieś mdłości biorą... Tyle było spokoju, mam nadzieję, że to chwilowe i nie będzie rewolucji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Zakorzenienie
|
Dzięki, za wsparcie.
Czuję cały czas taki ucisk w podbrzuszu. Oby to nic złego. Biegam cały czas do łazienki sprawdzać,czy nie mam jakiegoś plamienia czy krwawienia. ![]() Chce już przyszły poniedziałek, i wizyta o 18:40 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam ochoty po raz trzeci przechodzić przez pierwszy trymestr ![]() Cytat:
Spokojnie ![]()
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, ja miałam dzisiaj ciężką noc, nie dlatego że co chwile siusiam ale miałam taki dziwny lęk i nie mogłam spać i to już kolejna noc...dziwne.
Ale całe szczęście nie miałam problemów żeby wstać, nawet już o 11 na spacerku byłam z dzieciakami bo pogoda sprzyja, a że dziś Dzień Nauczyciela to wolne od szkoły. Ja natomiast jak sie o ciązy dowiedziałam to pobiegłam do rodzinnej po zwolnienie bo brzuch mnie pobolewa a mam fizyczną prace i sie boje o dzidzie. W czwartek mam wizyte u gina to pewnie mi przedluży, gdyż u mnie w pracy nie ma stanowiska dla ciezarnej :-( ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- W pracy jeszcze nikt nie wie, poinformuje wszystkich po pierwszym usg. A z najblizszych to tylko tż, ( któty się już niepotrzebnie wszystkim w pracy pochwalił), przyjaciółka i młodsza siostra. Reszte poinformuje jak bede wiedziała że na 100% jest ok, bo nie chce zapeszać! |
![]() ![]() |
![]() |
#570 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój TZ nie chciał nikomu mówić, a dziś pochwalił się na fb, więc wiedzą wszyscy ![]() Ja tez już po wizycie. Potwierdzony 5tydz, za 2 tyg ide posłuchać serduszka <3 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.