Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-14, 07:41   #3811
nusiekowa
Wtajemniczenie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
Hej mamusie!
Cytat:
Napisane przez rona1906 Pokaż wiadomość
nie mam jak Was nadrobić, zbyt dużo tego jutro zaczynamy 20 tydzień, wyglądam już jak mała ciężarówka. ;D
Za mną zwariowany tydzień i weekend
Pobraliśmy się z moim TŻ. wszystko się udało, dobrze, że to było tylko malutkie przyjęcie, bo jakby przyszło ogarnąć wszystkich gości na weselu na 200 osób to nie wiem jakbym to zrobiła

Gratulejszyn! I wszystkiego dobrego na nowej drodze zyciaJ
Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
A tak nawiasem to gdzie panieński
Cytat:
Napisane przez marta24171 Pokaż wiadomość
jak mogłaś na pewno nie jedna z nas by sobie potańczyła
No właśnie musisz coś zorganizowac specjalnego dla nas mamusiek J
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam
Cytat:
dziewczynkę
Wciąż nie mogę uwierzyć, że spełni się chyba największe marzenie mojego życia- córeczka

Wczoraj wieczorem byłam na wizycie i lekarz mnie poinformował w taki śmieszny sposób
Poszłam na wizytę sama, bo wcześniej pokłóciłam się z tż i w związku z tym kazałam mu czekać przed gabinetem (czego teraz strasznie żałuję). Dzidzia była ruchliwa, otwierała i zamykała buzię, przecierała oczy łapkami i w ogóle cudowności wyrabiałaPo badaniu spytałam się doktorka czy coś wiadomo odnośnie płci. A on odpowiedział, że wiadomo, wiadomo.... i się uśmiechnął i powiedział, że się niedługo dowiemNapisał mi wiadomość na takiej małej karteczce, potem zaszył to zszywkami i kazał otworzyć na spokojnie w domuOczywiście nie wytrzymałam i ledwo wsiadłam do auta, otworzyłam tą kartkę, a tam rysunek takiej dziewczynki z kitką i kokardką i napis 'córka'Przeryczałam ze szczęścia całą drogęZresztą tż też

Byliśmy w sobotę na weselu i z rozpędu zarezerwowaliśmy sobie dzisiaj datę ślubu na styczeń
Z tym, że tylko cywilny z obiado-kolacją dla najbliższej rodziny (ok. 40 osób)

Jaaaaaaaaaaaaaaa gratulacje kochana! Coraz wiecej dziewczynek J No i gratulacje odnośnie ślubu-ciekawe czy będzie śnieg JFajne są takie śluby zimą w zimowej scenerii J
Stary 2014-10-14, 07:42   #3812
mon9
Zakorzenienie

Edith zadzwoń i zapytaj jak robiłaś w laboratorium to pewnie beda ja w lab robiłam betahcg koło 17 i wieczorem miałam wynik online juz
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:03   #3813
EdithS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Edith zadzwoń i zapytaj jak robiłaś w laboratorium to pewnie beda ja w lab robiłam betahcg koło 17 i wieczorem miałam wynik online juz
pytałam przy oddawaniu, babka powiedziała, mi że to zależy ile osób jeszcze przyjdzie
ale będę ich dzisiaj jeszcze o to molestować

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

już się nie mogę doczekać popołudnia i tego, jak TŻ zobaczy pierwszy raz maleństwo
muszę tylko pamiętać, żeby zapłacić za wizytę, bo ostatnio sobie wyszłam zadowolona bez płacenia,a jak się zorientowałam w domu, to tak mi głupio było
EdithS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:22   #3814
Alunia79
Wtajemniczenie

Dzieńdoberek witam wtorkowo i niestety pochmurnie aż się wstawać nie chce..
Cytować nie będę, za co przepraszam ale pisze z tel. A to męczarnia. Gratki udanych wizyt i dziewczynek
Kciukasy za dzisiejsze wizyty
Ja odliczam dni do piątku.
Miłego dzionka kobitki.
Alunia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:26   #3815
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość

już się nie mogę doczekać popołudnia i tego, jak TŻ zobaczy pierwszy raz maleństwo
muszę tylko pamiętać, żeby zapłacić za wizytę, bo ostatnio sobie wyszłam zadowolona bez płacenia,a jak się zorientowałam w domu, to tak mi głupio było
Mój Tż bardzo był zadowolony ze może uzcestniczyć w badaniu-oczy miał jak 5 zł I uśmiech od ucha do ucha-teraz cały czas chodzi ze mna Powodzenia
Stary 2014-10-14, 08:29   #3816
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Również witam się w ten pochmurny dzień, nic się nie chce popijam właśnie kawkę i czytam co naskrobałyście od wczoraj.
nouvelle2
gratuluję córeczki i podjęcia decyzji o ślubie, aha i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Aha i wszystkim mamusią nauczycielką Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Edukacji Narodowej - bo chyba teraz tak to święto się nazywa : roza::r oza::ro za::roz a::roza :

Edytowane przez MaMusKA29
Czas edycji: 2014-10-14 o 08:32
MaMusKA29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:32   #3817
niunia_ona
Zakorzenienie

witam Was

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 08:37   #3818
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
Mój Tż bardzo był zadowolony ze może uzcestniczyć w badaniu-oczy miał jak 5 zł I uśmiech od ucha do ucha-teraz cały czas chodzi ze mna Powodzenia
Ja niestety muszę chodzić sama na wizyty bo mój mąż pracuje do późna, widzę że jest mu bardzo przykro z tego powodu ale trudno na następną wizytę wezmę pendrive i nagram mu synka jak fika w brzuszku

Nie wiem co mam zrobić dzisiaj na obiad, macie jakieś pomysły ?
Stary 2014-10-14, 08:47   #3819
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość
Ja niestety muszę chodzić sama na wizyty bo mój mąż pracuje do późna, widzę że jest mu bardzo przykro z tego powodu ale trudno na następną wizytę wezmę pendrive i nagram mu synka jak fika w brzuszku

ja jeszcze nad śniadankiem myślę

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-14, 09:15   #3820
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny mam dziewczynkę: love::l ove::lo ve::lov e:
Wciąż nie mogę uwierzyć, że spełni się chyba największe marzenie mojego życia- córeczka

Wczoraj wieczorem byłam na wizycie i lekarz mnie poinformował w taki śmieszny sposób Poszłam na wizytę sama, bo wcześniej pokłóciłam się z tż i w związku z tym kazałam mu czekać przed gabinetem (czego teraz strasznie żałuję). Dzidzia była ruchliwa, otwierała i zamykała buzię, przecierała oczy łapkami i w ogóle cudowności wyrabiała Po badaniu spytałam się doktorka czy coś wiadomo odnośnie płci. A on odpowiedział, że wiadomo, wiadomo.... i się uśmiechnął i powiedział, że się niedługo dowiem Napisał mi wiadomość na takiej małej karteczce, potem zaszył to zszywkami i kazał otworzyć na spokojnie w domu Oczywiście nie wytrzymałam i ledwo wsiadłam do auta, otworzyłam tą kartkę, a tam rysunek takiej dziewczynki z kitką i kokardką i napis 'córka' Przeryczałam ze szczęścia całą drogę Zresztą tż też

Byliśmy w sobotę na weselu i z rozpędu zarezerwowaliśmy sobie dzisiaj datę ślubu na styczeń Z tym, że tylko cywilny z obiado-kolacją dla najbliższej rodziny (ok. 40 osób)

A poza tym miałam koszmarny wieczór, prawie zaryłam samochodem w drzwi garażowe na podjeździe A potem nałożyły się jeszcze inne problemy i przeryczałam godzinę, trzęsąc się z nerwów. Drugi trymestr to dla mnie ciągły emocjonalny kocioł
Cudowna wiadomośća to, jak Cie poinformował gin sprawił, że się wzruszyłam he he

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez crystal25 Pokaż wiadomość
Widzialam pingwinki w HM a to body w paski tez mam i niebieskie plus spodnie w w paski i w szarym kolorze czy jak to sie mowi pol spiochy ))

Dostalam prezent od mojej cioci, ktora tez juz wytrzymac nie mogla az do zobaczenia sie z maluszkiem to bardzo mile
Takie małe ciuszki są przesłodkie, tylko szkoda, że u mnie H&M z tymi najmniejszymi rozmiarami jest taki mały:P

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

rona1906 wszystkiego, co najlepsze na Nowej Drodze ŻyciaGratu lacje za wszystkie udane wizyty i poznane płci:P teraz jakoś dużo dziewczynek się zrobiło
Lila_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:19   #3821
luzna25
Zadomowienie

O coraz więcej dziewczynek mamy na forum Ale to dobrze, bo w przyszłości nasi synowie będą mieli większy wybór

Gratuluję udanych wizyt Ja mam dzisiaj o 18:30 usg połówkowe i na razie odczuwam dziwny wewnętrzny spokój A przed gabinetem jak zawsze nerwówka mnie dopada
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:23   #3822
mkluke
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

Witam się w 19 tygodniu... już ale ten czas leci...

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Wczoraj udało mi się zapisać na usg do dr Dudarewicza (któraś z Was też do niego jedzie). Poszukałam opinii, popytałam i się zapisałam
mkluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:27   #3823
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
O coraz więcej dziewczynek mamy na forum Ale to dobrze, bo w przyszłości nasi synowie będą mieli większy wybór

Gratuluję udanych wizyt Ja mam dzisiaj o 18:30 usg połówkowe i na razie odczuwam dziwny wewnętrzny spokój A przed gabinetem jak zawsze nerwówka mnie dopada
Dobrze powiedzianehe heciekawe do których Mam ja dołączę, nic innego mi nie pozostaje jak czekać do 04.11., a usg połówkowe, to chyba po prostu bardziej szczegółowe? Będzie dobrze będziemy trzymać kciuki
Stary 2014-10-14, 09:29   #3824
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mkluke Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Witam się w 19 tygodniu... już ale ten czas leci...

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Wczoraj udało mi się zapisać na usg do dr Dudarewicza (któraś z Was też do niego jedzie). Poszukałam opinii, popytałam i się zapisałam
Ja w piątek u niego byłam Bardzo fajny lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania także będziesz zadowolona
Stary 2014-10-14, 09:34   #3825
mkluke
Raczkowanie

a tak poza tym to od wczoraj szukam jakis pozytywów, bo tamten tydzień to była jakaś masakra... Płakałam chyba tak dla zasady... Eh...
Wygarnęłam TŻ, że w ogóle ze mną nie rozmawia o ciąży... a ja bym chciała sobie poplanować... powinnam zrozumieć, że mamy dużo na głowie, bo się budujemy, ale bym chciała... tak trochę...

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja w piątek u niego byłam Bardzo fajny lekarz, wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania także będziesz zadowolona
A jaki rodzaj usg robiłaś? i za ile? ja dopiero zapisałam się na 7.11. dopiero...
będę czekać niecierpliwie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 09:37   #3826
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
a tak poza tym to od wczoraj szukam jakis pozytywów, bo tamten tydzień to była jakaś masakra... Płakałam chyba tak dla zasady... Eh...
Wygarnęłam TŻ, że w ogóle ze mną nie rozmawia o ciąży... a ja bym chciała sobie poplanować... powinnam zrozumieć, że mamy dużo na głowie, bo się budujemy, ale bym chciała... tak trochę...

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

A jaki rodzaj usg robiłaś? i za ile? ja dopiero zapisałam się na 7.11. dopiero...
będę czekać niecierpliwie
Ja robiłam USG połówkowe Płaciłam tyle ile w cenniku Też czekałam na wizytę 3 tygodnie, ale warto było A Ty jakie USG robisz?
Stary 2014-10-14, 09:41   #3827
lesyeux
Zadomowienie

Hello

Cytat:
ja mialam cywilny na 20 osob, i tak jestem mega najszczesliwsza zonka na swiecie , a slub uwazam za udany, wszystko tak jak chcielismy, dopiete do samego konca
Tez sie schizuje jak jestem sama, za duzo mysli....
Ja miałam kościelny na 50 osób było super.

Cytat:
Fajnie ze wiecie o swoich maluszkach co za plec chcialabym juz do doktorka.... i tez wiedziec na 100 procent albo niech zrobi psikusa ze bedzie dziewczynka
Hehe ja mam nadzieję, ze moja ginka nie pomyliła się. bo naprawdę jej wierzę . ale kurcze nie dokońca, ale taki mam charakter ( wszędzie widzę podstęp ) ale za tydzień dokładnie 21 października, idę na połówkowe to inny doktorek potwierdzi wtedy to się zaróżowię
i będę na 100000000% pewna!

Cytat:
nadrobione

Mnie dzis czeka obiad z tesciem, a moj TZ w pracy.
Nie cierpie z nim rozmawiac, bez TZ.... zadaje mnostwo pytan, jest bardzo ciekawski, a do tego nie w moim jezyku ale przywiezie nam nasze meble do salonu...i pudla z rzeczami i do mieszkanie wiec wytrzymam....
Trzymam kciuki za obiad, dasz radę
czasami trzeba takie coś wytrzymać hehe

Cytat:

Ja wróciłam z laboratorium i teraz się schizuję, czy zrobią mi wynik moczu jeszcze na dziś, bo jak nie, to nie wiem, co powiem lekarzowi
lekarz nic nie powie, poprostu powiesz, że zapomniałaś. Moja ginka
( jestem roztrzepana) czekała, na badania do końca 3 miesiąca ciaży ah hehe
teraz tez dostałam, zrobić wreszcie tą GLUKOZĘ na 75 g ( boję się, tato ma cukrzyce, a ja jestem z nadwagą.... ale lepiej wiedzieć co i jak ) , mocz/morfologia i jakieś HbsAg i sama od siebie zrobię tez toxoIgM.

Cytat:
[/COLOR]już się nie mogę doczekać popołudnia i tego, jak TŻ zobaczy pierwszy raz maleństwo
Pewnie z emocji, zapomniałaś zapłacić
Trzymam kciuki za wizytę

Cytat:
Napisane przez MaMusKA29 Pokaż wiadomość

U mnie własnie się pyrka pomidorówka

Cytat:

Kciuki za wizytę
Stary 2014-10-14, 09:41   #3828
luzna25
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Dobrze powiedzianehe heciekawe do których Mam ja dołączę, nic innego mi nie pozostaje jak czekać do 04.11., a usg połówkowe, to chyba po prostu bardziej szczegółowe? Będzie dobrze będziemy trzymać kciuki

a do których chciałabyś dołączyć? Z tej wiedzy co ja posiadam to jest takie właśnie szczegółowe, pod kątem wad wrodzonych (np. serca itp.)
Oj trzymajcie- będę wdzięczna
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:43   #3829
mkluke
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Ja robiłam USG połówkowe Płaciłam tyle ile w cenniku Też czekałam na wizytę 3 tygodnie, ale warto było A Ty jakie USG robisz?
Przez telefon mówiłam mu o połówkowym... Więc chyba takie... Wypytywał mnie o poprzednie usg i badania... Powiedział mi 210zł i ewentualnie 60zł za coś jeszcze, ale nie dosłyszałam, bo ja jak zwykle za bardzo zakręcona jestem...
Pocieszyłaś mnie, że Ty jesteś z tej wizyty zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 09:44   #3830
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
pytałam przy oddawaniu, babka powiedziała, mi że to zależy ile osób jeszcze przyjdzie
ale będę ich dzisiaj jeszcze o to molestować

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Ja dwie wizyty temu też zapomniałam zapłacić , aż mnie babeczka ścignęła Ale następnym razem trzymałam w garści portfel od samego początku

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was ma już tak obrzmiałe piersi, że leci po trochu "mleko" (w sumie to nie wiem czy to mleko, czy jakiś inny płyn). A noc miałam straszną, musiałam spać w podwiniętej koszulce tak bardzo mi podrażniała sutki i oczywiście na pościeli są plamki.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:45   #3831
lejdi_aga13
Rozeznanie

witam-jestem padnieta totalnie.Pol noc nie spałam. Syn w nocy miał okolo 39st... Dałam paracetamol ale biedak budził sie i musiałam z nim spac a i tak sie budził co godzine. Został w domu ,rano 38.... grzeje w domu bo pada i zimno a Natanek oglada baje pod kockiem.... Chyba kawke wypije bo padne dosłownie...HELP
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 09:48   #3832
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Przez telefon mówiłam mu o połówkowym... Więc chyba takie... Wypytywał mnie o poprzednie usg i badania... Powiedział mi 210zł i ewentualnie 60zł za coś jeszcze, ale nie dosłyszałam, bo ja jak zwykle za bardzo zakręcona jestem...
Pocieszyłaś mnie, że Ty jesteś z tej wizyty zadowolona
Oboje z tŻ jesteśmy zadowoleni, ja grzecznie leżałam na kozetce i słuchałam co mówi, a tŻ co chwila się podśmiechiwał z radości U Ciebie też tak pewnie będzie

Lejdi_aga13 zdrówka dla synka
Stary 2014-10-14, 09:48   #3833
MaMusKA29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja dwie wizyty temu też zapomniałam zapłacić , aż mnie babeczka ścignęła Ale następnym razem trzymałam w garści portfel od samego początku

Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z was ma już tak obrzmiałe piersi, że leci po trochu "mleko" (w sumie to nie wiem czy to mleko, czy jakiś inny płyn). A noc miałam straszną, musiałam spać w podwiniętej koszulce tak bardzo mi podrażniała sutki i oczywiście na pościeli są plamki.
Ja mam bardzo obrzmiałe piersi i też zauważyłam jakiś płyn w pierwszej ciąży tak nie miałam, moje piersi nie tylko że są obrzmiałe to jeszcze wielkie i bardzo mi to przeszkadza w spaniu po prostu maskara już się boję co to będzie jak urodzę.

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 10:03   #3834
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
a do których chciałabyś dołączyć? Z tej wiedzy co ja posiadam to jest takie właśnie szczegółowe, pod kątem wad wrodzonych (np. serca itp.)
Oj trzymajcie- będę wdzięczna
Tak szczerze to do tych, co będą miały córeczkęale jak będzie synek to też będę się cieszyła...
Stary 2014-10-14, 10:07   #3835
lejdi_aga13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lila_17 Pokaż wiadomość
Tak szczerze to do tych, co będą miały córeczkęale jak będzie synek to też będę się cieszyła...
ja chciałam mega coreczke,bardzo bardzo a teraz gdy wiem ze 2 syn i jak Tz sie cieszy(jego 1) to jestem dumna,ze spełniłam jego marzenie i ciesze sie,ze tak sie stało Mysle,ze Bog nie chciał bm miała teraz corki bo bym ta ciaze rozpamietywała z tamtą
Julia Renata 28.01.2014 11:30

Nataniel 16.06.2009r.

Marzec 2015-

29 tydz
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-14, 10:14   #3836
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja mojego Tżta też zamęczałam do czasu aż sie okazało ze moja koleżanka też jest w ciąży I też rodzi ale pod koniec marca-ona to mnie rozumie! godzinamy mozemy gadać o wózkach,ubrankach,łózeczk ach I tym wszystkim . Nie mam poczucia że kogos zamęczam.

Czasem jak rozmawiam z moimi psiapsiółkami (singielki bez dzieci) to mimo iż pytaja o dzieciaczka to staram się opanowywać wywodów na temat ciąży bo wiem że one po prostu sie męczą (wiem bo sama kiedyś byłam taka bezdzietną syngielką I jak jakaś mamuska mi opowiadała o maleństwie, pieluchach,żłobkach to ja po prostu byłam na innym życiowym etapie I za wiele nie mogłam od siebie dodać )
Stary 2014-10-14, 10:18   #3837
kasia_adm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość

U mnie też już zaczynają się takie sytuacje. W píerwszej ciąży miałam podobnie. Bardzo to niekomfortowe. A po urodzeniu istny nawał pokarmu.
kasia_adm jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2014-10-14, 10:38   #3838
niunia_ona
Zakorzenienie

Jakoś humoru nie mam , na śnadanie owsianka z sokiem z malin , orzechy włoskie i jabłko wkrojone pycha
i 4 kostki czekolady ale gorzkiej. jadam ją bo wiem że zdrowa
a dla maleństwa wszystko co najlepsze

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-10-14, 10:39   #3839
Lila_17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
ja chciałam mega coreczke,bardzo bardzo a teraz gdy wiem ze 2 syn i jak Tz sie cieszy(jego 1) to jestem dumna,ze spełniłam jego marzenie i ciesze sie,ze tak sie stało Mysle,ze Bog nie chciał bm miała teraz corki bo bym ta ciaze rozpamietywała z tamtą
No właśnie, nic nie dzieję się bez przyczyny tak musiało być, żebyś miała synka Och jak ja bym chciała już wiedzieć...:P
Stary 2014-10-14, 10:39   #3840
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
witam-jestem padnieta totalnie.Pol noc nie spałam. Syn w nocy miał okolo 39st... Dałam paracetamol ale biedak budził sie i musiałam z nim spac a i tak sie budził co godzine. Został w domu ,rano 38.... grzeje w domu bo pada i zimno a Natanek oglada baje pod kockiem.... Chyba kawke wypije bo padne dosłownie...HELP
zrób słabą kawkę też czasem pijam

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości