|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
|
|
|
|
#932 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
U mnie na prowincji są dwa sklepy meblowe na krzyż, a za wniesienie płacić trzeba osobno ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#933 |
|
Nindżopesz
|
Ja teszzz
![]() Szybkie ploteczki z życia gwiazdy: - w robocie fajnie (!), dziady do mnie nie przychodzą, praca co prawda na okrągło (mierniki wydajności) ale komputero- i papierkologia w moim guście, towarzystwo też ok, - znudziły mi się nindżopszowe ciuchy (!), tzn. nadal mam zamiar w nich chodzić bo wygodne i fogle, ale chwilami mam ochotę na coś niesprecyzowanego nowego, może kobiecego... - Bromberg spełnił swoje zadanie Tylko czasami puchnie mi od niego nos,- pewne "nieletnie" ciacho jeździ ze mną autobusem więc pacze sobie dyskretnie jeśli akurat nos mi nie zasłania ![]() - zamówiłam se właśnie Bois d'Ombrie, Black też doleciał i tylko na lato/wiosnę czegoś mi trzeba... nie wiem czego, nic mi się nie podoba, - cienie z Inglota jednak som fajne, błyszczyka nadal szukam - Pin dzięki za link, poszukam swatchy ![]() No i tyle. EDIT o ty w życiu, ostatnie BdO kupiłam! Napisali, że brak w magazynie. Co ja jestem, druga Polly? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-14 o 18:26 |
|
|
|
#934 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No poza edytniętą info A my musimy zidentyfikować co nam się w spożywczej szafce zalęgło - sieciunia nie pokazuje takich osobników. Małe jak hmmm nie wiem co 1/20 milimetra? żółte, dzieci zapewne jakiś spożywczych łakomczuszków. Wsio już zutylizowane, ocalało tylko to co było w pojemnikach, choooociaż kto to wie ? Ileś ryżu żeśmy z tym zjedli Kurcze jakby mię chuopin posłuchał od razu, bo ja jestem fanem Ikeowego trzymania wszystkiego w pojemnikach, to może by się dziady nei zalęgły. Ale cholera wie Przynieśliśmy je do dom w jakimś ryżu/kaszy, więc i pop przesypce do pojemniora, niezauważone mogłyby mieć hajlajf. Kupiałam pułapki na mole spożywcze, ale one są na dorosłe osobniki,a to wygląda jak embrion żółtej pchły W zblizeniu, bo normalnie to takie przecinki, prawie niewidoczne. ![]() No, także Red, zazdraszczam Ci życia ![]()
|
|
|
|
|
#936 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo od kiedy mi kolana wysiadły totalnie nie mogę chodzić w butach na obcasach
![]() no więc mam kilka par prawie nienoszonych które czekają na lepsze czasy które nie wiadomo czy nadejdą ![]() Cytat:
![]() Dlaczego już nie jesteś zielona? Cytat:
![]() to dopsz |
||
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kumpela się tak wpakowała i miała coraz więcej. ale zmądrzała i rozdała sąsiadom i od niej się wyprowadziły
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#939 | |
|
BAN stały
|
No weeeź, dwa etaty i dziecko do tego?
Cytat:
--- Testuję Belle d'Opium zgięciołokciowo i gdyby nie tzw. parametry użytkowe, byłoby tak
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- No to powodzenia na polu bitwy , polecam zaklejanie taśmą malarską torebek z mąką na tzw zapas bo wtedy jakby co przybysze nie rozejdą się po reszcie zapasów ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- O jak kolana to boli ... |
|
|
|
|
#941 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#942 |
|
Nindżopesz
|
Co to za życie, już bym wolała oddzielać żółte robactwo od ryżu
![]() Ewuś, góra wywaliła mnie za bumelanctwo A na poważnie "podałam się do dymisji" bo już nie ogarniałam.
|
|
|
|
#943 | ||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty i zjedzoengo Lajona
![]() Cytat:
Cytat:
2.ha ! ![]() ![]() 3.duch jego unasza sie nad sadami ?4.no chyba będę musiała , jak również po obornik granulowany , nie od chłopa i nie ze składu bo w wielkim mieście składów oborniczanych niet ![]() 5.zjadłabym torta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. 3. ![]() 4.kwaśno to mają , z żyznością znacznie gorzej aczkolwiek podsypuję je tym i owym , a z wodą jak popadnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#944 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bo pewnie zostało w nim mienso ![]() jak dla mnie bardzo niszowo ![]() Cytat:
Cytat:
a tak ad sinupret to w tamtym tygodniu te wszystko wywalałam z tegosz własnie powodu.
|
|
|
#945 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.jak masz skrupuły to oznacza że nie możesz tej sumy wydać Cytat:
szukaj na bazarach handlujących Białorusinów , może jeszcze trafisz , miewają mydło dziegciowe i takiż szmapon ![]() angina się potrafi tak zaczynać , zwłaszcza u didów rzygantus dalej niż widziantus
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#946 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to macham znad powritu z ephemery. czuje sie pozytywnie naładowana, wreszcie sie cos zadziało, a nie tylko did i sprzatanie.
byłsmy ze starsza didką najdłuzej przesiadujacymi tam osobami , cała ekspozycja sklada sie z 5 małych salek, w ktorych "prawie nic nie ma" i wiekszosci spotkanych dzic ludzi zwiedzenie całości zajeło ok 2 minut. my ze starsza byłsmy tak ok 30 min, w czasie ktorych o 2 razy lekko odlecialam .zapachy mozna kupic na miekscu w cenach zbójeckich , 280 zł za 30 ml, lub 350 za 3x15.
|
|
#947 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mnie wszystko ze sklepów znika ![]() uff , przeleciałam
|||
|
|
|
#948 |
|
Nindżopesz
|
Taa, co lepsze stał się Przodownikiem Pra... Przedszkola. Pierwsza zjada (sama), idzie spać, pierwsza wstaje, pierwsza w parze, pierwsza do zabawy. W kogo to się wdało?
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-10-14 o 20:57 |
|
|
|
#949 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko, o ile mi wiadomo, coraz więcej ugryzień kończy się boreliozą, kiedyś takiej częstotliwości nie było Cytat:
Puka - w sensie dźwięk wydaje, świntuchy! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#950 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no własnie wiedzialam ze milam o czyms napisac.. fienc to było tak ze w 3 salach był zapach+muzyka+rozbłyskują ca molekuła , w 1 była projekcja wideo, i w 1 były powieszone 3 podswietlone obrazki prezentujace zapachy -to chyba były te sitodruki
|
|
#951 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was bardzo szybko i jeszcze machnę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#953 |
|
BAN stały
|
No tłok taki, że się od dwóch godzin przebijałem do baru!
|
|
|
|
#954 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Kto zaczął tę epidemię grypy żołądkowej,przyznać się? Jak się nie ma łazienki... dobra,nie będę wchodzić w szczegóły. Albo może to nie wirus,a nerwy. Nie mam już sił
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ano... nie da się chodzić
Cytat:
![]() aczkolwiek już się przyzwyczaiłam do twojej zieleni i jakoś tak dziwnie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ruch tu z rana ![]() Macham znad soku |
||||
|
|
|
#956 |
|
Nindżopesz
|
Haaahaaa, kupiłam wczoraj flachę w Galilu, dziś se pacze co obmacać na żywo przy okazji odbioru osobistego a tutaj... wszystkiego brak w magazynie
Wyredzikowali wszystko.Did tylko symulował chorobę ale wolne mam do końca tygodnia
|
|
|
|
#957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No ale co ja mam począć? Nie mam już mąki. Ale nawet jeśli kiedyś zanabędę to tylko do słojów po miodzie lub pojemników plast wsadzę, także NIC już nie będę trzymać w torebkach, więc nie rozumiem zalecenia ![]() Cytat:
![]() Nie no latających nie znalazłam. Nic poza przecinkami ![]() Ale co stosować profilaktycznie? Jak sie chronić ![]() Cytat:
Cytat:
Opowiesz coś więcej o zapachach? ![]() No w kogo się wdał, w kogo?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-15 o 11:16 |
||||
|
|
|
#958 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie do końca wiem, jak, ale wszędzie słyszę, ze soda oczyszczona pomaga na różne takie niepożądane elementy - to może umyć wnętrze tą sodą i ewentualnie zostawić w szafce otwarte opakowanie? Albo roztwór jaki?
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. i gratuluję wszystkim bardzo udanych zakupów obuwia ![]() i flaszek ![]() i współczuję chorób też wczoraj wieczorem siedziałam co rusz na tronie, ale przeszło uffff ![]() i dobry
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() Ech. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.

U mnie na prowincji są dwa sklepy meblowe na krzyż, a za wniesienie płacić trzeba osobno 
Tylko czasami puchnie mi od niego nos,

1/20 milimetra? żółte, dzieci zapewne jakiś spożywczych łakomczuszków. Wsio już zutylizowane, ocalało tylko to co było w pojemnikach, choooociaż kto to wie ? Ileś ryżu żeśmy z tym zjedli 

i