|
|
#871 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Nie wszyscy na raz, obowiązują zapisy!
![]() Cytat:
![]() Nie jest tak w ogóle, że oni mają obowiązek dostarczyć coś pod same drzwi wejściowe do budynku tylko, a reszta ich nie obchodzi (piszę o typowo ciężkich rzeczach)? Pamiętam, że gdy siostra meble i narożnik zamawiała, wcześniej pytała o tę kwestię i wnoszą, owszem, ale za dopłatą (jeden chciał co łaska, drugi 50 zł chyba). A co najśmieszniejsze, za pierwszym i drugim razem przyjechali w pojedynkę, więc musiałem być na miejscu i tachać razem z nimi. Jak ja sobie ten kobylasty narożnik przypomnę, to na samo wspomnienie mi słabo... dobrze, że to pierwsze piętro jest, bo zszedłbym podówczas na serce jak nic ![]() --- Znad kawy |
|
|
|
|
#872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i Cytat:
|
||||
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Jak to specjalistyczne??? 2
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Moja sasiadka zmarła pod koniec sierpnia tez na poikłania po boreliozie....długo lekarze nie mogli dojść co to, bo ona nie kojarzyła żadnego kleszcza...potem się okazało,że nie kojarzyla, bo wzrokowo nie do namierzenia...w pochwie sie wczepil ![]() Widać to jednak częstsze jest niż ludziom się wydaje.... Cytat:
A jak by ktoś miał pustą lodówę,zero gotówki w portfelu,zadnych znajomych...głodówka jak nic ![]() A co to
|
||
|
|
|
#876 | |
|
BAN stały
|
To nie jest enzym jaki aby?
![]() To słychać, że bułki i bagietkę mam, ale nic do nich! Tzn. same wyroby wędliniarskie, a mi się czego innego kce, więc nad samą kawą smętnie siedzę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam S i konsultantka powiedziała mi że w niektórych przypadkach lepiej pod oczy nakładać krem CC i nałożyła mi takowy no ii pięknie wyglądałam... ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- To s samym masłem i pomidorem suszonym alboooo s oliwą i pomidorem świeżym...
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, super koszulka
![]() Goldenku, buty śliczne, a nr 2 A ja sobie kupiłam ostatnio takie..bo przecenione były... ![]() http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...QgKgO&tbm=isch |
|
|
|
#879 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
pod oczami.... i kolor maja jakby bardziej siny...Ooooł maj, Stazja, jakie kozaki ![]()
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
A warto było?
|
#881 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie dla femme fatale
|
||
|
|
|
#882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Prawda 3 A ja jakieś głupie skrupuły mam ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- No właśnie jak zatestowała goesmitha za 1500 zł to dziwnie się czułam ale zapach zacny
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że Ci się spodobaja
![]() ![]() niom, trochę tak, ale co ja zrobię że kocham długie buciska...i dość krotkie spódniczki ![]() ![]() Nie miej, bo to bez sensu. Tez mam , ale męczy mnie to dręczy..znaczy chęć posiadania, i jak przyjdzie co do czego to i tak kupuję....tylko najpierw się pogryze i pozastanawiam...bez sensu. Ale walczę z tym. A co Ci się tak spodobało? |
|
|
|
#884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ooooo ekstra czyli jest dla mnie szansa że będę miała dom ! 3 Bo to najlepsze pierogi pewnie ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
#885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No ale nie używam, mam to głębokow poważaniu.Fajnie Ci doradziła Jeśli ktoś ma jednak mega cienie pod oczami to mega kryją korektory z MAC - prolongwear jednak wysusza, no ale kryją. Widziałąm na ludziach z cieniami. Golden - piękne buty Zwłaszcza te drugie. Stazja - Mraaaaau wyglądają jak buty do seksu, dobrze określił to Gryx, dla Femme Fatale. Piękne. Czy ja dobrze widzę że one bordowe? Piękby kolor.
|
||
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
wkułfa dzień kolejny
Ząb mnie nakurffia Zaczeło się w niedzielę, ale myślałam, że od dziąsła, płukałam itp, a tu dzisiaj się robi nie do wytrzymania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-14 o 13:56 |
|
|
|
#888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- A właśnie jak druga seria? ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm to zależy od potrzeb.
Powiem co miałam. Mam łojotok skóry czyli odrost przetłuszcza misie co 8 h średnio a reszta włosa fareb zniszczone suche etc. YR jako jedne z niewielu ani nie wysuszają mi włosów, ani nie obciążają, jak większość łagodnych, miękkich, ruskich etc. YR to taki balans idealny. Po żadnym z nich nie muszę użyć odżywki, tylko po YR jestem w stanie rozczesać właosy bez odżywki. Po innych szamponach jest to niemożliwe. Pokrzywowy - mega, oczyszczenie bez puszenia, bez skrzypienia. Rumiankowy - chyba najlepszy dla mnie. Ten I love planet z cytryną Brillance - fajny, ale najszybciej mam przetłuszcz. On jakby nawilżał? Niemniej włsoy są gładkie, jak po odżywce. Śliskie, błyszczące. Zużyłam tony butelek, ale to szmapon do codziennego mycia, skraca świeżość włosów. Hamamelis - okropny przetłuszcz. Objętość i Anti Aging można se darować. Innych nie miałam, bo nie czułam potrzeby ich posiadania. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-14 o 14:00 |
|
|
|
#890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam, górę kosmetyków przez to że inne światło w sklepie... ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
|
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie umiem inaczej Jeszcze się nie znalazł taki spec coby mi to z głowy wybił, przestawił beret. Znów wypadek kilka km ode mnie, czołówka, ale ubłagałam chuopa, żeby mi oszczędził szczegółów. Choć pewnie i tak radio europa doniesie. Tera czekam w stresie na niego Nosz kur dwa ludzie nie umieją jeździć i zabijają innych
|
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
O współczuję ... Pij dużo wody jak się da ...
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w zeszłym sezonie ostro sie zastanawiałam jakby mi się chodziło w butach jeździeckich ![]() Cytat:
moja jest niby spox, ale dziś ewidentnie nie w humorze była ![]() - co się dzieje? - chyba mam anginę... (wymieniam objawy) - a ta gorączka to ile? - wczoraj ponad 39 cały dzień - a dziś? - dziś nie wiem, pocę się strasznie (wyciaga termometr na podczerwień) - 35,2 ![]() (osłuchiwanie) - proszę pokazać gardło ![]() - angina - jakieś uczulenia na leki? - nic mi nie wiadomo - duomox dzis 2x2 jakby się nie dało przełknąć to rozgnieść i rozpuścić, przez co najmniej 6 dni albo mutują w anginę
|
|
#896 | |
|
BAN stały
|
Stanęło na grzankach jednak
A cebulkę duszoną uwielbiam, a jakże! ![]() Cytat:
Oby to nie było nic poważnego Ale o co się rozchodzi? Ja nie w temacie chyba |
|
|
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...dActuality%3A1
|
|
#898 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
nie wiem, czy w tej sytuacji nie zdecydowałabym się na YSL Touch Eclat zresztą, na razie i tak nie mam z czym do gości, poczekam na następna zniżkę 20%Za ostatnią szarpnęłam się na podkład i niestety nacięłam się jak jasna ch.olera
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#900 |
|
BAN stały
|
Betty, kuruj się szybko!
Uwielbiam tę piosenkę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

pod oczami.... i kolor maja jakby bardziej siny...

No ale nie używam, mam to głębokow poważaniu.
Zwłaszcza te drugie.
Jeszcze się nie znalazł taki spec coby mi to z głowy wybił, przestawił beret.