|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Cytat:
cieszę się, że masz gina który ma na Ciebie plan, oby skuteczny ![]() dorota smacznego no i leżakuj leżakuj bo ja muszę wstać ![]() Miłego dnia dziewczynki
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Dzień dobry
![]() A myślicie, że ten mój poziom żelaza to problem?
|
#4443 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
klaski za wyniki A jakie masz to endometrium skoro lekarz twierdzi, że małe? Też mi się bardzo podoba to, że lekarz nie jest opieszały, tylko działa konkretnie ![]() Cytat:
A to Ty masz niespokojne nogi? Jeśli tak, to czasami to jest przyczyną bezsenności. Cytat:
za dobre wyniki Ja nie mam pojęcia... A lekarz nic nie mówił? Jaką masakrę w nocy przeżyłam. Tak mnie brzuch bolał, że myślałam że za chwilę umrę. Aż mi się chciało. Jak wstałam do łazienki to ledwo co wróciłam, bo ciemno mi się przed oczami zrobiło i zemdlałabym. W końcu wzięłam tabletkę przeciwbólową i zasnęłam. A dziś na razie cisza i oby tak zostało.
|
|||
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
Wspolczuje nocnych wariacji
|
|
#4445 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
India brawo za wyniki dobrze mieć konkretnego lekarza mandy no szkoda zęba ale przynajmniej po bólu ![]() bleee pająki ![]() Anasar ja mam taki problem od kilku dni że oczy mi się same zamykają wieczorem, zasypiam a o 2 w nocy budzę się mega wyspana i męczę się do 4-5. Dopiero zasypiam. i tak dzień w dzień. A w ciągu dnia też drzemek sobie nie robię. Miłego dnia
|
|
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Indio, ja w pierwszą ciążę zaszłam z anemią (czyli obniżonym poziomem żelaza) i to bez żadnych problemów. Więc ja stawiam że nie ma wpływu na ciążę
![]() Poodnoszę się do reszty wypowiedzi jak zawiozę małego do przedszkola
|
#4447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, chciałam wam tylko napisać że wczoraj dodzwoniłam się do mojej gin i narazie luteiny mam nie brać. Kazał zrobić bete bo może być tak że test mi nie wychodzi a jest coś na rzeczy - chodź ja w to nie wierze.
jak @ nie przyjdzie to w piątek zrobie. no i we wtorek mam przyjść na wizyte, bo niestety do końca tygodnia jest w Warszawie. jak pojde do nie niej to zapytam o badania hormonów moze da mi skierowanie i nie bede musiala placic ![]() no ciekawe jaki bedzie miala na mnie plan. musze zrobic liste o co popytac i niech zadziała tak zebym do konca roku była już w ciąży!!!! a jeszcze sie pożale : wczoraj mega ale to mega bolała mnie lewa pierś - najbardziej brodawka. nigdy nie czulam takiego bólu. dziś juz jest lepiej.
01.06.2016 21/40 JAŚ Edytowane przez kocuro88 Czas edycji: 2014-10-15 o 07:43 |
|
|
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
jak @ nie przyjdzie do jutro to w piątek!!
|
#4451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie trzymamy kciuki i czekamy do piątku
|
|
|
|
#4453 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
![]() OM 03,09,2014 ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Dziekuje za odpowiedz wczorajsza ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
|
#4455 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm...dziewczyny mowicie ze za wczesnie do lekarza... weszlam sobie na ten moj kalendarz dzis i mi pisze ze zaczelam dzis 7 tydzien a wtedy to juz chodzilyscie do gin z tego co pamietam prawda? no i w tym kalendarzu nawet pisalo ze zaleca sie isc na pierwsza wizyte
|
#4456 |
|
Wtajemniczenie
|
Justynka jeśli będziesz spokojniejsza to idź
![]() ja byłam w 7t 1d czyli teoretycznie w 8 tygodniu. |
|
|
|
#4457 | |
|
Wtajemniczenie
|
To musi być cudowne uczucie
Cytat:
Moja bratowa też była dość wcześnie u lekarza, bo jechaliśmy na wakacje.
|
|
|
|
|
#4458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak dla mnie moze sie spelnic
|
|
#4459 |
|
Raczkowanie
|
Część dziewczyny
U mnie dzieci już w szkole a ją usiadłam do kawy i do Was
|
#4460 | |
|
Wtajemniczenie
|
O to trzymam mocniutko kciuki
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
|
|
#4461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
Cudowne uczucie
![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Iza tak 10 lat minęło jak jeden dzień
|
#4464 |
|
Wtajemniczenie
|
ok ja lece po wyniki z bety i do pracy
milego dnia
|
#4465 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję dokładnie rocznica wypada 23 października
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
Izasalamon współczuję nocnych rewolucji żołądkowych :glaszcze: a ten kręgosłup to może przeciążyłaś się na siłowni, albo coś ciężkiego gwałtownie podnosiłaś?
![]() Kordelka biedna Ty najgorsze jak się ma na coś smaka a potem ![]() malinaOla ee tam mogą to zrobić.. tutaj wszystko jest możliwe.. a pomyślałby ktoś, że praca w urzędzie jest taka łatwa i przyjemna ![]() Ksuweczko ja brałam bromergon po 1 tabletce na noc przez cały cykl bo przez wysoką prolaktynę clo u mnie nie działało i nie rosły w ogóle pęcherzyki i udało się po dwóch miesiącach stosowania bromergonu Marzenka biedna, ja też strasznie boję się dentysty.. no ale najważniejsze, że już nic Cię nie boli India ale się cieszę, że wyniki wszystkie w normie, super ![]() kla ski:![]() a żelazo moim zdaniem też nie ma znaczenia przy zajściu w ciążę, może jesteś zmęczona ostatnio i też dlatego żelazo obniżone, a estrofemem się nie martw bo branie clo zmniejsza endometrium i estrofem jest często razem z clo podawany ![]() no boję się, że od naczelnika mogę coś nieprzyjemnego usłyszeć bo od kąd jest z tą dziewczyną od nas z urzędu młodszą o 20 lat to bardzo gburowaty i chamowaty się zrobił... i boje się, że usłyszę coś w stylu, że oni na mnie postawili, starali się o zatrudnienie mnie, powierzyli mi 2 istotne projekty (których rozliczenie jest w maju, czerwcu i lipcu co kiedyś pisałam) a ja im taki numer wywinęłam... nie zdziwię się jak coś w tym stylu usłyszę... Dorotko Twój synuś to mały głodomorek, że tak mamusię z rana budzi ![]() Żanetko super, że się dodzwoniłaś do gina, no może też mieć ginka rację, a jak nie to pójdziesz i wielkie oklaski za podejście : oklaski:![]() Justynko daj znać jak tam beta Karolinka no nie mów.. jej.. ale cudne to musiało być Marzenko gratuluję 10 rocznicy ślubu ojeju ale fajnie tyle lat razem ![]() a ja odebrałam wyniki dzisiaj.. generalnie wszystko ładnie i w normie.. ale wyszły mi w moczu nabłonki wielokątne płaskie-dość liczne wpw. Leukocyty. pojed. w prep. i bakterie dość liczne a te nabłonki jak są to nie wiecie o co chodzi? i leukocyty pojed?
03.05.2015 Córcia Edytowane przez kasica_89 Czas edycji: 2014-10-15 o 09:03 |
|
|
|
#4467 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dowiedziałam się że rodzę podczas porannego obchodu (leżałam w szpitalu bo byłam długo po terminie), mając 8cm rozwarcia, a po dwóch godzinach, z czego tylko ostatnia byla bolesna, miałam juz dziecko... teraz też się tak nastawiałam, a Wy takie historie piszecie ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() Anastazja, wpadasz raz na miesiąc i piszesz nie wiadomo o czym Albo jesteś z nami, wiesz co tu się dzieje i piszesz "w miarę" regularnie albo daruj sobie te komentarze moim zdaniem "z d.upy", bo po co. Jesteś na tylu watkach, ze jednego mniej nawet nie zauważysz.Cytat:
![]() Aniu, popróbuj z melisą przed snem albo też ciepłe mleko z miodem. Mam nadzieję, że pomogą Cytat:
A z bólem to Ojejku ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ola, przykro mi że @ się rozkręciła Aga a jak u Ciebie sprawy się mają?
|
|
#4468 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko ja nie sądze żeby "mniej wizażu" pomogło mi zajśc w ciaże
bo do tego potrzebny jest pecherzyk i żołnierzyki męża ![]() chodzi o to że w momencie kiedy mam kryzys jedyne co mi może pomóc to nie myslenie o tym wszystkim. Jednak zaglądając tutaj do Was no to nie da sie nie myśleć. wiadomo że nawet jak zrezygnowalabym z Was całkowicie - co oczywiście jest niemożliwe - to i tak bym myślała, tez bym przeżywała I kreche itp. ale moze mniej bym sie nakręcała ![]() ale jak widzicie nie umiem nie zaglądac tu do Was
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
India moim zdaniem wyniki okay,a żelazo pewnie kazał łykać żeby Cię z tej anemii wyprowadzić,bo w ciąży ona się najczęściej jeszcze pogłębia
Kasiu,pojedyncze leukocyty to raczej nic groźnego,większa ilość może świadczyć o jakimś stanie zapalnym,a skoro masz bakterie to całkiem prawdopodobne że z tym to jest związane. Nablonki płaskie z kolei mogą się pojawiać pojedyncze fizjologicznie, one się w końcu tak jak naskórek raz na jakiś czas muszą w naszych drogach moczowych też wymienić na nowe Aneczka dzisiaj widzę w bojowym nastroju Karolcia gratuluję pierwszego puk puk! u mnie od paru dni cisza,ale to może przez to przeziębienie?Dzisiaj już wizyta u doktorka to sobie w końcu dzidzię obejrzę,5 tygodni jej w sumie nie widziałam! :szok: A co do bezsenności to nie wiem czy pamiętasz, ja miałam takie same objawy gdzieś z 2-3 tygodnie temu,ale od jakiegoś tygodnia,półtora wszystko wróciło w miarę do normy,więc może u Ciebie też tak będzie ;-) Żanetka,cieszę się że dodzwonilas się do gin,oby wszystko się szybko wyjaśniło! Lecę dziewczynki na miasto pozalatwiac zaległe sprawy w urzędach,co prawda wolałabym przelezec to przeziębienie w domu,ale mam tylko dzisiaj czas na to,więc nie mam wyjścia :-(
|
#4470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle, że jak się obecna sytuacja rozwiąże, to i ciśnienie trochę z Ciebie zejdzie Cytat:
![]() To pozałatwiaj i do domku pod kocyk. A poźniej do lekarza Kasia też ma dzisiaj wizytę a jutro aż 4
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

cieszę się, że masz gina który ma na Ciebie plan, oby skuteczny 

klaski za wyniki 
juz ktorys z kolei dzien 
mi się chciało. Jak wstałam do łazienki to ledwo co wróciłam, bo ciemno mi się przed oczami zrobiło i zemdlałabym. W końcu wzięłam tabletkę przeciwbólową i zasnęłam. A dziś na razie cisza i oby tak zostało.

Tylko nie na długo...
U mnie dzieci już w szkole a ją usiadłam do kawy i do Was
najgorsze jak się ma na coś smaka a potem
Albo jesteś z nami, wiesz co tu się dzieje i piszesz "w miarę" regularnie albo daruj sobie te komentarze moim zdaniem "z d.upy", bo po co. Jesteś na tylu watkach, ze jednego mniej nawet nie zauważysz.