![]() |
#4381 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
Je¿eli podnosi jej to samoocenê we w³asnych oczach, niech bêdzie szczê¶liwa, tyle jej co sobie napisze. ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Zakupi³am notes - W koñcu !!! ![]() Mam plan na pierwszy dzieñ. Jutro start. Przybra³o mi siê mam nadziejê, i¿ w pi±tek z powrotem wróci 66. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Chcia³abym do koñca miesi±ca zobaczyæ 65, proszê o kopa na rozpêd.
![]() |
#4382 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Olaæ j± i ju¿! ![]()
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 009
|
U mnie na studiach w³a¶nie zawsze jest kto¶ chêtny (a ju¿ kilka razy zmienia³a siê grupa, albo ja zmienia³am grupê). U nas to presti¿ :-D :-P
#4384 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
U mnie jak u Melonade, nikt nie chcia³. U nas to nie by³ presti¿ a dodatkowe obowi±zki
![]() Malinka, masz meeeega kopniaka ode mnie. Do dzie³a! Zaraz edytujê ten wpis - dopisze tu menu. Ale muszê zerkn±æ w rozpiskê bo mam skrelozê i nie pamiêtam co jad³am :p No wiec: ¦: kanapki z wêdlin± drobiow±, sa³at±, pomidorem, rzodkiewk± i kielkami broku³a. Kiwi. II ¶: twaróg polt³usty, pomidor, ziarna s³onecznika. Kiwi. O: dorsz pieczony w panierce sezamowej + warzywa na parze. Banan i ¶liwka. P: kanapka z sa³atk± i szynk± i szczypiorkiem, wie¶niak (75g) z pomidorem. K: kanapka z szynk± z indyka, pomidorem, rzodkiewk±, sa³at±. Maslanka (200g).
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-14 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4385 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 54
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo podoba mi siê Twoje menu ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A mój m±¿ ma 190 cm waga ok 100 kg ..ale to same miê¶nie..jego drugim domem jest si³ownia...wiêc ja przy nim to gruba obwis³a baba...ale to siê zmieni ![]()
Wzrost 172 cm , Wiek 28 l, Dzi¶ 85 Kiedy¶ 58 kg 85,80,79,78,77,76 75 74 73 72 71 70 ![]() 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 ![]() Edytowane przez Amelca87 Czas edycji: 2014-10-14 o 20:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: Chyba musia³a¶ dodaæ w tym samym momencie, co ja, bo jak cytowa³am to jeszcze menu nie by³o, a tu proszê ![]() Znowu pyszne menu, chocia¿ kilka rzeczy, których nie lubiê (ryba i ma¶lanka). A tak mnie zastanawia - wie¶niaka z pomidorem to jesz tak samego, czy na kanapce? Ale¿ mam dzisiaj emocjonalny kocio³. Od kilku godzin nic nie by³am w stanie zrobiæ, bo z³apa³am strasznego do³a przez exa ![]() Teraz z kolei nagle mnie nasz³a wielka fala "musi mi siê udaæ" i te wszystkie entuzjastyczne my¶li,☠¿e na pewno siê nie dam s³odyczom czy fast foodom (bo te drugie o dziwo w ostatnim roku wróci³y do mojego menu, po niejedzeniu ich przez chyba ³adnych 8 lat ). Dzisiaj sukcesem jest brak s³odyczy, za to ogromn± pora¿k± ¶niadanie w postaci twistera :/. Jestem ju¿ zmêczona tym ci±g³ym poddawaniem siê i zaczynaniem od nowa i pora¿kami, brakiem motywacji, tym, ¿e mi ci±gle nie idzie ... Mam conajmniej jakie¶ rozdwojenie ja¼ni i du¿o problemów emocjonalnych ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-14 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
U nas te¿ nikt nie chcia³, tylko ona siê nie opiera³a - to by³a ostateczno¶æ!
Ja tu ¿adnego presti¿u nie widzê, wiêcej obowi±zków i jak co¶ pójdzie nie tak jest na kogo zgoniæ. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzi¶ po kolejnej rozmowie z mê¿em doszli¶my do wniosku, ¿e muszê sobie zakupiæ rowerek stacjonarny, tak¿e dzi¶ sobie czego¶ poszukam. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 |
Zadomowienie
|
Odno¶nie zdrowia duchowego, mi pomog³o jak siê Wam kiedy¶ wypisa³am co mnie wkurza, napiêcie jako¶ ze mnie opad³o.
Terapia zadzia³a³a. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Jak ju¿ wczoraj donosi³am zakupi³am notes i zaczê³am planowanie papusia. Korzystam te¿ z tej stronki co tu by³a podawana dla stworzenia bazy pomys³ów. Dzisiejsze moje menu bêdzie obfite w owocki i warzywka bo muszê zu¿yæ zapasy. ¶niadanie - 7:00- jogurt naturalny z wapniem i p³atkami owsianymi, otrêbami, gruszka II ¶niadanie - 10:00 - dwa jab³ka obiad 13:30 - mix sa³at z pomidorem i serem feta podwieczorek 15:30 - dwa jab³ka kolacja 18:00 - kalafior Du¿o jab³ek bo u owada piêkne soczyste jab³ka po zylu.
#4389 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 366
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4390 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-15 o 08:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 36 831
|
Popieram Michalov± odno¶nie jad³ospisu
![]() Ja szamam w³a¶nie jaglankê z gruszk±, kakao i powid³ami ¶liwkowymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Znów uty³am. Co ja tam nie mogê schudn±æ. Co schudne i sie ciesze zaraz wraca. æwiczê, uwa¿am na to co jem... no có¿...
![]() |
#4393 |
Zadomowienie
|
Wiem, ¿e ma³o.
Ale po ostatnich rozpasanych dniach ze 3 dni musi mi ¿o³±dek odpocz±æ, a potem go nastawiê na normalne tory. Policzy³am kcal w tabelach kalorii wysz³o: kcal B [g] W [g] T [g] Suma 1077,25 45,65 155,87 34,26 Procentowy udzia³ sk³adników wg kcal [%] 16,53 56,46 27,01 Tak, ¿e dorzucê mo¿e pier¶ z kurczaka, albo jajka - zobaczê.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-10-15 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 | |||||||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Cytat:
![]() Zobaczysz, ¿e przy systematycznej je¼dzie efety bêd± szybkie i efektowne ![]() Jedna uwaga - rowerek to jak najbardziej JEST "aerob" ![]() Ale ten fajny, bo nie obci±¿a stawów i ko¶ci. Cytat:
Cytat:
Zwróæ uwagê na kierownicê, sprzedawca powinien Ci pokazaæ, która jest najlepsza dla osób z problemami z krêgos³upem (przy du¿ym biu¶cie standard ![]() Ja polecam ten http://www.decathlon.pl/rower-stacjo...d_8289195.html , sama mam wcze¶niejsz± wersjê. Cytat:
Z tym, ¿e... No có¿, niekoniecznie jest to kszta³t, o którym marzy³am ![]() Cytat:
Co do oponki - moja zniknê³a podczas poprzedniego odchudzania, ale te¿ nie by³a taka ogromna jak dzi¶. Która¶ z dziewcz±t pisa³a kiedy¶ o kolagenie w tabletkach - sama by³abym wdziêczna za info, czy pomaga...? Cytat:
![]() I nie ma, ¿e mi siê nie chce, ¿e mnie nudzi, ¿e jestem zmêczona. Peda³ujesz, nie patrz±c na prêdko¶æ, przejechany dystans, stracone kalorie. Jedziesz do koñca odcinka! ![]() Cytat:
![]()
womendontcry ----98-97-96-95-94-93-92-91-90- 89-88-87-86-85-84-83-82-81-80- 79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70- 69-68-67-66-65 Edytowane przez womendontcry Czas edycji: 2014-10-15 o 11:38 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4395 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Tak Womendontcry wiem ¿e to te¿ aerob
![]() ![]() Co do brzucha to wiem, ¿e pewnie jeszcze trochê siê zmieni ale na cuda nie liczê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4397 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I wszystkie niezdecydowane i wahaj±ce siê kobietki zachêcam gor±co do wypróbowania roweru! Co do brzucha - ha! mo¿e spotkamy siê kiedy¶ na jednej sali pooperacyjnej ![]() Cytat:
![]() Szkoda, bo efekty s± szybkie i widoczne ![]()
![]() |
#4398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to program nie dla wszystkich, a ju¿ na pewno nie dla pocz±tkuj±cych.
![]() |
#4399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4400 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A jaszcze s³ówko na temat winogron, zw³. tych z supermarketów: Winogrona nie s± polecane osobom, które walcz± z nadmiarem kilogramów oraz diabetykom, poniewa¿ zawieraj± spore ilo¶ci glukozy i fruktozy. Gdy bêdziemy sobie na nie pozwalaæ zbyt czêsto, przybêdzie nam tu i ówdzie. Ale tym razem ten cukier nie niepokoi mnie tak bardzo jak pestycydy w nich zawarte. Badania pokazuj±, ¿e ze wszystkich owoców, najwiêksze ich stê¿enie maj± winogrona. Najwiêcej chilijskie. Niemieccy naukowcy znale¼li w nich nawet 26 ró¿nych rodzajów pestycydów. Ponoæ, winogrona zawsze przekraczaj± normy je¶li chodzi o zawarto¶æ pestycydów, poniewa¿ pochodz± z winnic, gdzie ka¿dego roku uprawiane s± na tej samej ziemi, która nierzadko musi byæ opryskana ze wzglêdu na ró¿nego rodzaju szkodniki. Zreszt± wpiszcie sobie w google winogrona + pestycydy. Multum info na ten temat. Pestkowe czy bezpestkowe - ja dziêkujê. ¯adna Biedronka ani inny owad mnie nie przekona. Lubiê i zjadam ogromne ilo¶ci winogron, ale tylko w sezonie wczesnojesiennym, i tylko z ogródka s±siadki ![]()
womendontcry ----98-97-96-95-94-93-92-91-90- 89-88-87-86-85-84-83-82-81-80- 79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70- 69-68-67-66-65 Edytowane przez womendontcry Czas edycji: 2014-10-15 o 12:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 |
Wtajemniczenie
|
Jestem po wizycie u dietetyka. Pani bardzo zadowolona bo kilogramy lec± tak jak "chcia³a", ok. 1 kg na tydzieñ czyli zdrowo. Dla mnie mi³± niespodziank± by³a informacja, ¿e wiêcej polecia³o mi tkanki t³uszczowej ni¿ wody.
![]() Zachwalacie ten rowerek a mi coraz bardziej szkoda ¿e nie mam go gdzie wcisn±æ. Chyba zrobiê przemeblowanie :P ostatnio rozmawia³am o tym z T¯ i stwierdzi³ ¿e jakby wyrzuciæ stare meble i kupiæ du¿± szafê i komodê, a telewizor powiesiæ na ¶cianê to mo¿e znalaz³oby siê miejsce na rowerek w tym pokoju. W drugim nie ma szans chyba. Ale kurde, jak teraz wydam kasê na remont i nowe meble a za rok siê wyprowadzê to mo¿e siê okazaæ ¿e te nowe meble wcale nie bêd± nam pasowaæ do tego nowego mieszkania i kasa w b³oto. A te stare meble wcale nie s± takie stare w gruncie rzeczy. Mam dylemat teraz :P ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Womendontcry - winogrona s± z³e bo pestycydy. Ale powiedz mi co teraz nie ma chemii? Nie mam dostêpu do warzyw, owoców i miêsa od "zaprzyja¼nionego rolnika". Mam nic nie je¶æ? Wiem ¿e skoro mamy tak du¿o chemii ju¿ wszêdzie to warto ograniczaæ j± tam gdzie siê da - dlatego winogrona jej rzadko i w niedu¿ych ilo¶ciach. Przy rozszerzeniu diety Ma³ego ¶wirowa³am bo w supermarkecie nie mogê kupiæ warzyw bo pryskane, na targu tez nie bo nie mam ¿adnej gwarancji ¿e nie s± pryskane, gotowe sloiczki tez niekoniecznie bo po wielokrotnym mro¿eniu i pasteryzacji witamin tam tyle co kot nap³aka³. Z miêsem to samo - przecie¿ te kurczaki sklepowe naszoikowane hormonami, a te obiadki z miêskiem maj± tyle miêsa ¿e szok (np. 9%). G³owê mia³am taaaaaaak±. Teraz trochê wyluzowalam i wszystkim nam wysz³o na dobre. Nie dajmy siê zwariowaæ. ![]() ![]()
. Edytowane przez michalova Czas edycji: 2014-10-15 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Raczkowanie
|
Schudn±æ 20 - 30 kg
Womendontcry napisz mi prosze czy na tym rowerku to jakis specjalny program robisz czy tylko cardio najzwyklejsze?
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Nie ukrywam ¿e zale¿y mi na szybkim spadku nie tyle wagi co obwadów... Kiedy¶ jak chodzilam regularnie na si³ownie to zawsze najpierw minimum godzina szybkiego marszu na bie¿ni a potem minimum godzina rowerem i to wszystko na tentnie kolo 100 to mia³am efekty odczuwalne po 2 tygodniach, d¿iny lu¼niejsze itp ![]() Edytowane przez MissTerrible Czas edycji: 2014-10-15 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zadomowienie
|
Tabele kalorii
![]() |
#4404 | |||||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Czemu tak ma³o? ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
To jest kompletnie bez sensu! Zjedz sobie porz±dny kawa³ek kurczaka i mnóstwo warzyw do tego, jak±¶ sa³atkê czy warzywa na parze, cokolwiek, dodaj odrobinê oleju rzepakowego albo oliwê. Mog± te¿ byæ te jajka, ale znowu - nie jedno, przy tym Twoim dzisiejszym jad³ospisie to bym powiedzia³a, ¿e ze 3 i te¿ do tego warzywka. ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marzy mi siê takie mieszkanko z ma³± prywatn± si³owni± z rowerkiem, bie¿ni± i sztangami ![]() ![]() Cytat:
Je¶li mo¿emy je¶æ wszystko z w³asnych ogródków i upraw to super, je¶li mo¿emy kupiæ organiczne miêso czy warzywa ze sprawdzonych ¼róde³ to super. Ale ostatecznie lepiej je¶æ owoce i warzywa z marketu ni¿ fast foody i s³odycze. Takie jest moje podej¶cie ![]() Ja na przyk³ad kurczaki kupujê tylko w sprawdzonym miejscu, wiem, ¿e nie s± karmione hormonami. Jak nie mogê albo nie mam czasu siê tam wybraæ, kupujê w pobliskim sklepie indyka, one nie s± tak faszerowane ¶wiñstwami. Owoce i warzywa staram siê kupowaæ na targu, ale jak nie mam czasu czy si³y tam jechaæ to kupujê albo w pobliskim sklepie, albo nawet w markecie. Ostatnio coraz wiêcej jest sklepów organicznych, ceny te¿ ju¿ tak nie strasz± jak kiedy¶, wiêc naprawdê jest wybór. Grunt to podej¶æ do tego wszystkiego rozs±dnie ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- A wa¿y³a¶ wszystko przed jedzeniem czy na oko zak³adasz? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Og³aszam dzisiaj oficjalnie mój pierwszy dzieñ bez s³odyczy. ![]() Póki co zjad³am niewiele, bo nic nie by³o planowane, du¿o stresu, ma³o czasu i jeszcze wypad³a mi pewna sprawa na ostatni± chwilê. Ale nie marudzê, na kolacjê postaram siê o co¶ porz±dniejszego. Ci±gle zapominam, ¿e muszê kupiæ pestki i orzechy, bo mi brakuje. Ostatnio w ka¿dej wolnej chwili przegl±dam te qchenne inspiracje, czy jak to siê nazywa³o ![]() ![]() Póki co ¶wiêtujê zmiany w mojej g³owie. Z "jaka ja jestem biedna, nie mogê sobie pozwoliæ na ukochane s³odko¶ci, co za mêczarnia" na "ale fajnie, trzymam siê postanowieñ, jem zdrowo, robiê dla siebie co¶ dobrego". To tylko jeden dzieñ, ale za to jaki wa¿ny ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-15 o 18:20 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4405 |
Raczkowanie
|
Tak sobie zaplanowa³am, ¿e zacznê od typowego cardio, czas wyjdzie w praniu ale my¶la³am o 60 minutach treningu po wprowadzeniu serca na odpowiednie obroty. Interwa³y chcia³am wrzuciæ na koniec treningu ale za jaki¶ czas dopiero. Najpierw powalczê z zakwasami które pewnie przez pierwsze dni bêd±...
Tak siê jaram tym rowerkiem, najchêtniej je¼dzi³abym ca³y dzieñ :P Zrobi³am pomiary ciekawa jestem efektów! Obym nie musia³a czekaæ miesi±cami... |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Rowerek bêdzie na pewno i prawie pewne, ¿e na raty
![]() ![]() Moje dzisiejsze menu: I ¶niadanie - pó³ bu³ki + jajecznica z dwóch jaj na odrobinie margaryny II ¶niadanie - kromka chleba + ³y¿ka d¿emu truskawkowego Przek±ska - jab³ko Obiad - dzi¶ ze wzglêdu na sesjê fotograficzn± dwie kanapki z pasztetem Obiadokolacja - do¶æ dziwna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No to bêdziemy walczyæ razem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4408 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Potem dok³ada³am po 5 min w ka¿dym kolejnym tyg, a¿ dosz³am do 60 min. 60 to by³a moja dzienna norma. Jak ju¿ wiedzia³am, ¿e godzinkê dam radê, zaczê³am d±¿yæ, by w tym czasie zmie¶ciæ 40 km. No izmie¶ci³am, a nawet zesz³am 2 min poni¿ej. No to zaczê³am zwiêkszaæ obci±¿enie - dosz³am tylko do 3, ale to mi wystarczy³o. 60 min - 40 km - 900 kcal... Jak siê nauczê wstawiaæ zdjêcia to poka¿ê Wam siebie z tamtego czasu. Naprawdê, niez³a laska by³am wtedy ![]() Dzi¶, po 6-letniej przerwie, je¿dzê ju¿ 60 min, 40 km, obci±¿enie 2, ale trochê doczyta³am i pilnujê, by têtno mie¶ci³o siê w zakresie 134 - 150. (Ok. 75 % têtna maksymalnego). Interwa³y s± podobno super, ale na pewno nie s± wskazane dla osoby pocz±tkuj±cej. Jak mi siê kiedy¶ uda za nie wzi±æ, dam znaæ, jakie s± efekty ![]()
![]() |
#4409 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Jak wiele z was wie w wielu miejscach powyrasta³y si³ownie zewnêtrzne, tak zwane fit parki. Obok placu zabaw te¿ jeden taki wyrós³. S±dzê ¿e jego funkcj± mia³o byæ zachêcanie mamusiek do sportu zamiast siedzenia na ³awce. Efekt? Dzieciaki to okupuj± ca³y dzieñ a starsi nawet w t± stronê nie spojrz±. Otó¿ co tam jest:
1. Orbiterek 2. rowerek - beznadziejny, ¿adnego obci±¿enia ani oporu 3. wyciskasnie gór±. tutaj obci±¿eniem jest osoba siedz±ca na krze¶le 4. wio¶larz - tak¿e obci±¿eniem jest æwicz±cy 5. nie wiem jak to siê nazywa: siedzi siê na krze¶le, na ³ydkach k³adzie siê obci±¿enie i prostuje siê nogi, tutaj s± ciê¿arki 6. prasa no¿na 7. wachad³o. By³am tam parê razy, ale jako ciekawostka ni¿ trening. Wiem, wiem to nie to co si³ownia profesjonalna. Tylko: ruch na ¶wie¿ym powietrzu no i za darmo. Do najbli¿szej si³owni mam 40 minut busem. Zreszt± si³ownia mnie nigdy nie ci±gnê³a, Bardziej chcê to traktowaæ jako urozmaicenie treningów. Poniewa¿ nie znalaz³am jakiego¶ planu czy czego¶ w tym stylu postanowi³am æwiczyæ 15 minut orbiterek a potem po 15 powtórzeñ na ka¿dym przyrz±dzie. Rowerek pomijam. Potem druga taka seria. Co i tym my¶licie. By³y¶cie? Dowiedzia³am, ¿e GOK organizuje zumbê oraz fitness za darmo. W poniedzia³ek fitness, zumba nie wiadomo. Zobaczymy ![]()
![]() |
#4410 |
Zadomowienie
|
Moje menu z dzi¶:
- ma³a kromka bia³ego chleba, bo wybiegaj±c z domu stwierdzi³am,¿e bez ¶niadania nie wyjdê ![]() - ciemna bu³ka z szynk± i warzywami - du¿a kawa z mlekiem i lodem (nie myliæ z lodami ![]() - zupa jarzynowa (bez ¿adnych kostek, innych sztucznych ¶wiñstw, ¶mietany itd.) - sok wyciskany z pomarañczy - kurczak z ry¿em i sa³atka - jab³ko i orzechy w³oskie - 2 kromki z serkiem i zielon± cebulk± Do tego du¿o wody, ale jej nie liczê, wiêc ilo¶ci nie podam ![]() Ca³o¶æ 1343kcal, 60% W / 27% T / 13% B
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-10-15 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.