|
|
#961 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
|
|
#962 |
|
Wtajemniczenie
|
machneu snad kolejnych zakupów spodniowych jednak można mieć mój rozmiar w sprzedaży
) i marynarowych ale foci niet bo niesieciowe a za faszynwiktyma nie chcę robić . oras snad wypłaty za robo na żywo som o niebo ładniejsze i zgrabniejsze niż na foci Stazjowe kozaczki kozackie i spadam albowiem pogoda jeszcze jest to wykorzystam ![]() ------- podejrzana cisza u dida bo zakamuflował się był w pokoju. ideu sprawdzić cojest. młode wcina suszonou lawendeu we wiązce zostawioną, którą to jakimś cudem ściągnął z półki . nic mu nie będzie?
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2014-10-15 o 12:07 |
|
|
|
#963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) chyba zmutowały i zmieniły preferencje, żeby utrudnić wybicie. ostatnio w sklepie na półce z kaszami wypatrzyłam całkiem dorodną hodowlę w gryczanej w folii i to opakowanie było wyeksponowane w pierwszym rzędzie może ktoś złośliwie podrzucił... ![]() moim zdaniem najskuteczniejsze zwykłe słoiki z metalowymi zakrętkami, żadne fancy z ikei, tylko szczelne do pasteryzacji i nie robienie większych zapasów i trzymanie na wierzchu ![]() mole upodobują sobie spokojne zaciemnione szafki. mogę trzymać otwarte opakowania na blacie i nic tam nie wlezie. Rejcz, te przecinki to raczej nie mole w żadnym stadium. nie masz jak zdjęcia zrobić? albo jakiś dokładniejszy opis. na forach by Ci to rozpoznali i podpowiedzieli jak wytępić. Parabelko znasz tą stronę? od samego rana nie mogę sie oderwać Angina - genetyczne czyszczenie DNA ![]() kto pisze te teksty i skąd sie biorą ludzie, którzy w to wierzą
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-15 o 12:52 |
|
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak to w przyprawy ?????????? NA blacie nie trzymam nic poza solą morską, bo nie lubię produktów, pojemników na blacie, kurzozbieraczy etc. Nie przemogę się, wolę żreć robaki ![]() Na razie nie obfocę bo się teoretycznie, wizualnie pozbyłam, a jak przeglądałam fora, to tam była taka zgroza, głównie glizdy, i inne pokraki, że niestety nei znalałam w całej sieciuni "moich" robaków ![]() Co do Ikea, to był tylko przykład przechowywania, nie kupuję u nich joł Mam 200 słoików na chacie jak nie kur dwa tysiąc więc dam radę, ale jak się pokażą dziady ponownie to chyba będę musiała wywalić WSZYSTKO W sumie dużo nie zostało Wypucowałąm wszystko octem Śmierdziało co cut. a propos zapachów, lete oblukać Jil Sander Simply. Brzmi po mojemu, a będzie pewnie jak zawsze
|
||
|
|
|
#965 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry całemu Baru
Czy jest coś takiego jak zmęczenie jesienne? Bo zdycham... Kozaczki te bakłażanowe super! I nie wiem czyje, ale te zgredowe: bardzo maj stajl ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Rejczelku, jakie robaki? Mole? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Spróbuję ponadrabiać wieczorkiem. Zapobiegawczo kiedyś babcie wkładały do szaf lawendę, mydło i stare gazety, nigdy nie było żyjątek. Ale Ty chyba o czymś spożywczym?
|
|
#966 |
|
Zakorzenienie
|
a też nie lubię trzymać na wierzchu, ale nie było innego sposobu, poukładałam w plastikowym koszyku i dopóki nie zrobi się zimno to tak będzie stało
![]() na razie to nic nie wskazuje, że to mole i były tylko w ryżu? jak maleńkie pchełki to może roztocza?
|
#967 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem włąśnie, niezidentyfikowane, wcześniej wszytsko opisałąm.
Cytat:
![]() Nie, były też w kaszach, mące, cukrze, płątkach wszelakich. Potem już wywalałam jak wlezie wszystko co miałąm otwarte, ale spięte takimi plasticzanymi spinaczami na zatrzask. Kurcze roztocza to są chyba niedostrzegalne wzrokiem? Nie wiem, niiiic nie wiem Nie mam porównania |
|
|
|
|
#968 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru !!!
Dziś dokonała się kolejna psychiczna przemiana w moim życiu przekroczony został próg mojej tolerancji iiiii odwrotu nie ma koniec Cytat:
Ja polecam pojemniki z ciasno dopasowanymi zamknięciami....Nawet tam próbowały ale nie przebiły się i zdechły z w męczarniach mam nadzieję bo walka trwała 2 lata. |
|
|
|
|
#969 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 No właśnie tak jak mówię nowe torby zaklejać szeroką taqśmą malarską na wszystkich zagnieceniach papieru na dole torebki i na górze to zapas. A jak otwierasz torbę z mąką to wtedy do słoika . I tak jak przyniesiesz z mąką mole to nie rozlezą Ci się po mieszkaniu, a jak mąka czysta nie wlezą z mieszkania do mąki. A jak wlezą Ci do słoja z 1 kg mąki do użytku na bieżąco to tracisz tylko 1 kg ...Próbowałam wszystkiego jak trzymałam w większych słojach i dziad się dostał to cała zawartość do śmietnika... No a u mnie jeszcze pieczenie chleba więc wszystkie dodatki.... Ok 4 razy musiałam wywalać zawartość szafek , WSZYSTKO do śmietnika zanim opracowałam wyżej wymienioną metodę ... ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Nie ![]() Najgorsze jest to że jeśli chodzi o niego to niestety nie mam się do czego przyczepić .... ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Dziś drugi dzień z tym korektorem CC specjalnie rano poleciałam do S i poprosiłam o zadanie.... Kurde za☠☠☠iaszczy jest..... |
|
|
|
|
#971 | |
|
BAN stały
|
Znad kawy i śniadania
Cytat:
Tak ładnie słońce rano świeciło, ale się wszystko wnet spier... niczyło! Co do Belle d'Opium jeszcze - na mnie są wyczuwalne (bliskoskórnie, ale zawsze) po ponad 12 godzinach, bez problemu |
|
|
|
|
#972 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.youtube.com/watch?v=AZXN...=RDJSWe5SuqJKo ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- E tam Ramsztajnem też nie pogardzę A właśnie kto idzie na KULT?
|
|
|
|
#973 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurdeee, przestańcie mnie kusić pudrami i korektorami! Jeszcze mam fazę na cienie do powiek ![]() Did zażyczył sobie piosenkę o "tiupatilu". Dałabym Wam zagadkę co to było ale chyba nikt nie zgadnie - otóż "two potatos" ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Ad sinupret piosenek znalazłam swój signature song: https://www.youtube.com/watch?v=2kz1t1LqI-M |
|
|
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Nie do końca a może i tak ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Był kilka stron wcześniej ... 2 A mój signature song na dziś https://www.youtube.com/watch?v=ALP2ZFypnHY |
||
|
|
|
#975 |
|
Nindżopesz
|
Korektor widziałam ale nie zrozumiałam o co chodzi z proszeniem o zadanie. Znaczy żeby wymalowała?
|
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#977 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tera lete do liści ale potem odpiszę co i jak, i czy mis ie znów nei zdaje 2. Hmmm No ale ja kupuję mąkę Lubella w takiej follii więc sorry no chyba zbędne? Coś czuję, że to dopiero pcozątek mojej walki W sumie maki mieć nie muszę. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#978 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do moli to nie wiem, one sa czesto w zarciu ze sklepu juz zalęgniete... w sumie byłam ciekawa czy ktos zapyta .fienc. Drone-rozpylany w sali nardzo mi sie spodobał, taki zielony, soczysty, ale niszowo zielony. poszłam go potem potesypwac i na bloterze długo utrzymijąsie pierwsze nuty ktore sa dokladnie jako podają-aldehydowo-powietrzne-nie moja bajka zupełnie, potem faktycznie wyłazi to co było czucw sali czyli leśne zieloności, natomiast opisanej paczulowej bazy nie dane mi było poczuc. Noise- na bloterze wg mnie smierdzi dymnym wetiwerem i prawie sie nie rozwija, tzn cos tam sie rozwija ale i tak wszystko jest zdominowane tym wetiwerem ktorego nie ma podanego w nutach edit-jednak nie pamietam jak on pachnial w sali Bass-początek ma faktycznie smolisty, potem troche skóry, potem robi sie bardziej subtelny. w sali pachniał skórzascie i nie wiem ktory-albo noise albo bass w ktoryms momencie pachł mi podobnie do Bois d/ombrie drone i bass na blotku maja raczej srednia trwałosc, za to noise ma moc i trwałosc potężną
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-15 o 16:07 |
|
|
|
|
#979 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaa jest w końcu czytnik
![]() lete powyżywać się tfurczo na maszynie
|
#980 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no i co wam powiem-ze dla mnie połaczenie obraz+dźwięk+zapach jest jakos nie do ogarniecia. wszystko razem nie robiło na mnie wrzenia-tzn wrazenie było bezsensownosci
. będąc tam robiłam eksperymenty np zamykalam oczy-i jak zamknęłam to noremalnie odlatywałam od tych dzieków i zapachu niewiem w sumie o czym to swiadczy-moze o tym ze jestem ograniczona ![]() w sali NOise nie dosnalam zasnych "uczuc wyzszysch" , jakos spłynbeło po mnie,mialam wrazenie niedopasowania zapachu do muzyki i mi sie to nieskladało w całość.co jesczze stwierdziłam-ze da mnie osobiście łatwiej byłoby namalować dzwięk niz zapach
|
|
#981 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#982 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#983 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
że trzy to już nadmiar wrażeń i faktycznie, ciekawe, czy tylko dla Ciebie/niektórych/większości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się że ze sklepu tak przyniosę ![]() 2. to chyba dobrze ![]() Rejcz roztocza mają od 0,1 do 1mm (niektóre gatunki nawet do 3 cm) zdecydowanie da się im zrobić zdjęcie bez użycia mikroskopu
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Mąka tak ale np płatki owsiane w filii mają dziurki fabrycznie robione o czym przekonałam się podczas inwazii ![]() 3 Ciekawe dlaczego dla mnie jest to bardzo erotyczny kawałek zabijcie mnie nie wiem dlaczego... Kojarzy mi się z bardzo powolnym leniwym seksem ....![]() Lecę obadać nyksa a ja mam na zbyciu raz maźnięty Essie sand tropez kupiony w zeszłym tygodniu , może się skusisz? ?? A raczej uwolnisz mnie od niego
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-15 o 18:04 |
|
|
|
|
#986 |
|
Nindżopesz
|
Skoro już jesteśmy w temacie kredek i cieni do oczu to może ktoś kojarzy skąd można wytrzasną taki odcień? http://www.aloesforever.pl/files/cie...%20forever.jpg czyli ciemny śliwkowo-brązowo-grafitowo-bógwiejaki ale chłodny? Ten to mieszany a mi zależy na pojedyńczym odcieniu żeby się nie bawić w mieszanie.
|
|
|
|
#987 |
|
BAN stały
|
Machnę znad wyalienowania toczącą się dyskusją mejkapową
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#989 |
|
BAN stały
|
No się na malowidłach nie znam, tyle
|
|
|
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

) i marynarowych
ale foci niet bo niesieciowe a za faszynwiktyma nie chcę robić
. nic mu nie będzie? 
) chyba zmutowały i zmieniły preferencje, żeby utrudnić wybicie. 
Śmierdziało co cut.

Co do Belle d'Opium jeszcze - na mnie są wyczuwalne (bliskoskórnie, ale zawsze) po ponad 12 godzinach, bez problemu